Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 20:07
Mon4o написа: Аре да направим мач с обсървърс в петък сутрин, когато ти е удобно
Утре 9-10ч. неутрален хост Headoff bo3 1-ва карта жребий?K?
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 20:14
Sutrin spa ma da save replay-a da go vida posle  ..Puk i tormozko az li ne razbrah ili ti mi govori6 4e si na u4ili6te v subota ??
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 20:17
няма тъпи герои - има ламери 
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 20:20
dam-utre 9-10 sutrinta ili ve4erta-e kanala 6a se kazva kakto vinagi PCMFT !
utre ne sme li petuk?
i tormozko kvo e tva u4ili6te v subota ?
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 20:22
Мммм... Като по-слаб аз ще избера 1-вата карта  Ми к жребий  Неутралния хост ще е McLaren или нещо си там...  Ако нямаш нищо против... 10 часа е добре  Всички желаещи да заповядат... Обсървър слот-а е само 10 $ !!!!!!!!!  Хахах  А за риплей-а аз ще го сейфам ... ако победя 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 21:02
Zna4i tormozko na tebe raz4itame da save replay kakvoto i da stane ........
A 6te ima li vuzmojnost da govori6 posle s igra4ite 6toto ina4e 10$ sa mnogo taka i
taka sled 1 den 6te postnat replay-te v replays.net 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 21:16
Хех  $10 за слот инсомния с/у шоутайм е мн... ( паднаха до 5$  ) но пък за нашия двубой си е съвсем прилична сума  А за отговаряне - само питайте  Тормозко делим ли 1000000000000 $ от приходите за мача или победителя взима всичко ? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 21:20
много почнахте да се вживявате мисля ...
не ма карайте да влизам и аз , че като обзървър ша ва изнасям с map signals ;]
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 21:36
мога аз да съм обзървър, оправих си проблема с нета, който причиняваше злобният ми лаг. казвайте...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 21:40
Който иска да заповяда 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 21:44
Играчът няма право да се строят сгради
Да няма повече от 20 работника във всеки отбор.
пп и двата играча да са със елф
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 21:49
Asterix написа: ______________________ Ок заповядвам : Да се играе само с работници. Да се атакува само с работници. Играчът няма право да се строят сгради Да няма повече от 20 работника във всеки отбор. пп и двата играча да са със елф  _________________________________
Много си духовит днес, а 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 21:54
да е
въодушевен съм кат стадо вълци с електрожени
gl и на двамата, но най-вече - hf
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 22:08
Отивам утре на зала към 9ч. и сядам за 1 час,к?Предлагам независимо от изхода да се изиграят и 3-те срещи,обс слот се продава с/у ping<150,след срещата може да продължа за половин час за въпроси на фенове -_-;; може да питате за всичко-от рапределение на единици в групи до предпочитан mu и карта  .Колкото до втората смяна-говорех,че през седмицата може и да отида някой път в зала следобед след даскало,но в събота просто следобед никъде от къщи не мърдам.
Айде спете спокойно деца,по възможност заспете с половинчасовата игра на Х-а и Grubby от Replayers.com  .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 22:12
по тази логика аз не трябва да играя
пинга ми пада под 150 обаче нормално ми е 200-400, НО не лагвам 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 23:03
Ping 1000 ама не лагваш,а един мармот завива в станиол...  К в 9 4аса съм в hoff PCMTF channel !
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2004 03:12
хммм, каква е според вас причината X-а да падне срещу grubby ? за мен е че не е кулъо и не си прави tower-ки на expand-ите. тия вълци с bloodlust какво правят за 2 sec не е истина ;] иначе за мен insomnia където го срещаше grubby, там го плескаше с много по малка армия - има страхотно micro, но това всеки го знае ;] айде и събота да стискате палци за X-а - дано най после да играят със showtime.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2004 07:40
Мда,в последната битка Х-а просто надигра Grubby,който беше и с ок.20 supply над него...Просто ако не беше си убил МК-то с Blizzard играта щеше да е негова.Иначе за втори път виждам в госу игра polymorph oO.Nvm,Х-а е човекът,който сред Hu най-добре използва invisibility(спаси МК на 7 живот все пак).Грешките му бяха липсата на priest-ове,Aviary-то,което така и си остана неизползвано и късния expand.Very gg.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2004 09:17
Тормозко, закъсняваш малко братле  Ние сме в канала PCMFT ...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|