Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 19:26
stfu-n00b! написа: Az predlagam da igraeme 2 ot 3 seki kato seki izbira po karta ako se stigne do treta igra 6te izmislime kak da se izbere tretata karta predlagam kartite koito 6te mogat da se izbirat da sa : Lost Temple (RoC version) Plunder Isle Tranquil Paths The Two Rivers Flood Plains 1v1 Turtle Rock Twisted Meadows Gnoll Wood
По-добре ще е първата карта да е избрана чрез жребий(въпреки че как ще стане тоя жребий не знам -_-),а загубилият да избира всяка следваща.
Another shit by me:
Tormozko&Mu3EpHuK vs chobos on Wetlands
Но поне с добър APM от моя страна(132 apm при peak 458 Oo).
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 20:22
stfu-n00b! написа: Kogato kajete subota e dobre i NIKAKVI DVOIKI 1V1 Az predlagam da igraeme 2 ot 3 seki kato seki izbira po karta ako se stigne do treta igra 6te izmislime kak da se izbere tretata karta predlagam kartite koito 6te mogat da se izbirat da sa : Lost Temple (RoC version) Plunder Isle Tranquil Paths The Two Rivers Flood Plains 1v1 Turtle Rock Twisted Meadows Gnoll Wood Kak to4no 6te e strukturiran turnira nai-dobre da re6ime v zavisimost ot tova kolko du6i 6te u4astvat... Az predlagam vseki ma4 da se gleda ot pne 3 observera... Mene vseki 4as sled 12 naobiad v subota mi e dobre.... Na miasto 6te re6im koi 6te pravi igrite 4ovek-a s nai-malko lag po vuzmojnost..... U4astnicite 6te si napravim chat kanal s ime primerno "PCMFT"(PCMania Forum Tourney) Za tova koi s koi 6te igrae 6te izmislim nqkukuv vid jrebii.... Ima i drugi nere6eni ne6ta: 6te budat li dopuskani vun6ni (ne ot tozi forum) observeri i players ? data i 4as na provejdaneto ? Kakto i nqkoi drugi vajni ne6ta... Az ne znam kakvo 4akate ostanaha 2 dni...Daite da si organizirame turnir4eto...6te bude goliam fun,6te si pogovorim v realno vreme,6te se razre6at nqkoi sporove za tova koi ot koi e po dobur...abe ot si4ko tova samo moje da spe4elime..... Dano se suberat nai-malko 8-10 4oveka..... BTW [obio]Raven pak si nameri opravdanie da se skrie kato mi6ka....ahahah
Така почвам отзад напред.Предлагам външни лица да няма т.е. да сме само от псм.Предлагам дата и час-тая събота от 16 00.Въпросът за мястото остава открит-казвайте къде искате да бъдем.Трябва да е големичък клуб с хубав интернет и добри компютри."Мрежата" ми се струва перфектното място-дават се талони,които изтичат след определено време игра,а не се заплаща престой в клуба.За картите,които stfu-n00b! предложи съм абсолютно съгласен.Сега за жребия.
Имаше една тема "we're the champions" и смятам да използваме метода,който Kiedisagain приложи там.Значи след като стане ясно кои ще участваме се прави един списък.На него всеки играч си има номер,който другите не знаят.Номерата ще избера аз.Системата е следната-всеки казва едно число и по него се определя съперникът му.Примерно Гипо избира 6-в моя списък 6 е stfu-n00b! и така докато всички бъдем разпределени.
Чакам предложения и записвания.
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 20:36
poqvi se problem-az subota 6a hoda v sofia  )))))
moje i da se sre6nem-aam nz kolko dulgo 6te stoq  )
ta are utre 8 4asa v 4ata v kanal pcm da se raznberem-za vsi4ko sum suglasen samo ne za kartata -plunder isle-ujasna e !!
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 20:46
кво 2v2, кви пет лева ? нали целта е да се види кой е по - добър ? решено - играе се 1v1. картите са изброените stfu-n00b! - стандартни, battle net-ски. играе се в headoff, който не иска да не играе (визирам {[obio]}RAVEN™). срещаме се утре (петък), 21:00 в headoff chanel PCMFT, там ще се разберем за началото на турнира. турнира може да се проточи повече от един ден - всеки има право да отложи срещата ако има повече от 500 ping. играта прави човека с най - малък пинг и реално ип, не може да бъде и играч. правилата - двойна елиминация, като се играе 2 от 3 срещи са всеки кръг, някой ще тегли жребий за първата карта на отделните кръгове, следващата карта се избира от падналия в предишната среща. външни участници не се допускат, записването става в тази тема до 20:00 утре (петък), съжалявам за малкия срок, но така цялата седмица мина. външни obs се допускат при пинг по - малък от 100. победителя от турнира печели поне моето уважение, за вашето не знам.
записани участници :
Cobra_4 (unruly) - undead
Mon4o_4 (FireBorn) - random
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 20:48
[LP]Rado написа: poqvi se problem-az subota 6a hoda v sofia  ))))) moje i da se sre6nem-aam nz kolko dulgo 6te stoq  ) ta are utre 8 4asa v 4ata v kanal pcm da se raznberem-za vsi4ko sum suglasen samo ne za kartata -plunder isle-ujasna e !!
срещата ти ще бъде отложена за друг ден, трябва да се разбереш с противника си за удобен и за двама ви ден и да post-неш часа на срещата. не играйте без obs от форума.
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 20:50
Глейте сега ако ще си играем от нас по-добре да го направим в делничен ден,защото събота и неделя интернета ми е трагичен-предполагам и с другите е така.Иначе се записвам
incognito - (NightElf)
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 20:52
картите не се променят, и мен не ме кефят някои, но са стандартните. ако картата определена чрез жребий от някой си не се харесва и на двамата участници, могат да я сменят с карта, харесвана и от двамата (все пак турнира не е професионален, за това се допуска и повтаряне на картите - примерно чрез жребий е определена lost temple, загубилия избира пак същата, печели после загубилия пак избира lt.)
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 21:03
mi subota-mi e nai dobre neta-i are da e kum 8 ve4erta-kanal PCMFT,az 6te sum LP rulez-random, v headofa-jrebiqt go pravi kazinoto-ostava si petuk 8 4asa kanal #pcm v 4ata da se razberem !
tva li e posledno ?
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 21:07
Цитат: UB.Unruly срещаме се утре (петък), 21:00 в headoff chanel PCMFT
там ще се разберем.И аре записвайте се 
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 21:09
ami v 4ata 6te e nai dobre
utre 21:00 6te sum tam
Lp_rulez-random
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 21:40
аз съм съгласен с всичко, дали ще е в клуб или в хедоф, важното е игра да става
Gipo - (Orc)
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 22:47
Записали се досега
Mon4o_4
Cobra_4
LP_rulez
incognito
Gipo
Tormozko,потвърди че ще участваш и дай ник
High_voltage,същото важи и за теб.
Изобщо всеки с добра връзка и желание за игра да се записва.
|
|
|
|
 |
viktoria
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 23:11
Pishete me i men  pP
___________________________________ You shell have a queen. Not dark but beatifull and dreadfull like the morning and the night , the sea and the snow in the mountain !Fearfull like the storm and lighting! More powerfull then the roots of the earth !! All shell love me and despair!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 23:37
Sistemata s vseki izbira nomer ili az sum tup i ne6to ne razbiram ili e stra6no smotana....
Predpolagam 4e e vtroto......Igraeme si standartnite karti i az imam takiva koito ne mi haresvat no kvo da se pravi....Nick o6e ne znam...Utre sum v hoff kanal PCMFT v ugovorenoto vreme.....Togava 6te re6ime...I o6e ne6to
kato ne moje da igrae ima rabota drug put nikakvo otlagane na sre6ti...O6e pove4e 6te oburka i bez tva oburkanata organizacia na turnira.
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 23:41
hmm
i men me pi6ete
Nika mi e UD_No0b - (UD)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 23:43
posledno kajete v koi den i v kolko 4asa 6te zapo4ne turnira ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 23:50
stfu-n00b! написа: Sistemata s vseki izbira nomer ili az sum tup i ne6to ne razbiram ili e stra6no smotana.... Predpolagam 4e e vtroto......Igraeme si standartnite karti i az imam takiva koito ne mi haresvat no kvo da se pravi....Nick o6e ne znam...Utre sum v hoff kanal PCMFT v ugovorenoto vreme.....Togava 6te re6ime...I o6e ne6to kato ne moje da igrae ima rabota drug put nikakvo otlagane na sre6ti...O6e pove4e 6te oburka i bez tva oburkanata organizacia na turnira.
виж сега, всичко може да се случи - човек може да има някаква работа, да е лагав в момента, да няма obs по това време и т.н. спокойно турнира може и да продължи повече от един ден - важното е да има турнир и всички желаещи да участват. жребий ще изтегли някой, на когото всички имат доверие, ако искате и аз ще го тегля, но ще има недоволни при всяко положение. ако аз го тегля примерно бих направил тегленето с поставени номера - примерно аз да не мога да се срещна с Mon4o_4 първа среща, tormozko да те избягва теб и така. според моите скромни наблюдения това сме най - силните участници от предстоящия турнир (gipo е 5ти, но нз дали ще се съберат 10 човека).
хората до момента :
Mon4o_4 - random
Cobra_4 - undead
LP_rulez - random
incognito - elf
Gipo - orc
viktoria - random ?
stfu-n00b! - elf ?
расите са ориентировъчни да имате някаква представа ;]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 23:55
LOL. написа: posledno kajete v koi den i v kolko 4asa 6te zapo4ne turnira ?
утре се събираме в 21:00 в headoff channel PCMFT, там ще се разберем кой ще тегли жребия. ще има някакъв час за всяка среща, който може да се отложи по взаимно съгласие. тук разчитам на лоялността ви да не бавите турнира.
Mon4o_4 - random
Cobra_4 - undead
LP_rulez - random
incognito - elf
Gipo - orc
viktoria - random ?
stfu-n00b! - elf ?
UD_No0b - undead
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2004 00:38
аре бе хора, какво мълчите, записвайте се! какво ви пука дали ще паднете, не сме про-геймъри, значи ни остава удоволствието от играта. важното е да се съберем и да става въргала. явно хората се плашат от последствията(подигравки), ама няма да има такива, поне не и от мен. щом аз се записвам, че от месеци имам 3 соло игри, 2 от които загуби(2 игри с ЛБ, победа и загуба и една с High_V.- загубена)... вие кво се плашите, едва ли сте по-зле от мен. та джиткам си аз тийм игрици като луд и на турнира ще се чудя кво да правя, ама ще ми е кеф въпреки това.
то даже аз удобрявам най-много идеята за игра в клуб, щото тъкмо ще се запознаем, ама с хората извън сф. е кофти... а някой спомента "Мрежата" - това е най-долнопробното място, на което съм бил! В сметището е по-чисто, а на клавиатурите не им се виждат буквите от чернилка... ужасен ужас  аз лично съм привърженик на Flash'овете(по-точно 1 и 3), ама за тура ще няправя всякакви компромиси.
последно остана утре в 9 вечерта в хедоф, така ли?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2004 07:02
Obio_Raven -Night Elf
Oba4e ne moje li da e ot 8 4asa pls.9 e mnogo kusno (UB.Unruly tova za 2v2 be6e prosto predlojenie)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|