Създания на мрака
- Bella Donna
- Bella Donna
- Bella Donna
The CROW, molq! Ujasno si padam po proizvedeniq s podoben siujet i za tova se kefq na razkaza ti. Imam i edna ideq: izdai go pod formata na kniga! Obe6tavam purva da doida za avtograf! Ne e nujno da dava6 podskazka za tova, koeto 6te se slu4i po-natatuk v razkaza, za6toto naistina 6te se pritupi efekta i nqma da bude interesen, makar, 4e silno se sumnqvam! Haide, pi6i produljenieto, 4e ve4e nqmam turpenie!!!
Животът е само сън по пътя към смъртта!
- Bella Donna
-
Mat, da Demon
- Bella Donna
- Bella Donna
Ne, tova nqma da go prejiveq! Vlizam tuk za n-ti put i ve4e ne izdurjam na gledkata! Mai 6te se samoubiq!!! Tova si e 4isto bezobrazie! Pitam se kak e vuzmojno v tozi forum da ima tolkova bezrazli4ie kum ne6to tolkova stoinostno, a temi nasiteni s prostotii se pruskat po 6evovete ot mneniq!!! Ve4e neznam kakvo da si mislq i kakvi izvodi da si pravq?! Mnogo me e qd!!!
Spoko de............ stiga si bu4ala i tre6tqla, taka nikoi nqma da te potkrepi, az li4no 4atnax tuka nqkoi ret 6oto naistena me kefi toq razkaza, taka4e........................................PI4 DAVAI SLEDVA6TATA GLAVA- i po barzo 4e nemoa da zaspa, adi smelise nat mene deBella_Donna написа:Ama kakvo vi stava na vsi4ki?
Nikoi li nqma da napi6e ne6to tuk? 4ak se draznq ot bezu4astieto vi!Molq vi, osuznaite se i podkrepete The CROW za da napi6e produljenieto na istoriqta! Kak moje da si mul4ite?! Haide de, karate me da stavam sme6na kato vi se molq taka!
- Bella Donna
I tova e ne6to!!! No nqma da e zle malko da si opravi6 pravopisa!LD написа:Spoko de............ stiga si bu4ala i tre6tqla, taka nikoi nqma da te potkrepi, az li4no 4atnax tuka nqkoi ret 6oto naistena me kefi toq razkaza, taka4e........................................PI4 DAVAI SLEDVA6TATA GLAVA- i po barzo 4e nemoa da zaspa, adi smelise nat mene deBella_Donna написа:Ama kakvo vi stava na vsi4ki?
Nikoi li nqma da napi6e ne6to tuk? 4ak se draznq ot bezu4astieto vi!Molq vi, osuznaite se i podkrepete The CROW za da napi6e produljenieto na istoriqta! Kak moje da si mul4ite?! Haide de, karate me da stavam sme6na kato vi se molq taka!
- Bella Donna
- Bella Donna
- Bella Donna
- Bella Donna
The CROW, знаеш ли че ме вдъхнови да напиша и аз нещо вампирско?! Между другото в съзнанието ми се върти от отдавна една идея, но имам ужасно развинтено фантазия и ако започна да пиша ще се получи много дълъг разказ, а честно да ти кажа-страшно ме мързи, пък и не съм сигурна дали ще излезе нещо стойностно. Може би някой ден ще се престраша. Незнам. За сега е просто една идея.
- Bella Donna
Не бих копирала, защото е подло и некоректно. Предпочитам, когато създавам нещо то да бъде изцяло мое, без значение дали е добро или не. А що се отнася до помощта от страна на ММ13_666-той наистина заслужава поздравления, но все пак идеята за разказа е била твоя, така че по-голямата част от поздравленията са за теб! И както ти се изрази "това...нещо" не е само "нещо", а е нещо наистина красиво! Наистина!
- Bella Donna
- Bella Donna
The CROW, просто нямам думи! Страхотно е! Звучи толкова красиво и истинско! Имаш невероятен талант! Сега аз ако наистина напиша някакъв разказ той ще изглежда жалък на фона на твоя! Как можа?!
Това последното беше шега, но най-сериозно ти казвам, че страшно те бива! Ще чакам продължението, така че си подостри перото и се хващай на работа! 
- Bella Donna