Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Най-гадната и болезнена за мене тема с един разказ.
Публикувано на: 29 Яну 2004 22:57

Начи, това съм го писал мноу отдавна. Няма нужда му пиша заглавие, защото още в самото му начало ще разберете за какво става дума. А като го прочете пък, ще разберете и какво мисля по въпроса за едно от най-ш*баните неща, с които вселената ни е дарила.

Една нощ сънувах,че на гости у нас идва Любовта. Не беше облечена така,както си я представят поетите-с бяла рокля и було.Не.Тази Любов носеше спортен анцунг,късо потниче,което май се наричаше бюстие и сиви маратонки НАЙК.
Та сега да разкажа какво сънувах,което ме накара същата тая нощ да тръгна из улиците в 4 часа сутринта.
Сънувах,че някой от братовчедите ми има рожден ден.По едно време рожденикът дойде и ми каза:
-Открий какво е любовта.
Веднага му отвърнах,че любовта е нещо мн хубаво.Винаги,когато съм питал майка си за това,тя все същото казваше.Но той само поклати глава с безизразно лице и като че ли се разтвори във въздуха.Докато обикалях къщата да го търся,на вратата се позвъни.
Слязох долу и отворих.На прага стоеше момичето,което вече описах,но прпуснах да кажа,че беше русо,чипоносо и имаше прекрасни руси къдрици.Като я видях загубих ума и дума.Колко красива беше само.Възвърнах си способността да говоря,едва когато тя ме попита с медения си глас:
-Ти ли си момчето,което трябва да открие какво е любовта?
Кимнах и едновр с това отговорих:
-Да,аз съм.А вие,г-це,коя сте?
Тя пристъпи вътре,заобиколи ме и застана на средата на хола с гръб към мен.Когато се обърна и ме погледна отново,очите й бяха станали зелени,а в главата ми забиха камбани."Това е невъзможно.-помислих-Очите й бяха сини.Само преди двайсет секунди бяха сини!"
Гледахме се така известно време,втренчени един в друг.После тя размаха русата си грива и каза:
-Аз.Аз съм Любовта.
Понеже това беше сън,а вс знаем,че насън времето лети мн бързо,когато в моя сън слънцето започна да изгрява,Любовта каза:
-Открий какво съм аз.Деня идва вече и аз трябва да си тръгвам.
-Ще те видя ли пак?-попитах.
-Може би.-чу се от далече някъде гласа й.
Ето този сън ме накара да изляза посред зима,в 4 ч.сутринта,след като гърмежът от изгорялата крушка на нощната ми лампа ме събуди.Не ми се спеше и за това реших да изляза да се поразходя навън,облякох се и излязох.Родителите ми спяха толкоз дълбоко,че и бомба да паднеше,нямаше да я чуят.За това не ми пукаше,че тълбите скърцаха,докато слизах към долния етаж.
Седнах зад волана на колата и потеглих.Малко преди моста над реката реших да тръгна пеша.Заключих колата и закрачих по моста.Когато се озовах на другия бряг,видях един човек по средата на платното облечен само с пижама.Беше по-голям от мене,но едва ли имаше и 30.Не ми отне мн време да го накарам да заговори.С две думи:приятелката му го зарязала и той искаше да умре от "бялата" смърт.Няколко пъти сънувал и той Любовта,но последния път тя се превърнала в демон,а преди да дойде тука,се скарал с гаджето си и тя заявила,че го напуска.Убедих го да дойде с мен.Качвайки се в колата крачолът на пижамата му се скъса и падна някъде в краката му.Прибрах се в къщи,преди това го закарах до тях,и реших да си легна.Но изведнъж къщата се разклати и се чу тракане.Уплаших се и извиках.Събудих се от собствените си викове.Първоначално не можех да разбера къде съм,нито каква е тая синя завеса пред мен.Не можах да си обясня и защо таванът е на 2 педи от носа ми и защо на него е закачена стълба;или пък защо цялата стая се клати и се чува тракане.Едва след малко се сетих,че с родителите ми пътуваме към морето,аз съм в последния вагон,спален,а след нашия вагон се намира автовоза-вагона с автомобилите.
"Значи-рекох си-всичко това,което се случи до сега е било сън?Всичко-Любовта в къщи,самоубиеца и т.н. е било сън?
По-късно,когато пътувахме с колата и още си мислех за съня си,нещо ме накара да отместя поглед от пътя и да погледна в краката на татко.Не беше за вярване!На гумената изтривалка лежеше малко платнено парче-жълто зелено-като пижамата на самоубиеца,който разубедих да не го прави.Едва в хотела спрях да се питам сън ли е било всичко това или не.По-важното е,че разбрах три неща.Разбрах КАКВО В ЛЮБОВТА,но разбрах и 3 др неща.
1. Любовта може би не е чак толкоз хубаво нещо.
2.Всеки сънува Любовта,но я сънува такава,какъвто е идеалът му за жена.
и 3то:Че Любовта обърква света,а не го движи,както казват. Аз съм объркан,а аз съм част от света и сигурно не съм единствения объркан от Любовта,от това какво е,как изглежда или какво прави тя.

Това, че е написано в първо лице да не ви бърка - просто реших да го направя, както в някои филми:няко герой разказва неща от миналото в първо лице.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2004 23:07

Много е готино. Чак да се замисли човек...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2004 23:17

:) Не очаквах да ви хареса. До сега единствения форум, където беше добре прието това, беше този на радио Мила, където най-често влизам. Иначе другаде все ме псуват, че съм пуснал тъпа тема...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2004 23:22

Откровенно-не ми хареса.Не е в моя стил такива разкази. :evil:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2004 23:27

Кои думи съм съкратил? Аз поне не видях такива като го копирах, а и като го писах преди 6 месеца.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2004 23:29

Огледай се по-старателно!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 08:58

Аз не харесвам такъв стил ,но иначе много ми хареса!Браво! :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 09:42

Доста добро! Ако наистина ти си го писал, значи имаш талант, човече! Но наистина не съкращавай думите (мн, вс и т.н.).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 09:56

[LP]kiroman написа:
Откровенно-не ми хареса.Не е в моя стил такива разкази. :evil:
еее кироман4о се им отнемаж сслажата и кефа на тея хорица..... :evil: :evil:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 15:37

NikeBG написа:
Доста добро! Ако наистина ти си го писал, значи имаш талант, човече! Но наистина не съкращавай думите (мн, вс и т.н.).
Е, верно, че не мога да ти докажа, че съм го писал аз, но е моя работа тоя разказ. Писах го след като гаджето ми ме заряза. И, по дяволите, още не мога да я забравя. F*CK!!! :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 15:40

Хммм странно защо отговаряш на всички които са казали че е добро,а на мен не ми отговори(а аз казах че не ми харесва.Ако имаш комплекси си го кажи) :twisted:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 15:58

[LP]kiroman написа:
Хммм странно защо отговаряш на всички които са казали че е добро,а на мен не ми отговори(а аз казах че не ми харесва.Ако имаш комплекси си го кажи) :twisted:
Щом искаш отговор -добре. Това, че не ти харесва си е твоя работа. Не мога да ти наложа да го харесваш. Всеки си има право на мнение, нали?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 18:34

Ми на мен ми харесва..кара те наистина да се замислиш що за явление е това любовта и има ли полза от нея!Химията както казват някои хора!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 15:47

Spored men e mnogo tajna istoriq :cry: :cry: .Az vinagi sam mislel 4e lubovta e mnogo hubavo ne6to!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 16:02

SPEEDER написа:
NikeBG написа:
Е, верно, че не мога да ти докажа, че съм го писал аз, но е моя работа тоя разказ. Писах го след като гаджето ми ме заряза. И, по дяволите, още не мога да я забравя. F*CK!!! :x

Пич, мадамата те е зарязала щото и едно FUCK не можеш да напишеш!
Бах мааа
Освен това ми е много трудно да свържа прогимназиалното представяне на среща с любовта, измъкването от вкъщи докато родителите спят дълбоко и карането на кола посред нощ... уф, абе както и да е - лошо няма....

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 17:08

raskasa ti mnoogo mi haresa .Mnogo interesna e temata sa smisala na sani6tata vaob6te:)dori si mislia 4e moje da se open-ne temi4ka sa tiia raboti:) :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 17:45

Спийдър Мазда RX-8 излезе!

и никога не бих се отплатил

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 11:09

Gotino e , ama toia zalt cviat na sin fon , ma utrepa ...... Ina4e i az viarvam v lubovta , viarvam 4e sastestvuva zastoto ve4e sam ia otkril i mislia 4e tova e edno ot nai-xubavite 4uvstva na sveta , koito 4ovek moze da izpita ......

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 11:25

Ами хубаво е но истина ли е.

Ами има едно момиче.Познавах брат докато тя беше лятото в бг.Тя се върна а аз бях гледал само некфи просташки детски снимки на нея.Като я видях през шпионката като за първи път дойде внас полудях отвсякъде.Цялата следваща седмица ДЕН и НОЩ само за нея не можех да мисля за нищо друго.
След това я видях още няколко пъти и това.НЕ знам дали някога пак ще я видя но ако я видя ще си измецам всичко.
Просто е невероятно как тия шибани хормони играят под кожата ти.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 22:20

Samo edno ne razbrax , zasto razkaza se kazva (Най-гадната и болезнена за мене тема с един разказ.) ....... Ebaxti zaglavieto be , kvo da ne mi kazete 4e lubovta e nai-boleznenoto i gadno nesto , neeeeeeeee ne sam saglasen s tova . Lubovta e nai-xubavoto i krasivo nesto . :lol:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com