Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Вампирска Сага2–Мощ във вените ми
Публикувано на: 29 Авг 2003 21:02

Както някои от по–старите членове на форума си спомнят,аз бях постнал един разказ...незнайно как,той изчезна...е,сега съм решил да го продължа! :D
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
След победата ми над Кейн,аз Ворадор станах най–силният вампир на земята и поех кралския трон.Кейн ми даде невероятни сили,с които никога няма да умра.
XVI век беше.Хората започнаха да стават заплаха.Те се престрашиха и посегнаха и на нас,вампирите.Вече не напускахме Насгорт толкова често.Нашият свят беше отделен от останалия.Границата бе съставена от заклинания,които възпират хората.Карат ги да се чувстват слаби и да се изпълват с негативи.
Трябваше да предприема нещо.Трябваше да върна легендарния страх у хората,каращ ги да побеляват когато видят някой от нас...Реших да нападнем града Нортуйч,най–близък до границата.Взех със себе си най–добрия боец–Триска,похватна в бойните изкувства,което я прави смъртоносна.
Тръгнахме по здрач.Трансформирахме се в прилепи и преминахме границата.Светът на хората бе различен...някак си зловещото липсваше.
Най–сетне стигнахме къщурките на града.
–Първо ще нападнем военното управление...тогава ще повикаме още вампири и ще превземем града.–говорех аз,уверен 100% в себе си.
Кацнахме на една вискоха къща.Оттук се виждаше целият град.В далечината съзрях знаме.Това беше военното управление.Литнахме отново и се запътихме натам.Когато стигнахме се трансформирахме в човешка форма и нападнахме пазачите.Триска направи салто и вкопчи главата на единия в краката си.Той изхвръкна назад.Аз само се превърнах във смъртоносна сянка и минах през другия.Той падна без дори да ме види.Влязохме в сградата.Тя беше малка.Сега почти нямаше хора.Целта ми беше да намеря снимките на всички войници.Тръгнахме надолу по коридора.Там имаше една чистачка.Погледна ме с нескрит ужас.
–Триска,пий...
Забих зъби във врата на чистачката и оставих Триска да я изсмуче.Продължихме напред.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2003 22:27

як е разказа продължение ще има ли

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2003 00:48

Az ne sam star chlen na foruma i ne sam chel1-vata chast no o tova koeto prochetoh ostanah mnoo vpechetlen.Dano ima prodaljenie.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2003 17:52

lol razkaza e mnooo qk!!!Iskam produljenie...Mom4e ima6 talant...

never die!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2003 22:15

Продължението утре! :oops: Благодаря!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2003 22:35

TheONEGOD написа:
Продължението утре! :oops: Благодаря!

Който го може, си го може. :D Ще чакам II част. :wink:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2003 23:05

Е...малко закъснях ама...е ето я и втората част...
Коридора бе тъмен,мрачен...нещо ми подсказваше,че сме близко до целта...Погледнах наляво...имаше врата.Изритах я,тя падна,а зад нея имаше бюро.Очите ми светнаха,погледнах вратата,на нея пишеше ”Кабинета на г–н Дънкън”...изглежда това е главнокомандащия.На стената бяха окачени снимки–снимките на целия екип.Взрях се в тези снимки,набелязах си най–пълната.Сложих ръце върху нея,в стаята настъпи пълен мрак...Снимката засвети зловещо...постепенно образите изчезнаха.Сложих проклятие.Сега те са под моя хипноза,сега те нямат контрол над себе си...Градът остана без охрана и армия.Излязохме от сградата.Беше 0:05.Прилепи долитаха и се трансофрмираха във вампири.Скоро градът стана под моя власт.
Както си спах,нещо ме събуди.Някакъв вампир се бе изправил до мен с нож в ръка.Забучи го в корема ми.Ивадих го,и с невиждана бързина се изправих и забучих зъби във врата му.Неговата кръв зарасти раната ми.Разбрах–някои иска да ме свали от трона.Трябваше да намеря предателя.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Профил

Аватар
Заглавие: ><><><><><><><>
Публикувано на: 03 Сеп 2003 14:21

само тоя дето ти готви заговор да не е Kain че тогаз си обречен да загубиш :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2003 12:52

da i az haresvam mnogo Kain
produljenie nqma li da ima

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2003 15:16

Бива те. Оставяш отворен край. Исамо един въпрос - приемаш ли идеи или си Stend Alone.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2003 15:26

Бива те. Оставяш отворен край. Исамо един въпрос - приемаш ли идеи или си Stend Alone.
П.П. сори прецака ми се лога. М-у другото сигурен ли си че не е Лестат?

Профил ICQ Skype

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2003 17:55

Да знаеш, че много те уважам, но НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ПИШЕШ САМО ЗА ВАМПИРИ? ДА НЕ СИ БОЛЕН МОЗЪК?

