Клуб "ЗАПОЗНАНСТВА"
Представете си, че попаднете на безплатен вестник за запознанства. Аз измислих няколко примерчета, които не са кой знае колко забавни, но аз слагам само началото. Продължете вие, ако ви хареса. Ето и брой 1:
КЛУБ "ЗАПОЗНАНСТВА"
Здравейте. Търся сериозна сексуална връзка с млада госпожица. Аз съм на 90 години. Енергичен и жизнен съм.
Здравейте. Аз съм красива блондинка на 25 години. Работя като фотомодел. Търся запознанство с млаТ, ЕнтелЕгентен и богаД господин.
Здравейте. Аз съм БЪЛГАРИН на 17 години и се казвам Асанчо. Търся запознанство с плодовита жена, която да ми роди много деца. Можете да ме намерите да прося на ъгъла на Цар Симеон и Руски. Имам три златни зъба. Финансово нестабилен, даже пропаднал.
Здравейте. Аз търся моята обич. Обичам да обичам. Обичлив съм и се не обиждам, ако ми казват, че ме обичат. Единственият ми недостатък (който много си го обичам) е, че не обичам думата обичам. Психически стабилен и уравновесен съм. Това ми го е казвал и самия Господ.
Здравейте. Аз съм лекар и се уча да правя операции. Засега нямам нито една успешна. Ето защо искам да потърся връзка с циганка, която няма нищо против да я погледна отвътре (в душата) и да се учим от грешките си...
Здравейте. Търся жена (до 20 години), която да ми е вярна цял живот и даже да ме последва и в гроба. Аз съм на 90 години и все още работя като алпинист.
Здравейте. Аз съм млада дама, красива, но за съжаление омъжена. Търся сексуална връзка с млад и красив господин. Нека ме посети след десет часа, понеже тогава мъжа ми отива на работа. За всеки случай имаме тераса и живеем на първия етаж, така че при "аварийни" ситуации изходът няма да е проблем.
Здравейте. Аз съм жена на 40 години и колекционирам използвана тоалетна хартия. Това ми е хобито. Нека някой, който има същото хоби да ми се обади и да отидем заедно да посъбираме. После може и да си разменим някой екземпляр от колекциите ни. Тази, с която най-много се гордея е на Симеон Сакскобурготски. Трябваше цял ден да го дебна, какво ли не правих и най-накрая в един доста смрадливо и тъмно "помещение" за да се сдобия с нея.