Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: За разбити сърца и прочие!!
Публикувано на: 03 Яну 2004 15:39

Какво ще направите ако сте хлътнали по момче/момиче. Ако всеки божи ден и пишете любовен SMS/e-mail/pismo, но то не ви обръща никакво внимание. Какво бихте направили? А случвало ли ви се е същото това. Разкажете ми. А какво бихте направили ако бяхте на мойто място ( По точно на моя приятел)? Какво мислите трябва да се направи за да остане една бръзка вечна. А как да се започне правилно без да досаждаш. А как да се помогне на приятел койте изживява такава криза. PLEASE ANSWER:cry: :evil:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2004 17:53

Imala sym takyv slu4ai s edno mom4e...t.e. batko :? Ni6to ne stana
za6toto toi me ima6e za myni4ka no sega sme mn dobri priqteli i
ukrepvam vryzkata...kym po-silna i dylgotraina.I vse pak trqbva opit za
tezi ne6ta,pone vednyj izjivql moite myki i stradaniq 6te razbere6 4e ne e
tolkova lesno,4e da se opi6e vyv foruma...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2004 18:05

Вие на колко години сте? Много ми е любопитно! АЗ съм на 15+

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2004 18:47

creator написа:
Вие на колко години сте? Много ми е любопитно! АЗ съм на 15+

na 13 sym

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2004 19:33

По твоя акъл и на 1 г. не ми се вярва че си

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2004 19:34

И аз съм на 13

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2004 20:07

Arathorn написа:
По твоя акъл и на 1 г. не ми се вярва че си

Na 4ii akyl se podigrava6 we?!?
Kvi sa tez intrigi det gi razigrava6 a??O6te pove4e 4e i ti si na 13...basi

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2004 20:15

Абе ви от шега не разбира те ли. То човек иска да напише нещо смешно. Но ако някого съм засегнал моля за извинение! 8) 8) :lol:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2004 20:17

Аз търсих и джойнта

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2004 15:52

Бе аз не виждам с какво мога да ти помогна.Говори с нея, но не в училище а някъде другаде, покани я да отидете на кино или някъде другаде и действай там.Бе няма да е лошо ако повече говориш с нея.Бе не знам дали ще помогне но друго не мога да те посъветвам :)

P.S.Сега не разбрах дали става въпрос за теб или твоя приятел.Като сте почнали...ми аз съм на 14.

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: За разбити сърца и прочие!!
Публикувано на: 20 Яну 2004 12:46

Arathorn написа:
Какво ще направите ако сте хлътнали по момче/момиче. Ако всеки божи ден и пишете любовен SMS/e-mail/pismo, но то не ви обръща никакво внимание. Какво бихте направили? А случвало ли ви се е същото това. Разкажете ми. А какво бихте направили ако бяхте на мойто място ( По точно на моя приятел)? Какво мислите трябва да се направи за да остане една бръзка вечна. А как да се започне правилно без да досаждаш. А как да се помогне на приятел койте изживява такава криза. PLEASE ANSWER:cry: :evil:

така, ще съм съвсем кратък и ясен, гледай да ме разбереш, защото в момента взимам от скъпоценното си време и вместо да правя курсови проекти, аз те светкам за елементарни неща! :lol: (не го приемай навътре, бъзикам се)
Та, разправяш, че й пращаш писма... ще ти споделя една обществена тайна - всяка дума, която кажеш(или съответно напишеш) се подлага на интензивна проверка от момичето - абе в смисъл ти й казваш "добър ден", а тя си мисли "тоя пък, к'ъф добър ден ми вика, то е почти тъмно". Дефакто жените обичат да си преиначават чуждите думи, много често намират в невинни думи някакъв скрит смисъл, за когото ние не бихме сетили никога - значи, не трябва да й даваш възможност за съмнение(или говори без да млъкваш, така че да не знае какво да си мисли, или просто казвай това, което наистина мислиш). Защо не трябва да й пишеш, причините са няколко:
- щом й пращаш писма, ти или си някакъв пелтек или не ти стиска да говориш с нея на 4 очи(значи желанието ти за връзка не надвишава желанието ти да си седиш вкъщи на топло и просто да пращаш сладкодумни писъмца)
- срамежлив си, хех тва да ти е проблема - по този начин ще разбереш какъв тип е момичето и дали изобщо иска да има нещо сериозно с теб. Когато едно момиче би искало да има сериозна връзка, с удоволствие ще приветства срамежливец(поне ще е сигурна, че няма да й врътнеш някой номер с друга), ха, някои жени казват, че в изчервяването се крие огромен чар!Когато момичето не иска сериозна връзка, предпочита колкото се може по-отракано момче(кажи го гъзар) - така ще се изфука с него в дискотеката, в квартала и след като й писне, даже няма да се налага да му казва, че късат!
Абе смисъла на глупостите ми е долу-горе следния - какъвто й да си, карай направо(но обмисляй нещата). Ако тя е сериозна спрямо теб, ще те приеме какъвто си. Ако има чувства към теб, значи те харесва такъв, какъвто си. Ха(тук идва любимата ми част), ако пък няма положително отношение към теб - щеш-нещеш си взимаш почивка за известно време(колкото сметнеш, че е необходимо) от момичетата и изкарваш няколко безгрижни седмици с най-добрите приятели. Защо трябва да се откажеш от отблъсналото те момиче?:
- каквото и да направиш просто няма да стане
- прекалено е несериозна и не й се занимава с нещо, за повече от седмица
- просто не те харесва, боли, ама... кво да правиш...
- може пък сега да не е момента и ако продължаваш да й се "слагаш", ще те приеме като досадник и да убиеш всякакви бъдещи надежди за успех - ако е така, ти сам ще разбереш, кога е момента(или пък тя ще ти подскаже). За пример,с момичето, с което съм сега имах сериозни премеждия преди малко повече от 2 години - явно и двамата не бяхме дорасли и проявявахме несериозност - един ден тя ме иска, аз не, другия ден обратното и не стана нищо тогава. В голям период от време бяхме само на "здравей - здрасти", нищо повече :lol:. Но ето ни сега, вече 5 месеца се любуваме на съвместната ни връзка(да чукам на дърво, така да е още дълго) :)
Ако с времето разбереш(разбира се след като последваш съвета ми за действие, а не за упражняване на почерка), че момичето не е за теб - теглиш чертата и тва е! След като тя не те оценява както подобава, ти за нищо няма да си виновен - тя губи, а пък ти живот и здраве някой ден ще се радваш на щастлива, успешна връзка и дори няма да се сещаш за момичето, което е изгубило като те е отблъснало.
ахаахах, а уж щях да съм кратък, ц ц ц колко часа стана... а колко имам да уча... сесия идва... ауу... :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2004 17:34

Ще се съгласяс с теб.Май си прав :)

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2004 17:49

аз да отбележа че по добре да има разбити сърца отколкото разбита глава щото при вторият случай си дотам .
Докато чуствата се лекуват със времето (къде по-бързо къде по бавно)

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2004 19:48

Лекуват се, но за колко време?

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2004 17:27

Mike написа:
?°?· ???° ???‚?±?µ?»?µ?¶?° ?‡?µ ???? ?????±???µ ???° ?????° ???°?·?±???‚?? ???????†?° ???‚?????»?????‚?? ???°?·?±???‚?° ???»?°???° ?‰???‚?? ?????? ???‚?????????‚ ???»???‡?°?? ???? ?????‚?°?? .
?”?????°?‚?? ?‡?????‚???°?‚?° ???µ ?»?µ???????°?‚ ?????? ?????µ???µ?‚?? (???????µ ????-?±?????·?? ???????µ ???? ?±?°??????)

?????°?» ?????? ?? ???‚ ?????°?‚?° ???»???‡?°??. ???‡?????µ???°?‚?° ???»?°???° ???µ ?±???»?? ???????µ?‡?µ, ?????‚???µ?????°?‚?° ?±???»???° ?????°?·???° ?‡?????µ?? ???????…???‡?µ??????, ?????°???? ???? ???µ???????µ?? ?·?° ?????‰??. ???? ???°???° ?‡?????µ?? ???°?? ???° ???????????»?¶?? ???° ???µ ???°?·???????°???°, ???????°?‚?? ???‡?????µ???°?‚?° ???»?°???° ?‰?µ-???µ?‰?µ ?·?°???°???‚???°. ?•, ???????????‚?? ?????‰?? ???????°???°, ???? ?»?????????‚ ?????????µ?? ?·?° ???°?·?±???‚?? ???????†?µ ?±???»??, ?·?° ???°?·?»?????° ???‚ ?????????µ???° ?·?° ???‡?????µ???° ???»?°???° :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 23:10

Абе май и аз 6те треа да се запи6а в тази тема... Днес моми4ето ми спреъна много гаден номер...

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 23:34

Koi skri rakiata ve..... :mexican: Sipi ako nema , donesi....Na men ne mi sa ia slu4valo takova nesto i dano ne mi se slu4va , zastoto nespodelenata lubov e kofti rabota .....Ai nazdrave !!! :113: :118:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 23:37

Наздраве! Да ти е сладко :))))

Профил

Аватар
Заглавие: Re: За разбити сърца и прочие!!
Публикувано на: 03 Фев 2004 20:23

Arathorn написа:
Ot opit znam che da kajesh na momiche che q haresvash po nqkoe ot tiq sredstva za obshtuvane, nqma da postignesh nishto i tq nema da ti obyrne vnimanie. Za tva otivash pri neq i i kazvash. I syshto taka e vajno da q gledash v ochite kato i go kazvash.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com