Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 14:43

???????·???‚ ?µ ?????±???° ?????µ?? :twisted:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 20:11

?§?°???‚ 1
?–?°?»?????‚?µ ?°?»?µ???? ?????»?·?? ???° ?·?°?»???·???°?‰???‚?? ???»?????†?µ ???±?»?????°?…?° ?? ???????????? ?????????????‚?µ ???° ?????????µ?‚?°?‚?° ???° ?’?µ?»???????? ?›?µ??.???????°?? ???·???°?·?????°?…?° ?????µ???????????‚???°?‚?° ?°?????????? ???° ?·?°???????°?‰?°?‚?° ?????µ?‚?»?????° ?????‚?°?????‰?° ?????µ?‚?° ?? ?»?°?????‚?µ ???° ?·?»???‚??.???‚???†???‚?µ ?????µ?…???????‡?°?…?° ???‚ ???»???? ???° ???»???? ?? ?‡???????»?????°?…?° ???µ???µ?»??.?????????µ?????‚?µ ?·???µ???????µ ?±???????µ?…?° ?·?° ???????»?µ?????° ???»???‡???°, ???? ?±?µ?· ???????µ?….???????°?‚?? ???»?????†?µ?‚?? ?·?°?»?µ?·?µ???µ ?????? ?’?µ?»???????? ?»?µ??, ???????‡???? ?¶?????? ???µ ???·?????????????°???µ ?·?°?‰???‚?? ?????‚?????????‚?µ ?·?° ?‚???????????°?‚?° ???????°?? ???µ ?±???…?° ?????????‚????.???‚ ???µ?·?°?????????µ???? ?????µ???µ???° ???µ ?????»???µ???µ ?‡?µ ???»?µ?? ???°?‚?? ???????»?µ?????????‚ ?»???‡ ???°???µ?¶???° ?????µ???°?»?? ?…???»???°,?????‰?µ???‚???°?‚?° ???‚ ???‚?????? ???µ ???????‰?°?‚ ?? ?????µ?‚?° ???° ???µ?????µ?‚???µ?????‚?µ ?·?° ???° ???‚???????‚???‚ ?·?° ?·?°?????±?°?‚?° ???? ?????µ???? ?…???»?????? ????????????,???????°?‚?? ?????‚?µ?? ?????µ?»???? ???????µ?» ???????»?µ???????‚?µ ?????‚?°?????? ???‚ ?°?????????‚?° ???° ?????±?????‚?? ?????µ?‰?? ?????????µ?????‚?µ ?»?µ?????????? ???° ???°?????¶?µ???°?? ?? ?????»'?”?¶?µ????????.?????·???°?»?????‚ ???µ ???????· ???µ?¶???? ?…?????°,?µ?»?„?? ?? ???????????? ?????·???°?????? ?±?µ???µ ???·?‚???»?°?????°?» ???°???»?°?‡?‚?° ???° ?????°?‚?° ???µ???????° ???? ???????‚?°?»?° ???????µ?‚?? ?‚?µ ???°?????????°?…?° ?‚???·?? ???????‚ ?·?°???????°????.???? ?????µ ???‰?µ ???‚???°?…???‚ ???‚ ?‚?????????‚?µ ?????»?? ?±?µ???µ ???±?????» ???????‡???? ?¶?????? ?????·???°?????? ???°?‚?? ???µ?»?µ???°,???????‚?? ???µ ???? ?????·?????»?????°???µ ???° ?±?????°?‚ ?????µ?»?? ?? ???? ?·?°???????°???°???µ ???????‚??????????.???????°???µ ?? ???µ?‡?µ ?????°?·?? ?…???°?±???????‚,???????‚?? ?????????????????? ?????‚?µ?? ?????? ?????±?µ???°?‚?° ?? ?????????? ???µ ?·???°?µ???µ ???°?????? ?±?? ???µ ???»???‡???»?? ?????? ???????? ???°???µ???‚?????µ.?•?»?„???‚?µ ???????‚?????????? ?????µ?????????µ?¶???°???°?…?°,???? ?…?????°?‚?° ???µ ???»?????°?…?°,???????»?µ?????? ???? ?‡?µ ???????‡???? ?µ ?????????????»?? ?? ?????????‚ ?µ ?????·?‚?????¶?µ???‚???????°?» ?·?°???????°????.???? ???????‡???? ?‚?µ ?????µ???°?…?°.???????????µ ???‚?????? ???µ ?????±?????°?…?° ???????? ?????»??,???µ???????±???°?·?????? ???????µ?‡?µ ???‚ ?†???»???‚?? ???°???µ?»?µ?????µ ???° ?‚???·?? ???????‚.?•???‚?µ???‚???µ????,?‚?????° ???µ ?±?µ???µ ???·???µ???‚???? ???° ???±???????????µ?????‚?µ ?…?????° ?? ?µ?»?„??...
?’???µ?·?°?????? ???????????µ ???µ?¶???? ?????????µ?‚?°?‚?° ???µ ?‡?? ?»?µ?? ??????,???µ???????‚???¶???? ?·?° ?????????°?»???? ???…??.???‚???†???‚?µ ???±?°?‡?µ ???µ ???????»?‡?°?…?° ?? ???µ ?·?°???»?µ???°?…?° ?? ?????»?°?…?° ???°?????»??.???·?·?°?? ?µ?????? ???‚ ?????±?????µ?‚?µ ???µ ?????????? ?????????°,???????‚?? ?????????? ???µ ???‚???????? ?»?µ???? ???° ???????»?µ???????‚?µ ?°?»?µ???? ?»???‡?? ???° ???»?????†?µ?‚??.?‘?µ???µ ???° ???????‡?µ ?µ?»?„ ???° ???????»?? 14 ????????????,???????????? ?·?° ?????·???°???‚?‚?° ???? ?? ?? ?????? ???µ?‡ ???° ?????»?°???°.?”???»???°?‚?° ???? ???°???µ???µ?‚?µ ???? ???µ???‚?µ???????° ???????° ?? ?????»?µ?????‚?µ ???????? ???‡?? ???? ?????????°???°?…?° ?????????°?‚???‡?????? ?????? ???° ?????±???? ???µ?‚?µ,???????°?µ?‰?? ?? ?????????‚?µ?»???‚?µ ????.???? ???µ?‡???‚ ???° ?????»?°???° ???·???°???°???µ ??????????.???µ?????‚?µ ???? ?±???‚?????? ???? ?????·?????»?????°?…?° ???° ???µ ?????????????¶???° ???µ?????????µ?????? ?‚???…?? ???? ?‚???µ???°?‚?°,?????µ?‚?? ?‰?µ???µ ???° ?±?????µ ???????????µ?? ???»???? ?? ???»???‡?°?? ???° ?·?°???°???° ???»?? ?????µ?·?°?????? ???°???°???µ?????µ,?° ???????°?‚?° ???? ?‚?????????° ?±?µ ???µ???„?µ???‚???° ?·?° ?±????.?’?????? ?±?µ???µ ?‚?????° ???????‡?µ,?‚?????° ?±?µ ???µ?????????µ???? ???????? ?? ?·?° ???±???????????µ?????? ???°?±?»?????°?‚?µ?».???? ???µ ?????»?µ???° ?‚???µ?????°???? ?? ???·???µ???????¶ ???????°?????° ???????‡???° ???? ?????°???? ???? ???????±?°.???‚ ???µ???????‚?µ ???·?»?µ?·?µ ???????‚?° ?????????? ?µ?»?„,???° ???????»?? 25 ???????????? ?? ?? ?‚???????° ???»???????° ?? ???????°.?‘?µ???µ ???°???????µ?? ???? ?????»???°?‚?° ???? ???????° ???????° ???????°?? ?????µ???‡?°???°???µ ???·???°?¶?µ?????µ?‚?? ????.?????? ???‚?????????° ?????†?µ ?? ???µ ???±?»?µ?????° ???° ???????????‚?? ???? ???µ?±?µ ????,?·?°???????‰?°?????? ???µ ?»?µ???? ?????? ?·?µ?»?µ?????? ???? ???»?°?‰.???·???µ???????¶ ???±?°?‡?µ ???????????° ?????????????° ???·?°???? ?»???†?µ?‚?? ???? ?? ?‚???? ???????????»????:
-?•?…,?”?¶??????,???????‚?° ???·???????¶?° ???°?????‚?????° ???? ?????° ???????‚?° ???° ???‡???? ???‰?µ.?’???µ ???°?? ?‚?????±???° ???° ???????·???°?? ?‡?µ ???‚ ???‡?µ?????†???‚?µ ???? ???µ ???????°?????? ???°??-?????±???µ.?????°?? ?‚?°?»?°???‚ ?? ?? ???°?»???? ???????µ?‡?µ ?‚???µ?????????????? ?‰?µ ???? ???????‚???µ?? ?·?° ???????? ???° ?›?µ???°.
-?›?µ?????»?°??,???°?? ???µ ???‚??????????????»???… ?‡?µ ?????? ?????????????» ???????‡?????‚?µ ???? ???»?µ????.
-?’???µ ???‰?µ ???????? ?????????? ?‚?°??????,???????‚?? ?????¶?µ ?? ???° ?‚?? ?????????µ?»?? ?????????? ???µ??.-?‚???? ???? ???°?????????° ???????¶?µ?????? ?? ???? ?????‚?????° ???? ???°?????‚??.-???°?????µ ???° ????????????,?‡?µ ???°?????° ?‚?? ?‰?µ ???µ ???????‚?µ?????????°.
-???µ ?? ???????µ?‡?µ ???‚ ?›?????µ????.-???????‡?µ?‚?? ???µ ???…???»?? ???????????? ?° ?›?µ?????»?°?? ???µ ???·??????.
-?????°?? ????,???µ ?????¶?°?… ???° ???? ?????????? ???‚ ?‚?µ?±.???°?»?? ?? ?·???°?µ?? ???°?????° ?µ??©?µ ???·?µ???µ ???° ???? ???µ ???°???° ?‡?µ ?????µ ???µ ?????·?°???????¶?°?»?? ?? ???????°?‚?° ???? ????-??????????.
-???? ???°?»?? ?‚?? ???? ?»???????°,?‚?? ?±?? ?‚?????±???°?»?? ???° ?·?°?????????????°??.
-???µ ?????·???°???°?? ?¶?µ?????‚?µ,???????‡?µ?‚?? ????.???° ???????µ?‚???‚?µ ?›?????µ???? ?????¶?µ ???°???? ???° ???µ???? ?????????? ???? ???µ??,?°???° ???????‰?? ?µ ?????‰?????????? ???µ??????.
???·???µ???????¶ ?‚???… ?·?????? ???µ ?‡?? ???‚ ?…???°???‚???‚?µ ???° ?????????»???? ???‚???????? ?????µ?? ?????????‚?µ?»???‚?µ.?›?µ?????»?°?? ???????????° ?????????‚ ?????µ?? ?????‚?°?‚?° ???? ?? ???·???°???? ?±?°?????? ???µ?‡?° ???‚ ?????¶?????†?°?‚?°,?° ?”?¶?????? ???????»?µ?????° ?????????µ???° ????.????-?????»?µ???????‚ ?µ?»?„ ?‚?????????° ?±?µ?·?????????? ???? ???????????° ???° ?·???????° ?° ???????‡?µ?‚?? ?·?°?‡?°???° ?? ?????????‚?? ???? ???????¶???µ ???° ???µ???µ?‚?????° ???°???‚?????µ?‚???° ?????µ?? ???????????‚?µ ????.?›?µ?????»?°?? ?????µ?·?°?????? ???°?·?????? ?…???°???‚???‚?µ ?? ???µ?‡?° ???? ?? ?°?…???°.???° ?·?µ?????‚?° ???µ ?±?µ???µ ???????»?? ???°?????‚?????° ???‚???°?????? ?????·???°?????µ ?? ?????????°???µ ?±???»?µ?·???µ????.?’??????????,?? ?????‰???? ???»?µ?‰?? ?? ?????‚???? ?·???±??,?????‰?µ???‚?????‚?? ?±?µ???µ ???µ?‰?? ?????µ?????? ???µ?¶???? ???µ?????? ?? ?‚?????µ?? ?µ?»?„.?›???†?µ?‚?? ???? ???·???°???°???µ ???‚???°?????° ?????°?????‚?°,???µ???µ???????° ?·?° ?µ?»?„???‚?µ.?‘???????° ?‡?µ?????° ???????° ???µ ???????????°???µ ???° ???????‚?? ?‚?°?»?°?·?? ???? ???°???µ???µ?‚?µ ???? ?° ???‚???°???????‚?µ ???? ?»???»?°????-???????? ???‡?? ???µ ???‚???°?????…?° ?·?° ???µ?????????° ?? ???????»?µ ???‚???????? ???µ ?????»?????????°?…?° ?? ?±???»???°.???·???»?µ?¶???° ?????·???°?????µ?‚?? ?±?µ???µ ?‚?µ?¶???? ???°???µ????.?›?µ?????»?°?? ???????±???° ???µ?‡?° ???? ?? ???±???????° ?????‰?µ???‚?????‚?? ???? ?»???†?µ ???°???? ?·?° ???° ???????? ?·?°?±???°?»?° ???°???° ???° ???????±?° ????,?????‚?°?????»?° ?????????°???? ???»?µ???? ???° ?‚???µ???°?‚?° ?????? ???µ????.
-?”?¶??????,?µ?»?° ???° ???? ?????????????µ??!???????±???° ???° ???? ?·?°???µ???µ?? ?? ?????°???°,?????° ?????µ?????° ?????¶???° ???‚ ?»?µ?‡?µ?????µ.?????¶?µ ?±?? ???‰?µ ???µ ?µ ?‚?????????µ ??????????.
???° ???????‡?µ?‚?? ???µ ???? ?????‚?°???° ?????‰?? ?????????? ???????µ?? ???° ???????»?????° ???‡???‚?µ?»?? ???? ?? ?·?°?µ?????? ???° ???µ ???????‚?°?‚ ???° ?????????????°?‚ ???° ?????‰?µ???‚?????‚??.?? ???????????µ ?????»?±?????? ?? ???µ?±?????‚?µ ???° ???????°?‚?° ???µ ?‡?? ???????????·???‚?µ?»?µ?? ???????????? ???° ?????‚???µ?±.
?”?°???? ???? ?…?°???µ???°,?????????? ?‰?µ ?????° ?? ?·?° ???????????‚?µ ???µ??????,???±?µ?‰?°???°?? :wink: ???‰?µ ???? ?‚?????±???°?‚ ?…?????° ?·?° ???????????? ???????‚.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 20:26

?• ? ?°????...?‚?????° ?µ ?????????‚??....???????°?? ????????.....???µ???µ???????‚????, ?·?°???»?°???????°?‰??, ???·???????°???? ???°?????‚??????????!?‘?»?°???????°???? ?‚?? ?·?° ???????‡????!???? ???? ???µ???µ???????‚?µ??! :wink: :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 20:34

???????µ?? ?µ ? ?°????! ?”???µ?? ?»?? ???° ???‡?°?????°?? ???????????»?¶?µ?????µ, ???»?? ???° ???»???·?° ???‚???µ?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 20:37

?•,?????µ?? ???????° ???° ?µ,???‚???µ ?‰?µ ???µ ???????‚?°???°?? ???? ???µ?‡?µ???‚?° ???° ?????? ???????‚???°?» ?? ?‚?????° ?? ?? ?????????‚?µ?»???‚?????‚??.???»?µ?????°?‰???‚?µ ?????° ???????‚?° ???°??-???µ???????‚???? ?‰?µ ???° ?·?° ?»???????‚?µ ???????‡?µ?‚?°! :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 20:54

?•???? ???????µ?? ?µ, ? ?°????, ?·?° ???µ???° :wink: . ???µ???° ???? ???° ???? ???????????? ????6?°?‚?°.

??.??. ???? ???????°?‚?? ???????»??6 ?·?° ???°?‚?°?‚????, ?°?· 6?‚?µ ???????»?? ?·?° ?????????° ?????‚???????? ???°?? ?? ???µ?????? ???‚ ?„?????????°. ???°???° 6?‚?µ ?????¶?µ ???° ?·?°????4???µ?? ???????° ???µ?????°???° ???»?µ?? ?????°?? ???° ?‚?°?·?? (???° ???°?‚?? ???»?µ???°?? ???°?????° ?µ ?????»?µ???°?‚?µ?»???° ???µ ???°???????°?? ?????°?? ???° ???µ ?µ ??????????).?©?µ ???? ?µ ?·?° ?????????? ?????‚, ???° ???µ???° ???°?? ?????°4?µ ???° ???°????6?° ???µ?‰?? :)

??.??.??. ???°?»?µ?µ ???°?? ?????? ???? ???°???µ?????» ?‚???? ?‚?????????? (???????‚?????µ?‚?µ ???? ???° 333 ?·?° ???µ???°)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 21:32

?‘???°????!?????????? ?????±???µ ???·???????°???? ?? ?????‚?µ???µ??????!?§?°???°?? ???????????»?¶?µ?????µ...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2004 10:46

Голямо ЕВАЛА!
Само това мога да кажа! Продължавай все така, имаш моята подкрепа и за този разказ, и за приятелството!
Усепх.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2004 23:05

Ако ми е позволено да се включа, въпреки, че още съм нов в тоя форум. Та ако може да ме включиш, искам да съм демон.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2004 23:18

The CROW написа:
SPEEDER написа:
Ако ми е позволено да се включа, въпреки, че още съм нов в тоя форум. Та ако може да ме включиш, искам да съм демон.

Кой не иска да е демон в тая държава? :D :twisted:
Всъщност аз заради друго искам да съм демон, не заради държавата. Ако искаш да знаеш заради какво, влез в творческия форум и виж новата тема, която съм постнал преди има-няма 10 минути.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 21:04

Част 2
Цялата околност вонеше на изгоряла плът.Черни кости на различни създания се търкаляха по отдавна лишената от растителност земя.Нямаше живот на това място,дори лешоядите го отбягваха.Мъртвешки черният покров на загубилото красотата си небе придаваше неистово чувство на неизбежност и отчаяние на зловещата картина.Но някъде там,в сърцето на пустошта се движеше смело мъж,чието място със сигурност не беше тук.Беше висок с къса катранено черна коса и проницателни кафяви очи,които постоянно оглеждаха любопитно околността.Носеше тежка броня и ловко държеше дълъг изкривен меч в дясната си ръка.Стъпваше доста уверено на фона на адския ужас около себе си и определено походката му издаваше дързост.Историята му обаче несъмнено бе още по-странна.Родом от Сан Франциско Густав Юнг бе едно от най-свирепите ченгета в цяла Америка,а и непоправим приключенец на млади години.Един ден случайно се натъкна на древни сведения за несметно съкровище заровено дълбоко в Американския каньон.Опиянен от възможността да се прочуе и да забогатее Густав отпраши веднага за величествените скали.Когато стигна до мястото обаче претърпя зловеща злополука и полетя с колата си в пропастта.Тъкмо смяташе че ще си отиде от този свят,когато премина през времевия портал,отвел го на това забравено от Бога място.Десет години след това,той вече се беше приспособил към условията на живот.В един от малкото градове на този свят той попадна на историята за великата война между армиите на Отвъд и тези на неопетнените.Доколкото беше разбрал, демоните все още бяха живи,макар и заточени в Кралския затвор.Недоволни от провала им,оцелелите генерали ги бяха лишили от власт и сега Кил'Джейдън и Сарджерас лежаха безпомощни в отредените им килии и изглежда нямаха силите да се освободят.Но Густав беше предприемчив и алчен за власт човек и смяташе да направи немислимото-да освободи двата демона и отново да сформира съюз между адските създания.Беше решил отново да поведе легионите на злото и с тях да завладее всички светове.Наистина почти неизпълними мечти,но Густав имаше надежда.И без това нямаше начин да избяга от този свят сам,поне можеше да се опита да остави някаква следа в историята.Ако ли не,щеше поне да е умрял опитвайки се.
Той погледна огромните черепи на древни създания,напуснали този свят преди векове, и цъкна с език неодобрително.Скелетите им сформираха зловеща пътека,стигаща до мрачна пещера в подножието на величествена черна планина,извисяваща се над всичко в околността.Независимо че трябваше да бъде пладне по човешките стандарти,тук властваше тъмнината.Нямаше слънце на това място,само безбрежни полета осеяни с кости от незапомнени времена.Единствено планинският масив наречен Последната крепост бдеше като кралица над ниските и жалки свои поданици.Густав имаше голям късмет че бе попаднал на време в едно от малкото останали населени места тук.
Мъжът въздъхна и тръгна към мрачната пещера.Нямаше какво да губи,затова не се страхуваше.Дръзко пристъпи през импровизирания праг и се огледа за факла.Както и очакваше,тук нямаше подобни удобства,затова се долепи до стената и започна опипом да се движи напред."Само напред"-помисли си той.-"Никога назад.Никога вече."След няколко минути бавно ходене усети че тунелът се разширява неимоверно и тъкмо когато се двоумеше какво ли има пред него,съвсем бледа светлина замъждука на десетина метра от него.Густав присви очи и различи прегърбената фигура на изнемощял старец.Скоро светлината стана по-ярка и Юнг забеляза очертанията на решетки зад гърба на стареца.Пристъпи напред,но мъжът пред него вдигна глава и го изгледа с очи,криещи някаква странна древност,сякаш не от този свят.
-Кой смее да влиза в Кралския затвор?-прокънтя очудващо силно гласът му.-Бягай докато имаш тази възможност,създание!
-Аз съм Густав Юнг и съм тук за да освободя духовете на Кил'Джейдън и Сарджерас!
-Нима?Защо ли не съм учуден?Дете,аз пък съм тук от...много години и мога да ти кажа че далеч не си първият който ме посещава с това обяснение.Много по-могъщи същества преди теб са осквернявали Кралския затвор.Но знаеш ли кое е най-странното?Не аз съм този,който ги убива!Аз съм този,който се опитва да ги разубеждава.Наричат ме....всъщност няма значение как се казвам,важното е че съм последният от неопетнените на тази земя и мога да допусна само някой с чиста кръв да премине нататък.
-Много хитро от страна на генералите.-дръзко подхвърли Густав.-Така няма значение дали тук идва някой глупак или демон с мощта на самия Сарджерас.Всички на този свят са с опетнена кръв.Е,ще се учудиш като разбереш че аз не съм като тях.-той тръгна уверено към стареца и видя уплахата в очите му.
-Кой си ти?Защо не си мъртъв?Как премина тунела?
-Омръзна ми от въросите ти старче!-и Густав внезапно метна меча си и го заби фронтално в гърдите на древния.Старецът само изгледа острието учудено и се опита да каже нещо,но кръвта го задави и той се свлече гърчещ на земята.След секунда-две примря завинаги.-Е,имах късмет че не трябваше да се бия с някои като онези отвън.-той въздъхна и се опита да отвори килията с усещането че няма да е толкова лесно.О,какво беше изумлението му когато тя се разпадна и вече нямаше преграда между него и бъдещето му.От тъмнината пристъпиха два силуета,които едва се различаваха на бледата светлина,останала от трупа на стареца.Едната фигура бе висока поне три-четири метра и беше бронирана с невероятно дебела и яка метална броня.В дясната си ръка мускулестият демон държеше огромен черен боздуган.Чудовището пръхтеше яростно и се вгледа в Гъстав с нещо средно между изненада и неверие.Другото същество беше почти толкова високо,с дълга мантия и малко по-изразителни черти.Хвърли онемял поглед към Юнг и заговори с мощен глас:
-Как ни освободи нищожно създание?Само неопетнен може да премине тунела и да убия пазача.
-Мисля че сам отговори на въпроса си.Аз не съм от Отвъд.Аз съм от едно много по-зловещо и страшно място-аз съм от третия свят.
По-високият демон се ококори и гласът му избухна с могъщество и трепкащи нотки от напрежение:
-Това са само легенди.Доказано е че съществуват само два свята.Никой не е бил в третия от хилядолетия!
-Сарджерас,мисля че той говори истината.Аз самият вярвах че има и трети свят.Просто не можех да намеря доказателства.Създание,мисля че ти дължим живота си.И все пак трябва да разбереш нещо!Ние сме създадени да управляваме.Не си мисли че можеш да ни използваш за свои цели.Сега когато сме отново на свобода мисля че е време да си възвърнем властта!
-Не знаете колко сте прави.-прошепна Густав и грозна усмивка се разля по лицето му.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 21:21

Аз далеч не се оприличавам с Густав Юнг!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 21:23

Е Ранд, отново страхотно!Просто спира дъха!Прочетох го заминути...СТРАХОТНО Е!!!! :P :P :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 21:29

Ранд, можеш и по-добре.
М-у другото кога ще се появя?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 21:29

Следващият ще е за теб и другия вампир.Дано този път ви хареса повече!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 21:31

Че на мен и така ми харесва!!Че можеш повече- 100%, НО ТОВА Е НА МНОГО ВИСОКО НИВО!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 21:36

Като за Ранд не е чак толкова добро, просто още не познаваш стила му.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 21:39

ММ,за следващия пост ще се постарая допълнително специално за теб.Има още какво да се види,споко :wink: А ти откъде познаваш стила ми?Да не си чел Гилдията?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 21:40

ООО да може би е така!Но това, което познавам ми харесва, да не говориш за dragonclub?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 21:41

Да бе най-сетне си направих труда да я прочета. Мноооооого е дълго това чудо!

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com