Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 22:50

Part 9:
???»?????†?µ?‚?? ???µ ???????°???°???µ ???·?????? ?…???????·?????‚?°.???µ?¶???? ???????°?»?? ?»???†?°?‚?° ???° ?·?°?????°?»???‚?µ ???????‚?????†??.?”?¶??????,???°?‚,? ?µ?»???????? ?? ?›?µ?????»?°?? ?µ?????? ???? ?µ?????? ???µ ???·?????°?????…?° ?? ???µ ???????????‚?????…?° ?·?° ?????‚??.???°????“???°?????°?? ???‚???????? ???µ ?·?°?????‚???…?° ???° ???·?‚????.?????°?? ?????????µ?? ???µ ?±?µ ???°?»?µ?‡.???° ?‚?µ ???µ?‡?µ ???·?»???·???…?° ???‚ ???????°?‚?°!
??“??????...??????...?‰?µ ?·?°???±???????»????...?????µ?‰?°??...?·?»??...?·?°?? ?????·?? ?…???»????“???°?‚ ?????????‡?? ???????‚???‚??.?????°???µ ???????????? ?????????? ?? ?????»?????° ?????·?????° ?·?°?? ???µ????.??“?????‚?????µ???° ?µ ?·?°???°???°.
???°???° ?‡?µ?‚?????????°?‚?° ?‚?????????°?…?° ???? ???????‚?° ?·?°???±???????»?µ?? ?????‚.???????°?…?° ???????‚???‚??, ???????µ?‚?? ?????????µ?? ???°?‚,?????°???µ ?·?°???°???°.???µ???° ?? ???°?»?µ?‡?????°?‚?° ???µ ?????¶???°???µ ???°???? ?µ????????“?????????????° ???µ???????° ???‚ ???»?°????????.
??“?—?°?? ?‚???… ?µ ???µ???????°????.???µ ???µ ?·?°?±?»???¶???°???°???‚?µ??“???? ?·?°?·?????????°???µ ?‰?µ ?????µ ?‚?°??!??“?????????µ???‚?? ?”?¶??????.
?”?????????‚?µ ?????????°?…?° ???µ?????????????? ?? ???????????¶???…?°.
???»?????†?µ?‚?? ???‚???°?????° ?±?µ???µ ?·?°?? ?‚???….?????»?????‚?? ???????µ?‡?µ ???µ ?????±?»???¶?°???°?…?° ???? ???»?°???????°?‚?°,?‚???»???????° ???????µ?‡?µ ???µ ???°???»?°?????°?…?°.?’?????…?????µ?‚?µ ?±???…?° ???????????‚?? ?? ?»?µ???????†??,?° ??????“?????»?????‚?µ ?…???»???????µ ?????? ???°????“???°?»?????? ?‚???µ???µ?‚ ?????????°?…?° ?????????????? ?»?°????????.
??“?©?µ ?±?????µ ?µ?????? ?????????????? ?‚?µ?¶???? ?????‚!??“?·?°?±???±???‚?? ???? ???°?? ? ?µ?»????????.
??“? ?°?·?±?????° ???µ,?‡?µ ???????° ???° ?µ!???°?»??...?????µ ???°?? ?????? ??????????!?????????????????‚?µ ?????»?? ???° ???? ???°?‚?? ???????‡?????µ????.?—?°?‰?? ???° ???µ ???·???°?‡???°???µ??????¶?µ?? ???°?????°????...??“???°?‚ ???????????° ?????†?µ ?? ???»?°?????????‚?µ ???µ ?????µ???µ???‚???…?°!??“...???° ???????µ?? ?????µ????????????????!
?????‚?°???°?»???‚?µ ?°?…???°?…?°.
??“???????° ?µ ???µ???µ???????‚????!??“?…?????????? ?????·???»???????°?…?° ?µ?»?„???‚?µ ?? ?”?¶??????.
?‘?µ???µ ???µ?‡?µ ?????????? ?‚????????,?·?° ?‚?????° ???µ ?????¶???°?…?° ???°?????? ?????° ?? ???°?»?µ?‡?????°?‚?°. ?—???°?µ?…?° ???°????,?‡?µ ???????±?‰?µ ???µ ?µ ?????±????...?—?°???°?»???…?° ???????? ?? ???°???????°?…?° ?????????°?? ???µ????...
TO BE CONTINUED!
??.??.???»?µ?????°?‰?°?‚?° ?‡?°???‚ ???°????“???µ???????‚???? ?‰?µ ?±?????µ ?????µ?????????»?µ?????°!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 22:55

??????!?—?µ ???° ???‚?°???° ?????‚?µ???µ??????. :)

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2004 15:39

Много е добро.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2004 16:22

Много жалко че свършва :cry:
BTW аз написах един мафиотски разказ и сега го качвам на PC-то и скоро ше го постна :D
Надявам се да ви хареса.

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 16:04

Ъъъ...кат свърша с Legacy of Kain:Defiance ще постна и Парт 10!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 19:03

TheGuardian написа:
Ъъъ...кат свърша с Legacy of Kain:Defiance ще постна и Парт 10!

Аре сички тръпнем в очакване!
П.П. Успех! :live:

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 20:12

Супер!Всичко е чудесно!Но :cry: :( защо толкова скоро ще свърши??????...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 20:46

Споко ве няма да свърши сега!Намислил съм доста щуротийки(в добрия смисъл).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2004 21:01

Дано, защото пишеш супер, а и стана наистина интересно!!!! :wink: :P

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 01:24

Айде...часът удари.Със 100–тния пост в тая тема ще ви предам и
Part 10:
Раннобудниците Мат и Джойн станаха още когато лъчите едва огряваха върховете на дърветата.Небето бе мрачно и като че ли беше оцветено лилаво...Вещаеше зло.
–Е,добре ли спа?–попита тихо Мат.
–Не...сънувах...кошмари.Сънувах че съм застанал пред Ранд.Всички вие бяхте съсякани от вражеската армия.Само аз останах...немъртвите вече почти не помръдваха.Държах меч в ръка.Беше обгърнат от огън.Изведнъж го вдигнах над главата си...и го забучих в челото на Ранд.–с постепенно затихващ глас оповести Джойн.
Мат не каза нищо.Замисли се и изведнъж чу някакъв шум.Много силен тропот.От изток идваха коне.Черни като катран,със тежки брони и обуздани от немъртвите,те се приближаваха все по–бързо.
–Ставайте!!!–силно извика Мат.
Докато елфите се изправиха и приготвиха по една стрела,друидът направи някаква магия.Иззад тях изскочиха глутница вълци.Те продължиха напред,право към немъртвите.
–Не че ще успеят,но все пак ще ги забавят...
Вълците скачаха направо върху ездачите и ги сваляха от жребците.Не след дълго обаче бяха стъпкани от тежките копита на конете. Немъртвите все повече приближаваха.Релвокс и Леголас ги обстрелваха със много точни стрели.Джойн също не гледаше.Той запрати стотици ледени висулки право към нападателите.Когато и тази стихия утихна,те ясно различиха пет фигури.Единият беше Дориан,човекът.Отдясно на него беше Кироман.Кървавият елф беше много опасен,особено сега.До него беше пък неговия събрат Марк. Друг от останалите беше зомбито Евил.Най–отпреде беше и главнокомандващият.Вампирът Хайг.Никой нямаше кон,но за сметка на това кървавите елфи бяха вдигнали огнените си лъкове,а Дориан беше подготвил арбалета си.Евил тъкмо си вадеше някои черва за да замерва,когато Хайг вдигна високо меча си.Той беше накривен като змия.
–Лизард,а именно мечът ми,иска да пролее вашата кръв,която ще попадне в моята уста...–той погледна Леголас.–Хмм...в тези вени тече особено вкусна кръв!Хайде,поданици,нека запратим тези нещастници в Отвъдното!–настървяваше вампира.
Петимата бавно закрачиха напред...
To BE Continued...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 14:20

Бива. Хареса ми.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 17:30

Да добро както винаги!Много добро!Кефи ме!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2004 00:54

Part 11:
Мат призова мечка която се нахвърли върху вампира.Джойн направи защитна магия върху себе си и около него се появи кръг лед.Това беше неговият щит.Леголас и Релвокс отстъпиха и почнаха да стрелят.
Марк и Кироман изхвърлиха приготвените стрели.Със свистене те уцелиха мечката.Евил хвърли бъбрека си към Мат.Той обаче го избегна.
Мечката още беше силна.Надигна се и замахна към Хайг.Той обаче ловко отскочи назад.Вдигна меча си и го заби в сърцето на мечката.
–О,боже,тя е безполезна!–завайка се Мат.
Джойн запрати огнена топка която мина до стрелата на Дориан.Човекът бе отблъснат назад,но на своя страна беше уцелил магьосника в рамото.
Релвокс уцели Евил в главата.Тя падна,но зомбито се наведе,взе я и си я намести на мястото.
–Невероятно!–избъбра Релвокс.
–Няма...време...–Леголас тъкмо изстреля стрелата си.–...за празни приказки!
–Джойн е ранен!–забеляза Релвокс.Затича към него когато точно в този момент го прободоха две огнени стрели.Кървавите елфи не си губеха времето.
–Не–е–е–е!!!–проплака Леголас.
Взимаше по три стрели и ги изстрелваше.Уцели зомбито на три места.
–Евил...повече...не...жив....той...умрял...–с падане пророни умиращото зомби.
Извън цялата суматоха бяха Хайг и Мат.
–Знаеш,че кръвта ти ще близна аз!–закани се вампира.
Мат обаче дори не го погледна.Правеше заклинание с което призова ураган.
Хайг избяга от него.Мат се възползва и призова глутница вълци и два орела.
Вампира се появи след като отмина стихията.Вълците му наскачаха,но той ги пробождаше с острието.Двата орела започнаха да го кълват по главата.Изхвърли ги от там и в този момент единия бе пронизан от стрела,а след момент–и другия.Дориан беше зад вампира.
–Остави го на мен!–заповяда Хайг.
Вампира с ярост се нахвърли върху друида.Марк не послуша господаря си и уцели Мат в рамото.
Хайг не забеляза и събори друида на земята.Опря меча о гърлото му.
–Най–сетне...вече ми се падна удобен случай да ти изпия кръвта...
Докато двамата лежаха на земята Леголас бе уцелил два пъти Кироман в гърдите.Със сетни сили пък Джойн запрати огромна висулка която мина покрай Марк.Той се възползва и прободе елфа в главата.Леголас бавно се свлече на земята...
–Сега сме само аз и ти,а?–с ехидна усмивка каза Марк.
–Изглежда не.–отговори Джойн.
Зад кървавият елф стояха две фигури.Магьосникът ясно разпозна единият–беше неговият приятел Ранд.Другият обаче не можеше да познае...
Ранд заби меча си в гърба на кървавия елф.
–Джойн!–усмихна се Ранд.
–Кой е твоят приятел?–някак ревностно попита магът.
–А,това е Кени.Запознахме се в града...все пак ние двамата организирахме бунта и освободихме града си от отслабената армия. Докато тя е била тук,ние избихме гаризона!–победоносно заяви Ранд.
–Няма време за приказки...отзад Дориан и Хайг убиват друида Мат!
Ранд и Кени забелязаха.Кени скочи върху Дориан.Дълго се боричкаха, но накрая острието на Кени се заби в корема на човека предател.
Ранд пък се беше приближил до Хайг.Вампира се бе надвесил над друида.Пиеше му кръвта...
–Чудовище!–провикна Ранд и като видя червените очи на обърналия се вампир замахна с меча и отсече главата на Хайг.
Около час тримата бяха в средно положение.От една страна се радваха че са победили немъртвите,но от друга–Леголас,Релвокс и Мат никога нямаше да се завърнат.
–Хайде да се приберем в Тероракс.–предложи Кени.
Другите просто тръгнаха с него...
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
END!
Дано ви е харесало!И да не е,ще ви предложа реванш...ще продължа Вампирска Сага 2!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2004 14:10

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Защо ме уби, без аз да съм довършил някого! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Но иначе ми хареса :live:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2004 19:50

Kak da ne si ubil nikoi ve!?Ti ubi Debil4o,zabravi li?!!?!?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2004 19:51

Ей да бе верно, него съвсем го забравих :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2004 19:54

Много готино както се очакваше!И аз имам роля :wink:

Профил

Заглавие: