Автор |
Съобщение |
Nexus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2003 16:05
Anonymous написа: Nqkoi zne li kak da wlezna da q igraq w ma3xa wersiq 1,12
Пич научи се първо да пишещ, апосле пиши...Иначе не знам.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2003 22:47
ми значи виждал сам го във replay-te пичовете си пишат един на друг това  ) tt може би значи take this ама не сам сигурен. а другия ми въпрос е как тези птички дето прави беастмастера бият така здраво кулите на хората това да не е некав бъг дееа 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2003 00:22
xax tva ne o4akvah da go vida to4no v taz tema :]
t_t ko e , i 6to pti4kite praqt mn dmg na human towerz , se 1 da pitam za6to HH praqt golqm dmg na wind riderite :] \/
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
Tzonev
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2003 20:35
Dokolkoto razbrax pti4kite na Cheezmastera ve4e nqma da biqt tolkova qko na 1.13 za6toto geroq dosta 6te go ebat.(i v summonite i v damage-a i v armora) 
|
|
|
|
 |
Krasen
|
 |
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2003 16:37
еи вие знаете ли как и аз да играя в батала?
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2003 17:07
абе дееа никой ли не знае какво значат тези съкращения бре tt, gosu не се праете се некои требе да знае. И ощте един въпрос има ли някои добър играч с undead защтото аз си бех свалил да гледам replay4eta на "Аnc nitmare" некой ми беше казал че този пич е добар ама от 10 replaya загуби 9  направо си умрех от смях като го гледах не че аз мога да играя по добре ама този направо ме отчая много е зле. Другия ми въпрос е колко екстра поражение нанасят magic атаката върху хеави армора ? Според вас кои е най-добрия ъндеад играч да взема да си свалим неколко реплейчета да видим за какво става на дума в таяа игра аре некои най накрая да вземе да напише нещто 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2003 19:31
tt=T_T(zagledaj se vnimatelno)
Magic damage  heavy armour 200%
UD gosu players:SK.Madfrog,[aT]Blatty,[aT]MnZ,Sweet[Saint],Gz.Dead,gmpoAMD.420(aka Four20 ili KurMur),GoStop,aNc.Nitemare,DSky.Durandal(tezi sa mi pravili naj-golqmo vpe4atlenie)
|
|
|
|
 |
Archer
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2003 19:53
az ot skoro sam fen na wc 3 tft qka igri4ka no malko prekalqvate s tezi temi warcraft taktiki i tn.sprete bre hora! razbiram 4e igrata vi haresva ama 4ak pak tolkova pulnite foroma s wc 3 :}}} za malko sprete ! :}}}}
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Дек 2003 00:38
pshetoo написа: az ot skoro sam fen na wc 3 tft qka igri4ka no malko prekalqvate s tezi temi warcraft taktiki i tn.sprete bre hora! razbiram 4e igrata vi haresva ama 4ak pak tolkova pulnite foroma s wc 3 :}}} za malko sprete ! :}}}}
щ'та фанем и щ'та разчекнем бе, к'ви глупости ми говориш тука. Поста ти е абсолютно безсмислен, щом има толкова много постове за играта, значи така трябва да е. Ако наистина беше играл играта както трябва, щеше да оправдаеш наличието на тая километрична тема. Аре, БАО, да не съм те видел повече в тая тема, къшш...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Дек 2003 12:14
[quote="Tormozko"]tt=T_T(zagledaj se vnimatelno)
Ми какво да ти кажем пак нищто не разбирам аре бе не мъчи повече кажи какво значи това
Видях че се сложил Nitmare като добър играч ама извиняваи ама вземи си свали неколко реплеяа да му видиш после пак ще си говориме .гледах един repl един human го изкара за около 7-10 мин. не помна точно
и то на лост темпъл след като човека си беше направил експанд да доиде и да те изкара малко грубо звучи ама баш така стана  Една друга игра кам 15 мин беше 1 левъл ходеше и правеше само мизериики на работниците на един human . Някои може ли да ми каже защто никои не използва Mind Control na Spell breakar-te / абе маи не се пише така/ особено според мен би била полезна срещту беастмастера и нековата паплач от цирка.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Дек 2003 22:07
pregledai pak imeto na umenieto i opisanieto mu eto za tova
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2003 08:58
T_T=krokodilski sylzi
Kolkoto do aNc(otskoro mislq 4e shte e gmpoAMD)Nitemare,prosledi predstavqneto mu na CPL Copenhagen 2003...ot 2 igri generalni izvodi ne mogat da se pravqt.A kolkoto do MU(match-up) UDvsHu na LT,mnogo qsno 4e edinstveniqt 6ans na UD sreshtu FE e tormoz s DK i Rod of Necromancy...i pri posiluck(blizko do natural expansion-a) ve4e Ud ima 6ans na tazi naj-dobra za Hu karta.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2003 14:14
Абе така е прав си ама тази тактика със ДК ми се струва леко безмислена убива му 2-3 работника прави малко скелети докато хумана си се развива де да знам не звучи сериозно.През това време другия си се развива.вярно е че Лост-а е наи добар за човек ама все пак, не знам защто когато играят срещто human undead-a избира DK поне според мен по добрия избор е Крипт Лорда голем фен сам на този танк  ,хлебарките дето пуска в на4алото са доста полезни да не говорим за армора му когато стане по висок левъл за втори герой ДК поне аз така играя на лост-а баяа ме бият верно си е ама поне съм взимал доста игри vs human а другото което се чудя е защто ъндеадите не ползват никакви кастери освен статуите
Некрофилите са добри дори само заради Unholy Frenzy-to че скелети нема смисал да се правят нема.
