То
То
Едни глупости писах... не ми се карайте много, не съм писател.
те са подвластни на моите желания. След време линиите в старата училищна тетрадка ще избледнеят и ще станат неразличими, но аз ще остана. Защото аз съм началото и края, аз съм всичко между тях, аз съм след тях и преди тях. Аз съм най-страшната болест и най-великия дар. Аз сривам империи и създавам велики кралства. Аз владея простора.
Заслушай се в монотонното тиктакане. Това е моят шепот. Сигурно ти се струва слаб и приглушен. Твоите сетива са отворени за далеч по-впечатляващи звуци. Но след време, когато силите ти намалеят, кожата ти се сбръчка и слухът ти се влоши, моите удари ще стават все по-силни и по-силни. Ще усетиш мощта ми. Ако не чуваш нищо друго, освен ритмичнитe, безжалостни удари на стрелките ми, тогава знай, че е настипъл последния ти час. След малко ще зазвънят камбаните и с теб ще се разделим завинаги.
А сега, прахоснико, спри да слушаш моите думи и върви да живееш, защото губиш от живота си. Живей сега, защото аз убивам.
владетел. Някои същества ме наричат Четвъртото. Те грешат. Защото височината, дължината, ширината -всички
те са подвластни на моите желания. След време линиите в старата училищна тетрадка ще избледнеят и ще станат неразличими, но аз ще остана. Защото аз съм началото и края, аз съм всичко между тях, аз съм след тях и преди тях. Аз съм най-страшната болест и най-великия дар. Аз сривам империи и създавам велики кралства. Аз владея простора.
Заслушай се в монотонното тиктакане. Това е моят шепот. Сигурно ти се струва слаб и приглушен. Твоите сетива са отворени за далеч по-впечатляващи звуци. Но след време, когато силите ти намалеят, кожата ти се сбръчка и слухът ти се влоши, моите удари ще стават все по-силни и по-силни. Ще усетиш мощта ми. Ако не чуваш нищо друго, освен ритмичнитe, безжалостни удари на стрелките ми, тогава знай, че е настипъл последния ти час. След малко ще зазвънят камбаните и с теб ще се разделим завинаги.
А сега, прахоснико, спри да слушаш моите думи и върви да живееш, защото губиш от живота си. Живей сега, защото аз убивам.
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Четвъртото измерение на SLS... като се замислиш, 100% логично е времето да е първото. И оттам нататък главата ми се напълни с глупости, сещащ сеLord of darkness написа:Интересно, много е добро. Какво ли те е вдъхновило? Все пак не на всеки му хрумва подобна идея.
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
- Icewarrior
- Обратна връзка:
- Night Shade
Ice се е объркал или аз не съм в крак с последните новини. Единствената фантастика на Кинг (която не е в типичния за него жанр "хорър", то иначе всички книги на Кинг са си фантастика) е поредицата "Тъмната кула", от която до сега са излезли 4 книги.
you don't get what is fair
you get what you bargain
you get what you bargain
Интересна идея TT2. До скоро се чудех защо из под перото ти не се появяват такива творения. Може би си бил твърде далеч от мисълта, че зад една проса човешка личност ( като свяка една от нас) в теб не се е таял таланта.
Преди време си мислех и аз, че не мога да пиша, и че не трябва да го правя. А сега "бълвам" свойте простотии пред вас.
Още от давна съм забелязал, че ако човек пише със сърцето си а не с ума си, със душата си а не с разума, ако пише за това което го тревожи, и това което го вдъхновява, винаги се получава един бриялянт...
Ти имаш талант да пишеш, до сега никога не съм видял някаква глупост написана от теб, не съм видял не-смислен пост. Приветствам опита ти, и се надявам и в бъдеше да виждам такива твой творения.
Имаш моето уважение!
With Best Wishes:
L-I-N-K
Преди време си мислех и аз, че не мога да пиша, и че не трябва да го правя. А сега "бълвам" свойте простотии пред вас.
Още от давна съм забелязал, че ако човек пише със сърцето си а не с ума си, със душата си а не с разума, ако пише за това което го тревожи, и това което го вдъхновява, винаги се получава един бриялянт...
Ти имаш талант да пишеш, до сега никога не съм видял някаква глупост написана от теб, не съм видял не-смислен пост. Приветствам опита ти, и се надявам и в бъдеше да виждам такива твой творения.
Имаш моето уважение!
With Best Wishes:
L-I-N-K
еи, богу, колко сме смотани само....
L-I-N-K, много съм радостен, че оценяваш тази творба така. Много ценя мнението ти... наистина, опитах се да пиша това, което чувствам, а не това, което мисля... защото истинските неща се виждат само със сърцето.
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
- Icewarrior
- Обратна връзка:
za TO
abe 4akaite "TO" knigata na steven king ne be6e li za onova 4udovi6te deto se be6e maskiralo kato kloun
- MasTer*YoDa
- Обратна връзка:
-
Boko
Ммм... това нещо е плод на безсънните часове от 23:45 на 19-и до около 0:30 на 20-и. Първо го замислих като идея, после отидох до компа и го написах.
Reise, Reise,
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer
Seemann, reise,
blutet leise in das Meer