Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

харесва ли ви

да    48%  48%  [ 36 ]
 по тъпо не можеше и да бъде    21%  21%  [ 16 ]
 малко измислено но е перфектно иначе    19%  19%  [ 14 ]
 добър замисъл лошо изпълнение    12%  12%  [ 9 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 13:26

Ебахти майката щу стана бе аре пет реда от мене и некой да довършва

След секса двойката отидоха на терасата и се заговориха за сериознни неща.Дали наистина искаха да прекарат остатъка от живота си заедно.
-Йо всичко което искам да ти кажа е че те обичам страшно и няма да те дам на никой-каза Иван със нежен глас
-И аз те обичам-каза Йо и го прегърна
-Ще ходим ли на морето-пита Иво
-Разбирасе само че парите ми няма да стигнат-каза отегчена ЙО
-спокойно аз ще се оправя със парите-каза Иво усмихна се целуна я и каза
-Чао утре във даскало ще и кажеш на учителката че ще ходим-
-Чао мило-казза Йо
.Иван се прибра у тях яде един боб и през ноща само го мъчеха газове които приличаха на ....

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 15:09

През целия ми гаден животец не ме е мързяло повече, така че не очаквайте този път нещо дълго камо ли пък добро .

Това с газовете не ми харесва затова го прескачам

На следващия ден още първия час Йо отиде при даскалката по Физическо и й каза, че двамата с Иван ще дойдат на екскурзията. След това тя влезе в час по химия. Сериозна наука, но тя изобщо не се интересуваше от нея и изобщо не учеше. За нейно голямо нещастие гадната даскалка пак я изпита и Йо вече си представяше как й пишат поредната двойка. Тогава изведнъж тя чу някакъв глас, който и подсказваше. Беше цайса Мишо. Йо се зачуди откъде накъде този тъп зубър и до скоро нейн враг и подсказва, но ситуацията беше прекалено напечена, за да отказва помощ точно сега. Някак си, със помощта на Мишо, тя изкара .... шестица. След изпитването учителката предаде новия урок и пусна класа в междучасие. Мишо се приближи към Йо и каза : "Еи маце, няма ли да получа нещо като благодарност за подсказването, като например някоя целувчица, а?" Добре че Иван беше до тоалетната, иначе щеше да пръсне Зубъра от бой. Йо се ядоса и му заби един шамар: "Не съм те молила да ми подсказваш, че да те награждавам сега!".
Иван се върна (от тоалетната). Йо реши да не му казва за случилото се. Денят мина без по нататъшни проблеми и след последния час всички гледаха да се приберат по бързо, защото валеше силен дъжд.Блузата на Йо пак се намокри и на Иван пак му се прииска да се позабавляват. Тя се съгласи и двамата се наслаждаваха един на друг до към 8 часа.След това Иван си тръгна. Имаше малко работа на комютъра, а пък и отдавна не беше играл Frozen Throne. След акто се наигра и си изтегтли необходимата информация за Балчик от интернет, той си легна. Екскурзията беше след 3 дни.

Време:след три дни
Място:централна гара София
Влакът потегляше след 10 минути. Всички се бяха качили с изключение на Иво и Йо.Двамата се качиха почти в движение на влака. Друг проблем беше, че не знаеха в кой вагон трябваше да бъдат. Наложи се доста време да търсят докато най-накрая намериха къде беше тяхната група. Коста и Цвети се бяха разтревожили доста, но като видяха Иво и Цвети се успокоиха. Предстояха им 10 часа път до Варна и от там трябваше да сменят влака до Балчик. По пътя не се случи почти нищо (само дето всички се свариха от голямата жега. А, Иво и Йо го направиха два пъти в кенефа, като един техен съученик едва не се напика докато ги чакаше отвън).
Най-накрая! Стигнаха до Варна. Оказа се обаче, че влакът от София е закъснял с 30 минути и този за Балчик вече е потеглил. "Ами сега"-помислиха си даскалките."Следващия влак за Балчик е чак утре вечерта."Какво ще правим до тогава?"- питаха се разтревожено учителките. "Нямаме друг избор, освен да пренощуваме в някой хотел"-каза госпожата по биология. "Но тогава няма да имаме пари да платим билетите за влака"-отвърна даскалката по физическо."Права си, но не можем да спим на улицата все пак"
Изведнъж Иво ги прекъсна "Ами не може ли вместо да ходим в Балчик да си останем тук във Варна. Градът е по хубав, а и тук също има много забележителности и музеи, които могат да бъдат разгледани(всъщност Иво изобщо нямаше намерение да се влачи по разни музеи, но просто знаеше, че даскалките не бяха измислили програма за този град и поне първия ден щеше да бъде свободен за всички)"
Двете даскалки нямаха голям избор и след дълги размишления се съгласиха. Препоръчаха им хотел Черно море и те решиха да отседнат там.През ноща Иво, Коста, Цвети и Йо мислеха как ще прекарат следващия ден. Четиримата решиха да се поразходят из града и сами да разгледат забележителностите, а после смятаха да отидат на плаж. Но тъй като вече беше почти полунощ, а и нашите герои бяха уморени от пътуването, те решиха да си лягат да спят, за да имат свежи сили за дългото обикаляне, което им предстоеше на следващия ден.

Време:следващия ден. Иво, Коста, Цвети и Йо станаха и си взеха по един душ по двойки :D . След това излязаха от хотела и тръгнаха на своята обиколка (тука вече трябваше да ви предоставя следващата част ама понеже аз съм от Варна аз ше я напиша). Смъкнаха се надолу от хотела по посока плажа и стигнаха до фестивалния комплекс (ФК-нещо като НДК само че много по-малко) Влязаха да поразгледат. В киното на комплекса даваха Матрицата 3:революции и нашите хора решиха да гледат филма непременно, но филмът започваше чак след един час и те решиха да го запълнят като отидат в някое кафене, каквито наблизо имаше много. След като обсъдиха какво ще правят през остатъка за деня, вече беше дошло време филмът да започне. Матрицата продължи почти три часа и когато четиримата излязоха, вече беше почти 13 часа и беше страшна жега. Иво предложи промяна в плановет - да отидат на плаж. Всички се съгласиха, тъй като плажът беше само на стотина метра от тях. Плажната ивица беше full до дупка. Имаше страшно много хора. Не им се хареса това, че имаше и много цигани затова те решиха да отидат, по-нататък. След дълго вървене те стигнаха до първа буна (който е идвал във Варна трябва да е чувал за трите буни,а за тези които не са ще обясня - буните са нещо като г-образни части от мостове, които продължават някъде 100-150 метра навътре в морето и от външната им страна има наредени камъни, които спират вълните при бурно време и предпазват брега от свлачище, тей като само на 30 метра за плажната ивица районът е такъв, че има опасност от свлачище.Хоарата обикновено се забавляват като скачат от буните във водата по най-различни начини.). Четиримата видяха, че на буната се бяха наредили много хора и скачаха във водата. Решиха че е доста забавно и се насочиха натам за да поскачат и те. На Йо и на Цвети обаче идеята не им допадна много и те решиха да се попекът на плажа. Съблякоха се по бански (спираща дъха гледка), разстлаха хавлиите си и легнаха върху тях. Иво и Коста отидоха на буната. Иво беше първият, който се престраши и скочи. Кто за първи път той скочи по най обикновения начин - с краката надолу. Водата тук беше тудена и падането в нея не беше много приятно, но Иво реши, че щом толкова хора го правят, с времето се свиква. Коста скочи веднага след него и едва не го удари. Въпреки студената вода, и на двамата им се стори весел и продължиха да скачат, този път по най-различни начини.
В това време на плажа всички зяпаха невероятно красивите момичета. Едни момчета дори дойдоха и ги заговориха."Такива яки момичета като вас сигурно си търсят приятели" - мазно попитаха момчетата виждайки, че Йо и Цвети са сами.
"Сбъркали сте адреса ,момчета" - отговориха Цвети и Йо. НАшите гаджета са ей там на буната.
Момчетата решиха , че нищо няма да излезе и ги оставиха на мира.

Аре стига толкоз, че тряя да ходя на даскал. Някой ако иска да пише нека го направи, ама моля само да не си измисля. Ако никой няма желание или не знаете нищо за Варна не пишете моля ви.Аз ще го допиша довечера или утре

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 20:59

Доразвивам идеята:

Докато още бяха на плажа Иван прошепна на Йо.
-Искаш ли да влезем по навътре и там дааа...
-Айде!-съгласи се Йо
Двамата влязоха навътре докато водата им стигаше до брадата.Избраха място по настрани от навалицата около буната.И го направиха доста злобно във водата.Час по късно вече беше станало 4 и решиха да си ходят.Отидоха в хотела да си вземат душ.Тоя път Йо не искаше да е групово и остана сама в банята.През това време Иво си пусна в стаята малко чалга и направо се смаза от кеф на "Луда по тебе"на Камелия(в тон с морето де :D )Като всички свършиха с душа,решиха да отидат в някои бар и да седят от 5 до към 12.Избраха едно добре изглеждащо заведение и до 12 пиха коктейли
и танцуваха.Като се прибраха в хотела и двете двойки се престориха на много уморени за да се усамотят в стаите.Иво и Йо го правиха докъм 5 часа,като топлата нощ им бе отличен фон.Коста и Цвети явно са го правили до по рано,защото към 12 когато се събудиха заедно се оплакаха на шега от страстните шумове от стаята до тяхната. :D Госпожата по физическо ги уведоми че ще останат във Варна до утре утре вечерта когато тръгваха с нощния към София...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 21:15

Пренасяш историята пак на твой терен а :wink: :D

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 23:47

Strasna istoria se polu4i.... :D Ot tva napravo mozete da napravite roman....Abe teia Ivan i Io sa ebat kato nenormalni be.... :shock: po kolko pati go praviat na den be ..... :shock:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 02:03

A be 4ovek ti po kolko pati bii6 (znae6 kakvo) na den

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 11:33

NoName написа:
Strasna istoria se polu4i.... :D Ot tva napravo mozete da napravite roman....Abe teia Ivan i Io sa ebat kato nenormalni be.... :shock: po kolko pati go praviat na den be ..... :shock:

A be ne znam,ama imam edin priqtel koito s gadjeto mu ne go pravqt samo kato tq e v menzis(koeto 6te re4e vseki den,a rekorda ime e tri puti v edin den :D ).Teen years,kvo da ti kaja pove4e...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 11:38

бива :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 11:39

slim_k написа:
NoName написа:

A be ne znam,ama imam edin priqtel koito s gadjeto mu ne go pravqt samo kato tq e v menzis(koeto 6te re4e vseki den,a rekorda ime e tri puti v edin den :D ).Teen years,kvo da ti kaja pove4e...
лелелеле :) тва е върха на сладоледа :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 18:29

Така.Сега ще се опитам да напиша продулжение.Това е моят първи опит,така че ме ругайте,псувайте,хвалете( :? ),но ми кажете къде са ми грешките.Ако не ви хареса ви обещавам да спра да пиша.Извинявам се на този,който е наред да пише.
Хед_хънтър(и всички други) не може ли да останат повече на морето?Ще има повече интересни ситуации ...

Разказчето е малко,но ако ви хареса ще го довърша.

След закуската Иво,Коста,Йо и Цвети се събраха и се зачудиха заедно какво да правят днес.Всички бяха единодушни,че на плажа вчера е било много яко.Те решиха да седят там докъм 3 и след това да се разкарат из града.Иван и Коста пак решиха да скачат от "бабуната"(как беше?).Йо и Цвети се печаха на слънцето,когато онези момчета пак дойдоха да ги свалят.Момчетата им казаха:
-Ей,вие сте били мноо готини!Сигурно си нямате гаджета.
Йо им отвърна доста смело:
-Ей,педали,вчера ви казахме ,че си имаме!
Двамата почервеняха като чуха думата "педали" и единият лепна на Йо един шамар.
-Ей,курво,на кой ще викаш педал,ма?Той започна да я удря полицето.Цвети понече да се намеси,но другият и хвана ръцете и почна да я удря и нея.
В този момент Иво се готвеше да скочи с главата наолу,когато видя как варненецът се бе надвесил над Йо.Иван тупна Коста по рамото и двамата се засилиха към своите гаджета.Без въобще да говори,Иван удари един в лицето на варненецът(пак повторение,но не можах да се сетя за друго :oops: ) при което оня политна назад и падан върху циците на някаква дебела бабичка.Тя изпищя и му лепна здрав шамар.
-Ти малък,первезник!викаше обезумялата бабичка.
Привлечен от виковете,спасителят се затича към мястото.Той спря точно за да види как Коста удря едно коляно в лицето на сваляча на Цвети...

Това е засега.Моля ви кажете си мнението,защото имам много добра идея за продължение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 20:10

Dobro e are 4akame produljenie!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 21:02

На мен лично не ми хареса особено...Нещо нямам муза.

...Мъжът извика:
-Какво правите,бе?Пенко,това ти ли си бе?
Спасителят погледна към пебитото от Иван момче и извика уплашено:
-Какво са направили с теб,бе мойто момче?
Пенко вдигна глава от пясъка и изскимтя:
-Вуйчо,вуйчо,това момче ме наби-и посочи към Иво.
Вуйчото изръмжа и каза:
-Тоя ли,бе?Ей ся ше му разплача майчицата!
Иво,който и без това бе нервен не издържа и понечи да се хвърли към спасителя.Като видя това,Коста доста се притесни и извика:
-Недей,бе,Иво!
Йо се пресегна да хване Иван за ръката и да го издърпа,но закъсня.Той вече се млатеше с мъжагата.Като видя,че битката вървеше към лошо,Коста реши да помогне на приятеля си,но прецени,че няма смисъл,затова бързо би един шут на спасителя и докато мъжът се превиваше,Йо грабан Иво за ръката,а Цвети-Коста и четиримата се затичаха към хотела.Спасителят стана и започна да вика
-Спрете ги!Спрете ги!
Виковете му нямаха особен успех и четиримата успяха да се доберат благополучно
до хотела.Четиримата решиха да тръгнат по главната на града.Прекараха си много як половин час ,през койте те разглеждаха магазини,ядоха сладолед...Изведнъж пред тях се появи спасителят.Явно тий ги бе проследил и ги бе заобиколоил по някакъв начин и сега идваше право към тях.Иво,Коста,Йо и Цвети се смееха на някакъв виц,разказан от Цвети, когато Коста видя мъжът.Той сбута приятелите си и те обърнаха погледи към приближаващатасе фигура.Но вече беше твърде късно.Мъжът бе стигнал до тях.Тогава се случи нещо много странно-вместо да ги погне,спасителят поглед опулено към Йо и рече:
-Йоана,това ти ли си?

Сори че е малко,но утре имам тест по физика и трябва да уча.След малко сигурно ще го допиша.Имам идея за скандал между Йо и Иво...Какво ще кажете?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 21:08

Dobro e i produljenieto.To i az imah ideq za skandal m/u Ivo i Jo ama toi be6e kato stignat v stolicata :D .Are davai s tvoq a puk az 6e go napravq po kusno :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 21:58

Racepva me razkaza.....Mnogo e iak i sas vsiako prodalzenie stava vse po-iak....Poboista , ubistva , gangsteri , seks , intrigi , romantika , lubov ...... 8) :) :) :) :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 22:12

Първо малко критика : бабуната - хехехехе, пич ако дадеш back можеш спокойно да видиш какво сме писали и после като дадеш forward пак ше се върне на страницата за писане и текста ше си седи там. Второ: Варна може да не е колкото София, но има няколко главни улици. Надявам се че си направил тези грешки несъзнателно или от незнание. Иначе много ме кефят твоите части.

Аре след малко и аз ше пиша ама ся първо ще вечерям. :arrow:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 22:13

Ve4eriai po-barzo ......

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 00:30

А е момчета ше ме извинявате ама имахме гости (още имаме де) и малко повечко пиинах и ся не сам във форма да пиша. Аре утре обещавам да пост-на продължението

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 07:37

maj забравихте за мен.

-Не не може да си ти-каза Йо ,разплака се и забяга към хотела
-какво е беше това-попита Иво разтревожен
Тоя мъжага бутна Иво на земята и се затича да хване Йо.
Той я стигна хвана я за ръката и я целуна.
-Какво става тука-извика Иво разгневен
Тогава Йо бутна мъжагата и се затича пак.Групичката тръгнаха към хотела а мъжагата се запъти към плажа.
-Какво става-попита Иво разгневен когато стигна във стаята си
-Иво не ми се говори сега-каза Йо хленчеща
-Искам да знам защо по дяволите той те целуна-попита Иво
-Мило нали помниш човека със който бях хваната че правя секс-каза Йо
-Значи това е той а-разгневи се Иво
-Той още ме убича но аз него не-каза Йо
Иван я прегърна и й каза:
-Йо не те давам за нищо на света-и тогава сълза му падна от окото
-Ох Иво и аз не бих те дала за нищо-каза Йо със мил глас
-Хайде да се изкъпем-каза Йо
-Добре айде-каза Иво
Те не правиха секс те просто си лежеха във ваната и се целуваха.
Тогава някой по чука на вратата
-Кой е -попита Иво
-аз съм Коста,какво стана бе избихте ли се-попита Коста
-Не всичко е ок-каза Иво
Те излезнаха от ваната и се облекоха.
-Айде на диско-попита Иво Коста
-Добре ама те ще се съгласят ли-попита Коста
-Да съгласни сме няма проблем-казаха момичетата и се запътиха към стаята на Цвети за да се преоблечат.
Тръгнаха на диско и във дискотеката те танцуваха като зверове на наистина приятна музика.Беше рожденния ден на дискотеката и се лееше безплатно пиене навсякъде.
-Айде до тоалетната-каза Йо на Иво и го хвана за малкия
Иво веднага се сети кво става усмихна се и тръгна със нея.
Във тоалетната те имаха бесеб секс.След това потънцуваха още малко.Тогава във дискотеката влязоха дебилите от днес на плажа.Иво и компания не искаха да се заместват и се изнизаха от задната врата.Отидоха су във хотела бяха много изморени и си легнаха.

Да но ви хареса

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 09:33

Xubavo e....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 11:37

супер е !!!!!! :)