P.S със това tt направо ме уби  баси
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2003 19:29
Heh smisylyt e tormoz po expansion-a.Dаje oshte po-dobre i paralelen tormoz s ghouls v osnovnata baza,no tova ve4e iziskva otli4no micro.Rabotesht expansion na HU na LT=gg  .
|
|
|
|
 |
Zumbrucken
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2003 20:53
Imate li nqkva ideq 6to mi se4e adski mnogo v battle.net,sled kato teglq s 30K/sec,a na kutiqta pi6e,4e min.skorost trqbva da bude 4K/sec?Pls!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Дек 2003 01:23
Тормозко гледам си навътре във нещтата та искам да те попитам имаше един румънец Teg{eviscreator} май така беше .та на този човек не мога да му намера некое риплейче знаеш ли ника ли си е сменил . Много ми е мерак да видя как играе пича на фрозена. Другото е защо не пускат Insomniata в W3Cl гледам неговия отбор играе там но са го пуснали само един път.Така никои не ми каза защто Human players не изпозват Control Magika на мечката на Беастмастера малко глупав въпрос ама все пак.Наистина ли в 1,13 ще правят Spell breakarite със Magic damage ако е така Humans щв станат слабо казано силнички. 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Дек 2003 06:49
Ami moje bi za6toto mana cost-a e 30% ot Base HP na summona....Te imat 250 mana koeto 6e re4e 750 HP koeto e < ot level 2 bear....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Дек 2003 11:54
[quote="SoulMaster"]nqma tupi geroi ,zavisi ot stila na igra .No ima geroi koito operdeleno ne stavat za 1 vi geroi i licha e to4no ot tqh.
achmage-a e super geroi ne razbiram kvo mu e tupoto?![/quote]
da i az ne razbiram kvo mu e na archmage-to(s water elementali e mnoo qk!!  )
мен например ме кефи
[color=red][/color]блеидмасстера и шадоу хънтера!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Дек 2003 15:58
Ako be6e Lognat 6teh da pomisla 4e si pravi6 samo pove4e postove ama ti si gost....Abe misulta mi e 4e 6e prejiveeme i bez expertnoto ti mnenie!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Дек 2003 20:32
Guest написа: Тормозко гледам си навътре във нещтата та искам да те попитам имаше един румънец Teg{eviscreator} май така беше .та на този човек не мога да му намера некое риплейче знаеш ли ника ли си е сменил . Много ми е мерак да видя как играе пича на фрозена. Другото е защо не пускат Insomniata в W3Cl гледам неговия отбор играе там но са го пуснали само един път.Така никои не ми каза защто Human players не изпозват Control Magika на мечката на Беастмастера малко глупав въпрос ама все пак.Наистина ли в 1,13 ще правят Spell breakarite със Magic damage ако е така Humans щв станат слабо казано силнички. 
Naistina replays na toq румънец TeG.Eviscerator освен от турнири не съм срещал  .Колкото до Х-а,той играеше бая често преди в Wc3l,но на TFT му трябва повече практика(започна да играе сериозно 1vs1 едва от Ноември,преди туй само 2vs2 s Dominator mu be6e v obshti linii praktikata na TFT).
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|