Автор |
Съобщение |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 18:07
Mislia 4e ima nov link...
Tova ne e li su6tia site http://www.wcreplays.com/,
ako ne e sry za gre6noto info...
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
Xaxo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 18:18
Аз вече се отчаях, от 3 месеца не мога да играя в hoff i batel net,заради тва ш***но proxy.Моля ви ако знаете как да си реша проблема светнете ме по въпроса.
___________________________________ Аз съм ебати якото Парче
|
|
|
|
 |
iNsAnE | Arthas
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 18:37
abe vie ste ludi
BLIZZARD rulzz i war3:tft e nai dobrata ot vsi4kite i igri
za nai dobur geroi-bez sumnenie warden e overpowered i blizzard trqbva da napravi ne6to
strategiq-s human -massa foot s caster i hawks
night elf- huntress+dryads+dott+kotg+warden
ork-massa wyvern+tauren+malko bat riders+shaman
undead-mnogo sa no nai populqrnata-dk+fiends+garg+statuii
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 18:47
iNsAnE | Arthas написа: abe vie ste ludi BLIZZARD rulzz i war3:tft e nai dobrata ot vsi4kite i igri za nai dobur geroi-bez sumnenie warden e overpowered i blizzard trqbva da napravi ne6to strategiq-s human -massa foot s caster i hawks night elf- huntress+dryads+dott+kotg+warden ork-massa wyvern+tauren+malko bat riders+shaman undead-mnogo sa no nai populqrnata-dk+fiends+garg+statuii
Ostaviam bez komentar....
btw krajbata na avatari (osobeno na hora ot su6ia forum) ne e mnogo loialno deianie
A za site mi baia vreme mina otkak razbrah pro4etoh go niakade....I poneje prekarvam mnogo vreme roveiki za kakvo li ne v neta (google...abe se6ta6 se) i ve4e ne pomna kade to4no.....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 20:59
STFU чакам те утре във вторник към 9.00 в hoff. Ако някой иска да е obs ,и ако нууб се съгласи, да заповяда 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 21:03
добре де, нещо не личи ентусиазъм за още един турнир! казвайте, още ли има ентусиасти?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 21:15
Гипо написа: добре де, нещо не личи ентусиазъм за още един турнир! казвайте, още ли има ентусиасти?
естествено че има желаещи ;] само че трябва да има по добра организация - за 8 часа е смешно да се проведът толкова малко срещи, трябва да има повече хора с real ip. иначе другата събота - пак турнир.
off topic : сега ме боли глава - след турнира имах 3 часа сън, трябваше да ходя на олимпиада ;]
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 21:25
Az razbira se glasuvam s dve ruca za o6e edin turnir...Oba4e triabva da e slad 11.00 za6toto
igraq CS sqka no6t s otbora i triabva da se naspa pone 5 4asa.....A za organizaciata naistina zamisliahme 2 ma4a edno vremenno oba4e kakto vijda6 nqma6e nito tolkova hora
nito vuzmojnost za tova...Iskam 16 4oveka drugia tur eiii......
Po goreposo4enata pri4ina otkazvam predlojenieto ti za utre 6te se sre6tnem pak na turnira....
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 21:30
Дамм аз тая събота и неделя няма да съм в нас затова-без мен.Току що гледах реповете от финала и мога да кажа,че на GnollWood се видя,че при добра игра с NE противникът има минимален шанс за успех.
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 21:34
Anonymous написа: Гипо написа: добре де, нещо не личи ентусиазъм за още един турнир! казвайте, още ли има ентусиасти? естествено че има желаещи ;] само че трябва да има по добра организация - за 8 часа е смешно да се проведът толкова малко срещи, трябва да има повече хора с real ip. иначе другата събота - пак турнир. off topic : сега ме боли глава - след турнира имах 3 часа сън, трябваше да ходя на олимпиада ;]
малеее... ма що не казахте, че това е проблема, то аз съм с реално АйПи! аууу явно мн. съм зле, че не съм казал, ама от къде да знам... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 21:39
abe hora q kajete kfo stana s toq tur 4e az imah problemi ... trqq6e da reinstallvam windows i ne mojah davzema u4astie sorry !
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 21:53
4eti nazad 87 i 88 stranica....  pP
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 22:06
Btw за всички братя UD(и по-специално за High_voltage,той не е UD,ама карай) повтарям,че за да работи трика с разпределянето на accos i ghoul с Ctrl трябва да включите от Options->Gameplay "Subgroup order modifier key"(при въпросния трик ghoul-ът отива по-бързо при дървата,отколкото при трика с "Shift").
|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 22:41
Ееееее честито на Победителя!!!Спечелииииих ,Спечелииииих.Малее напрао съм за Евро футбол!!!Няма какво да се лъжем Нооба беше най-добър!!!За тва ще се пробвам и аз следващия път(да има някаква конкуренция все пак  )Но за да играя трябва да оправя един проблем  Ми първо бях с 1.12 но после тръгнах да играя с 1.14б,НО когато исках отново да кача 1.12 (който ако не се лъжа се иска за Хеедоф)просто нестава!!!Ако някой мое да каже от кво е туй чудо ще му дам една победа на турнира 
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 22:56
Tormozko написа: Btw за всички братя UD(и по-специално за High_voltage,той не е UD,ама карай) повтарям,че за да работи трика с разпределянето на accos i ghoul с Ctrl трябва да включите от Options->Gameplay "Subgroup order modifier key"(при въпросния трик ghoul-ът отива по-бързо при дървата,отколкото при трика с "Shift").
UD ? ако имаш предви клана, той е UB, ако е за расата sorry. хахаха, да това го научих от теб, мислех си че си направил правописна грешка ;] 10x tormozko ;] btw showtime и insomnia кога ще правят шоуто ? тая игра я чакам от 1 седмица.
gipo, въпроса не е само в реалното ip, а и в това че host-а трябва да е с бърз нет да не лагва (ти каза че твоя в момента нещо се спича). иначе мерси, за пореден път се отзоваваш ;]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 23:01
[LP]ki®oman написа: Ееееее честито на Победителя!!!Спечелииииих ,Спечелииииих.Малее напрао съм за Евро футбол!!!Няма какво да се лъжем Нооба беше най-добър!!!За тва ще се пробвам и аз следващия път(да има някаква конкуренция все пак  )Но за да играя трябва да оправя един проблем  Ми първо бях с 1.12 но после тръгнах да играя с 1.14б,НО когато исках отново да кача 1.12 (който ако не се лъжа се иска за Хеедоф)просто нестава!!!Ако някой мое да каже от кво е туй чудо ще му дам една победа на турнира 
в момента в headoff е актуална версия 1.14b. иначе ако искаш да си "качиш" стара версия, трябва да си preinstall играта. някой път се бъгва и се "пачва" назад ;]
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 23:14
Anonymous написа: ...gipo, въпроса не е само в реалното ip, а и в това че host-а трябва да е с бърз нет да не лагва (ти каза че твоя в момента нещо се спича). иначе мерси, за пореден път се отзоваваш ;]
е в такъв случай, следващия път може и аз да хоствам, разбира се ако не се появи пак проблема с лага. какво ли не правих - тестове за вируси, никой не ми рови в ПСто от ЛАН'а... но въпреки това 3 вечери лагвах като луд. днес още не съм проверил каква в ситуацията с лага... тъпа работа, ПСто ми не е лошо, пинга ми е между 10 и 20, ама...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2004 23:23
Гипо написа: Anonymous написа: ...gipo, въпроса не е само в реалното ip, а и в това че host-а трябва да е с бърз нет да не лагва (ти каза че твоя в момента нещо се спича). иначе мерси, за пореден път се отзоваваш ;] е в такъв случай, следващия път може и аз да хоствам, разбира се ако не се появи пак проблема с лага. какво ли не правих - тестове за вируси, никой не ми рови в ПСто от ЛАН'а... но въпреки това 3 вечери лагвах като луд. днес още не съм проверил каква в ситуацията с лага... тъпа работа, ПСто ми не е лошо, пинга ми е между 10 и 20, ама...
всъщност може да е заради бавната ти връзка с host-а. другия път ще пробваме ти да правиш игра ;]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2004 08:29
Anonymous написа: UD ? ако имаш предви клана, той е UB, ако е за расата sorry. хахаха, да това го научих от теб, мислех си че си направил правописна грешка ;] 10x tormozko ;] btw showtime и insomnia кога ще правят шоуто ? тая игра я чакам от 1 седмица.
Расата имах предвид,хехе.X-a и Showtime са се разбрали да отложат срещата за тази седмица,доколкото разбрах.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2004 10:39
Tormozko написа: Anonymous написа: UD ? ако имаш предви клана, той е UB, ако е за расата sorry. хахаха, да това го научих от теб, мислех си че си направил правописна грешка ;] 10x tormozko ;] btw showtime и insomnia кога ще правят шоуто ? тая игра я чакам от 1 седмица. Расата имах предвид,хехе.X-a и Showtime са се разбрали да отложат срещата за тази седмица,доколкото разбрах.
offtopic : вярваш ли че showtime играе по средно 15 часа на ден ? ;]
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|