Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

харесва ли ви

да    48%  48%  [ 36 ]
 по тъпо не можеше и да бъде    21%  21%  [ 16 ]
 малко измислено но е перфектно иначе    19%  19%  [ 14 ]
 добър замисъл лошо изпълнение    12%  12%  [ 9 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2004 22:17

Abe na men razkaza mi xaresva i taka ......Are koi ste pise po natatak ....

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 08:21

Егати кефа-не вярвах че толкова много хора ги кефи този разказ-много се радвам че ви радва.
Да трябва малка промяна аз ще я осъществя не се безпокойте само някой да напише още един ден и аз атакувам.А за биенето се надявам- но все пак разказа със героите от форума ни води със много.Ама да ви кажа тука не е кой разказ е най-дълъг ами кой е най-хубав.Някой да напише следващата част и тогава съм аз Ок

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 10:22

Аз засега няма да пиша, ами вместо това ще взема да се защитя от критиката, която бе отправена предимно към мене (за справка четете страница 15). Ми значи първо: Иво не знае как да постъпи в ситуация като тази(когато Йо изпитваше "глад"). Първото, което му идва на ум е онова, което е гледал по филмите.
второ:Ми той щеше да пребие зубъра ама нали беше дал клетва пред родителите си да не се бие повече с никой. Тук трябваше да има забележка към Drizd мисля, обаче в неговия случай причината оправдава средствата. Извинявам се, че не писах по-рано обаче бях извън града и нямах нет, там където бях.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 10:25

Ok....are koi ste pise sledvastoto prodalzenie...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 11:28

NoName написа:
Ok....are koi ste pise sledvastoto prodalzenie...

айде де....??? :P :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 11:54

razkaza na many be6e mnogo mnogo powe4e stranici i ako ne me luje pametta be6e nqkude okolo 115 stranici :roll:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 12:42

GaMeRa написа:
razkaza na many be6e mnogo mnogo powe4e stranici i ako ne me luje pametta be6e nqkude okolo 115 stranici :roll:

Mnogo bese goliam ,pomnia 4e po edno vreme toi bese nai-goliamata tema vav foruma , a moze bi oste e ......

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 14:38

az toq razkaz na onq pi4 de na sam go 4el no sam siguren 4e ne moje da e bil 115 stranici a ina4e po-dobar ot toq razkaz ne sma vijdal mnogo mi haresva i se nadqvam skoro da vidq i prodaljenieto

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 18:19

OKi`дайте линк към него за да го видя.Слим мисля че ти си наред да пишеш

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 18:30

Айде бе хора няма ли да пишем?Аре ако искате аз ще пиша сега малко,но не съм сигурен дали ще ви хареса,защото,да познахте,не ми се пише.Просто съм в супершибано настроение,по-добре да не ви казвам за кво.Дееба мааму!Аре стига вече,сори,ама съм извън развновесие... :x А Слим не е наред ,а си ти хай_тил_ай_дай(може ли да те наричам хай :?: :) ) :arrow:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 20:19

govorih s many i toi kaza 4e e bil iztrit ot arhiva kato se e prehvurlql foruma ina4e toi go ima pratete mu li4no i moje da vi go praati

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 22:48

Koi ste pise po natatak ......

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 00:50

kvo stava be??? misleh si i az da postna ama ako tova stava 6e stane utre ve4erta ina4e naistina e mnogo gotin zna4i sq go pro4etoh celiq i golqmo 4etene pada ama si zaslujava samo imam nqkolko kritiki:
ебахти вие верно го изкарахте рамбо"охапа го ку4е,той кърви...претрепа зубара...."а и мен ме хвана страх от нашият зубар... :lol:
та за другото еми те некво се е*аха през 5секунди
та няма ли да е по-добре ако се съберете и заедно измислите плана и после го пишете,щото иначе един си пише за балчуик,друг за бабуни във Варна(така бяха нали?)
а и може да дам няколко нови идеи като:1.изневяра(класически трик)колкото и да е изтъркано...2.вие тоя зубъра го забравихте...наблегнете малко на него и по-малко със взаимоотношенията между Иво и Йо.Можете да напишете нещо като бабата на Иво умира...бащата на Иво е уволнен...ебати имах страшна идея и я забравих...ся като се сетя ще пиша :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 04:07

