emi priznavam si-dosta lagvah ama az vi pitah da izlizam li-a nikoi ne otgovqrq6e ama ni6to-drugata subota sutrinta ????kakvo 6te kajete-i toq put dano doidat vsi4kite
та въпроса, който си задавах до последно на турнира беше - къде отиде тормозко? къде се запиля тоя човек?
п.п. и сори за лага, не знам какво му става на нета ми напоследък, лагвам като за световно от време на време, иначе нета ми е пушка... ама, кой знае какво става
Ами Тормозко е на дайъл-ъп...А и на някоя от предишните страници каза,че щял да прецени дали му е удобно.Аз също много искам и той да се включи
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
aii to toq diskonect-samo zagubi daval !!-ve4e imam 3 zagubi ot diskonect i 1 ot drop ! moq net vupreki 4e e kabelen pak e skapan a drugata subota-nqkoi da predloji ne6to-koi e suglasen sitrinta
[LP]Rado написа:aii to toq diskonect-samo zagubi daval !!-ve4e imam 3 zagubi ot diskonect i 1 ot drop ! moq net vupreki 4e e kabelen pak e skapan a drugata subota-nqkoi da predloji ne6to-koi e suglasen sitrinta
е не в 10 часа някои още спят тогава айде някъде към 11:30-12:30?
това за "турнири" всяка събота не е лошо като идея , даже много ми допада, таман ще мога да си я спомня таз игрица че съм я забравил та кам 12:30-13:00 часът е най-добре , защото аз много рано не си лягам и ми е трудно да ставам рано.
gl hf
добре в 12:30-1:00 става другите съгласни ли са?Надявам се че следващия път на турнира да се падна с Астерих той както е забравил и да стигна някъде по нагоре
Ka3uHoTo написа:Ами Тормозко е на дайъл-ъп...А и на някоя от предишните страници каза,че щял да прецени дали му е удобно.Аз също много искам и той да се включи
Значи извън зоната от 8:30-9:00 до 12:30-13:00 имам възможност да играя 1,максимум 2 часа(от зала),така че по скромното ми мнение имам възможност само за нещо като showmatch(при 1 час bo3,при 2-bo5) с някой от членовете на форума(btw showmatch-ът X vs Showtime е отложен за тази седмица) T_T.
Ka3uHoTo написа:Ами Тормозко е на дайъл-ъп...А и на някоя от предишните страници каза,че щял да прецени дали му е удобно.Аз също много искам и той да се включи
Значи извън зоната от 8:30-9:00 до 12:30-13:00 имам възможност да играя 1,максимум 2 часа(от зала),така че по скромното ми мнение имам възможност само за нещо като showmatch(при 1 час bo3,при 2-bo5) с някой от членовете на форума(btw showmatch-ът X vs Showtime е отложен за тази седмица) T_T.
tnx za infoto az tamun se 4udeh 6to nqma nikakva vest v wcreplays za tozi match
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Ето че почти ви убедих Само че 12:00 13:00 не е сутрин;)
Но какво пък.Става .Въпроса е: КОГА?Искам да питам има ли някой който може да играе през седмицата след 2 следобед?
Unruly,има проблем-реповете не се отварят.Пише the replay file could not be loaded
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
LB написа:добре в 12:30-1:00 става другите съгласни ли са?Надявам се че следващия път на турнира да се падна с Астерих той както е забравил и да стигна някъде по нагоре
{} колкото и да съм я забравил няма да съм толкоз зле, че да ме изнесеш с работници уе
WC3 replays raboti ve4e ot 1 sedmica ....
Eto i link kum replay-a ot purvata finalna sre6ta.....6toto vidqh , 4e ti lipsva...
Marzi me da preimenuvam replay-a......
http://free.techno-link.com/Marcinko/pcmft5.w3g
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!