Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 18:34

и при мен така не е чекнато но пак нямам real IP

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 19:23

Vupros kum si4ki nai ve4e kum Ka3uHo
awe kazino kato igraq v b.net (v istinskiq b.net v Northrend) me diskonektva 4esto .....
Ako si sloja real IP nqma l ida me diskonektva .... aa ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 19:55

Ми няма да те дисконектва в началото.Иначе по време на игра всичко може да стане...

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 20:30

Warcraft 3 e edna ot nai-dobrite strategi...Mene ma kefi mnooo....Ama poprincip ot rasite v igrata , nai-mnogo se kefia na Undead...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 20:39

Личи ти от аватара :wink: В хедоф сървъра бачкаш ли :?:

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 22:22

Ot vreme na vreme...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2004 08:23

kazino gledai sega-kogato bqh na modem-me diskonecva6e-mahnah si fire wala i se opravi!s
smenih se na lan
maham fire wall i si4ko i ne 6te
aaz sum kazal na dostav4ika si-da mi pravi real IP 4e moje i bez pari da izleze :))
abe to tura nai dobre v nqkoi klub da go pravim 4e po neta se na nqkoi 6a mu lagva i takiva istorii!-samo deto nestava :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2004 15:12

Takaaaa.Onia tapaci ot evrokom o6te ne sa mi opravili neta.

Oba4e Onia "Neznam si kuf Noob" na 79 stranica se prai na mnogo pe4en.
Imah predvid 4e ne sa me bili 1v1.Ti ako iska6 zemi i maika si i pak niama da me biete ( po otdelno :) )
Kiroman, s UB.Unruly, stfu-n00b, kat mi opravat neta 6e vi kaja.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2004 16:55

KAK RE6I 4E MOJE6 DA MI GOVORI6 TAKA BE PALIA4O !?!?!?!?
ZNAE6 LI SLABO ME VULNUVA DALI IMA6 ILI NEMA6 NET !
KAJI KADE TI E UDOBNO V KOI OT GOLEMITE CLUBOVE V SOFIA DA IGRAEME KATO NEMA6 NET...
PURVO 6E TE POBEDA A POSLE 6E TE SMAJA OT BOI...EDIN MESEC 6E IMA DA LEJI6 NA
BELIA PLAJ V PIROGOV..
RAZBIRA6 LI ME BE TRUP..6E TE SMAJA KATO MUHA RAZBRA LI ME ??
6E TE SUBLEKA GOL I 6E TE PUSNA NA TRAVESTITITE NA PLO6TAD MAKEDONIA...
PITAI ONIA 4IRUZ DETO SE PODVIZAVA V HOFF S ACC "TRAFIKANTA" DALI SE SKRI V BUKSTON..
I NAKRAIA IA MI KAJI :TEBE KOI TE ZNAE BE ?????
AIDE OTGOVORI MI NA PROSTIA VUPROS "TEBE KOI TE ZNAE ??" :x

izvinqvam se na drugite useri naistina prekalih, az dori takiva postove v foruma na opti-lan gi trieh vednaga,ama kvo da se pravi ako mi padne 6e go smaja toia

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2004 17:08

hmm tournie .. na war3 ? e nadqvah se na CS no ... :) moje li i az da uchastvam ?

btW StfU ---> dobur komentar........... all lamers shut up

i wont let u go

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2004 17:25

Ami zna4i 4e goreposo4enata "li4nost" mnogo se be6e razpsuval v hoff...I se naloji da pogovora s nego na 4 o4i
v edin club v bukston ot kadeto se okaza 4e igrae...Do po-seriozni selqnii ne se stigna de, az preoveli4ih kato napisah "PITAI ONIA 4IRUZ DETO SE PODVIZAVA V HOFF S ACC "TRAFIKANTA" DALI SE SKRI V BUKSTON.."
ma kvo da naprava nerven sum ot nqkolko dni ,a da ti kaja nqma nikakva osnovatelna pri4ina....
Tva mojeh na prv msg da mu go napi6a ama koi da se seti qko sum zle...6e se postaraia kvoto i da otgovori da ne se izpuskam pak :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 06:46

И Bсе пак 6те има ли турнир или ? .... маи Bси4ко 6те си остане просто така ...

You shell have a queen. Not dark but beatifull and dreadfull like the morning and the night , the sea and the snow in the mountain !Fearfull like the storm and lighting! More powerfull then the roots of the earth !! All shell love me and despair!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 09:03

eee po po leka we-sa za6to se psuvate ??
tura ako 6a e hofa-nai dobre da e v subota-4e togava 6a mi ka4vat real IP-to
stfu-noob,ada6 ne se pravete na mnogo otvoreni molq vi-vse pak tova e tema za war a ne "Napsuvai si4ki"
i ako izob6to 6te igraem trqbva da se razberem kak ?
offtopic:dano se padna s stfu-noob :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 10:47

Napsuvai vsi4ki ?????? Da sum psuval nqkoi drug osven toia trup ?
Ami dobre subota subota se mi e taia kajete 4asa kak to4no 6e se provede....
S koito se padna vse 6te se radvam :)
btw az ne sum go psuval ,prosto mu kazah kakvo 6e stane ako go vida nqkude

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 12:08

НОВ БЪГ НА PI!!!!!!!!!!!!!

