Но да не се отклоняваме от темата, продължавай добрата работа!
Става много интересно, наистина!
Абе 4есно да сти кажа, в реалността аз изглеждам то4но така (с изклю4ение на косата): средно висок съм, с къса кестенява коса и зелени очи. И също така съм срамежливRand_al-Tor написа:Беше на четиринайсет години,средно висок за възрастта си с къса руса коса и зелени очи.Имаше голям късмет сред момичетата но вродената му срамежливост някакси не му позволяваше да се развихри съвсем.
И аз се прибирам само с тролейRand_al-Tor написа:...излезе от голямото си училище,на което можеше да даде само и единствено думата "затвор за мъченици" и се запъти към спирката...След около половин час вече беше слязъл от тролея...
То4но това права и аз като се върна. Набързо се сабувам и отивам при компа, а ако не мога да ползвам компа поради сваляне на филм или не6то друго си пускам музи4ка и си легам и... се заме4тавамRand_al-Tor написа:Събу си обувките набързо и си влезе в може би единственото място,където се чувстваше комфортно-в стаята си.Отскочи набързо до компютъра и като видя,че сваля поредния филм,се отказа да сяда да играе и се излегна на спалнята с.След секунда-две скочи и пусна любимия си диск на уредбата.Нежните звуци го обляха като магична вълна и той се излегна замечтано на мекия дюшек.
То4но по такива моми4ета си падам! С дълга руса коса и зелени или кафяви о4и. Май збърках, 4е избрах да съм немъртъв а не 4овек, ама не съжалявам много за избора си. Не ме сменяй. Още са кефя на Frost Wyrm-аRand_al-Tor написа:...усмихнато високо момиче с дълги руси кичури стичащи се по раменето му.Големите й зелени очи се спряха на Кени и тя се изсмя отново весело...
Споко бе, не говора за себе си. Се ми е едно кога 6а ма вклю4и6. Ти има6 ли ICQ или ако си в mIRC та да си 4атим, 4е ЛС-то малко са бавиRand_al-Tor написа:Хех,имал съм наченки на врачкаНФС,днес нямах възможност да влизам и затова не съм писал.Утре обаче смятам да пусна продължение тук и в Приятелството.Иначе теб ще те включа най-късно до два поста,с което се надявам да завършва встъплението и да се започне истинската история
Свали си The Bulgarian mIRC. Има го във Data.BG и във free.evro net. Пи6е6 bulgarian mirc и дърви6 SearchRand_al-Tor написа:О,видяло се че е време,ей сега го свалям мирка,от всекъде ми натякват.