Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 09:46

Rainbow_Warcraft написа:
Ami da va pitam sq drugata subota az i simo 6a mojem li da u4astvame ???

От каде ли ми е познат тоя подпис....
Както и да е.Нека и аз кажа нещо за снощи.Питахте ме що няма да играя.Еми просто защото за 3 часа се играха точно 3 игри.Да не говорим че тези които играха даже не знаеха защо играят. :lol: :lol: :lol: :cry:
Друг проблем: eeasss,Simo,..................Eми сори ама беше адски тъпо.Рули отказваше да ги кикне под предлог че не можело...Абе изобщо...
Така.Записванията почват наново.Точно 16 човека.Нито повече нито по-малко.играят се 2 игри паралелно с по 6 обс.Без бараж и такива глупости.И жребия да се изтегли през седмицата, а не в деня на тура

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 09:46

:lol:

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 09:49

V na4aloto na temata niakoi sa sponeali 'Are stiga s temi ot toia sort' a sega kato gledam ste napravili 101 stranici...Taia tema nemoga da ia pro4eta cial den ....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 09:57

NoName написа:
V na4aloto na temata niakoi sa sponeali 'Are stiga s temi ot toia sort' a sega kato gledam ste napravili 101 stranici...Taia tema nemoga da ia pro4eta cial den ....

еми не я чети тогава :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 10:01

Ami nz ot kade ti e poznat :roll: ?No kakto i da e de sa zapisvate ve hora tuka vuv foruma li ? Ako daa vse edno sum se zapisal :wink: Are do subota da va vidim kolko ste dobri ! A i 6to puk to4no 16 po shemata na futbola li ? Spored men pak moje da igraem stiga da sme 4etno 4islo 16-18-20 no nz v4era kato vlqzoh samo da vi vidq nqmahte 16 dori s men;simo i o6te nqkoi ! A kolkoto pove4e hora spored men tolkova po-dobre, 6te stane po trudno i po qko !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 10:39

Ебал съм му майката за пореден път братами направи мизерия.Играя си аз и тоя идва и вика Махай се.Аз му разправям Чакай малко имам турнир са,а тоя натиска alt+F4 и айдее.Затова не можах да играя полуфинала с ееассс.Иначе за интернета нямам думи-лагвах като луд точно на мойте мачове,а след 23 00 ми беше песен.Само ще помоля някой да качи моите риплей с Астерикс,че пак не ги сейвнах.Честито на eeasss.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 11:21

МОЛЯ ВИ кажете подробно как мога да кача някой реп, да го дръпнете , да го гледате и...
Да се спукате от смях.ще разберете за кво става дума.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 11:49

Az съм нов-но не значи че не съм добър.
Включете ме и мен-даже мога да помогна за организацията :wink:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 12:19

Рандома е най-тъпата раса!! На най-големия пинг ме пусна елф ( хайд рулллл ) и хюмънс .....

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 12:29

A tova 4e randoma e nai tupata rasa su6to mnogo tupo mi zvu4i :twisted: kvi uniti ima6 na neq a ? :twisted:

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 13:10

Пич аре да ти игра на вързано

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 13:15

А бе чуйте се бе,глупаци (вярно,че темата не е много оригинална, но...) няма добър или лош герой.Зависи как човек играе с дадения герой.Не виждате ли ,че си противоречите: Примерно един казва: Lich-o е най- добрия герой. А, друг казва: Lich-o e най-слабия герой.А, и двете не са верни , защото всеки ( е, почти всеки ) е добър с даден герой(Аз например с Blood Mage ). :idea:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 13:22

Обърнете внимание на писмото ми по-горе защото съм прав!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 13:43

Виж сега ти си голям дебил.Къв лич кви пет лева бе циганин.Ние си говорим тука за турнири за Х-а и шоутайм и за други работи,а тоя за некъв лич разправя.Ако е говорил някой за добри и слаби герои някъде по-назад можеш да сложиш един цитат да видим за кво става дума,а не да пишеш идиотщини.

пп Още веднъж ще помоля Астерикс или който ни беше обзървър на мача да качи реп-овете някъде.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 14:12

Аз мисля че имам от първата игра, от втората и третата не можах да сейвам

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 14:27

vijte sega ne sum iskal da se vi razvalqm turinira nito neshto takova, ako bqhte kazali 4e si e samo za vurtreshni hora nqmashe da se butam, no prediq nqkolko dni pitah dali moga da igraq i dokolkoto si spomnqm mi razreshihte, plus tova tazi ideq za turnira e mnogo hubava, neznam spored men ako ima pove4e hora, tolkova po dobre, po interesni sreshti i t.n. to vqrno 4e ogranizaciqte v4era be6e otvrat, ama s izvinenie samo unruly se opitvashe da pravi neshto, osatnalite samo foodvaha kanala, to ne bqha reshti prekusnati ot lagavo obs i t.n. v kraqna smetka ako reshite v sledvastiq turnir da ima i vunshni lica kato men naprimer, otva oza4ava 4e subirat mnogo hora, trqbva da se napravi shema na igrata i srehtite da se igraqt paralelno, nqma smisal edna sreshta ot baraj i 10 obs koito samo lagvat!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 14:29

po gore sam az btw

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 14:31

rebelli0n написа:
UNRULYYY sledvashtiqt put shte osumnesh ograden ot pluten stroi Watch Towers okolko blight area-ta ti
!!! Osobeno se draznq kak zagubih 3-tata igra :[ :angrycomp: I'll be back ... for you
]

хехехе, коте няма проблеми, ще играем пак когато кажеш ;] не знаех че правиш кули - отдавна никой не се беше опитвал да ме кули, когато съм ud. иначе честито 3то място - добре игра, rebelli0n ;] raven, не съм "рули", а unruly. и питай gipo колко може да се ban-ва и kick-ва, когато channel-а не е на клан. а, и външните лица, престанете да поствате глупости - само загрознявате темата.

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 14:43

ееаsss - не виждам какъв е проблема ти да играеш, ти си се регистрирал във форума :)
според мен няма никакъв проблем да участваш .. :live:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 14:45

Някои тук ще каже ли кои са външни и кои вутрешни лица и дали ще бъда допуснат на следващия турнир (дано отговора да е да )? А това за повече хора е добра идея според мен. А схемата не е толкова трудна за направа ако трябва ще помагам ,с каквото мога като гледам главно на unruly . Ако сме 16 на втория етап ще сме 8 после 4 , 2 и накрая победетеля . А и аз предлагам първите срещи да са по една игра не 2 от 3 ,защото ще мине много време ,а и без това ще има шанс за реванш на следващия турнир. Какво ще кажете ??? и аре моля ви тоя път ми отговорете :? .

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost