Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2004 17:00

Join, поста ти много ме впе4атли . Имаме ниакои об6ти 4ерти. И ас се вдахновявам сред природата, там се 4увствам истински жив.Бетонната клетка на града не ми носи много приятни емоции.Когато прекарам известно време на ниакое красижо и уединено място , дале4 от вси4ко ,което прави вижота ти неестествен, мога да творя на воля и се 4увствам много по-силен и мъдър. :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 21:06

The Breaking of the Fellowship на Howard Shore от саундтрака на първия властелин.Ето това ме вдъхновява много често.Невероятно красива песен!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 21:12

Моментът от песента,който го пускат на завръщането на Фродо в третата част и всички го поздравяват,когато е на легло е невероятен.Дават го също и в началото на Задругата като представят невинната красота на Хобитово.Наистина ме трогва!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 21:20

Металика са си боговете.Техните песни са легендарни но някакси им липсва простата красота на гореспоменатата песен.Просто има нещо магично в нея.Иначе естествено че и те ме вдъхновяват.Неслучайно са ми любимата група.А за Линкин Парк-не съм им чак такъв фен.Не могат изобщо да ме вдъхновят да напиша фентъзи разказ.Не са съвсем мой стил.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 21:26

Много е готин и той наистина.Но той е подходящ да го слушам докато описвам битки например.Никак не е зле тогава :twisted: Има и една невероятна мелодия към Титаник която също е невероятно вдъхновяваща.Могат да ме вдъхновят и някои сцени от филми като Властелина и Последния самурай например.Има толкова трогващи разговори,че всеки път като ги чуя искам да хвана перото.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 21:29

Хе, аз, напоследък, мога да пиша само докато слушам саундтрака на Кралицата и техното от Блейд :twisted:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 21:30

Двойно повече.За мен беше страхотен.Мога спокойно да заявя че този филм е най-добрия за мен за 2003-2004 след Властелина и Карибските естествено.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 21:33

Ми не знам,от къде изскочи тази възможност :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 21:39

Твърде сходни вкусове имаме :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 23:01

Znaete li, ima edna teza- ne znam to4no 4iq. Ta, tq glasi, 4e nie ne se vdahnovqvame ot ni6to. Tova, koeto prejivqvame e ne6to kato obraz na tova koeto sme prejiveli i na tova koeto iskame da prejiveem. Spored men tazi teza e po4ti v palna sila za men. Az ne se vdahnovqvam ot ni6to. Prosto sqdam pred pc-to, nastanqvam se udobno, pi6a parviq red;kratka pauza.Sled tova zapo4vam da pi6a bez prekasvane vsi4ko se narejda ot samo sebe si v glavata mi i ne se nalaga da prekasna pisaneto nito za sekunda osven ako trqbva da dooformq nqkoi detail, za da stane v stila na nqkoi izvesten avtor, bilo to nqkoe dosta podrobno opisanie ili zadalbo4avane v haraktera na geroq , a moje bi i vlagane na malko komi4nost. Muzikata i ostanaloto ne mi vliqqt po nikakav na4in osven da me razseivat. Vij, muzikata me nadahva kogato igraq igri i to v mreja. Ta izglejda men ni6to ne me vdahnovqva, az prosto hva6tam himikala\klaviaturata i zapo4vam da pi6e.Vsi4ko ostanalo idva ot samosebe si ............

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2004 15:32

Aми вдъхновява ме Диана тоест момичето в което съм влюбен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2004 20:39

Хора много интересни неща прочетох . И макра първоначално да мислех че ще почнете да говорите глупости ( не искам да ви обидя ) от рода на " Мен алкохола ме вдъхновява а ти си тъп галош " . Виждам че при всички или поне при почти всички вдъхновението е различно . Едни се вдъхновяват от природата , други от хобитата си ( скеит и др. ) трети от това силно чувство любовта .
Джони Рико защо е това "отново" в ника ? Всички те познаваме ( или почти всички ) и дори да си регистриран днес и с едно съпбщение това е без значение ! А за ника разбра ли зящо не можеш да се логнеш ?

Да народе всепак се оказва че не сме една безмозачна тълпа мислеща само за тялото си ( с малки изключения ) а хора с собствена същнос и цености ! Нека не се променяме и винаги да се оважаваме .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2004 21:10

JohnnyRico_again написа:
Aми вдъхновява ме Диана тоест момичето в което съм влюбен.

S tebe si prili4ame......i az se vdaxnoviavam ot edno momi4e...... 8)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 15:50

Ами незнам просто така ми дойде.
Не не разбрах , пратих на админа съобщение и направих тема ама нищо.
Еххх как ми се иска някой неща да са възможни........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2004 23:50

Какво ме вдъхновява? О, в името на Дявола и Бога, ако знаех само!
Винаги е различно-няма значение чувство ли е, музика ли, филм ли-някой път имам огромно желание да драсна няколко реда, но не става; друг път просто идеята ме връхлита...
И все пак-от няколко дена ползотворно ми действат Sonata Arctica, баладите им най-вече...

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Какво ви вдъхновява ?
Публикувано на: 26 Апр 2004 20:53

EviL написа:
Какво ви вдъхновява , какво ви кара да станете в два през ноща и да се захванете с поредния разказ . Какво е това нещо което витае из главите ви и не ви оставя на мира ? От къде извира музата ви ?
Нестели си задавали тези въпроси поне веднъж ? Лично аз съм забелязал че картината която рисувам с думи на белия лист е точно копие на чувствата ми . Често след някои скапан ден в който колелата на живота са ме мачкали без никаква милост , сядам обзет от мрачни мисли и почвам да творя . Творя а картините винаги са едни и същи , сиви , небето е притъмняло, мрачно , светлината е заменена от мрак , земята е мъртва обгорена , героя ми винаги е самотен , изтерзан . Страно оказва се че само когато съм тъжен , изнервен , самотен , предаден само тогава мога да пиша ( да пиша качествено и плодотворно ) . Веднага след това проницание се заех да прегледам всичките си творби ( и тези който не съм побликувал тук ) и се оказа че навсякъде е едно и също , мрачни картини и смърт . Отначало се постреснах ( всепак не е нормално за човек на мойта възраст ) и затова прегледах някой от творбите на членове от форума . При повечето от тях не се забелязваше подобно нещо . Те иамха както черно бели така и цветни картини .

Та основната ми идея е !
Какво ви вдъхновява . Какви са любимите ви похвати в разказите . И какъв е най-честия цвят на вашите фонове ?

Мен li4no mogat da me vduhnovqt mn neshta
hоra,myzika,knigi,filmi abe ...ako neshto me razvulnyva moga da ne spq cqla sedmica

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2004 16:51

Hehe немога да повярвам че виждам тая тема вдигната от архива .
GOTHIC BLOOD познато .
Undeadgirl аз все ощ не съм чел твоя творба . Ако имаш някоя побликувана тук кажи ми името и !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2004 18:24

Хех, интересно Evil!Не знаех, че може и да не се заяждаш. От теб само туй съм видяла...нищо, скоро ще ти прочета нещата!! Па тогава каква критика, какво нещо...!! :D ..........Всъщност не съвсем, на мен много ми харесва, че изобщо се интересуваш от такива въпроси. Аз пиша от шести клас, но предимно стихотворения. Забелязах, че търся всякакви поводи, които да предизвикат чувства у мен. Отначало това бе естествено момчетата, ама това ми дотъпя, щот и без това ме отегчават. След това започнах да търся житейски драми. Знаеш ли коя беше първата, за която писах?? Ще пукнеш от смях- написах ода за един размазан червей!
А иначе, напоследък се чувствам много потисната, защото започвам да виждам в хората по-скоро "бездушна тълпа", а не съвкупност от индивидуалности. Просто ми е трудно да приема и разбера хора, които не само не се интересуват от това, което интересува мен, но и имат коренно различни гледища! Може би след няколко дни ще постна едно мое стихотворение. Не претендирам за висок литературен стил, но поне изразявам това, което изпитвам. Успех при писането!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2004 18:26

PowerPuff_Girl написа:
Написах ода за един размазан червей!

Няма да е зле да я постнеш!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2004 18:32

Найк написа:
PowerPuff_Girl написа:
Написах ода за един размазан червей!

Няма да е зле да я постнеш!

Бе в класа доста се смяха в осми клас, когато го четох, но сега...не знам, трябва да помисля!! Ще запаля ароматни свещи, ще си пусна Alicia Keys, ще преместя целия куп дрехи от леглото на стола, ще си седна и ...........ще поразсъждавам философски "Да го постна ли, или да не го постна?" :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost