Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
Даамм абе има още много неща да доуточняваме така че в 21 00 ше изгладим(надявам се) всички проблеми.А btw нали в канала се влиза от channel менюто
И кой ще го прави
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Днеска ше уточним подробностите по организацията и деня на турнира[LP]Rado написа:eee nali v subota-dnes vi 6te e turnira weeeeeee ?
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
- Horde[G2H]
Искам само да се намеся и да ви помоля да продължавате така,че искам да видя 100 страници в един пост 
Тhe line between Love and Hatred is so thin that in Love you can achieve hatred,
but in Hatred, you can only achieve more of it...
http://cgtransport.awardspace.com
but in Hatred, you can only achieve more of it...
http://cgtransport.awardspace.com
- Horde[G2H]
-
UB.Mon4o_4
heh
Rado rulezzzzzzzzz[LP]Rado написа:za utre ostava v 18 : 00
mon4o-izturvah vtorata igra-si4ki koito iskat da u4astvat-utre 18 :00 v hofa v PCMFT kanal !
- stfu-n00b!
-
LOL.
Eeee
ne mi e mnogo udobno utre v 18:00
(((((((((
kajete pone tochniq chas v koito shte sa moite matchove .....
kajete pone tochniq chas v koito shte sa moite matchove .....
You shell have a queen. Not dark but beatifull and dreadfull like the morning and the night , the sea and the snow in the mountain !Fearfull like the storm and lighting! More powerfull then the roots of the earth !! All shell love me and despair!
hmm ...... neznam moje i da uspeq da se poqvq za malko ili .......... 
You shell have a queen. Not dark but beatifull and dreadfull like the morning and the night , the sea and the snow in the mountain !Fearfull like the storm and lighting! More powerfull then the roots of the earth !! All shell love me and despair!
- Horde[G2H]
Струва ми се че нещо се обърка.На мене ми лагваше кат за световно като излязох от играта.
За това ако не сте свършили тура тая ве4ер, предлагам да го направим през седмицата.Просто събота и неделя на мен и на Гипо (не само на нас) връзката ни е супер скапана.Странно защо решихте да ми пи6ете загуба.Може би щеше да бие но това не беше "решена игра"
Ами това е...засега
За това ако не сте свършили тура тая ве4ер, предлагам да го направим през седмицата.Просто събота и неделя на мен и на Гипо (не само на нас) връзката ни е супер скапана.Странно защо решихте да ми пи6ете загуба.Може би щеше да бие но това не беше "решена игра"
Ами това е...засега
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
- stfu-n00b!
Asterix написа:остави бе , 18 часа почвало , аз до 18:30 седях нищо не почвашене знам какво е станало сега мисля да се лог-на да видя
Pi4 da ti kaja nqma turnir v bulgaria deto da ne zakusniava pone s polovin 4as..pa kamo li na6to jalko podobie
Ina4e turnira se igrae v momenta igraqt kazinoto i rado....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Гост
какво стана до момента ? бяхме се събрали 9 човека, наложи се двама да играят баражи - това бяха Mon4o_4 и gipo. Mon4o_4 би с 2:0 и се класира за турнира. Останахме 8 човека, теглихме жребия :
Мon4o_4 - Raven
Cobra_4 - CKD
stfu-n00b! - anubarak
incognito - lp_rulez
Първата среща между Mon4o_4 и raven беше прекъсната, за 10 мин разликата межу точките им беше 12 000. беше решено да се счете служебна победа за Mon4o_4. втората игра не се игра - raven каза че отива да яде и не се появи повече. Mon4o_4 се класира за втория кръг. CKD победи Cobra_4 s 2:0 и се класира за втория кръг. stfu-n00b! победи anubarak с 2:0 и се класира за втория кръг. incognito и lp_rulez играха, но първата среще беше прекъсната заради лага на lp_rulez (той лагваше и през другите срещи). решено беше срещата да се преиграе. в момента се играе, но положението е същото - lp_rulez е с няколко хиляди пинг и постоянно лагва.
Мon4o_4 - Raven
Cobra_4 - CKD
stfu-n00b! - anubarak
incognito - lp_rulez
Първата среща между Mon4o_4 и raven беше прекъсната, за 10 мин разликата межу точките им беше 12 000. беше решено да се счете служебна победа за Mon4o_4. втората игра не се игра - raven каза че отива да яде и не се появи повече. Mon4o_4 се класира за втория кръг. CKD победи Cobra_4 s 2:0 и се класира за втория кръг. stfu-n00b! победи anubarak с 2:0 и се класира за втория кръг. incognito и lp_rulez играха, но първата среще беше прекъсната заради лага на lp_rulez (той лагваше и през другите срещи). решено беше срещата да се преиграе. в момента се играе, но положението е същото - lp_rulez е с няколко хиляди пинг и постоянно лагва.