razkaza za levski
-
Нордрим
Тц, тц , не е добре нашето поколение . Само по глупаците във форума го разбирам . BloodRayne ли си , каква ли си (какъв ли си ) намери си някое по остро ръбче и се целеустремено се засили към него . Сигурен съм , че срещата с гореспоменатото РЪБЧЕ ще се отрази положително на мисловните ти дейности и ще престанеш да пускаш подобни кухи теми . Всеки човек има право да избира на кой отбор да симпатизира . Това , че си фен/ка ЦСКА ( предполагам ) или някой от другите смешни "футболни клубове" в българскато "първенство" не ти дава право безпричинно да ръсиш малоумщини по адрес на Левски (не следя българските мачове - отдавна съм се отвратил и не харесвам никой тим ) .
Абе айде , какво ще се занимавам с тъпанари като теб ........
П.П. Откакто се помня съм фен на Арсенал . Да живее английският футбол .
П.П.С. Не по темата - ТТ кво стана с Актив . Май ни заряза с тая игрица а ? Ако знаеш нещо постни (при възможност де ) .
Абе айде , какво ще се занимавам с тъпанари като теб ........
П.П. Откакто се помня съм фен на Арсенал . Да живее английският футбол .
П.П.С. Не по темата - ТТ кво стана с Актив . Май ни заряза с тая игрица а ? Ако знаеш нещо постни (при възможност де ) .
-
Human_Paun4o
Skinar,ne sam,rasist-poznaite!
Ne sam rasist,obijdate me!
Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!A ne tapite smarfove(boklucite ot LokoPD)sa "white",a Slavia.Lokoto daje imat edin pi4,4eren kato no6ta-Daio Djaioba!!!Vav vestnicite pi6e6e,4e 13godi6en skinar go e udaril s prut-ГРЕШКА!!!UDARIL GO E 11godi6en,e'basi smeha!E,tova ako ne e sme6no,to kakvo?!?
Re: Skinar,ne sam,rasist-poznaite!
Наясно ли си, че каза нещо наистина глупаво? Да си против расизма значи да не мразиш негри, цигани, китайци и т.н. заради цвета на кожата им, а не да ги мразиш. Пффф... тоя бисер може да литне на подписа ми.Human_Paun4o написа:Ne sam rasist,obijdate me!Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=16135&start=15
Eins Hier kommt die Sonne
Zwei Hier kommt die Sonne
Drei Sie ist der hellste Stern von allen
Vier Hier kommt die Sonne
http://www.qe2idu.hit.bg
Zwei Hier kommt die Sonne
Drei Sie ist der hellste Stern von allen
Vier Hier kommt die Sonne
http://www.qe2idu.hit.bg
-
UrbanSmoker
-
Kiedisagain
Без думи съм просто наистина...като прочетох поста му съм се смял повече от половин час като откачен:)))UrbanSmoker написа:Хахахахххаа,тва е не за подпис ами за топ 3,хааххха!Ей затва няма да се откажа от тоя фурум бе дееба,откак махнаха Боби Турбото от сблъсък,само тука мога да се нагледам на расови малоумници.
-----------------------------------------------
Бая ще трябва някой да прояви въорбаженвие зада го махна това от поста си ...уникат просто!
пу-пу-...мое си е:)))
Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
Аааа неееееeeeeee
Resident
Точно преди 15 минути се чудех дали да си го сложа това на подписа,и сега когато се върнах да си го лепна - БАМ,свиха ми го
Хлип...
Resident
Точно преди 15 минути се чудех дали да си го сложа това на подписа,и сега когато се върнах да си го лепна - БАМ,свиха ми го
Хлип...
"I’m a born lord, I was baptised,
To see the universal through a cats eyes
Here come the black skies;
It’s all darkness
I breathe life into Jesus Christ’s carcass!"
It’s all darkness
Важното е да няма сърдити 
(или пък не ?...)
А и бих казал,че нашия скъп форум е идеалното място за подобно начинание
Трябва да патентоваме идеята
(или пък не ?...)
А и бих казал,че нашия скъп форум е идеалното място за подобно начинание
Трябва да патентоваме идеята
"I’m a born lord, I was baptised,
It’s all darkness
It’s all darkness
-
Kiedisagain
-
Human_Paun4o
Plovdiv-centar na Bulgaria
Radvam se,4e se kefite na prostotiata mi(az samo,4e ne sam protiv jaltite,radvat me daje!)Ako iskate o6te prostotia,posetete mi temata "Кой гледа ШАШ?"A za Bobi Turboto-gledal sam go samo 1 put(za sajalenie<toia pi4 kefi
)