IHateYou написа:Hi.Mi az we4e izteglih replay-a no ne znam s koq wersiq trqbwa da sam za da go gledam...6toto az sam s piratski Frozen Throne i kato patchna kakwo trqbwa da naprawa(s crack sam)?Trqbwa li da krakna ili kakwo?
6te sam wi mnogo blagodaren ako mi kazete.
are peace
cCCCc написа:Hi, abe imam vupros.Igraq s UN i pravq mass fiends s DK a posle Lich sas statui.Kakvo mislite za tazi strategy?Daite mnenie.Kak e vs HU and NE and ORC.
WW_ написа:cCCCc написа:Hi, abe imam vupros.Igraq s UN i pravq mass fiends s DK a posle Lich sas statui.Kakvo mislite za tazi strategy?Daite mnenie.Kak e vs HU and NE and ORC.
1. vs HU mislq, 4e tva e mnoooo dobra strategiq i to4no taka trqbva da se igrae!
2. vs NE mislq 4e ne e mnogo podhodq6ta...Az li4no si zalagam na DL s Sleep i Ghoul4eta vs NE
3. vs Orc su6to e dobra, no mislq 4e kum tova trqbva da se dobavi o6te nqkoq edinica (naprimer Gargoli) za6toto primerno sre6tu mass wyverns web-a moje da ne e dostatu4en
Tormozko написа:IHateYou написа:Hi.Mi az we4e izteglih replay-a no ne znam s koq wersiq trqbwa da sam za da go gledam...6toto az sam s piratski Frozen Throne i kato patchna kakwo trqbwa da naprawa(s crack sam)?Trqbwa li da krakna ili kakwo?
6te sam wi mnogo blagodaren ako mi kazete.
are peace
1.12
1.patch v/u originalno-to(ne-cracknato) .exe
2.crack
Enjoy!
IHateYou написа:qko stwa.
1. Izkam ad wi pitam kato sam s NE koj geroj e naj podhodq6t za 1-wi?po prinzip wadq Warden no kato igraq sre6tu hora(ne rasata) mnogo burzo umira.kakwo da prawq,6toto si ka4wam Blink na 3 lvl no pak mre burzo.
2. Kato sam s Human vs Orc mi wadqt Shadow Hunter i na 6 lvl stawa nepriqtno-ne moga da mu dostigna geroq i MK(trqbwa ad probwam s invisibilility no si4ki dawat ataka po geroq mi.....
are peace
Ka3uHoTo написа:Който и да пуснеш за първи герой освен приистес няма да сбъркаш.Въпросът е в развитието.Напоследък доста играчи изкарват първо уардън.Няма смисъл да развиваш блинк в началото-сложи първо на шадоу страйк и паралелно развивай фен ъф найвс.Колкото до пазенето на героя-купи си поршън ъф инвулнерабилити или просто грейтър хиилинг.В по-късен етап дръж близо до героя маунтин джайънти и използвай таунт
IHateYou написа:Razbrah po4ti wsi4ko oswen towa kak si4ki NE igraqt s BM?