П.С. Нищо лично Уан Год, само че... постарай се да не мислиш за кръв :)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2003 20:19

AcTivE ми просто само тва ми се върти из главата..не не съм болен мозък ама просто ме кефи!Продължение скоро!
П.П.Мерси на тоя дет искара тая тема от края на страницата!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2003 01:19

mn ne6ta si vzel ot blood rayne i legacy of kain :] tai 4e talant nqma6 ( sry za direktnostta ) , ima6 leko vaobrajenie i moe da prerazkazva6

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2004 21:13

Е,дойдоха ми много неща наум,така че смятам да пусна пордължението(макар и малко късно)!
Всички ме убеждаваха в различни неща.Едни викаха,че съм сънувал, други пък набедяваха някого.Едно обаче ми се стори най–правдоподо–бно.Поддържници на Кейн са се опитали да ме смъкнат от трона и тяхният предводител,макар и мъртъв,да седне на него...
–Не,ваше височество!Не...никога не бих ви предал!–крещеше нищожния вампир,когото бях вдигнал във въздуха.
–Има само един начин да разберем...
Когато му изпих кръвта разбрах–не бе той.Истината е в кръвта...там са всички истини.
Дадох наредба всеки да даде колба от кръвта си,макар и да знаех че това няма да пожъне особен успех–все някой щеше да поиска назаем кръвта на другаря.
–Триска...трябва да намерим друг начин за проверка.Предложи нещо!–подканих я аз.
–Ами...може би чрез наблюдател във вашата стая.Някой трябва да бди цяла нощ и когато се появи предателя...–знаех вече какво щеше да каже.
–Добре.Аарок!–той се появи.–Тази нощ ще се превърнеш в дим и ще се скриеш някъде в моята стая...трябда да намерим предателите!
–Да,ваше височество!–каза Аарок и отново изчезна нанякъде.
То Be Continued...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2004 21:49

Добре звучи трабва да ти кажа!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2004 23:41

На мен ми харесва :)

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2004 00:13

Не е зле, но все пак мисля, че Amy Hennig се справя по-добре :lol: .
Продължавай и ще видим какво става в тази алтернатива на историята на Носгот(Nosgoth) може заговорникът да е едих наш приятел...
А бе я не ме слушай просто давай напред- имаш дарба да описваш

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2004 13:08

Най сетне да вземеш да го продължиш! А мнението ми вече го знаеш :twisted:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: Вампирска Сага2–Мощ във вените ми
Публикувано на: 15 Фев 2004 21:03

Razkazut ti e mnogo istinski napravo se 4ydq dali vsushtnost ne razkazvash sobstvenata si istoria...

:twisted:

Vampirite shte pobedqt chovechestvoto ,stiga da izpolzvat mudrostta na vekovete...

:gredande:

Z

quote="[LoK]TheGuardian"]Както някои от по–старите членове на форума си спомнят,аз бях постнал един

разказ...незнайно как,той изчезна...е,сега съм решил да го продължа! :D
След победата ми над Кейн,аз Ворадор станах най–силният вампир на земята и поех кралския трон.Кейн ми даде невероятни сили,с които никога няма да умра.
XVI век беше.Хората започнаха да стават заплаха.Те се престрашиха и посегнаха и на нас,вампирите.Вече не напускахме Насгорт толкова често.Нашият свят беше отделен от останалия.Границата бе съставена от заклинания,които възпират хората.Карат ги да се чувстват слаби и да се изпълват с негативи.
Трябваше да предприема нещо.Трябваше да върна легендарния страх у хората,каращ ги да побеляват когато видят някой от нас...Реших да нападнем града Нортуйч,най–близък до границата.Взех със себе си най–добрия боец–Триска,похватна в бойните изкувства,което я прави смъртоносна.
Тръгнахме по здрач.Трансформирахме се в прилепи и преминахме границата.Светът на хората бе различен...някак си зловещото липсваше.
Най–сетне стигнахме къщурките на града.
–Първо ще нападнем военното управление...тогава ще повикаме още вампири и ще превземем града.–говорех аз,уверен 100% в себе си.
Кацнахме на една вискоха къща.Оттук се виждаше целият град.В далечината съзрях знаме.Това беше военното управление.Литнахме отново и се запътихме натам.Когато стигнахме се трансформирахме в човешка форма и нападнахме пазачите.Триска направи салто и вкопчи главата на единия в краката си.Той изхвръкна назад.Аз само се превърнах във смъртоносна сянка и минах през другия.Той падна без дори да ме види.Влязохме в сградата.Тя беше малка.Сега почти нямаше хора.Целта ми беше да намеря снимките на всички войници.Тръгнахме надолу по коридора.Там имаше една чистачка.Погледна ме с нескрит ужас.
–Триска,пий...
Забих зъби във врата на чистачката и оставих Триска да я изсмуче.Продължихме напред.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––[/quote]

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost