Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2003 18:01

аз пък съм намерил истинската си любов обаче проблема е че тя е с 3 години по голяма от мен.Просто не мога да живея без нея.
Някакви съвети?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 16:27

Интересна тема(чак сега я видях).Иначе за проблемати не разбрах точно.Поне поясни ти на колко си.При мен този проблем не съществува(на същата възраст е).

P.S.Слушали ли сте Bring me to Life?В free.techno-link.com я има.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 17:04

Джони Рико написа:
аз пък съм намерил истинската си любов обаче проблема е че тя е с 3 години по голяма от мен.Просто не мога да живея без нея.
Някакви съвети?

Съвети за какво? Как да живееш БЕЗ нея или как да живееш С нея?

Профил

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 17:57

L-I-N-K написа:
Аз си имам няколко предположения за Любовта:
* Любов е, когато стойш сам и гледаш звездите, и пращаш слъдки сънища на едно мило същество, с най красивото лице, и най милата душа...
* Любов е, когато искаш да дадеш всичко, което имаш, дори живота си за едно мило същество, с мисълта, че то ще ти се усмихне в замяна...
* Любов е, когато не можеш да заспиш, в очакване на следващия ден, когато ще видиш онези, изгарящите очи...
* Любов е, когато крещиш едно свято име, само защото когато го чуеш кръвта ти кипва, и съзнанието ти се замъглява...
* Любов е, когато искаш да останеш с нея във вечноста, когато само допирът до дланта й ти дава смисъл да продължив да живееш...
* Любов е, когато усетиш топлината на устните й зад ухото, и чуеш как сърцето ти гърми до пръсване в ушите...
* Любов е, когато в прегръдките й искаш да замре ритъмът на сърцето ти, и времето да спре...
* Любов е, когато пътят към дома е толкова труден, а към домът й те тегли една магия...
* Любов е, когато набираш един телефонен номер, само за да кажеш думите "ОБИЧАМ ТЕ!" на отсрешната...
* Любов е, когато не можеш да събереш мислите си, и нищо не можеш да направиш, освен да се затичаш по улицата към домът й...
* Любов е, когато усетиш как кръвта ти ври, сърцето ти препуска, а дланите ти се протегнат напред за да докоснат сладкото носле, и меката кожа на лицето... за да повярваш, че в този миг не сънуваш, и не си се слял с някое древно божество, а си жив, и всичко това е истина...
* Любов е, когато стените на стаята ти са за теб като килия, и в нея се задушаваш. И бързаш да излезнеш навън, за да се насладиж на природата. И откриваш живот във всяко цветенцв, във всяка птичка, и за нищо на света не би ги наранил...
* Любов е, когато не можеш да си спомниш какво си казал, и какво си правил, но виждаш в очите и сълзи на щастие, сълзи от радостта, че сте заедно...
* Любов, е всеки път когато съм с нея, и се срамувам от всичките си проклети черни черти- от арогантността си, от самочувствието си, от отмъстителността си, от отвратителния си характер, от Shadow Face - онзи, безименния от сенките. Онзи, който всъщност съм аз...

L-I-N-K napylno sym syglasen s teb. Prosto nqma na4in da ne se syglasq.

Цитат:
"igrite koito igraete v momenta ili geimurskite spisaniq po koito tolkova mnogo ste zapaleni ne sa 4ak tolkova su6testveni."

Mnogo pravilno mnenie, no ot druga strana igrite i pomagat. Pomagat da zabravi6, da ne pomni6, da ne me4tae6, pomogat ti da "otide6' v edin svqt kydeto nikoga nqma da byde6 sam, a 6te si sred priqteli... No naistina ima mnogo po - vagni ne6ta - kato lubovta naprimer.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2003 19:31

Night Shade
Съвети как да я впечатля.
Ideas guys?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2003 21:41

Abe da ti kaga vypreki csi4ko direktniqt podhod e nai - uspe6en i syotvetno neuspe6en. Kagi i kakvo 4uvstva6 pyk 6te vidim. Ili 6te te otrege ili ne. Nikoga ne e sigurno. Lo6o e da ti otkagat, 4uvstva6 se gadno, no vinagi e vyzmogen i drugiqt variant. A togava 6te si dovolen nali? :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2003 21:10

nqma6e me..
napravih nai golqmata gre6ka v jivota si...za6to se otdrupnah?...ne znam,a moje bi trqbva da se zamislq...
bqh tolkova 6tastliva i vse o6te sum, no v onzi moment vsi4ko sqka6 propadna i ne znam za6to.toi ne napravi ni6to.dava6e mi cqlata si liubov i az pieh ot neq sqka6 utolqvah jajdata si za jivot.otdrupnah se,ne go otri4am,no dnes az sujelqvam.
za men toi be6e vsi4ko:be6e osnovata na jivota koito vinagi iskah da imam,be6e vazduha koito di6ah...be6e surceto koeto tupte6e v gurdite mi...,no az se otdrupnah.
jelaeh prisustvieto mu pove4e ot vsi4ko.jaduvah no6tite s nego,pogleda mu,na4ina po koito me kara6e da se 4uvstvam istinski specialna,no vupreki vsi4ko tova az se otdrupnah...6te me popitate za6to nali?sujelqvam,no ili ne znam otgovora, ili toi e dulboko v men i se krie...
misleh si 4e sum bezgre6na...da vseki nqkoga go e mislel za sebe si...no ne sum i nikoi ne e.misleh si 4e sum skalata koqto nikoi ne moje6e da dostigne...no toi uspq..uspq i ne mojeh da povqrvam.ne iskah da pravq gre6ki...no napravih edna.znam 4e moje bi go boli,znam 4e moje bi me mrazi,znam 4e sigurno ne6to se e promenilo,i vupreki 4e go znaeh i togava,az go napravih-otdrupnah se...
moje bi ne trqbva6e da se otdrupvam,no sled tova osuznah ne6to vajno:vajno pove4e ot samata men...4e toi naistina jivee za men,4e toi e tozi kogoto vinagi sum tursela.i ako predi vi kazvah 4e sum sigurna to ve4e ne znam kak da se izrazq...
moje bi dumite mi sa izli6ni.mojebi toi go razbira.no iskam tuk, 4rez glupostta koeto napisah toku 6to i pred vas, da izreka dumite,koito mrqza da izri4am...Izvinqvai slun4o za tova 4e me nqma6e,zatova 4e se otdrupnah.znam 4e be6e gre6ka,no po tozi na4in az osuznah 4e ako te zagubq gubq sebe si...
obi4am te i vinagi 6te e taka...dokato smurtta ni razdeli....mislq 4e ti me razbra...{}

izvinqvam se na vsi4ki za tova 4e izlqh 4uvstvata si pred vas,no az suzdadoh tazi tema za tezi, koito naistina cenqt i razbirat....Istinskata Liubov...

sujelqvam ako ima mnogo gre6ki ili e nesvurzano no tova e prosto moqta misul...
gL hF& nL 2 all

\/

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2003 22:03

amora написа:

izvinqvam se na vsi4ki za tova 4e izlqh 4uvstvata si pred vas,no az suzdadoh tazi tema za tezi, koito naistina cenqt i razbirat....Istinskata Liubov..

Аз защо съм останал с впечатлението, че RIP създаде тази тема??
А защо трябва да се извиняваш, че обичаш?? Пиши му РМ, ако е от този форум или е-мейл, ако не е. Успех, девойко!! Дано пичът те разбере и се съберете. Обичам хепи енд. :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2003 00:13

Edited

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2003 10:31

Amora, бях на мястото на RIP, щях да ти се обидя. С тия постове, в които разправяш на всеослушание любовните си/ви отношения и проблеми, правиш нещо като лош емоционален стриптийз и то без някой да те кара. Това (поне за мен) принизява чувствата. Аз лично не мога да разбера защо го правиш...

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие: Re: Истинската любов
Публикувано на: 15 Дек 2003 12:37

RIP написа:
Авторът на този тази творба иска да остане анонимен и за това още от сега казвам,че не съм го писал аз.
Не знам за вас,но аз по-хубаво нещо не бях чел.Написано е много чувствено и най-важното - от сърце.Мисля,че това е най-важното във всяка творба.Истинските чувства трябва да изместват всичко останало,но спирам и видавам възможност да прочетете това невероятно творение(авторът да не скромничи),но преди това само ще ви кажа да се позамислите след като го прочетете и да си зададете въпросът "Дали не съм изпуснал истинската любов?" и ако намерите отговор на този въпрос да преоткриете част от себе си.

Тъмнина.Дали вече е сутрин?Не знам...нямам идея.Искам да отворя очи,но няма да видя нищо.Ден
е,а мракът лази около мен.През последните месеци той е единствения който ми прави
компания.Устните ми не знаят какво е усмивка,очите ми забравиха пламъкът който понякога гореше
в тях.Така е когато не те обичат...когато единственото което тялото ти желае е една топла
прегръдка,а сърцето ти жадува за щастие.Така е,защото тръпна от този копнеж да срещна
някои,който е само мой и живее само за мен.Но защо не го срещам?Защо цялата тази болка
изпепелява желанието да живея?Не знам и може би никога няма да разбера.Отново е мрак.Зениците
ми се разширяват,опитвайки се да доловят бледата светлина,която се вижда някъде от края на
тунела.Погледът ми безцелно се рее из въздуха и ме издава...издава това,че съм навлязла
дълбоко в света на болката и се опитвам да намеря отговор на всички въпроси които мога да си
задам.Изведнъж започвам да изпитвам отчаяние,болката от самотата бавно,но сигурно застиля
лицето ми с ледена маска.Следващите няколко часа прекарвам в правене на нещо,на което никога
досега не бях вдъхвала толкова смисъл.Сега вече съм готова отново да поговоря наум със самата
себе си.
Сънувам.Сънувам щастието от усмивката,усещам сладостта от живота,виждам краят на
тунела.Желанието за живот е породено от един единствен човек - човекът който винаги съм
търсила.Постепенно усещам как всичко е реалност...той ме прегръща,целува,той ме обича.И аз го
обичам,защото той е причината да съм жива,причината да се усмихвам,причината да се чувствам
истинска жена.Обичам го и винаги ще е така,защото той ми върна изгубеното,което търсих от
месеци...смисълът на живота.
И сега месеци откакто сме заедно аз се радвам,че прекарах онези няколко часа в правене на това
нещо чиито смисъл никога не бях намерила,защото оттогава ние сме едно,защото сърцата ни бият
заедно,защото всяко едно докосване и всяка една целувка изпълват тялото ми с чувството,което
досега не съм изпитвала,чувството наречено...истинска любов.
podsmark!!!!!!!!!!!! :twisted: bravo rip super e!!!!!!!!! :wink:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2003 13:40

Night Shade написа:
amora написа:

izvinqvam se na vsi4ki za tova 4e izlqh 4uvstvata si pred vas,no az suzdadoh tazi tema za tezi, koito naistina cenqt i razbirat....Istinskata Liubov..

Аз защо съм останал с впечатлението, че RIP създаде тази тема??
А защо трябва да се извиняваш, че обичаш?? Пиши му РМ, ако е от този форум или е-мейл, ако не е. Успех, девойко!! Дано пичът те разбере и се съберете. Обичам хепи енд. :)

mda ama po moe jelanie...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2003 22:26

amora написа:
nqma6e me..
napravih nai golqmata gre6ka v jivota si...za6to se otdrupnah?...ne znam,a moje bi trqbva da se zamislq...
bqh tolkova 6tastliva i vse o6te sum, no v onzi moment vsi4ko sqka6 propadna i ne znam za6to.toi ne napravi ni6to.dava6e mi cqlata si liubov i az pieh ot neq sqka6 utolqvah jajdata si za jivot.otdrupnah se,ne go otri4am,no dnes az sujelqvam.
za men toi be6e vsi4ko:be6e osnovata na jivota koito vinagi iskah da imam,be6e vazduha koito di6ah...be6e surceto koeto tupte6e v gurdite mi...,no az se otdrupnah.
jelaeh prisustvieto mu pove4e ot vsi4ko.jaduvah no6tite s nego,pogleda mu,na4ina po koito me kara6e da se 4uvstvam istinski specialna,no vupreki vsi4ko tova az se otdrupnah...6te me popitate za6to nali?sujelqvam,no ili ne znam otgovora, ili toi e dulboko v men i se krie...
misleh si 4e sum bezgre6na...da vseki nqkoga go e mislel za sebe si...no ne sum i nikoi ne e.misleh si 4e sum skalata koqto nikoi ne moje6e da dostigne...no toi uspq..uspq i ne mojeh da povqrvam.ne iskah da pravq gre6ki...no napravih edna.znam 4e moje bi go boli,znam 4e moje bi me mrazi,znam 4e sigurno ne6to se e promenilo,i vupreki 4e go znaeh i togava,az go napravih-otdrupnah se...
moje bi ne trqbva6e da se otdrupvam,no sled tova osuznah ne6to vajno:vajno pove4e ot samata men...4e toi naistina jivee za men,4e toi e tozi kogoto vinagi sum tursela.i ako predi vi kazvah 4e sum sigurna to ve4e ne znam kak da se izrazq...
moje bi dumite mi sa izli6ni.mojebi toi go razbira.no iskam tuk, 4rez glupostta koeto napisah toku 6to i pred vas, da izreka dumite,koito mrqza da izri4am...Izvinqvai slun4o za tova 4e me nqma6e,zatova 4e se otdrupnah.znam 4e be6e gre6ka,no po tozi na4in az osuznah 4e ako te zagubq gubq sebe si...
obi4am te i vinagi 6te e taka...dokato smurtta ni razdeli....mislq 4e ti me razbra...
{}

izvinqvam se na vsi4ki za tova 4e izlqh 4uvstvata si pred vas,no az suzdadoh tazi tema za tezi, koito naistina cenqt i razbirat....Istinskata Liubov...

sujelqvam ako ima mnogo gre6ki ili e nesvurzano no tova e prosto moqta misul...
gL hF& nL 2 all

\/

Ako i toi te obi4a taka kakto i ti 6te se syberete otnovo! A nqkoi den kogato i dvamata ste gotovi moge bi 6te ima i ne6to v pove4e. Po - vagno ot vsi4ko e da se obi4ate.......... A sled po4erveneniqt red koi nqma da se raz4uvstva??? Nqmam kakvo pove4e da dobavq za momenta!!!.............. :live:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2003 21:02

ma nie ne sme kusali be hora...:)
nie sme si zaedno:)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2003 22:33

4AK SE RAZPLAKAH :cry: ( :wink: :lol: :wink: )

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2003 23:43

amora написа:
znam 4e moje bi go boli,znam 4e moje bi me mrazi,znam 4e sigurno ne6to se e promenilo,i vupreki 4e go znaeh i togava,az go napravih-otdrupnah se...

amora написа:
ma nie ne sme kusali be hora...:)
nie sme si zaedno:)

Да пукна, ако разбирам какво искаш и за какво пишеш изобщо тук. Ту въздишки и не знам какви си приказки за отдръпване, мразене и др. подобни, ту "ама какво ми съчувствате, ние сме си ОК".
Момичешки постъпки, глупави дори. Вече никога няма да ти повярвам каквото и да напишеш тук.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2003 00:31

Хм,що никой не ми каза,че тук е писано нещо!?!?Май тря да въведа малко пояснения.
Темата е моя по-желание на амора и съм пейстнал това което тя написа.

На амора няма какво да отговарям,защото първо,че не знам дори за какво става въпрос (само там където се споменава за една лъжа) и честно казано утре ще я питам.

Night Shade,тя говори за мен душко :) Какъв PM,какви 2Ghz :lol: ?

Manny_Calavera,аз знам защо казва всичко тук и не се обиждам,споко. :wink:

И пак...
Night Shade,знам,че си краен в действията си (както обяви,че няма да пишеш в темата за X,Y,Z,но пак те върнахме със задружни усилия) и ето,че разбра как стоят нещата.И моля те не "пуквай",този форум има нужда от теб.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2003 09:50

Ахаха, RIP, приятелю, забравихме се нещо с теб. Мда, най-сетне стоплих за какво става дума и, че момичето пишело за теб. Добре, че беше Мани, иначе хич не вдявах, щото не чета постовете на латиница и нещо не съм съвсем в час по топик-а, обаче са ми интересни прочувствените теми, та и затова пиша в тях. Ама си и личи, че чета по диагонал постовете тук. :) Както и да е, айде, аз повече няма да казвам нищо щото май не ги разбирам нещата.
P.S. Да не пуквам, а?! Форумът имал нужда от мен, а?! Ахахаха, rofl, rofl... :D :D :D Я питай Кидис дали е така... ама съм си пич отвсякъде, а 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2003 15:38

Night,как бе?Нали влизаш в Rivalry?Не сме се забравили хич даже.Kiedis не знам какво е казал,но разбрах,че е от Варна...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2003 18:49

Аре, RIP, влизам аз в Райвълри-то, ама не влизам често щото сега в училище е яко спек - контролни, класни, изпитвания. А пък и Мах-а нещо съм го зарязал, а пък колко книги по темата ми се събраха, пък време нямам да ги отворя дори.
Кидис бил от Варна??? :shock: Ей тва е голяма изненада. Че на мен най-готЕните ми приятели са все от Варна, бе. Тоя град е пълен с НЕчовеци, хаха. Там са все пичове. Зат'ва обичам Варна. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com