Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2003 15:35

Kogato vida 4e nqkoi dade ataka s cialata si armia po melee geroia mi(Warden ili BM) gledam da se razhojdam okolko voiskata si
maximalno vreme a toi da me goni kato po tozi na4in pe4elia "free hits" vurhu edenicite mu....Predceniavam zavisimost ot slu4aia kakvo da pravia kogato kruvta mi stane na 4erveno(zavisimost i ot laga ako ne ti lagva moje6 i na 20-30 health da pie6 Invulnerability ili puk TP....Abe moia suvet e izob6to da ne se zanimavate s geroi na strenth(osven ako ne e na malko life)...

Профил

Аватар
Заглавие: Vupros4e?
Публикувано на: 23 Ное 2003 18:50

Da pitam kato igraq Lich(2ri geroi estestveno)kato stana po-golqm level osven frost novata koq magiq da digam? Armora li ili za manata?Az digam za armora ama sam vijdal dosta igra4i da pravqt to4no obratnoto.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2003 19:08

Naga(za 1-vi geroj) praveha na CPL(priznavam,tam za 1-vi pyt vidqh) X-a sreshtu NE na karti s taverni,kakto i Bjarke(na finala na TR vs Survivor).
Lich :arrow: DRitual estestveno.Funkciqta na Licha e edna-Nova(kato 4ast ot two- ili tri-hero nuke) :arrow: trqbva mu mana :arrow: Ritual.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2003 19:52

blagodarq wi za saweta za melee geroite...O6te edin waprso-koi geroi za 1-wi i 2-ri digat s NE?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2003 20:03

NE...na tavern map-BMaster(4esto samo BM)+NSWitch(aka Bitch^^).
Na non-tavern map-Warden ili DH za 1-vi,izkliu4enie-ako si siguren,4e shte te TowerRush-vat-KotG(btw nqkoj gledal li e Intox vs Insomnia na TRock@CPL,gorkiqt Intox mnogo napla6en ot kuli be6e :wink: ) ,za vtori-bogat izbor,zavisi ot situaciqta.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 08:08

Ot kazanoto ot tormozko moga da dobavia samo 4e KotG ne e lo6 purvi geroi vs Orc dori i da ne te rushvat s kuli...
ER dava 6ans da se ubiat nqkolko grunta v na4aloto koeto e vuv o6turb ikonomikata na orc-a i osven tva gruntovete
davat baia xp...Osven tova ER po malko gruntove se dokopvat do archers i 6toto znaete dva vulka i 3 grunta kolko archeri mogat da otnesat....
A BM vs Humen ne misla 4e e dobra ideia...Prosto s wardena v 80% ot igrite ospiavam da ubia archmage-a v na4aloto...Vinagi sum se 4udel za6to dori pro playerite ne si vzimat gnoll warden purge po4ti obezmislq me4kite na BM.
Probval sum i DarkRanger zaradi silence vs humen i 4etrite igri spe4elih ama ne sum obeden dali Dark Ranger-a pomogna za tva...
A za Intox stava duma za tretata igra vs mr.X nali ?Mi taia igra az 6teh da igraia po dobre ot intox mnogo slabo igra
o6e kato vidqh kak zapo4na razbrah 4e nema nikakuv 6ans....
aa btw na lich-a Dark ritual

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 19:10

Intox(aka TreeTox-ot 1.05 :lol: ) vs X-a na Turtle Rock zapo4na s KotG i FoNature,prosto zashtoto se spawn-a do X-a i se opasqva6e ot tr(ako ste gledali igrata mu vs Lash na syshtata karta@WC3L,prodyljila okolo 3 minuti,shte go razberete 4oveka :lol: :lol: :lol: ).

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 19:13

тормозко, ти играеш ли? защо някой път не дойдеш да направим някоя игра?
това си е офтопик, но като човека неще да се регистрира и като не мога да му пратя лично...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 19:20

Igraq,no predi 2-3 dni se zaribih po originalniq Diablo2 Bnet i sega 6a trepq DiabloClone na 1.10^^.A ina4e moje da napravim i nqkoq igra,kogato ti e udobno.
End offtopic.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 19:23

Tormozko написа:
Igraq,no predi 2-3 dni se zaribih po originalniq Diablo2 Bnet i sega 6a trepq DiabloClone na 1.10^^.A ina4e moje da napravim i nqkoq igra,kogato ti e udobno.
End offtopic.

ами аз ще съм в хедоф тази вечер, може и бнет ако искаш, както кажеш(в хедоф се събираме няколко от ПЦМ)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 19:25

От 8 часа имам уговорка за игра в Дебило Бнет,пък и съм у нас :arrow: dial-up :arrow: lag.Утре следобед удобно ли ще е?(офтопик)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 19:27

Тормозко написа:
От 8 часа имам уговорка за игра в Дебило Бнет,пък и съм у нас :arrow: dial-up :arrow: lag.Утре следобед удобно ли ще е?(офтопик)

тия дни съм свободен почти целодневно за игра, така че ще се разберем допълнително утре

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 19:34

Утре към 1-2 часа следобед?

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 19:36

Тормозко написа:
Утре към 1-2 часа следобед?

к, става, немаш грижи :) а какъв ти е ника? и хедоф или бнет?

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 19:44

В Хофф,щот в тъпата зала кея не ще да се change-не.Май никът беше SK.Tiberius.Към 1.00-1.30 последно?(все пак ще съм на почасова тарифа :D )

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 19:54

Тормозко написа:
В Хофф,щот в тъпата зала кея не ще да се change-не.Май никът беше SK.Tiberius.Към 1.00-1.30 последно?(все пак ще съм на почасова тарифа :D )

ясно, разбрахме се

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 21:31

ee ako mogete malko po kusno 6a moga da igraq s vas!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 23:30

Rado написа:
ee ako mogete malko po kusno 6a moga da igraq s vas!!

ами кажи си ника, ще гледам за тебе

абе аз се чудя, що не направим някакъв турнир - 1в1, 2в2... между членовете на форума?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 23:43

High_voltage написа:
Добра идея ,Gipo! От форума знам за _LUBO_ ,Тормозко ,ти и аз ,че влизаме , но ако има други да се разкриват :) Ще става мелявица.Да идват и адашите-Rado и Raven.та да става патакламата!

ами остава само да се съгласят всички и да се разберем за времето, влизаме си в някакъв канал - PCMt промерно и се почваме, ще трябва да решим правилата - директно елиминиране или пък 2от3, ще има обзървъри за да няма хакери :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 00:35

между другото все се чудя къде се дяна един доста добър war3 играч, първо се подвизаваше с ника CrazzyAssassin, после само Assassin. Знам, че уж е член на 4k ама в акаунта му пише, че от месеци не е влизал, кажете дали има някакво aka. Преди(още на RoC) тоя ми беше идол за играч с NE(тоя човек се спасяваше от нечовешки ръшове), после на TFT започна с und(то с всички елфи стана така, тогава елфа беше много ощетен)... и нещо го няма
гипо съм

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost