Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 22:18

LOL,lo6 si!DGD

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2003 22:25

Знаеш ли, ТТ2 беше прав. Когато се разбере колко си ограничен с умствения багаж, остава да кажеш само "DGD" :stooped:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2003 11:29

Париж - столица на СССР
Мюнхен - най-големия град в Беларус
Венеция - основния стълб на украинската икономика
Виена - най-великия град в Албания
Монако - столица на Македонската империя
Да не говорим сега и за Залцбург, Флоренция, Верона, Ница, Кан... щото съм сигурен, че и те се намират нейде из балканските и постсъветските територии. Нали така?
Хайде сега да не говорим за умствен багаж, че той от толкова пътувания го е забравил на някое летище преди доста време.

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2003 16:22

Прави ми впечатление следното: отначало смятх Manny_Calavera за тъп, щото не схващаше шегата. Сега разбирам, че съм грешал, а че именно паунът е тъп. Оказва се, че от целия форум той е може би най - омразният човек, с когото не бих искал да говоря. Така че призовавам:
"Paun4o, сине майчин, земи си затвори най-после клюна и спри да ни доказваш колко си зле. Видяхме те. Сега се заключи в некое мазе, помисли и като разбереш що за пуяк си... остани си заключен." И дано Бог да прости на такива изпаднали мизерници за отцеругателствата им.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2003 20:12

TT2 написа:
Париж - столица на СССР
Мюнхен - най-големия град в Беларус
Венеция - основния стълб на украинската икономика
Виена - най-великия град в Албания
Монако - столица на Македонската империя
Да не говорим сега и за Залцбург, Флоренция, Верона, Ница, Кан... щото съм сигурен, че и те се намират нейде из балканските и постсъветските територии. Нали така?
Хайде сега да не говорим за умствен багаж, че той от толкова пътувания го е забравил на някое летище преди доста време.
Ne kazvam,4e ti si hodil v biv6a republika ot CCCP,a 4e te sa zapadnali tolkova kolkoto...poznaite!!!(Bulgaria) Ne si me razbral pravilno.A ti Dart Mul li be6e,rapon li be6e,umirai v kartofite!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2003 22:12

Цитат:
4e v 4ujbina e s 1000000000000i puti po-iako,nare4i go 4ove6ko otkolkoto tuk,taka 4e ti si poslednia koito 6te mi govori za evropeiskite strani(ne govorim za suvetskite republiki i balkansite strani)

Аз от това разбирам, че намекваш нещо свързано с чуждоземните ми посещения. Даже и да не е съвсем така, определено не говориш, че са западнали колкото България, драги ми господине. А за коментара ти относно Lord of Darkness...абе момче, от това си личи какъв си умник.

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2003 19:05

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=17195

Едва ли човек,който дори не може да се регистрира в един форум,пък да не говорим да може да си нагласи личните настройки,може да обижда стократно по-умни хора от него .. :roll:

Ти си тежък случай дете ..
Са ще ми резнеш една ''да ти еба майката'',ама от твойта уста излиза като ''жал ми е,че съм толко тъп'' ..

Приятен ден 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2003 19:52

УФФФФ със тъпанар като human_pauncho нема кво да се занимават или го хващате и му праскате един бой или го зарезвате щото само сами се дразните с тъпанари.
Обедил съм се че със тъпанарите разбират сам от бой щото със тях не може да се говори.

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2003 12:37

Абе аз съм в тоя форум сравнително отскоро, така че тоя paun4o досега не съм го чувал. И слава богу. Да се надяваме да нема други издънки като него.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2003 17:51

Az vav foruma sa6to sam otskoro(na4aloto na septemvri)ama takuv durven filosof kato teb ne sam vijdal :die:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2003 19:16

Human_Paun4o написа:
Az vav foruma sa6to sam otskoro(na4aloto na septemvri)ama takuv durven filosof kato teb ne sam vijdal :die:

Къв дървен филосов бе бот ? Момчето просто пише стойностни , смислени постове , за което го поздравявам ! Дано всички нови членове са такива , за да бъде форума перфектен :)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2003 13:45

Ей, мерси, така си е. Какво да кажа, аз съм гений!
Шегата настрана. Прав си, ама може би постовете са ПРЕКАЛЕНО сериозни за пауна. Аз лично се отказвам да му обяснявам.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2003 17:54

Mnogo iasno,4e sa prekaleno seriozni(az 6te gi nare4a zadrusteni)za men!Napravi ne6to po-raz4upeno i moje6 da mi polu4i6 beznenoto uvajenie 8)

Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2003 12:28

Аз уважние от такива като тебе не ща. Кой те кара да го четеш, бе? Просто не чети, като не схващаш написаното.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2003 12:37

Слава на Бога, други като тебе още нема. Искам да ти кажа нещо, ама... нали разбираш, чувствата са прекалено силни. Аз искам... желая ... да изритам между пергелите и да ти оставя да лежиш, свит като бобулечка... нали не се сърдиш?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2003 13:33

gotino razka4e

То е предизвикателство.
Нежъзможно е осъщестиимо.
Невъзможно е ... нищо!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2003 11:11

Mnogo vreme mi otne no q pro4etoh.Diskusiqta e mnogo d"lga i az may nqma kvo da napi6a po v"prosa 6tot po4ti wsi4ko e napisano /vinagi ima o6te/.May ne mi ostava da napravq ni6to drugo osven da vzema Velikiqt zagowor sre6tu b"lgarite /ne s"m siguren za zaglavieto/ ot bibliotekata v hola i nay-posle da q pro4eta.
Paune 4ove6ki drazni6 horata i im gubi6 vremeto vkliu4itelno i na men.4ovek ako ne se gordee s rodinata si kvo drugo mu ostava osven da emigrira,kakto pravqt dosta hora.E ne vsi4ki po tazi pri4ina,no taka stava po-lesno.Samo ne me obvinqvay i men v prekomerna serioznost,az s"m edin ot poslednite hora,koito moje6 da uprekne6 v prekomerna serioznost i zadr"stenost. No patriotiz"m imam go v dvoen paket,za tatkovina i maykovina.
Are bqgay pri drugite pauni ot grupata da se per4i6.4ovek kato u4i 4ujd ezik ne stava 4ujdenec 4at li si,ina4e dosiga da ne sa ostanali b"lgari dori i za razplod.
P.S.
Kakto kazva Jonny Bravo "Just go away and let me be!" v slu4aq vsi4ki nas.
P.S.S.
Qvno s nqkoi malki izkliu4eniq,na koito 6te lipsva6,no te mogat da iz4eznat s teb nqma da se s"rdim.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2003 13:42

Така... доколкото разбрах, ти имаш "Заговорът...", но не си я чел. Съветът ми е: побързай, прочети я, а като я свършиш почни "Златна България".
Може да приличам на рекламен агент с хвалбите си по тия книги, ама наистина са страхотни!
А що се отнася до отношението ти към Пауна - разбирам те, май и аз вече изпитвам същото.

PS: Радвам се, че си прочел цялото стихотворение. Но може би в общия форум трябва да направим тема за патриотизма, ако още няма такава.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2003 15:02

Абе, като спряхме да се обиждаме май се изчерпа темата, така ли?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2003 21:16

Human_Paun4o, най - големия дебил написа:
Matricata e SUPER!!!

Da be da! Polovinata film e animacia! 6to si dadoh parite izob6to...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com