Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 08:13

Nikakvo otlagane na sre6tite sqdame primerno v 16.00 4asa i zaciklqme do kraia na turnira
primerno 0.00 4asa...Nema s dni da se proto4i i nikoi da ne znae kvo stava....Kato ima rabota nqkoi ne igrae prosto e...Sled primerno 2 sedmici moje da napravim pak i togava 6e igrae nema s dni da se to4at igrite i da se 4udime ot kade da namirame vreme i observeri....
Osven tova nqkoi da izbira jrebia tova smurdi....
Ako tura ne se izigrae na vednuj (kato normalen takuv) i ne se izmisli jreebii koito ne zavisi ot opredelen 4ovek (koito i da bilo toi) mene ne me broite....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 08:24

На мен щеше да ми е удобно сутринта от някъде 9 към 13-14ч. заради тъй-наречените сутрешни пакети в комп.зали Т_Т(споменавал съм че съм на dial-up).В 9 часа днес е изключено да бъда в Headoff канал,когато часът на турнирчето стане ясен ще преценя доколко ми е удобно.
Headoff :arrow: SK.Tiberius(SK значи хммм Svinski(или Selski) Kur хехе)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 09:26

Значи в 16:00 часа така ли?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 13:08

dove4era 6te se razberem dadoh go za primer..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 13:43

И аз се записвам.
Там съм Анубарак-HUMAN

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 14:09

Me - Orc or Human :}

You shell have a queen. Not dark but beatifull and dreadfull like the morning and the night , the sea and the snow in the mountain !Fearfull like the storm and lighting! More powerfull then the roots of the earth !! All shell love me and despair!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 14:33

stfu-n00b! написа:
dove4era 6te se razberem dadoh go za primer..

Аз от 16;00 съм навитак.иначе от 9 е много късно.така няма да свършим до 7 сутринта.Друг е въпроса, че
м/у 6 и 8 на много хора им е кофти връзката(в събота и неделя)
Но аз предлагам наистина да играем от 16:00.Може само да си дал пример, но е добра идея

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 15:16

Mon4o_4 - random
Cobra_4 - undead
LP_rulez - random
incognito - elf
Gipo - orc
viktoria - random
stfu-n00b! - elf
UD_No0b - undead
Anubarak- human
CKD - human

Сега за жребия.Четете внимателно щото някои хора май ги мързи да гледат.Аз и Гипо правим един списък,в който определяме номерата на играчите ПРОИЗВОЛНО.Тоест не по ред на записване или нещо друго,а абсолютно произволно.Така значи стфу нооб избира за противник ПРИМЕРНО номер 4.В списъка номер 4 ПРИМЕРНО е анубарак.Списъкът с номерата ще бъде както у мен така и у Гипо така че и двамата ще потвърдим дали съответния избран номер е анубарак.Така няма да се говори за нагласен жребий.

пп С Гипо не се познаваме и няма да правим нещата както на нас ни изнася.Избрах го,защото по-нагоре казаче е важно да става "въргала" не кой ще бие.Аз съм на абсолютно същото мнение затова мисля,че всички ше са доволни на подобна система.И пак казвам ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО и ще разберете,че това е удачен жребий.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 16:02

Ka3uHoTo написа:
Mon4o_4 - random
Cobra_4 - undead
LP_rulez - random
incognito - elf
Gipo - orc
viktoria - random
stfu-n00b! - elf
UD_No0b - undead
Anubarak- human
CKD - human

Сега за жребия.Четете внимателно щото някои хора май ги мързи да гледат.Аз и Гипо правим един списък,в който определяме номерата на играчите ПРОИЗВОЛНО.Тоест не по ред на записване или нещо друго,а абсолютно произволно.Така значи стфу нооб избира за противник ПРИМЕРНО номер 4.В списъка номер 4 ПРИМЕРНО е анубарак.Списъкът с номерата ще бъде както у мен така и у Гипо така че и двамата ще потвърдим дали съответния избран номер е анубарак.Така няма да се говори за нагласен жребий.

пп С Гипо не се познаваме и няма да правим нещата както на нас ни изнася.Избрах го,защото по-нагоре казаче е важно да става "въргала" не кой ще бие.Аз съм на абсолютно същото мнение затова мисля,че всички ше са доволни на подобна система.И пак казвам ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО и ще разберете,че това е удачен жребий.

A мога ли да те питам мене що ме няма??????Написах Obio_Raven - NIGHT ELF
Ако не искате да играя просто ми кажете

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 17:19

Iskame iskame..... Ne razbiram za6to si kazvate nqkvi rasi az po siaka veroiatnost nqma da igraq samo NE....Ideqta za jrebia e tupa iskam jrebii koito da ne zavisi ot nqkoi 4ovek....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 18:06

Вероятно аз ще играя и с Ъндет.А за жребия- ти какво прелагаш stfu-n00b

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 18:39

Сори CKD и Obio_Raven малко се обърках...stfu-n00b! само ти не си доволен от схемата на жребия-измисли начин,по който да се разпределим,иначе остава моя вариант.Иначе тая вечер ще се доразберем

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 19:12

Awe vie ....
napi6ete nai nakraq
horata pi6tat hildi postove!
kajete nai nakraq to4no i qsno
KOI DEN ?
I OT KOLKO CHASA?
ba*ti nqkoi da vijda ne6to neqsno ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 19:12

Добра идея,само трябва да изпращаме числата си на някой(примерно на теб) на ЛС за да не се виждат числата постнати от други участници преди това.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 19:14

Anonymous написа:
Awe vie ....
napi6ete nai nakraq
KOI DEN ?
I OT KOLKO CHASA?

А уе нали се разбрах 21 00 в хедоф канал PCMFT.Там ше се разберем за час

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 19:15

Ka3uHoTo написа:
Anonymous написа:
Awe vie ....
napi6ete nai nakraq
KOI DEN ?
I OT KOLKO CHASA?

? ?? ???? ?? ??????? 21 00 ? ????? ????? PCMFT.??? ?? ?? ???????? ?? ???

koga tfa 21 4asa we eiiiiiiii mnoo me nervite we
kajete nqkaf 6*b*n den we !!!!!!!!!!!!!!

koga subota nedelq ?
eeeeee
to tfa na ni6to en prili4a biva biva ama .........

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 19:16

DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN DEN

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 20:05

mi posledno v subota v 21:00 v kanal PCMFT li E ?
lajete weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
az subota 6a odq v sofia ama do ve4erta 6a sum se pribral :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 20:10

High_voltage написа:
Ka3uHoTo написа:
Добра идея,само трябва да изпращаме числата си на някой(примерно на теб) на ЛС за да не се виждат числата постнати от други участници преди това.

Идеята ми беше някой (може и външен човек) да брои до 3. Когато каже 3, всички едновременно пишат совето число. Лесно е! :wink:

Da i na men mi hrumna tazi ideq i mi dopada pove4e stiga vsi4ki u4astva6ti da sa korektni....
Za kartite predlagam edinia izbira posle drugi i ako ima 3ti ma4 jreebii ili puk purvia ma4 da se opredelia s jreebii sled tova zagubilia da opredelia sledva6tata (tova e po dobrata ideq puk i taka se igrae oba4e tva ozna4ava o6e edin jreebii :) koito ne znaeme kak da provedem)...
Ima i ne6to vajno za koeto nikoi ne pomisli kolko ma4a 6te se igraqt ednovremenno?
Edin po edin ako sa ne moje da gi izigraeme za 2-3 dena.....Taka 4e az predlagam edno vremenno da se igraqt po 2 ma4a...6toto puk ako sa pove4e nema da moje da ima observeri puk i 6te e mnogo po-trudno da vidime koi kak igrae puk i organizaciata....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 20:13

eee nali v subota-dnes vi 6te e turnira weeeeeee ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost