Автор |
Съобщение |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2004 20:24
Абе пичове ние само си говориме,а не правим нищо.Аре всеки да казва ще участва ли или не и как е по-добре-да играем от къщи или в някой клуб.На мен втората идея по ми харесва,щото интернета ми е на приливи и отливи и понякога е супер бавен.Казвайте ден,място и време.
пп За хората от провинцията вариантът с клуб не е приемлив,но и за това може да измислим нещо 
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 00:29
hak za 1.14b NQMA, povtarqm N-Q-M-A
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 00:32
Anonymous написа: hak za 1.14b NQMA, povtarqm N-Q-M-A
аз замислял ли си се, че и този от 1.14 може да върши работа?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 03:53
Гипо написа: Anonymous написа: hak za 1.14b NQMA, povtarqm N-Q-M-A аз замислял ли си се, че и този от 1.14 може да върши работа?
a zamislql li si se 4e hora sa probvali i ne stava?
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 08:28
абе гост-хакове бол има за 1.14б
най-добре ще е да играем в хофа-че да играя от клуб
и за всеки мач ще има обсерварс 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 13:04
Anonymous написа: Гипо написа: Anonymous написа: hak za 1.14b NQMA, povtarqm N-Q-M-A аз замислял ли си се, че и този от 1.14 може да върши работа? a zamislql li si se 4e hora sa probvali i ne stava?
бре, щом няма хак за 1.14б, как ще обясниш това - играем си ние с High_Voltage 2в2AT в bnet и каквото и да направим све ни пресичат пътя с идеалната армия, която би могла да противодейства на нашата. Тръгвам да крийпвам нещо, хоп зад мен са, тръгнеме да влизаме на някого - там са. След една подобна игра High_Voltage гледа риплея и каза, че единия от двамата непрекъснато е давал сигнали къде се намираме. Замисли се над това!
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 15:16
УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
Оправиха ми нета!!!!Кажете кога ше е тоя турнир.Хората които искат да играят с мен а пишат.
Наистина не ме е бил българин 1в1
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 16:58
she si go obqsnq s tova 4e gipo - lamer si.
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 17:53
Ето един риплей от днес
http://bubu.to/storage/asdhuoih/replay/12.w3g
High_voltage,гледах твоя риплей,но не разбрах за какъв хак става дума 
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 18:41
Да де,но какво му помогна на оня след като накрая ти го отнесе 
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 18:52
Ами нали като се използва някакъв хак,той трябва да носи предимство  В смисъл ти изобщо как разбра,че оня е с мапхак  Явно докато съм гледал риплея нещо ми е убягнало...
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 21:51
Osven maphack ima baia hackove ,no kato se zamislia po dobre da si zamul4a za tiah....
Tova 4e e s maphack ne ozna4ava 4e vinagi triabva da pe4eli kazino...
O4evidno tozi tip e s maphack nqmam vreme da gledam replay-a no kakto go opisva6 100%
maphack....No vupreki vsi4ko tova sa samo kostveni dokazatelstva.....
Edinstvenia (ili pone na men izvesten) na4in da se razbere dali nqkoi e s maphack e da se zasekat (vidiat na replay-a) select click-ove izvin visual range.....
I malka novinka koiato otkrih dneska vlizaiki da vida kakvo stava s clana mi v hoff...
{[obio]}RAVEN™ ima hoff acc s stats 1:4  ....E pi4 mai ve4e ima 4ma bulgari deto sa te bili?? 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2004 21:53
Osven maphack ima baia hackove ,no kato se zamislia po dobre da si zamul4a za tiah....
Tova 4e e s maphack ne ozna4ava 4e vinagi triabva da pe4eli kazino...
O4evidno tozi tip e s maphack nqmam vreme da gledam replay-a no kakto go opisva6 100%
maphack....No vupreki vsi4ko tova sa samo kostveni dokazatelstva.....
Edinstvenia (ili pone na men izvesten) na4in da se razbere dali nqkoi e s maphack e da se zasekat (vidiat na replay-a) select click-ove izvin visual range.....
I malka novinka koiato otkrih dneska vlizaiki da vida kakvo stava s clana mi v hoff...
{[obio]}RAVEN™ ima hoff acc s stats 1:4  ....E pi4 mai ve4e ima 4ma bulgari deto sa te bili?? 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 00:02
Anonymous написа: she si go obqsnq s tova 4e gipo - lamer si.
охо, така ли? що не ми помогнеш да си го обясня, като се регнеш и си напишеш точен адрес в профила, че като си го обясня, да дойда и да ти го обясня и на теб! навит?
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 08:13
mi kazino-to toq moje i da e bil maphaker-ama toq peon otkakto si e napravil burowa e tam:)
toi naistina be6e big noob -dvijji6e si voiskata navsqkude i neznae kvo da pravi
tva "come come" mai ti go napisa kogato si napravi tauren totem  -no vse pak ti go bi taka 4e ne se oplakvai !
to na war 3 RoC i az imam v hofa user s 0-3  )
za turnira-haide subota sled obqd-1 dva sled obqd ?>??
i posledno v hofa li 6te bude-gost ti kakto se vijda si nai-golemiq lemar tuka :_)
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 15:39
Събота след 3-4ч ми е удобно айде и другите да казват.
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 15:46
stfu-n00b! написа: Osven maphack ima baia hackove ,no kato se zamislia po dobre da si zamul4a za tiah.... Tova 4e e s maphack ne ozna4ava 4e vinagi triabva da pe4eli kazino... O4evidno tozi tip e s maphack nqmam vreme da gledam replay-a no kakto go opisva6 100% maphack....No vupreki vsi4ko tova sa samo kostveni dokazatelstva..... Edinstvenia (ili pone na men izvesten) na4in da se razbere dali nqkoi e s maphack e da se zasekat (vidiat na replay-a) select click-ove izvin visual range..... I malka novinka koiato otkrih dneska vlizaiki da vida kakvo stava s clana mi v hoff... {[obio]}RAVEN™ ima hoff acc s stats 1:4  ....E pi4 mai ve4e ima 4ma bulgari deto sa te bili?? 
Биха ме веднъж, прав си.Но много се чудих защо както си играя аз и изведнъж ми пише "You have been disconnected" "Добре кофти късмет", казвам си аз.После си гледам статовете и ОПА  -  Загуба .
Това ми се случи още 2 пъти.Даже победата ми стана с тоя тъп дисконект.Странно нали???За това ше си играя аз в pvpgn-To,а тоя тъп Хоф ше го зарежа.Просто ми писна да ме дисконектва.
Колкото до тура: Кога ще е? Предлагам да е през седмицата щото събота и неделя е много лоша връзката(не само на мен) И каде ще е ? В "тъпия ХоФ" или в pvpgn-to.Предлагам също така да играем по двойки  По-яко е според мен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 15:59
dosta evtinko obqsnenie
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 17:17
Kogato kajete subota e dobre i NIKAKVI DVOIKI 1V1
Az predlagam da igraeme 2 ot 3 seki kato seki izbira po karta ako se stigne do treta igra
6te izmislime kak da se izbere tretata karta predlagam kartite koito 6te mogat da se izbirat da sa :
Lost Temple (RoC version)
Plunder Isle
Tranquil Paths
The Two Rivers
Flood Plains 1v1
Turtle Rock
Twisted Meadows
Gnoll Wood
Kak to4no 6te e strukturiran turnira nai-dobre da re6ime v zavisimost ot tova kolko du6i 6te u4astvat...
Az predlagam vseki ma4 da se gleda ot pne 3 observera...
Mene vseki 4as sled 12 naobiad v subota mi e dobre....
Na miasto 6te re6im koi 6te pravi igrite 4ovek-a s nai-malko lag po vuzmojnost.....
U4astnicite 6te si napravim chat kanal s ime primerno "PCMFT"(PCMania Forum Tourney)
Za tova koi s koi 6te igrae 6te izmislim nqkukuv vid jrebii....
Ima i drugi nere6eni ne6ta:
6te budat li dopuskani vun6ni (ne ot tozi forum) observeri i players ?
data i 4as na provejdaneto ?
Kakto i nqkoi drugi vajni ne6ta...
Az ne znam kakvo 4akate ostanaha 2 dni...Daite da si organizirame turnir4eto...6te bude goliam fun,6te si pogovorim v realno vreme,6te se razre6at nqkoi sporove za tova koi ot koi e po dobur...abe ot si4ko tova samo moje da spe4elime.....
Dano se suberat nai-malko 8-10 4oveka.....
BTW [obio]Raven pak si nameri opravdanie da se skrie kato mi6ka....ahahah
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2004 18:29
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|