Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви този разказ?
Анкетата свършва на 04 Мар 2004 11:50

Да    71%  71%  [ 5 ]
 Не    29%  29%  [ 2 ]
Общо гласове : 7
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 18:58

ПОчвам го.Докато се наканя то много време мина,ама ще пиша.
Първа част:
"Горите на Араншен.Дом на много животни и древни създания.Зловещо място,обладано от силите на злото.Говори се че който влезе в гората,не излиза жив"
-Да видим-каза си Маглор Мелвансул.
В момента четеше книгата "Светът на Мидранор".Той бе елф-магьосник,млад приключенец.Седеше самотен в замъкът си и се отдаваше на проучвания за следващата му точка за приключения.Толкова много места беше посетил той,че не се брояха на пръстите на краката и ръцете.Стегна си багажа и излезе.Валеше силен дъжд.Той се запъти по мокрия път и си мислеше
"Ако легендата е вярна,това ще бъде прекрасно"
Ставаше дума за легендата която гласеше:
"Ако някой влезе и излезе жив,ще се появи торнадо,което ще отнесе злото от Араншен"
Стигна пред гигантската преграда от дървета.Те изглежда нямаха намерение да го допуснат.Но той бе подготвен.Извади една билка и бокал.Разкъса я на дребни парчета и ги пусна в бокалът.След като почака 10 минути,той започна да шепне заклинание на някакъв древен език,вероятно на ентите,и го изпи.Прие някаква ефирна форма и успя да премине през дърветата.Пред него изникна някакво създание.Маглор се уплаши:
-Демон!
-Няма да те нараня.Казвам се Енкил.Добър демон съм.Странно,но факт.За какво си тук...

Засега е това.Утре очаквайте продължение.Всички ще бъдат включени по-късно.
П.П.Променяно е защото сгреших ролята на Енкил като лош,а не добър,но го оправих.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 19:05

Ааа защо съм добър :cry: Не е чесно! Е този път поне ще остана жив до края на историята(надявам се).

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 22:44

Сега ще ме накефи ужасно много ако всички изпукаме още в 3та глава и после историята да си се развива без нас :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 17:20

GBoyWow,ако може отново стани елф-магьосник щото не съм го замислил така.Трябват ми древни създания.Надявам се че си съгласен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 18:18

Втора част:
Младият приключенец едвам си поемаше дъх от напрежение-туко що бе влязал в смъртоносната гора Араншен и едни демон бе изникнал просто така пред него.И най-странното бе че той каза че е добър демон.
-Аз съм М-м-маглор Мелвансул.Тук съм за да изследвам горите
-Поредният авантюрист значи.Добре дошъл.Тук определено ще имаш как да си оплътняваш времето.
-Дано.Вярно ли е поверието че няма изход ако веднъж влезеш?
-Аз поне не мога да изляза.Пробвай.
Маглор отново направи магията,но нямаше успех.
-Е,май ще търсим начини да се измъкваме.
-Да.Но едва ли ще ти се прииска да си тръгнеш.
Енкил беше дружелюбен,но сякаш не можеше да му се има доверие.Маглор поиска да разгледа сам,нещо му подсказваше че не е добра идея да седи дълго с Енкил.
-Добре.Ще се видим по късно.
Сбогуваха се.Маглор закрачи по широките пътеки на гората.Изведнъж две стрели изсвистяха на сантиметри от него.
-Какво,в името на Великият Каарон,беше това?
-Имаме гости?-обади се зловещ женски глас.
-Коя си ти?
-Арвен,господарка на горските елфи заселили се тук.А ти кой си?
-Маглор Мелвансул,млад приключенец,изследвам горите.-каза механично той.
-Поредният.Добре дошъл.Ела.Ще те заведа в лагера.
Тжени от четиримаженЁрт.Дчетбрдош елфа...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 18:25

Хи хи. Готино е! За пръв път от много време из този форум героите не са безстрашни и всемогъщи. Много ме кефи! Давай в същия дух :live:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 19:31

DEBILCHO написа:
GBoyWow,ако може отново стани елф-магьосник щото не съм го замислил така.Трябват ми древни създания.Надявам се че си съгласен.

че колко древни същества ти трябват имаш демон, сянка, 2 вампира и 2 елфа- тоест 6 древни същества от 8 главни героя, че и ситът и тролът не са от най-младите създания

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 19:52

Reaver написа:
DEBILCHO написа:

че колко древни същества ти трябват имаш демон, сянка, 2 вампира и 2 елфа- тоест 6 древни същества от 8 главни героя, че и ситът и тролът не са от най-младите създания

Тролът си е древно създание,но както и да е.Не мисля че е нормално да се появи някакъв с лазерен меч в разказ за вампири,елфи сенки,демони и т.н.Просто предпочитам да не е сит.
П.П.Разрабоптвам идея и аз да се включа като герой-немъртъв.Също ще включа и герои които не са от форума,защото ми трябват по няколко от една раса(няма да има няколко сенки)Кажете си мнението.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 20:55

Хе, Дебилчо, че за къде сме без НПС-та?
Дерзай(демек пиши и по-бързо :twisted: ) :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 20:49

Трета част:
Маглор и Арвен навлязоха навътре в гората.Усещаха че нещо ги наблюдава.Това не беше странно.Гората гъмжеше от странни същества и нямаше нищо чудно сега да ги нападне групичка орки например.Но това беше нещо различно.Острото обоняние на Арвен долавяше вкус на човешка плът,човешка кръв.Но скоро мирисът изчезна.Те продължиха към лагера.Арвен реши да не споделя с Маглор за мирисът на плът.Той също бе елф,но горските имаха много по остро обоняние.
-Е,стигнахме лагера-каза Арвен
Всички бяха посрещнати радушно,само двама подозрителни на външен вид елфа наблюдаваха посрещането.Те бяха облечени в черни плащове и изглеждаха много зловещи.Елфите пируваха до късно.После всички си легнаха.Но арвен все още не можеше да заспи.Глождеше я мисълта че не е споделила с никойтова което бе усетила.Другите елфи също би трябвало да го усетят,но те бяха по-нормални.Арвен някакси изглеждаше различна,по-добре обучавана,по-специална.
На другата сутрин двата елфа с черни плащове ги нямаше.Денят премина нормално,а вечерта те отново се появиха.Дадоха знак на Арвен и Маглор да се приближат към тях.
-Щом всички заспат,елате в гората на север-казаха те и изчезнаха.
На вечерта,щом всички заспаха,Маглор и Арвен се промъкнаха и влязоха в северната гора.Загадъчните елфи,ако бяха такива,не бяха на уреченото място.Маглор усети движение.Нападаха ги двамата непознати.
-Добре дошли в ада!-каза единият и ги нападна...

Това е за днес.Утре може и да няма продължение,но нев е сигурно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 20:55

Хе, добро е, ама много кратко :cry:
И спира баш където не трябва....
Иначе е много добро :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 23:57

Тарикат си ти DEBILCHO- знаеш точно къде да спреш за да поддържаш зрителският интерес :lol: Много готино става и усещам, че скоро всички герои ще са направили по нещо в историята

П.П.
Тия двамата са ми познати от някъде :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2004 09:59

Ако ме правиш горски елф(АЗ МНОГО МРАЗЯ ЕЛФИ)ме направи някакъв цар или голям войн ама лош и да умирам трудно.Ей ама аре помъчи се да ме направиш сит.Някакъв портал ме е прехвърлил тук и мисията ми е да открия път назад,но ситовете винаги правят разруха и ще търся нещо да разграбя да убия нечий цар аве ако си гледал фарскейп ама на земята да съм аз.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2004 12:11

Към Гарвана:Не разбира се.Ти имаш голяма роля и съм те замислил идеално.
Към Рийвър:Всеки има ключова роля в историята.И разбира се че съм тарикат.
Към Джи:Искаш ли да те напрая орк?Или немъртъв?Не може да си сит.Сори.Надявам се че ще проявиш съгласие.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2004 12:32

The CROW написа:
Дебилчо, ти кога ще пускаш още?

Днеска.Айде влез в чата в канала на писиманиа да си лафим.Аз се пиша ПАВЧЕК ама на английски.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2004 13:09

Четвърта част:
Маглор отби удара на едниният,а Арвен опъна лъка.Вторият се опита да се докопа до врата на Арвен,но Маглор я обгради с магически щит.Битката не беше на добре.Онези двамата бяха добри.Дълго сес биха,докато накрая Маглор не бе ранен и отстранен от битката.Двамата се спуснаха към Арвен,която скоро бе повалена,но все пак успя да рани единият.Останалият се разяри.Вдигна меча и се подготви да го забие в сърцето на елфката.Секунди преди сблъсъка издрънча меч.Някой отби удара.Той бе с огромно тяло,разкривен меч и страшно лице.Но от него излъчваше доброта.Маглор бе със замаглена видимост.Докато погледът му се проясни.Това бе...Енкил!Нападателят на Арвен промърмори"ще си отмъстя",взе приятелят си на ръце и избяга.
-Проклети вампири.
Вампири?-ужаси се Арвен
-Да.Аарок и Себастиан.Стари познати.Добре ли си,елфке?-попита Енкил
-Да.Благодаря ти,демоне.Но защо ми помогна?
-Имам добро сърце.Както и да е.Маглор!-извика демонът
-Енкил.Ти спаси живота ни.Благодаря ти-каза Маглор.
-Няма защо,приятелю.Хайде,ставай.
Те тръгнаха.Арвен реши да заведе демона в лагера-той бе спасил живота й.Първоначално Енкил бе посрещнат с опънати лъкове,но щом Арвен им даде сигнал да ги свалят,те се подчиниха.
-Това е нашият нов гост.Той спаси моят живот и животът на Маглор от два вампира.Моля,посрещнете го както подобава.
След последната дума всички отидоха при него,поздравиха го и му предложиха храна.Той се радваше че е посрещнат без викове за помощ,а с почести и благодарности.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2004 19:27

Хе Дебилчо, много е готинко :live:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 08:07

Брей,доста похвали обрах за тоз разказ.Благодаря за подкрепата ви.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 08:12

Убав е ама всеки втори разказ е фентъзи.Направи(след като свършиш тоя де)един в бъдещето като старкрафт или старуорс.Или пък нещо от рода на гангстерска война в днешни времена може и преживяванията на един хакер.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 15:08

Пета част:
Елфите и гостът им се храниха в момента.Арвен разказваше истории на Енкил,но той не я слушаше.Беше уморен от пира и и каза че ще си ляга.Отиде до едно дърво,облегна се на него и заспа.Сънуваше странен сън:бродеше сам из гората с меч в ръка.Изведнъж някой го хвана за ръката.Обърна се,но не видя никой.Но някой все още го стискаше за ръката.Изтръгна се от хватката,но после невидимото създание го хвана за врата.Енкил не можеше да си поеме въздух.Намери сили да изрече отблъскващо заклинание,и създанието му прошепна:"Пази се от Мат".Енкил се събуди задъхан.Все още имаше будни.Маглор беше близо до него,и Енкил го извика.
-Кажи,приятелю.-отговори елфът с лъчезарна усмивка.
-Имах видение.-отговори все така задъхан Енкил.
-Какво видя?
-Невидимо създание ме нападна.Последното нещо което помня е че то ми каза"Пази се от Мат."
-Хей,чел съм за нещо подобно.През ноща е невидимо,а през деня се вижда сянката му.Мисля че се казваше Дранор.
-Искаш да кажеш че има и втори.
-Опасявам се че да.Почакай,ще извикам Арвен.
Маглор и Енкил разказаха наново за съня на демона,и тя отговори:
Знам решението.В древни писмена се споменава амулет скрит в дебрите на гората,който позволява да виждаме тези създания.Мисля че помня къде беше.
Те тръгнаха.След няколко минути път Маглор забеляза странен проблясък.
-Вижте,там има някаква странна светлина.
-Това е някакъв скъпоценен камък-отговори Арвен.-Да продължаваме.
Скоро стигнаха до една колиба.Енкил отвори вратата.В този момент се чу оглушителен рев.
-Аргх.Тролове-изръмжа демонът и зае бойна позиция.

Това беше за днес.Надявам се да ви е харесало.Ако някой познава Арвен,нека се свърже с нея и да й каже че съм писал.Държа да види разказа ми при положение че съм я включил в почти всичките части.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com