Oki vsезняйко-сега заповядвам никой да не пише(имам предвид случка)докато не видите втори пост от мен защото заформям нещо огромно моля ви.НЕ искам да се засеча с някой както преди със Слим_к.Дризт-къв беше пък тоя въпрос разбирасе можеш да ме наричаш както си искаш

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 05:03

are be az go pisah poluvin 4as...samo da te pitam 6e spomene6 li ne6o za priqtelqt mu ot moreto ta da znam dali da go prodalja?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 05:32

Моля те не пиши след 2 минути иде

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 05:45

-Иво хайде скъпи-каза момичешки глас
-Но какво коя си ти-попита оплашено Иван
Тя беше невероятно красива.Тялото й беше излеяно като на Ангел.Ако някой търсеше определение за думата перфектност то това определение щеше да бъде тя.
-Не се страхувай-каза жената
Иван летеше.След няколко стъпки те се озуваха във най-буйната,жива гора която човек някога е виждал.Тя се усмихна и го хвана за ръката още по здрав.Задърпа го по навътре във гората.Колкото на вътре утиваха толкова повече слънцето изчезваше.Стигнаха до най-голямото дърво във гората.Тогава се чу невероятно силен звук идващ от дълбоките недра на майката земя.Тогава дървото уживя.Иван беше във транс той беше изумен.Не можеше да мисли не искаше да мисли.Той беше свободен.Тогава изведнъш един от клоните на дървото се разтвори.Във него Иво видя тяло.Клонът се смъкна още по надолу и тогава Иван разбра че е момичешко тяло.Но не можеше да види лицето защото беше покрито от светеща като злато птица.Клонът се спускаше все по надолу и надолу.И тогава се чу да же по силен звук.Клонът беше вече на земята.Тогава грифинът се измести.Но изведнъш всичко започна да се разпада.Той се обърна но видя че жената беше изчезнала.Всички храсти увехнаха,всички животни изчезнаха.Навсякъде тревата падаше по ниско и по ниско точно както водопад пада във бурна дива река.Земята се напука и изглеждаше по суха от всичко което той някога беше виждал и осъзнавал.Тогава той се запъти към тялото.Момичешкото тяло което лежеше на наронената земя не се движеше нито дишеше, но странното беше че имаше във ръката си малко наилоново пликче.Иван отиде до него.Косата покриваше лицето й.Иван със нежна ръка махна косата на момичето...
Тогава той изкрещя и започна да хленчи.След няколко секунди той се сабуди.Целия беше бълнал във пот и лицето му беше червено като домат
-Нещо ще се случи със Йоанна-каза Иван със нормален тон.Обърна се и видя че е 2:00.Това значеше че купона още не е свършил.Той си убу дънките и ризата."ами сега как ще отворя вратата".Той без повече да мисли се запъти към вратата обу си обувките и отвори вратата точно като зубър.
Затича се надолу по стълбите и се запъти към купона.На един завоя където купона беше той видя една лада.Беше му позната.Тогава той видя че е ладата на приятелите на брат му.Кво пък те правят тука.
Отиде да види какво става обаче във ладата нямаше никой.Иво схвана че има нещо гнило и изтича вътре във къщата.Не му се гледаше.Навсякъде попадали на пода от пиене.Голи до кръста момичета заспали върху някой.До кенефа не можеше да се стигне защото беше пълно от наповръщани момчета.Тогава на едно канапе той видя позната муцуна.Не беше друг ами точно Коста.Иван отиде до него и му извика в ухото
-КОООССССТТАААААААААААААААА.
Тогава коста скочи и падна на земята.
-О Иво ти ли си-попита Коста
-Не дядо мраз е-отговори Иво съркастично
-Къде са Йо и Цвети-пита Иво
-Амиии как да ти кажа ъъъъм те такова отидоха на едно таковъ ъъъъъм парти-каза Коста
-Какво оставил си ги да отидат на друго парти-каза Иво-Идиот такъв.
-Ами извинявай-каза Коста
-Имам го адреса и аз щах да отида ама от тая шибана текила съм заспал-каза Коста
-Хайде да тръгваме тогава-каза Иво
-Се сме тръгнали тва е на 5 километра-каза Коста
-Ела имам идея-каза Иво и се усмихна
"Айде пак ще посещаваме пирогов" си мислеше Коста.
Иво намери един от приятелите на Дидо(брат му) но ключа не беше във него.Провери и още няколко но ключа никъде го нямашел.Те двамата се запътиха на вън
-ЪЪЪЪх Иво батка кво прави ме бе човек-пита Коста
-Намирам транспорт-каза Иво.И пробва да отвори вратата на ладата.За щастие беше отключено и за още по голямо щастие ключа си беше на мястото.
-И сега какво-пита Коста
-Еми баща ми мй е показвал как да карам кола.Вече беше 3 часа а на тях им оставаше един километър до другия купон.Във 3:15 вече бяха на мястото.Влязоха и видяха същото нещо само с едно изключение.Цвети и Йо лежаха голи във ваната.По косата им имаше сперма.А некви наркоманчета бяха паднали върху тях.А ваната беше до полувина пълна със вода и малки късчета храна които се виждаше че бяха повръщано.Гледката беше грозна.Те не стояха и миг повече.Отидоха и ги извадиха.Момичетата изглеждаха зле.
-Трябва да ги заведем във болницата-каза ИВо
-Както кажеж-каза Коста
Разтърсиха се и намериха малко момичешки дрехи със които те можеха да облечат техните жалки приятелки.
Отидоха във колата и сложиха момичетата на задната седалка.Иво се упита да запали ладата но със най-ужасен поглед видя че няма повече бензин.
-Проблем-каза Иво-Голям проблем
-Какво бе,какво-пита Коста
-Няма бензин-каза ИВан
-Ами ще се обадим-каза Коста със спокойно се виждащ ужасен страх във очите.
-Ало болницата ли е-попита Иво
-Да със какво можем да ви помогнем-попита жената
-Имаме отравяне със наркотици мисля-каза Иво със уплах във гласа си
Той е даде адреса и започнаха да чакат.След ужасяващи пет минути от чакане се чу линейка.Парамедиците слязоха и веднага се запътиха към къщата.Иво ги извика към ладата
-Елате бързо ето тук на задната седалка са момичетата-каза ИВо
Отвориха вратата и бързо ги занесоха във линейката.
Вече бяха във болницата и чакаха родителите си които идваха със бясна скорост от техните домове.
Първи дойдоха родителите на Иван.Майка му се затича и го гушна.
-Добре ли си мойто момче-попита майка му
-Добре съм но Цвети и Йо са зле-каза Иво със натъжен глас.
Той се чувстваше виновен за всичко.Ако не беше измислил този тъп план сега нямаше да е застрашен живота на приятелката му.След пет минути дойдоха и родителите на Цвети и Коста.Майката на Цвети плачеше и се виждаше че е много притеснена.Майките се събраха да реват заедно а ИВо и Коста бяха със бащите.
-Коста,Иване това което направихте за дъщеря ми няма да го забравя ако не бяхте вие сега те можеха да са мъртви-каза бащата на Цвети със невероятно чиста искренност.
-Това ни е задължението-отговори Коста.
След няколко часа говорене за станалото.Дойде един доктор.
-Бащата отиде до него и го попита.
-Кажете ми добре ли са но не ме лъжете-попита притеснен бащата на Цвети
На доктора му се беше паднало да каже какво е положението.
-И двете са във кома но се стабилизират,ако не бяха момците те щяха сега да са мъртви-каза доктора със спокоен но все още сужаляващ глас.
-О благодаря ти господи-извика бащата на Цвети.
Той отиде до групичката и им каза.Всички се успокоиха.Бащата и Майката на Цвети отидоха във стаята на Цвети.Иво помоли родителите си да остане във болницата,те го оставиха а и Коста също остана.Те отидоха в стаята на Йо и се заговориха как може та ка да объркат всичко.Във 12:00 часа на обяд те бяха събудени от майката на Цвети.
-Добре е ,добре е Цвети е добре-каза майката на Цвети.
-Ами Йоана добре ли е-попита Иво но самия той знаеше че тя не е добре.
-Не съжалявам но доктора казва че вече е излязла от кома и се рахибилитира-каза майката на Коста
Те двамата отидоха във другата стая и видяха Цвети която изглеждаше по зле и от гръмнал бойлер.Коста и Цвети почнаха да се гушкат а на Иво му беше гадно ,защото Йо беше много слаба и трябваше да спи.
След пет минути мед.сестрата дойде и набързо изгони всички защото Цвети трябваше да спи.Тогава Иво излезе до кафенето.Там той си поръча едно еспресо и тогава видя нещо.Видя нещо красиво като роза.На масато до него седеше същински ангел.Той гледаше като куче-пържола.
-Кажи ми само ще ме гледаш или ще дойдеш да седнеш до мен а?-попита момичето
Тогава на Иво му се случи немисленото.Той не можеше да махне очите си от нея.
След 20 секунди той се предаде и отиде до нея.
-Здрасти как си-пита Иво
-Добре съм-каза момичето
-Казвам се Иван-каза Иван
-Аз се казвам Йоана-каза момичето
Тогава Иван зацепи напълно.
-ЪЪЪх за какво си тук-попита Иван
-Ами баща ми е доктор-каза момичето.Тя всъщо го харесваше много.След пет минути говорене те се озоваха във тоалетните.Тя го целуваше и му събличаше ризата.
-Извинявай не мога-каза Иван и започна да си закопчава ризата.Той изтича и си каза никога да не прави така повече.Отиде горе и видя че на всички им има нещо на лицето.
-Какво,какво-попита Иван
Беше се паднало пак на бащата на Цвети да каже новината.
-Ами вчера докато майката и бащата на Йо са пътували за тук-преглътна и продължи-някакъв със пиян със БМВ ги е отнесъл-каза Бащата на Цвети и възвъхна.
Иво се хвана за главата и седна до няй-близкия стол
-Ще оживеят ли-попита Иво
-Нищо не се знае,много са зле баща и е със две счупени ребра и още много много натъртвания а майка и ябълката й и е изместена-каза бащата
-Трябва да се молим на Господ-каза той.......

Благодаря за вниманието

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 09:35

Баси разказа!Хай направо не можах да позная,че е от теб!Невероятен е,супер,great и т.н.Супер разказ! :wink: :wink: :live: Направо нямам думи!Това определено е най-добрия ти разказ досега!Баси!Какво ще прави сега Йо?А пък точно когато описваше ваната ядях,ама нищо... :) Браво!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 12:43

High 4asta verno e mnogo cool :D Imam samo nqkolko zabelejki:
-na momenti stava presileno

Майките се събраха да реват заедно а ИВо и Коста бяха със бащите.
-Коста,Иване това което направихте за дъщеря ми няма да го забравя ако не бяхте вие сега те можеха да са мъртви-каза бащата на Цвети със невероятно чиста искренност.
-Това ни е задължението-отговори Коста.
След няколко часа говорене за станалото.Дойде един доктор.
-Бащата отиде до него и го попита.
-Кажете ми добре ли са но не ме лъжете-попита притеснен бащата на Цвети.

Tuka mi prozvu4a kato nqkakva sapunka.
I drugoto e 4e Ivo i onaq drugata ne6to mnogo burzo stignaha do kenefa.
No za ostanaloto prosto nqmam dumi.Po dobra 4ast edva li e imalo. :live:
Are ako iskate az 6te napi6a edna 4ast sega.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 12:49

Пиши Слим,а след това може и аз...А и аз имам една забележки:наистина много бързо стигнаха до кенефите,те са си казали 2 приказки и веднага почват да се е**т...А и с купона е малко пресилено,иначе е da best! :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost