Автор |
Съобщение |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2004 20:30
Иван се прибра ощастливен(познайте от какво).Седна на компа и изпрати един имейл на компанията че не е Мишо и им изпрати имейла му и дори АйПи то му.Тогава майка му се появи на вратата на стаята:
-Иване някакво момиче те търси.
-Каза ли как се еб...казва?
-Да.Вики.Било спешно.
Иван и се обади предполагайки какво е станало.
-Вики какво има?
-Не мога да говоря по телефона.Айде утре ще ти обясня в даскало.-и затвори.
На другия ден Иван взе Коста и после се срещнаха с Йо на кръстовището.Иво им обясни за обаждането на Вики и сподели че Мишо най-вероятно я е бил.Йо и Коста обаче веднага започнаха да опонират
-Ти не разбираш!Повечето от побоите над теб са станали по нейна идея!-каза Йо.
-Тя караше Мишо да те бие още повече.-довърши Коста.
Иван им се похвали:
-Познайте кои снимки ще кача на компа и ще изпратя днес-и намигна на Йо.
-А днес искаш ли да си поиграем пак-пък каза Йо закачливо
-Ей нимфоманке!-каза на шега Иван,но после продължи сериозно-Много ясно!-и я хвана за дупарата.
-Добре а кво ще правиш с Вики?-напомни му Коста.
-Първо ще я изслушам,а после ще реша!Ти още ли и се кефиш?
-Да ама като знам как те мрази,заслужава да не и помогнеш!
Като стигнаха в даскало ги очакваше приятна изненада.Учителите,които им предаваха днес бяха хванали грип и Пешо,който живееше наблизо беше донесъл касетофон и се дънеше яко House of paine-Jump Around като влязоха.Цвети пък беше успяла да внесе малко водка която се пиеше на задните чинове скришно.Иво срещна погледа на Вики и и показа посоката към кенефите.Провериха дали Мишо го гледа и влязоха в една от кабинките.
-Кво има?-пита Иван
-Иване,тоя п***рас ме бие заради няква заплаха към Коста-каза Вики му показа един белег на врата си.
-ААА,така ли!Ще го караш да ме бие,а сега ще ми се оплакваш!
-Иво,мен тогава ме беше яд че съм те изпуснала и за това!
-Не ме интересува!
-Ти не разбираш!Той ме е*е всеки божи ден под предтекст че ако не му пусна ще разлепи снимката на Коста,щото разбра че го харесвам!
-Ама ти харесваш Коста така ли!
-Да
-Ами тогава мини от нашата страна и ми снасяй за Мишо,а аз ще видя кво мога да направя по въпроса!Днес ако тръгне да те бие или е*е звънни и утре ще го чакам у вас.
-Добре!Много ти благодаря!-и тръгна да го прегръща.
Но Иван я спря и излезе от кенефа.Взе Йо и тръгнаха към тях.Обясни и по пътя какво е станало,а после като стигнаха в апартамента стана квото стана.Прибра се вкъщи,качи снимките и ги изпрати на Ицо,с който вече не криеха неприязънта си един към друг.Легна си доволен......
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2004 21:07
Хах супер съвсем се наредиха нещата  само някой пак да не развали нещата  плссс......... 
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2004 13:06
???•?’?•? ??????????!?’?•?›??????!??? ???”???›?–???’???™???• ????????!
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2004 19:32
Иван тръгна към училище замислен...Срещна Коста и му сподели за разговора в тоалетната.
-Братле може и да и се кефя ама като знам как те мрази!Според мен не трябва да и се доверяваш!-каза Коста
Но Иван и вярваше.Целия ден в даскало мина спокойно.Мишо не му се дървеше,а Ицо сякаш не беше получил снимките.След часовете Иво изпрати Йо до тях и каза че ще я викне като ако тръгне към Вики.Тя го целуна и влезе в блока...Към 4.30 Вики звънна в Иван и му каза:
-Мишо идва след 1 час идвай насам!
Той звънна в Йоана,но никой не вдигна затова тръгна към Вики...
На пет преки оттам видя една позната кола-тази на брата на зубъра!
Отиде да я поразгледа,но като приближи...
Йо седеше полугола вътре върху петно от кръв и разбита устна...Иво разби стъклото на кирливата лада.
-Иввване те дойдоха вкъщи:Мишо,Вики и още десет човека...аааз им оворих щото нямаме шпионка...Изредиха ми се всичкитееее!
-Боже господи...
-Готвят ти клопка у Вики-каза Йо преди пак да заплаче.
Той се вмъкна през дупката,прегърна я и почна да я утешава..
-Спокойно мило!Аз са на тия п***раси майката им ще е*а!Дрехи някви имаш ли?
Йо му показа някви парцали които приличаха на новата и блуза и изцапаните и с кръв дънки.Иван излезе звънна и пристигнаха три лади с войници,заедно с брат му който тамън пристигаше след уволнението си.
-Леле,ама тия бая са я оцапали!-каза брат му.
Иван го сръчка в ребрата.Стигнаха до Вики и Иван звънна.
-Ти ли си Иване?-попита Вики отвътре.
-Да!Отваряй!
Тя отвори и всичките войници нахлуха като лавина.Намериха Мишо и доволната от изнасилването компания.Така ги размазаха че онези не можеха да дишат от ударите.Накрая Иван мина и им наби по десет шута на всеки в ташаците,толкова силни че едва ли ще можеха да правят секс в близкият един месец.Накрая той хвана Вики и и наби десет шамара мятайки я при ревящия Мишо.Строшиха всички прозорци и врати и си тръгнаха...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2004 20:03
мноо готино, само 4е нещата ве4е вървят към гражданска война 
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2004 20:44
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2004 20:51
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2004 20:56
Lord_Legolas написа:
Аре лорде попиши и ти малко  Че ми е много любопитно 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 04:26
сега малко ще промениа сюжета искате ли да напишем няколко епизода от окото на Мишо а??????
Аз почвам.
-Тоя Иван вече става досаден-каза Илиан(местниа гангстер) на лице във тъмнината
-Всичките хора който имам са малко посинени заради неговиа брат-каза Илиан
-Брат му вече се уволни и сега ако искаш да насочим всичките сили към него и след това Иван няма да има някой зад гърба-каза лицето пушещо цигара във тъмната дупка която се намираше във мазето на блок който беше почти обитаван само на вториа еташ гангстера и на 5тиа 6тиа и 7миа по три семеиства.
Тогава във сянката се появи друго тяло(изглешдаше че е на момиче защото бюста се отличаваше а пък и имаше къса пола)
-Мише айде да си ходим искаш ли-каза Викки
-Оки-каза зубъра(който вече не беше зубър ами среден) със малък нежен глас
-Миша(така му викаше Илиан)значи решихме атакуваме утре вечерта вув клуба нали-каза Илиан
-Да разбирасе-каза Мишо със пе*алска усмивка.
Обърна се и хвана Викки за га*за.Вече бяха извън стаята(но не цялото мазе).Тогава Викки му махна ръката а той се наведе и си завря главата(горната)под пулата и а тя не и беше много яко.Тогава той я бутна във една стаичка и почна да я съблича.
-айде де Михаиле не тука де неразположена съм-каза Викки
Тогава Иван му стана много гадно като се сети какво беше направил под тая пола.
-Що не каза по рано а???-попита Мишо
-ами защото ти толкова бързо свърши едвам ми направи некво удоволствие-каза Викки
-ОК мило айде да тръгваме-каза Мишо и излязоха
След осем часа играене и свалиане от интернет Мишо се забута във нелегален сайт за програмата наречена Гаме Гайн и отвори крак но пс то почна да вкарва лог ина и пасслорда и когато ги вкара компа нещо се рестартира.КАто се рестартира имаше бяло прозорче което гласеше
Potential Illegal Software detected
Пишеше още неща но той се спече и веднага преинсталира всичко но беше объркал нещо и биоса му се беше скапал отвсякаде........
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 08:39
Добре,доста добра идея!  Но пунктуацията куца а и някои изречения са мн.дълги.Иначе е супер!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 10:04
Хора кажете справям ли се по добре със писането а????
Имам и друга идея вие които ходите на училище ако искате принтирайте го всичкото и го пускайте във училище но със всички права запазени лого щото такъв текст трудно се намира,мисля че ще е интрестинг за всички нали.  .
Имам още една идея хора които посещават тази тема да пишат на подред на кой писането му най-харесва а ???????,
Харесва ли ви новиа сюжет а ако искате си пишете във стариа но мисля че това ще напреви разказа много по интересен.
Хора написах това само със едно поглеждане към клавиатурата за 3 мин добре ли а ????
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 10:07
Ами на мен ми харесва супер е продължавайте го. 
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 10:20
Супер е ама става малко прекалено.......... хах като гангстерските войни 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 10:23
Лорде като кажа гангстер имам предвид пишлегара със малко по голямо самочуствие.няма нищо опасно да става
Пиша ли по добре а
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 10:35
Ми имаш напредък...........  може да го дам на няколко мои френдове :Р
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 10:40
Оки обаче айде напиши една част
|
|
|
|
 |
The_prophet
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 10:45
Аз ще постна следващата част, ок?
___________________________________ Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга!
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 10:47
Ми давай де малко разнообразие в авторите да има 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 10:48
ОКи абе усещате ли как се състезаваме със темата за разказ със герои от форума ние за сега водим.
Пропфет сега ли я пишеш а
|
|
|
|
 |
The_prophet
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2004 11:12
Тъмната и задимена дупка, в която се събираха брата на Иван и дружките му, тази вечер беше пълна. Най-вече заради гръмогласните викове "У В О Л Н Е Н И Е" угласили тази вечер София. Пред клуба имаше спрени 3-4 Харлита(или поне много добри иматации на Харлита), защото компанията бяха предимно метъли, а някои вече се изживяваха като рокери. А вътре.... вътре беше разгара на купона. Всички пияни, или поне на път. От колоните се извисяваше Iron Maiden-Flight to Ikarus и всички, които бяха малко по трезви се блъскаха в погото.( М/у другото цялата компания беше много ядосана че са им отрязали косите в казармата). Няколко масура се въртяха по масите.... изобщо всичко беше така както трябва да бъде. Докато....
.... вратите на клуба не се отвориха и светлината на градското осветление не влезе вътре, заедно със още 50на горили начело с Илиян. Цялата компания беше толкова пияна, че не можа да окаже съпротив, и всички бяха наритани порядъчно. За капак на всичко Илиян взе коженото яке на Жоро(така кръстих брата на Иво, но ако някой преди това му е дал име... сори!), изплю се отгоре му и рече:
-Това шъ ви е за урок, педе***и прости, да ни съ ибавате с мойти 'ора!
На другия ден даскалото за Иван мина почти нормално, с изключение на това че Мишо се държа странно надменно и пак си изпроси един силен зад врата.
В 21:00 пред О.Ч.З-то вече се бяха събрали 50 човека и се чакаха още. Жоро беше организирал всички негови познати метъли в нещо като малка, но добре организирана армия. Това беше специалният отряд на метълите за бързо реагиране - Б.Я.П.-Бързи, Яростни, Пияни. Всеки държеше в мешката си я бухалка, я нож, я бокс я нещо друго. Даже Жоро носеше една бухалка... ей така, за самозащита.
Вкусът на отмъщението беше сладък!
Дано не съм прекалил с насилието. И Дано ви хареса!
___________________________________ Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|