These Channels are important: Bnet: Channel "op wc3l" on EUROPE ( Northrend ) ... IRC: #Go4WC3 (public channel) and #WC3L-players
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Tormozko
- Horde[G2H]
-
Гост
-
Tormozko
- Horde[G2H]
Мерси Тормозко от много време исках да гледам некое риплейче на румънеца,но намерих само това срещу диди има ли още.А исках да те питам тези които влизат като обсървари в игрите не могат ли да помагат на някои например да казват какво прави другия с каква армия е абе таквиз нещта гледам че когато някой играе винаги има някои от неговия клан като обс все пак това си е бая помощ не ти требе мапхак, знаеш ли кога ще се появи инсомнията във лигата.АБе какво по дяволите значи Tier ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
- Horde[G2H]
Legacy написа:Мерси Тормозко от много време исках да гледам некое риплейче на румънеца,но намерих само това срещу диди има ли още.А исках да те питам тези които влизат като обсървари в игрите не могат ли да помагат на някои например да казват какво прави другия с каква армия е абе таквиз нещта гледам че когато някой играе винаги има някои от неговия клан като обс все пак това си е бая помощ не ти требе мапхак, знаеш ли кога ще се появи инсомнията във лигата.АБе какво по дяволите значи Tier
Тези,които влизат като обзървъри,наблюдават и двамата играчи,но могат да виждат както собствените си реплики,така и тези на играещите.Докато двамата участници виждат само това,което пишат по между си.
Промяна:
tier1-единици налични в началото на играта
tier2-единици налични след ъпргрейд на главната база
tier3-единици налични след последния ъпгрейд
Благодаря на High_Voltage че ме светна
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
- Horde[G2H]
Ми какво да ти кажа все пак пичовете може да имат телефони дрънкат един телефон на този който играе и му казват не е кой знае колко трудно може и по ощте около 10 начина на направят това но ме мързи да го обяснявам. Аз имам съмнения защото съм виждал някои без да разкирива картата да намира веднага каде са намира другия.rofl <======= ко значи това .Rado написа:e to ostava6e da moge6 da pi6e6 i na igra4ite-izbrira6 si edin i are podskazvai
- stfu-n00b!
- stfu-n00b!
- Horde[G2H]
-
G00w
Saruman написа:Още ли пишете в тази тема бре.Вече няма какво да се каже.Искам да отида в друг град бре браат,защото в моя град вече не мисля че има някой който може да ме победи на тази игра.Аз лично вече се отказах почти от нея.
Ми какво да ти кажа,и аз като тебе живеем в Харманли нема да имам конкуренция
Кажи от кое село идеш дееаа там в кошарите ли играете бре.