Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Tormozko

Мнение от Tormozko »

These Channels are important: Bnet: Channel "op wc3l" on EUROPE ( Northrend ) ... IRC: #Go4WC3 (public channel) and #WC3L-players
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

hmm tormozko stava vupros za observari??
tva e qko!
10x
Гост

Мнение от Гост »

Абе Тормозко то в този канал дето написа нема никой бре :?: Сигурен ли си че е този канал.Нали говорим за този канал дет влизат пичовете от W3CL.
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Games are to be played between Thursday 5:00 pm CET and Wednesday 11:00 pm CET once a week
Vse pak horata ne visqt v kanala po 24 4asa :D .
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

tva na6e vreme e nqkude kum 12 ve4erta v vtornik(mai vtornik be6e) i srqda pak kum 6 4asa
Tormozko

Мнение от Tormozko »

Replays na Eviscerator ot TFT- tuk.Enjoy!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Hora pls kajete mi za kvo si lafite 6toto ne6to mnogo propusnah... :cry:
Аватар
Legacy

Мнение от Legacy »

Мерси Тормозко от много време исках да гледам некое риплейче на румънеца,но намерих само това срещу диди има ли още.А исках да те питам тези които влизат като обсървари в игрите не могат ли да помагат на някои например да казват какво прави другия с каква армия е абе таквиз нещта гледам че когато някой играе винаги има някои от неговия клан като обс все пак това си е бая помощ не ти требе мапхак, знаеш ли кога ще се появи инсомнията във лигата.АБе какво по дяволите значи Tier :?:
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

mm super nai posle rep4e
mmi ada6 ni6to ob6to-po to4no ni6to konkretno
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

Legacy написа:Мерси Тормозко от много време исках да гледам некое риплейче на румънеца,но намерих само това срещу диди има ли още.А исках да те питам тези които влизат като обсървари в игрите не могат ли да помагат на някои например да казват какво прави другия с каква армия е абе таквиз нещта гледам че когато някой играе винаги има някои от неговия клан като обс все пак това си е бая помощ не ти требе мапхак, знаеш ли кога ще се появи инсомнията във лигата.АБе какво по дяволите значи Tier :?:

Тези,които влизат като обзървъри,наблюдават и двамата играчи,но могат да виждат както собствените си реплики,така и тези на играещите.Докато двамата участници виждат само това,което пишат по между си.

Промяна:
tier1-единици налични в началото на играта
tier2-единици налични след ъпргрейд на главната база
tier3-единици налични след последния ъпгрейд
Благодаря на High_Voltage че ме светна :roll:
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

e to ostava6e da moge6 da pi6e6 i na igra4ite-izbrira6 si edin i are podskazvai
Аватар
Legacy

Мнение от Legacy »

Rado написа:e to ostava6e da moge6 da pi6e6 i na igra4ite-izbrira6 si edin i are podskazvai
Ми какво да ти кажа все пак пичовете може да имат телефони дрънкат един телефон на този който играе и му казват не е кой знае колко трудно може и по ощте около 10 начина на направят това но ме мързи да го обяснявам. Аз имам съмнения защото съм виждал някои без да разкирива картата да намира веднага каде са намира другия.rofl <======= ко значи това .
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

ne moga da kaja pove4e ot NADUT I OGRANI4EN ! ! !
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Takaaa.1.13 izleze i az se zahva6tam otnovo s War-a.Tupoto e 4e ne moga da jitkam v battle-a po nezavisimi ot men pri4ini... :cry: :cry: :cry: A v sofia nema klub v koito da ima Pvpgn.Mnogo kofti...
Ada6, Kazino ako sre6tnete Wolverinehart v battle-a mu kajete da mi se obadi na 24 27 04 pls
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Ako zaradi 1.13 si se vurnal po dobre ne go pravi...4 meseca rabota po EDNO NI6TO....Ni6to ne e balansirano.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

1.13 kef4e 6te jugame na Orc Campa 2 i 3 oba4e predivreme nqkade bqh pital za crack i nqkoi mi be6e dal edin link i ima6e crakove za 1.12 i sigorno 6te ima i az 1.13 molq pusnete link ili nqkoi druk s crak za 1.13 WC3TFT pls
"At the end of your road mine begins."
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

mm da i na men mi trqbva krak!!!!
G00w

Мнение от G00w »

Rado написа:mm da i na men mi trqbva krak!!!!
vijte na purvata stranitza a sa za kvo si govorite :trooper: :trooper:
Аватар
Legacy

Мнение от Legacy »

Saruman написа:Още ли пишете в тази тема бре.Вече няма какво да се каже.Искам да отида в друг град бре браат,защото в моя град вече не мисля че има някой който може да ме победи на тази игра.Аз лично вече се отказах почти от нея.

Ми какво да ти кажа,и аз като тебе живеем в Харманли нема да имам конкуренция :x :x :x

Кажи от кое село идеш дееаа там в кошарите ли играете бре.
Публикувай отговор