Слушайте внимателно,няма да повтарям :D!
Току що разбрах за начин да creep-неш ogre lord-a i 2-та mauler-и от картата PI с 4 archers още на първата нощ :S.Гледайте:

Ето и реплей:
http://www.progamer.ru/war3x/replays/demo_dl.php?id=16047

Предчувствам вече как в 1.15 ще има map changes и първата променена карта ще е PI...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 12:16

Хех малко ти е стара информацията преди доста време бях гледал такъв реп не помна кой жигаше май анелка ма,както казвам не съм сигурен та той направи същия номер аз на няколко пъти пробах да го направя ма нещо се не връзва.
================================================================================Пичове имам малко проблемче с W3 значи примерно на Лост темпъл виждам най-малките крипове като сенки тези първите през който требе да минеш за да отидеш до фонтана,пробах да сменим настройките на играта на видеокартата нищо не помогна.Интересното тука е,че само най-малките крипове ги виждам така огретата,троловете драконите абе сички други си ги виждам как си требе ако някой има предположения как може да се оправи тази мизерия да си каже да не се срами.

Иба мааму

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 15:18

[quote="stfu-n00b!"]KAK RE6I 4E MOJE6 DA MI GOVORI6 TAKA BE PALIA4O !?!?!?!?
ZNAE6 LI SLABO ME VULNUVA DALI IMA6 ILI NEMA6 NET !
KAJI KADE TI E UDOBNO V KOI OT GOLEMITE CLUBOVE V SOFIA DA IGRAEME KATO NEMA6 NET...
PURVO 6E TE POBEDA A POSLE 6E TE SMAJA OT BOI...EDIN MESEC 6E IMA DA LEJI6 NA
BELIA PLAJ V PIROGOV..
RAZBIRA6 LI ME BE TRUP..6E TE SMAJA KATO MUHA RAZBRA LI ME ??
6E TE SUBLEKA GOL I 6E TE PUSNA NA TRAVESTITITE NA PLO6TAD MAKEDONIA...
PITAI ONIA 4IRUZ DETO SE PODVIZAVA V HOFF S ACC "TRAFIKANTA" DALI SE SKRI V BUKSTON..
I NAKRAIA IA MI KAJI :TEBE KOI TE ZNAE BE ?????
AIDE OTGOVORI MI NA PROSTIA VUPROS "TEBE KOI TE ZNAE ??" :x

Takaaaa.Ne se obijdai pi4 ama tova be6e prekaleno.Priznavam si - po dreben sum ot tebe(na 2 tupanici life)
i naistina malko poprekalih.No tova tvoito minava siakakvi granici.No vse pak 6te se vuzdarja ot komentar.
Prosto imah v predvid 4e sum dosta dobur."KAK RE6I 4E MOJE6 DA MI GOVORI6 TAKA BE PALIA4O" kakvo be deeba tolkova sum ti kazal???????
"TEBE KOI TE ZNAE" Tova puk kvo zna4i.Znaiat me si4ki ot Lulin 3 i absolutno si4ki ot pvpgn-to.Tam ima edin pi4 25lv.Igrahme s 6 observera i go spukah.Za tova me znaiat tam.

Nadiavam se 4e s tozi post vuprosa e priklu4en- az niama da govoria pove4e gluposti.nadiavam se i ti da ne go
pravi6.Kolkoto do igrata:Ne obi4am da hoda po klubove(po niakoga hoda, no riadko) Kazah ti- kat mi opravat neta 6e igraem 2 ot 3.

PEACE MAN :D :D :D !!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 15:22

Heheh RAVEN i az 4akam za 1x1 s teb :PpPpPpP

You shell have a queen. Not dark but beatifull and dreadfull like the morning and the night , the sea and the snow in the mountain !Fearfull like the storm and lighting! More powerfull then the roots of the earth !! All shell love me and despair!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 17:37

Naistina prekalih ,no ti moje6e i pio drug na4in da mi go kaje6.....!
Za tova kolko si dobur ni6to ne moga da kaja prosto za6toto ne znam kak igrae6,no tova 4e bulgarin ne te e bil si si
go izsmukal ot prustite...
S "TEBE KOI TE ZNAE" imah vpredvid v gamerskoto ob6testvo ne suu4eni4etata ot u4ili6te.....
Mene li4no me poznavat po golamata 4ast ot 4lenovete na izvestnite CS clanove v Sofia (cNc cT... MoD..)..V warcraft
sum gn-NIKOI prosto nqma kakvo da govora tova e istinata...Tova 4e v hoff me znaqt kato edin ot dobrite igra4i tam ne me pravi i igra4 sredno nivo...Ta misulta mi e 4e nikoi ot nas ne e nqkakuv igra4 koito go znaqt v Bu;garia puk da ne govorime 4ujbina taka 4e ne se izhvurliai mnogo mnogo...
Osven tova edna pobeda ni6to ne zna4i...
A za clubovete ima6 gr6na precenka....kade li ne sum hodil za da se zapoznavam s koi li ne...E tuk CS i WC se razli4avat za6toto 5v5 ot ku6ti ne moje6 da si igrae6 bez kordinacia s ostanalite v otbora,puk b-net moje da si go igrae6 i ot vku6ti no iskam da kaja 4e socialnite kontakti i obmiana na opit (lol to puk edin opit) pone za mene sa vajni....
A i nakraia ako moje6 sloji nqkoi replay....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 19:16

{[obio]}RAVEN™ щом не си се покрил, спокойно ще играем - пак когато кажеш. ако се направи турнир бройте мен и UB.Mon4o_4 (UB.FireBorn). няма проблеми кой с кой се пада на жребия - всяка среща ще е на custom game с obs, който ще е с реално ip и ще е правил играта. като си на lan, без real ip те disconect-ва дори когато си махнеш fw, защото доставчикът има fw и твоя трафик също минава през него. tormozko и на други карти има такива "бъгове", не знам дали бъг е точната дума. на turtle rock без проблеми се крипват средните зелени точки само с герой - отиваш отзад и първо биеш троловете или там квото беше.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost