Автор |
Съобщение |
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2004 20:55
Супер е. Ще ме има ли в следващата част или да се въоръжа с търпение?
М-у другото, защо си смени ника?
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2004 20:57
Споко скоро ще те има и тебе.А ника си го смених щот тва по–ме кефи.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2004 21:01
Радвам се,че и аз, ще се появя
А ника ти така също е много як
Kill them all,
|
|
|
|
|
kiroman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2004 21:06
Супер ме меко казано
И аз не се видях
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2004 21:06
Браво! За сега разказа се полу4ава добре
btw и мен тоя ник по ме кефи от предишния ти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2004 22:10
Кироман всъщност тебе те има във втората част.Обърках имената:—)Вместо Кироман бях писал Хайг
|
|
|
|
|
Highroller
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 09:45
Хихи супер много ме кеф;))))) учаквам с нетърпение следващата и ник-а ти е супер това май става нещо като дебило-то
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 10:47
guardian, ima li i mqsto za mene???
znam, 4e malko kysno pi6a, no dali v nqkoq ot sledva6tite 4asti me vkliu4i6 i men?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 16:09
Деник ако мастер*йода не се появи до довечера ти участваш.
|
|
|
|
|
kiroman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 16:45
ЕЕЕеее Гардиън защо ми се струва че на мен си ми присъдил бърза смърт
Дано не е така
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 17:08
Кироман защо си мислиш,че като съм писал че ще те ловят,непременно ще те убият???Айде няма повече да откривам следващата част,защото след някъде час ще е готова!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 18:41
Part 3:
Последни лъчи осветиха върховете на дърветата.Леголас,Релвокс,Мат и Дебилчо още спяха,за да бъдат готови за довечера.Тогава измежду храсталаците и шубите някой се движише...
Дебилчо се събуди.На пръв поглед,всичко бе наред,но нещо липсваше.И това бяха оръжията на елфите и на варварина!
–Ставайте!!!Обрали са ни!–силно закрещя Дебилчо.
–Лъкът ми!Беше подарък от дядо ми Саргас.Кой го е взел?–със сълзи на очите попита Леголас.
–Хм,моят лък също липсва.Изглежда и нашият варварин е изгубил брадвата си–замислено подхвърли Релвокс.
Дебилчо стрелна съмнителен поглед към Мат.
–Ти си бил!Ти нямаш оръжия!С твойте шантави магий си взел нашите оръжия!!!
–Не съм ги взел аз,но мога да помогна да намерим крадеца–спокойна отговори Мат.–Както виждате,тук има две голями стъпки.Идват откъм Изток.Тръгнал е натам...
Друидът проследи стъпките,а другите вървяха зад него.
–Аха!Тук е изпуснал нещо.Това е...шапка.Едва ли някой демон би носил това.Определено сме по петите на човек–каза Мат и продължи.
–Това е безмислено.Можем да стигнем чак до Ъерланд от тук!–изкрещя Дебилчо.
–Трябва да намерим друг начин–подкрепи го Леголас.
–Е,тогава аз ще се възползвам от силите си.Може би като вълк по–лесно ще намеря този нещастник.Вие ме чакайте тук–самоуверено каза Мат и се превърна във вълк.
Имаше обаче друг проблем.Слънцето се беше скрило и гората стана мрачна като ров.
–Ами сега!?Сега какво ще правим сами като даже оръжия нямаме!?–Дебилчо се уплаши много.
–Да,това наистина е проблем,но ние,елфите,винаги намираме начин да разрешаваме проблемите си–гордо заяви Релвокс.
Той отиде до близкото дърво и се качи на клоните му.
–Леголас,ела има място тук!–викна Релвокс.
Елфът въобще не се замисли и с три скока се озова до братовчед си.
–Ъъъ...ами аз?–Дебилчо не искаше да седи сам в опасността.–Няма ли да ми помогнете и аз да се кача?
–Разбира се.Само че...колко жълтици имаш?
–Гадни елфи!Ще ви убия,само да си намеря брадвата!!!
–Мухахаха!!!–елфите се промениха.Лицата им станаха зловещи,а очите им светеха с червена ярост.В ръцете си държаха огнени лъкове.Това бяха кървавите елфи Марк и Кироман!Те изстреляха двойка огнени стрели и ги изпратиха с огромна сила в гърба на Дебилчо.Той падна на земята и точно в този момент се задаваше Мат...
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 18:45
Готино, кога ще пуснешпродължение
Kill them all,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 19:38
Супер! Са аз ше спася положението
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 19:49
Всичко е много яко.Няколко дни не следях темата,защото просто забравих за нея.Много е як разказа.Благодаря че ме включваш много,но съм малко мекушавичък за варварин.Трябва да съм .Е,продължавай в същият дух.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 21:17
10х много скоро ще постна и Part 4!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 21:44
Part 4:
Мат видя как кървавите елфи стрелят по Дебилчо.Без да му мисли, друидът се превърна в орел и се стрелна към изчадията и ги събори от дървото.Те се проснаха на земята и лъковете им изчезнаха.Огнените им очи станаха нормални зелени,а лицата им се превърнаха в тези на Леголас и Релвокс.
–Черна магия!Не трябваше да ви оставям сам!!!
Елфите станаха,но Дебилчо лежеше неподвижно.
–Дали е умрял?–попита Релвокс.
–Може би...–каза Мат и тръгна към варварина.Извади от джоба си някакви билки и ги пъхна в устата на Дебилчо.Той отвори очи и замаяно се огледа наоколо.
–Те са кървавите елфи!Те са извора на злото тук!
–Грешиш,приятелю.Те просто бяха обладани чрез черната магия на Кироман и Марк.А сега се оспокой и си полежи.Нося ви оръжията!–изказа се Мат.Даде на Дебилчо брадвата му и на елфите–техните лъкове.
–Много би ми било интересно,ако ни разкажеш кой и защо е взел напите оръжия?–с надежда в очите заяви Леголас.
–Ами добре.Помните,че се превърнах във вълк от тук нататък.Затърчах се надоло по хълма и усетих мириса на крадеца.Открих го в една пукнатина в скала,близо до онова езеро.Той ме нападна и дори за малко да ме убие.Не подозираше,че съм друид.Замахна с мче и ме уцели в рамото.Не можех да се движа,за това се преобразих в човек.Той се уплаши и скоро разбрах,че той се казва Дориан.Каза ми,че го нападнали демони,за това взел вашите оръжия.Били трима,а сега останал само той. Да се надяваме,че не ме е излъгал.Даде ми предметите и тръгна на Запад...
Скоро щеше да изгрее слънцето.За щастие,единствените тъмни сили, навестили групата бяха Кироман и Марк.
To be continued...
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 21:50
И аз се появих Супееееер Хареса ми
Kill them all,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 22:26
Готино е!
Гарване, по живо от това здраве му кажи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2004 22:32
Дам на ден по две части не е малко...Така кат гледам другите(някои) на два дена постват една част......Е,ако тряя и по–бързо мога:–)
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|