Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Жестокостта на Дявола
Публикувано на: 08 Ное 2003 15:33

Това е първият ми разказ така че не се учудвайте ако излезе глупав:
1 част:Дяволът и неговите демони бяха в страшния съд.Обсъждаха как да накажат един демон-предател който беше издал плановете за атака на най-големия враг на Ада-ангелите и архангелите.Дяволът викна на предателя:
- С какво ще се защитиш изменнико?
- Нямам какво друго да ти кажа,освен че издадох плановете защото ти си един глупав владетел.Не заслужаваш да управляваш Ада.С моята и светлата армия ще се опълчим срещу теб и ще направим Ада такъв,какъвто трябва да бъде.
- Ти се осмеляваш да ме обиждаш?На мен ми е много лесно веднага да те убия заради това.Предизвиквам те на битка до смърт!
- Приемам.Ако аз победя,ти ще се махнеш!
- Дадено.Но ако аз те убия,както и ще стане,ще изпиташ жестокостта на дявола!
Битката започна.Дяволът имаше голямо надмощие и веднага повали нещастникът който го предизвика.Владетелят на Ада вдигна косата си и я заби в тялото на демонът-предател.Битката свърши - Дяволът беше победителят!

Надявам се да ви е харесало':D'.Ще има и продължение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2003 16:35

Според мен не е нищо особено.Не е и достатъчно изчерпателно.Да беше описал битката с повече детайли.Все пак хубаво е че се опитваш пък и щом ти е пръв разказ горе-долу си се справил добре. Продължавай в същия дух!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2003 17:20

Моля те, не! Не прави продължение, не!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2003 17:42

Ето я и втора част:
Портите на Рая се отвориха и през тях мина летяща колесница в която бяха впрегнати два бели коня.Вътре беше Върховният Архангел - владетел на Рая.Всички жители на Рая веднага се подредиха да го приветстват.Това се случваше всеки ден по-няколко пъти.Върховният Архангел излезе от колесницата и започна да говори с властният си глас:
- Райски жители,вчера получихме вест от демон-предател който каза че Ада планира атака срещу нас.Ние не можем да му имаме голямо доверие защото е Адски войн,но може да казва и истината.Така че трябва да бъдем много предпазливи защото всяка атака може да е фатална.В замъкът разполагаме с достатъчно армия за да можем да ги отблъснем и нека няма паника.
Засега ще ви кажем само това.
Той отново влезе в колесницата и продължи към замъкът.
Междувременно във Огнената кула на Ада Дяволът говореше:
- Трябва да отложим атаката.Напоследък хората на Рая си служат с доста силни магии.И не само че знаят за плановете ни,но и да не знаеха можехме да загубим битката.Моите войни все повече и повече намаляват.Може би нямаме друг избор освен да почнем да се развиваме защитно.
Един от Върховните слуги на Дяволът се обади:
-Господарю,може би забравяте за тайното ни оръжие - Огнените ни магии.Всеки обикновен жител на Ада владее поне една такава магия.Можем да атакуваме с магии.
Но Дяволът възрази:
- Не,не можем.Много наши войни ще паднат в битката,а ние не трябва да губим повече адски души.Имам други планове.

Това беше.Очаквайте трета част.Надявам се да ви хареса.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2003 17:44

Lord off Darkness,не ти ли харесва бе?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2003 17:52

Има известно подобрение. Описвай по-подробно нещата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2003 21:48

Ето и трета част:
В замъкът на Рая имаше събрание.Всички от главните ангели и архангели бяха там.Върховният Архангел каза:
- Трябва да си изградим стратегия.Всяка секунда е важна.Ада планира много неща които ние не знаем.Първо трябва да съберем армията ни за да е готова винаги за атака.И второ трябва да пратим разузнавачи.
Един от присъстващите се обади:
- Господарю,но вие забравяте тайното им оръжие - страховитата магия Армагедон.
Това бяха и плановете на Дяволът.Рая бяха много устойчива раса,но нищо не може да се изпречи пред мощта на Армагедон.Ето какво каза Дяволът:
- Демони,мисля че ще трябва да приложим магията Армагедон.Рая няма да устои на
силата и.Така излагаме и нас на голяма опасност,но нямаме друг избор.
Тази новина посрещна много противоречия,но въпреки това Дяволът беше прав а и не искаха да си навлекат гнева му.Но един демон събра смелост и каза:
- Господарю,но древното предсказание не го ли помните:Ако Армагедон се използва,Огнен дъжд ще завали, и двата свята ще обрече.
- Помня го,помня го,но не всички предсказания са верни.Решението е взето:Армагедон ще се използва.
Щом го изрече,очите му присветнаха зловещо.

Край на трета част.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2003 17:40

DEBILCHO написа:
Lord off Darkness,не ти ли харесва бе?

А, има подобрение... Извинявай за първоначалната ми реакция. Аз обичам демони - падам си малко владетел на немъртви, крал на вампири, повелител на демони, господар на змейове тям подобни твари.
Още веднъж извинявай - чакам новата част. :D

PS: Само ги прави малко по-дълги, става ли?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2003 18:25

Благодаря за подкрепата Lord of Darkness.Ето го продължението:
Върховният Архангел съвсем беше забравил за това смъртоносно оръжие.Вече беше планирал всичко,и даже бече приготвен за атака,рано утре.Но това го накара да намали надеждите си.Въпреки това,той не се страхуваше от тази магия,но трябваше да помисли и за поданиците си.Той реши да каже че въпреки това ще атакуват за да види как ще реагират на това Ангелите и Архангелите му.Това предизвика голяма паника между тях,и Върховният Архангел съжали че го е казал.Помисли малко,и реши че незабавно трябва да атакуват,докато Ада не се е подготвил.
През това време в замъкът на Ада:Дяволът събираше силите си за да е в състояние да изпълни магията.Той беше отдаден на размисли за нещата които ще причини тази страховита магия.През главата му мина броя всички паднали в бой демони,които и този път щяха да се удвоят,или дори утроят - Толкова мощна беше тази магия.Той за момент помисли да отложи плановете си,но не си позволи.Той искаше свобода за демоните си.Намисли да атакува колкото е възможно по-скоро за да хване Рая неподготвен.Но и Върховният Архангел имаше същите планове.Сблъсъкът щеще да е огромна грешка.Защото Армагедон има собствена воля.Тя убива колкото си иска,и когото си поиска.Тя можеше дори да се обърне срещу Ада,дори и да не се отзове на Дяволът.От нея можеше да се очаква всичко.

Това беше.Следващата част ще излезе по късно,защото съм на даскало.Дано ви хареса.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2003 18:43

Браво, добре е!

Армагедон: Денят, в който ще връхлетят четиримата конници на Апокалапсиса, ще дойде Антихристът и армиите на Ада и Рая ще влязат в последна битка. Моретата ще кипнат, ще завали дъжд от риба и други такива работи... тъй че според мен Армагедон не е магия, а просто последната битка за съдбата на света.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2003 20:25

Само в същия дуx!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2003 10:16

Извинявам се за голямото закъснение,но не ми се зареждаше сайта!:evil:
Ето го дългоочакваното продължение:
Двете раси тръгнаха една срещу друга.Армиите им бяха многобройни.Много животи щяха да бъдат загубени.Най-накрая те се видяха.Изненадата беше огромна.Стъпките им кънтяха по земята.Чуха се бойни викове и Ада се спусна към Рая.Летяха стрели,дрънчаха оръжия.Земята беше покрита с кръв.Битката беше в разгара си когато Ангелът и Дяволът се срещнаха.Всички спряха на място.За тази битка Дяволът беше предпочел огненият си меч,а Архангелът леденият си меч.Прозвъча един удар.После втори,трети,четвърти.И изведнъж всичко утихна.Архангелът беше ранил Дяволът,но раната не беше сериозна.Той се телепортира на една висока скала.От там започна ритуалът за магията Армагедон.След малко заваля огнен дъжд.Дяволът отново слезе долу и продължи касапницата.Той запази достойнството си като дори не си направи магически щит.Но Архангелът не можеше да се справи без такъв.Всичко около тях падна мъртво.Останаха само те двамата.Дяволът се хвърли върху Архангелът и го прониза.Битката свърши.Дяволът остана съвсем сам на бойното поле.Чуваха се стенания,виждаха се отсечени крайници а огненият дъжд продължаваше да вали.Дяволът тръгна към замъка си.Там нямаше никой.Всеки бе тръгнал на война.Така беше и в Рая.Но Архангелът беше мъртъв.Никой повече нямаше да отиде там.Всеки който е за там,просто ще затвори очи и ще остане сам в ковчегът си.Адът щеще отново да се възроди от нищото.Всеки който е за там ще извърви дълъг път и ще бъде посрещтнат.Но за едно нещо Дяволът много се радваше - войната бе свършила!

Това беше целият разказ.Дано ви е харесал макар че е кратък.Колкото до Армагедон,Lord of Darkness във Heroes 3 тя пак е употребена като магия.А и при мен също е последна битка между Рая и Ада.А и нали трябва да прилагаме фантазия.:D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2003 13:12

DEBILCHO написа:
Колкото до Армагедон,Lord of Darkness във Heroes 3 тя пак е употребена като магия.А и при мен също е последна битка между Рая и Ада.А и нали трябва да прилагаме фантазия.:D

Да, аз определено ценя фантазията и се радвам, че си останал верен на традицията за Армагедон. Той може да бъде представен като магия (никъде не пише, че Армагедон е запазена търговска марка :wink: ) но така се изопачава значението му.
Хареса ми разказа, чакам да видя още твои творения.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 09:11

Бе The CROW,ти нищо ли не знааеш за творчеството?При него трябва да се прилага огромна фантазия.Не винаги всичко да е както го правят другите.Ако не е направено с фантазия,то ще бъде безинтересно.А и какво му е на правописа ми

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2003 09:05

The CROW,нищо не са малко правописни грешки - работя на немски лаптоп все пак.Е малко писах и на обикновен комп но все едно.Ти за правописа ми ли имаш предвид ''гавра с дявола''?Просто аз имам друга представа за Рая и Ада и съм я написал в този разказ

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2003 20:24

Трябва да има и странни неща.Аз съм си странен по природа.:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2003 13:09

DEBILCHO написа:

Добре дошъл в "Лигата на необикновените и странни, понякога леко изчанчени джентълмени". Тук ще ти хареса...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2003 21:16

Lord of Darkness написа:
DEBILCHO написа:

Добре дошъл в "Лигата на необикновените и странни, понякога леко изчанчени джентълмени". Тук ще ти хареса...

Удоволствието е изцяло мое.:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2003 13:56

Тогава хайде да си основем клуб! Ще се напием с минерална вода, ще играем на "Сляпа баба" насред магистралата, ще ловим мишки (от ония, с копчетата и кабела към компа)... да знаете само какъв купон!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2003 17:26

Хе-Хе. The CROW не знаех, че си толкова клубна натура :lol:
DEBILCHO сигурен съм че би могъл да се справиш и по добре, нали :?: :lol: :lol: :lol: :shock: :twisted:

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com