Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 14:52

За следващия турнир ме бройте и мене.Само че тия турнири ме устройват само ако са петък или събота.През другите дни немога да седя до много късно.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 15:07

турнира се провежда събота, Rainbow_Warcraft ако не престанеш да викаш (т.е. да пишеш с толкова големи букви и да загрозняваш темата), едва ли ще участваш на следващия турнир. мисля че за eeasss няма проблеми, той може да участва и на следващия турнир (хехехе, вече е вътрешно лице :P). дори и да не се съберем 16 за следващия турнир - няма проблеми, ще има поставени лица, продължаващи направо за втория кръг (явяващ се четвъртфинал). така бройката ще се запълни до 16. stfu-n00b! нз, трябва да решим, но аз съм съгласен определени външни лица, които не се държат нагло да бъдат допускани. трябва да решим бързо, за да може още от сега да почне записването, което ще завърши някъде четвъртък - петък. след това (примерно петък вечер) се събираме пак в channel PCMFT и теглим жребия - без да се играят някакви игри от турнира (тогава ще може и дасе премерят сили, пробват но стратегии и т.н. - който иска ще играе showmatch). който не може да писъства да опълномощи някой друг от форума да пише число за него. възможно е и да измислим друга система за теглене на жребия - все пак за повече хора тази е неефективна. gipo предложи да се направят 2 групи, но така трябва да сме се разпределили още през седмицата. хубаво е ако този турнир се превърне в ежеседмичен и стане традиция ;]

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 15:58

The Dark One ... prav si ama za da se izpolzvat po alternate heroes trqbva chovek da e mn. uveren v umeniqta si s nego ; da ne se shashka lesno .... kato moq milost :( ; i nai-mnogo da ima v kakvo da e uveren (skill) :}
(tova puk go nqmam) :(

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 16:13

всъщност тези три игри са типичен пример за дефанзивната игра на X-а. спокойно можеше да пробва rush militia + малко footmans на turtle rock, showtime построи ancient of war за защита, но при добър unit control сигурно insomnia щеше да го смаже за max 10 мин.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 17:16

OK.А за буквите според мен с по-големи по лесно се чете няма да се взирате я.Но все пак отвоно не ми отговори с нещо смислено дано го направиш следващия път.А и с какво я загрознявам ? [темата] И последен въпрос : кога казваш ,че трябва да потвърдя участието си ? Аре 10X.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 18:24

Rainbow_Warcraft написа:
OK.А за буквите според мен с по-големи по лесно се чете няма да се взирате я.Но все пак отвоно не ми отговори с нещо смислено дано го направиш следващия път.А и с какво я загрознявам ? [темата] И последен въпрос : кога казваш ,че трябва да потвърдя участието си ? Аре 10X.

Каза ти се- спри да викаш.няма да се взираме споко.И все пак кажете как да кача един реп в датата например

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 19:06

така:
Рейвън: лично аз пробвах с unruly да банна някой в канала, но въпреки, че я има функцията се изписва, че трябва да съм администратор.
какво имах впредвид за 2те групи: ако сме 12 човека примерно, разделяме се на по 6. така едната групичка си хоства своите игри, бият се бият се... и накрая остава един, който играе с победителя от другата група. идеята е за 2 малки турнирчета, разиграващи се успоредно, като победителите играят един срещу друг на голям финал. това е в случай, че се съберем повече от 10 човека, иначе няма смисъл.
много съжалявам, че ми спря нета, жалко, че не можах да помогна на организацията :(
а за говоренето по телефона - какво да ви кажа, както винаги в най-неподходящите моменти идваха роднини, 100 пъти ми звъня телефона... та съм решил на другия турнир да изключа тела, та поне той да не пречи :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 20:03

Гипо написа:
така:
Рейвън: лично аз пробвах с unruly да банна някой в канала, но въпреки, че я има функцията се изписва, че трябва да съм администратор.
какво имах впредвид за 2те групи: ако сме 12 човека примерно, разделяме се на по 6. така едната групичка си хоства своите игри, бият се бият се... и накрая остава един, който играе с победителя от другата група. идеята е за 2 малки турнирчета, разиграващи се успоредно, като победителите играят един срещу друг на голям финал. това е в случай, че се съберем повече от 10 човека, иначе няма смисъл.
много съжалявам, че ми спря нета, жалко, че не можах да помогна на организацията :(
а за говоренето по телефона - какво да ви кажа, както винаги в най-неподходящите моменти идваха роднини, 100 пъти ми звъня телефона... та съм решил на другия турнир да изключа тела, та поне той да не пречи :)

Дааа.Много е гадно кат ти звъннат.Особено като играя НФС Ъндерграунд и кат ми звънне некой френд и ми каже "Радо как си" ми идва до го убия. :twisted: :twisted: Ето това е предимството на dial-up-a :D :D :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 20:47

zna4i az iskam da posporq-purvo nqma6e nikakva organizatsiq i vlqzoha mnogo vun6ni hora!
vtoro-unruly lagva6e na umrqlo-purvata igra vupreki 4e survara izleze-:) me bie6e-vtorata be6e iztsqlo moq no trqbva6e da ve4erqm i mu pusnah slujebna pobeda-vupreki 4e trqbvaha da diskfalifitsirat unruly poradi lag :)-i vse pak iskam revan6-za sledva6tiq turnir se razbirame v foruma-da ne stava kato minaliq put-2 4asa ne mojem da se razberem :)-a nqkoi ima li repove ot finala ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 21:16

Аз не можах да присъствам на турнира щото Събота и Неделя бях в провинцията :cry: ако бях щях поне да се погрижа за по добра организация но за следващия път със сигурност ще съм на турнира 8)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 23:10

[LP]Rado написа:
zna4i az iskam da posporq-purvo nqma6e nikakva organizatsiq i vlqzoha mnogo vun6ni hora!
vtoro-unruly lagva6e na umrqlo-purvata igra vupreki 4e survara izleze-:) me bie6e-vtorata be6e iztsqlo moq no trqbva6e da ve4erqm i mu pusnah slujebna pobeda-vupreki 4e trqbvaha da diskfalifitsirat unruly poradi lag :)-i vse pak iskam revan6-za sledva6tiq turnir se razbirame v foruma-da ne stava kato minaliq put-2 4asa ne mojem da se razberem :)-a nqkoi ima li repove ot finala ?

абе момче, за какво спориш, да видя някъде, някой да е написал че е имало добра организация или е нямало външни хора ? за пореден път се обеждавам че въобще не четеш, само пишеш глупости. ако беше чел, щеше и да знаеш къде има качени риплеи, включително и за игрите които говориш (така де, гледай риплея от втората игра и ми кажи че е била чисто твоя). а реванш - няма да ти дам, страх ме е че този път ще ме биеш.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2004 15:50

Anonymous написа:
[LP]Rado написа:

абе момче, за какво спориш, да видя някъде, някой да е написал че е имало добра организация или е нямало външни хора ? за пореден път се обеждавам че въобще не четеш, само пишеш глупости. ако беше чел, щеше и да знаеш къде има качени риплеи, включително и за игрите които говориш (така де, гледай риплея от втората игра и ми кажи че е била чисто твоя). а реванш - няма да ти дам, страх ме е че този път ще ме биеш.

Хм.Адаш този път Unruly е прав.Трябваше да си направиш труда за 5 мин да прочетеш 1-2 стр.Идеята на Гипо за групи е добра.САМО ЧЕ представи си че едната група свърши за 2-3 часа (ако са добре организирани) а другата за 7-8 часа (както правим ние обикновено)И кво става?Един голям к** става
Така че ни трябва нещо друго

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2004 21:27

High_voltage написа:
Ура, ура, ура! Темата е очистена от постовете на госта и сега всичко е наред. :)
IP-то на госта е баннато и сега той няма да се пречка.

Найстина ли е баннато? :D :D :D дано да е така не само в тая и в други теми е флъдил....но има и други гости който отдавна са за бан.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2004 04:07

АМи то не трябва да допускаме гости ама ся кво да се прави.Та гледам и мойто съобщения е някак си изчезнало-не ги виня-наистина по усрах работата с него.

Та във него питах кефите се на MISHA мечката която ходи със REXXAR аз мисля че е много мощна :lol:

Радо-батка чак сега схванах от де ти иде аватара :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие: a
Публикувано на: 25 Фев 2004 07:43

Като гледам в тая тема половината постове са идиотщина. Не се заяждам наротив кефя ви се, че пишете за WarCraft-a само в тази тема. Това найстина е похвално на базата на другите теми :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2004 08:07

hehe dobre kazano gre6nik-tova za gosta e hubavo :)
takam-ako tazi subota 6te igraem turnir-trqbva tuk da se razberem za vsi4ko a ne da stane kato minaliqt put :)
nqkoi da zapi6e ma list vsi4kite u4astnitsi-za da sme sigurni 4e nqma vun6ni lica :)-vseki koito 6te u4astva da si pi6e imeto tuka.
takam-ako naprimer se suberem 16 4oveka-razdelqme se na 2 grupi po 8 4oveka i gotovo-4 survara po 4 igri na vednuj ?
ako imate drugi idei kazvaite gi

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2004 09:51

Opravi li se temata.... :?: nali po edno vreme se bese bagnala nesto....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2004 13:53

Имам идея.Защо да правим турнир в който нишо не си е на мястото.Можем да направим Вар3 лига!!!! :D :D
Секи срещу секи с реванши.Определяме дати и играем.Например аз и гипо сме свободни следобед.Играем и съобщаваме резултата.Накрая на 'сезона' който има най много победи печели.Сложно но с малко мерак сичко става :D :D :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2004 20:20

ммм адаш-мисля че идеята ти не е много добра :)-най-добре си е турнир да правим ама да се разбираме в форума,за да не стават турнирите 2 часа чат и 1 час игра :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 17:03

Аве хора кажете какво ще правим идва събота ? Ще играем ли ? А за идеята не е лоша ,но маи като турнир е по-добре поне според мен .

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost