Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Dragon Ball - Razkaz
Публикувано на: 16 Сеп 2003 21:28

Zdraveyte...Sigurno na nqkoi ot vas ne vi se slusha za DB(Dragon Ball),no tova naistina nqma znachenie...Razkaza mi e mnogo sled filmiranite sceni i se kazva

DRAGON BALL - ULTRA

Saga 1 : Viper - Мега Проблеми

Не беше минала и година от последните събития на Земята(Тези от Dragon Ball GT).Son Goku и Vegeta вече бяха усвоили 4то ниво Super Sayajin почти до перфектност...Използваха го във всекидневието,когато тренираха и когато искаха да се тестват.Нашите герои наближаваха 50те ,но поради клетките им не им личеше...много.Но за жените им не можеше да се каже същото , затова те си пожелаха преди 3 месеца ,отново да са на 22,всички без Videl.
Днес бе хубав летен ден,топло,приятно ,точно като за корава тренировка!Това си мислеха и Son Goku и Vegeta ,които бяха станали още на зазоряване за да тренират.Уви истинкият войн не знае какво е това почивка.При Vegeta тренировката бе повече силова ,докато Son Goku тренира повече за техника.По това време можем да кажем ,че светът бе напълно спокоен и не се притесняваше от нищо,нали ги имаше Sayajin-овете ,а и Mr.Satan...(Да той е още жив ,но доста "дърт")А не трябваше,защото те не знаеха какво се движеше към земята...
При Vegeta нещата бяха малко странни ,последно време все се караше с Trunks защото той бе мързелив, отказваше да става в 5 сутринта за тренировки!!!Спорът все се повтаряше:
/Vegeta/Какво ти става бе Trunks?Откаде тоя мързел?!?Да знаеш няма да се разберем така,вземи за пример Goten,той винаги става с баща си за тренировка!
/Trunks/Не ставай смешен татко...Много добре знаеш ,че това не е вярно ,та той спи до следобед!!!
/Vegeta/Ако не станеш веднага,ще те кажа на майка ти!
/Trunks/Кой какво прави ти само с нея заплашваш!
/Vegeta/СТАВАЙ!!!
/Trunks/НЯМА ПЪК!НАКАРАЙ МЕ!
-------------------------------ПЛЯС,ПЛЯС,ПЛЯС-----------------------------------------------------------------
/Trunks/ДОБРЕ СТИГА!
-------------------------------ПЛЯС------------------------------------------------------------------------------------
/Trunks/СТИГАААААА!!!!Ще стана само ме остави на мира,чуваш ли!
/Vegeta/Другият път ще има повече да знаеш!Измий се и се облечи ще те чакам в капсулата(Там тренират под гравитация).
Като цяло Son Goku тренира сам защото Goten наистина спи до следобед...
/Son Goku/УААААААААААААААААА!!!ПЪРВО НИВО!!!ААААААА!!!ВТОРО,ТРЕТО!!!ААААААААААА - ЧЕТВЪРТО!!!!Уф,много е скучно сам,но Goten спи толкова сладко като малко дете(Goten е почти 30годишен).Добре тогава да се захващам за работа...
/Son Goku/КА-МЕ-ХА-МЕ-ХАААААААААА!!!
/Son Goku/Добре се получи...А сега една малка Genki Dama...
Son Goku бе подобрил многократно това умение(Genki Dama)сега можеше да направи една за секунди и то само с едната си ръка!
/Son Goku/Ааааааа,GENKI DAMA!!!!!
Над ръката му се сформира голяма колкото лека кола светло синя топка!
/Son Goku/Опаа,малко е големичка...Хе,ще я намаля...Така е по-добре!А сега внимание ,GENKI DAMA В АТАКА!!!
Следва голям зрив.Chi Chi се показва през прозореца:
/Chi Chi/По-тихо скъпи ще събудиш синът ни,малкия спи толкова сладко...
/Son Goku/Но скъпа вече е 1часа следобед!
/Chi Chi/ПО-ТИХО КАЗАХ!!!
От този истеричен писък на Chi Chi ,Goten се събужда:
/Goten/Мамо по-тихо не виждате ли че спа?
/Chi Chi/О ,прости ни миличък,той баща ти няма НИКАКВО ЧУСТВО ЗА ТАКТ!!!
/Son Goku/Как спа ,синко?
/Goten/Благодаря ,добре.
/Chi Chi/Ела ще ти сложа да закусиш.
/Goten/Като се наям ще доида при тебе татко!
Goten отива да яде.
/Son Goku/ДА!СЕГА НЯМА ДА СЪМ САМ!ДА!
В късният следобед имат среща семейството на Krilin,Son Goku,Vegeta и Son Gohan.Trunks и Pan също са там(Те са гаджета сега).Срещата се пада при Господаря на костенурките - Muten Roshi...
/Son Gohan/...големият саямен ще ви спаси,не бойте се само нервите успокойте си!!!И направих ето тази стойка!
/Muten Roshi/По-полека(бейби) че да не счупиш масата,нова е! :)
/Goten/Трябва да правим тея срещи по-често, има клюпачка и пада голям купон!
/Vegeta/Хей,Son Goku как си с тренировките?
/Son Goku/Ами какво да ти кажа,трудно се тренира сам...!
/Vegeta/Е ,аз и моя син Trunks тренираме от зори...НАЛИ ТАКА???
/Trunks/Да,оооо да, почнем ли няма почивка скапваме се!
/Vegeta/!!!(Следва много злобен поглед)!!!
/Trunks/Така де...
/Bulma/Chi Chi ти гледа ли онова модно ревю по телевизията???
/Chi Chi/Да.Много хубави дрехи имаше ,страхотни бяха ,но като се обадих ми казаха че са разпродадени...
/Bulma/Това е така защото аз ги купих всичките!!!
/Chi Chi/Каква приятелка си ми да не ми оставиш една?!?!
/C18/И на мене също!
/Bulma/Такъв ви бил късметът. :)
/Trunks/Pan , ти обичаш ли ме?
/Pan/Що за глупав въпрос разбира се че те обичам...
/Krilin/Videl как си, една дума не си обелила?
/Videl/Добре ,благодаря.Малко ми се спи вчера работих до късно.
/Krilin/Разбирам...Не трябва да работиш толкова да знаеш.
Muten Roshi , който е на около 89години не изглежда никак за тях защото пие от водата на живота...пийва си я с ракийката...Та той, изчезва за малко и след около минутка две се връща с торта в ръка...
/Muten Roshi/Гледайте какво съм ви направил(Тортата е купена)!
/Krilin/Мисля че прасето ми се подриска,гледайте каква торта е направил.
Дори Yajirobi е тук но едва сега се разбира че присъства защото досега е мълчал.
/Yajirobi/(Мисли си)О-о-о-о-о гледай каква торта само!(Казва на глас)За мене 3 парчета ,моля!
И така в сладки приказки,почерпка на шведската маса минава деня и всички е прибират чак в полунощ.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2003 21:48

ema nali songoku ofeika 100 godini napred 6to e tuka,ema kakto i da e.Gotino e 6e 4akame ek6ana :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Nishto sega ,toi se e varnal... :)
Публикувано на: 17 Сеп 2003 20:44

Но към земята се приближава с изключителна скорост капсулата на един нов враг...по-страшен отколкото могат да си представят хората на Земята...Преждавременно земноте защитни системи улавят сигнала и информацията се предава на генерал Гън.
/Soldier/Генерал Гън,имаме нова информация...Засякохме обект , който се придвижва много бързо към Земята...Едноместен.В момента се намира в близост до слънцето.Имайки в предвид скоростта мога да кажа че обектът ще пристигне на Земята след около половин час.
/General Gun/Къде се намира НЛО-то в момента?
/Soldier/Ами в близост до слънцето.
/General Gun/Не знаем дали е приятелски настроен...В поледните години сме имали само проблеми от тези НЛО-та!Да се изчислят точните координати на кацане и да се прати специалният "екип по посрещане"!
/Soldier/ДА СЪР!!!
Son-Guku и Vegeta също са усетили че нещо се приближава към земята ,но силата определено не им се вижда достатъчно голяма за да може да създаде проблеми. Son-Guku става и се приближава до телефона."Да се убадя ли?"-тази мисъл го кара да се двоуми защото се съмнява че Vegeta може да спи.Стои и се чуди и изведнъж...
---------------------------------------------ДЗЪНННН!------------------------------ДЗЪНННН!-----------------
Телефонът позвънява...!
/Son Goku/Да моля?
/Vegeta/Стига си ми се молил ами се напъни и ми кажи какво усещаш!
/Son Goku/Vegeta!Ти ли си?
/Vegeta/НЕ СЕ ПРАВИ НА ПО-ТЪП ОТКОЛКОТО СИ!
/Son Goku/Извинявай,но не очаквах обаждането ти...Да ,усещам някаква сила ,но нито ми е позната ,нито е голяма!
/Vegeta/Че не е голяма,не е,но ми се вижда позната!Сякаш някога съм я усещал!
/Son Goku/Е,аз със сигурност не съм!
/Vegeta/Аз казвам да проверим!
/Son Goku/Ами незнам ,мисля че няма от какво да се боим...Силата е наистина слаба!
/Vegeta/Son Goku, довери ми се...Нещо не е наред!
/Son Goku/Добре.Ще ти се доверя.Среща след 15минути на източната столица.
/Vegeta/ОК,ЧАО!
/Son Goku/Чао.
Преждевременно капсулта пада на Земята...Пада на една поляна...тревиста поляна.
Капсулата се отваря и от нея слиза млад мъж ,поне така изглежда.Облечен във бели дрехи - Бяла прилепнала към мускулестото му тяло блуза без ръкави, и широки дълги гащи,носи ръкавици без пръсти - бели.Той се оглежда малко и вижда пред него 20 тежко-воуръжени мъже във бронирани облекла как го гледат - "ЕКИПЪТ ПО ПОСРЕЩАНЕ".
/Commander Soldier/Кой си ти?Идентифицирай се!С добро ли си дошъл.
/Viper/Я,виж ти даже ме поздравяват!Хе-Хе...-след това изказване Viper понижи гласа си и с тежък,подигравателен тон каза: Идвам С МИР!
Последва усмивка,която определено не можеше да се опише като добронамерена.
/Soldier/Държим го на прицел сър!
/Commander Soldier/Спокойно момчета,спокойно...Той не е никакъв извънземен.Питам те за последен път момче - КОЙ СИ ТИ???!!!
/Viper/Отговарям ти за първи и последен път "МОМЧЕ" - ДУХАЙ!
/Soldier/Как смееш да говориш така на командира,ти знаеш ли колко...
Преди да се изкаже войника Viper изпъна ръка и изстреля една малка светеща топка от ръката си и я прати към войника...Последва писък и от войника остава само пепел...
/Commander Soldier/ГОСПОДИ!
/Viper/Да той отиде при него заради голямата си уста,но не се притеснявайте...Ще го видите много скоро!И ВАШЕТО ВРЕМЕ ИЗТЕЧЕ...!
Следва няколко светкавични атаки и командира се намира сам обграден от карантия...
/Viper/Ти ,ти си ми десерт...!
Командира дори не разбира какво точно се случи току що поради скороста на Viper,но знае че не му устава много време живот...
/Commander Soldier/Какво направи!?!-започва да плаче той...-Те ми бяха като синове!Ти ми уби единственото семейство!!!КОПЕЛЕ МРЪСНО УМРИ!!!
В този момент той вади ултрабластера си и открива огън.След 30 секундна стрелба нищо вече не е редно да е устанало от врага...Командира спира огъня и за негов ужас Viper е още там!Непокънат!
/Viper/Свърши ли?Или искаш да си поплачеш още малко?
/Commander Soldier/Чудовище защо не умираш!
/Viper/ЗАЩОТО НЯМА СЪЗДАНИЕ В ТАЗИ ВСЕЛЕНА СПОСОБНО ДА МЕ УБИЕ!
След този вик часът на командира настъпва и Viper му взривява главата...Изтупва си ръцете и литва нагоре във въздуха и започва да се оглежда.
/Viper/Много кухи ми се виждат тея слабаци...май и тук няма да ми е интересно.Жалко а аз толкова се надявах на добър противник...
В този момент той отлита в неизвестна посока...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2003 12:27

15 мин. по-късно Son Goku и Vegeta вече са на мястото на уоворената си среща...
/Son Goku/Мисля че го изгубих,не чуствам никаква сила вече...
/Vegeta/Да ,но преди около 15минути почуствах дори повишение в силата.
/Son Goku/Аз също.
/Vegeta/Какво ще правим сега???
/Son Goku/Ами незнам.
В същото време на около 4000км разтояние от тях е Viper .И той е усетил тяхното присъствие...
/Viper/Какви са тези енергии...?Защо не съм ги забелязал досега?Бях невнимателен...Нищо тъкмо може да се позабавлявам...!Хе-хе...Хе-хе!
Следва злобна усмивка и Viper полита напред със всички сили...
Само 10 секунди след това той вече се намира на 100метра от Son Goku и Vegeta!!!
/Son Goku/Ето от там идва силата...От онзи тип!
/Vegeta/Приготви се, може да се прави на мъж.
Те го изчакват да се приближи и го оглеждат обстойно...Той прави същото...И ТОГАВА ЗАБЕЛЯЗВА НЕЩО НАПЪЛНО НЕОЧАКВАНО!
/Viper/По дяволите ...ей ти със смешната прическа...излеждаш ми познато!
/Vegeta/Изкаш ли да те запозная с юмрука си мръсно копеленце???На кого казваш ти че има смешна прическа!
Електричество започва да се появява по тялото на Vegeta ,което е повече от сигурен знак за един Sayajin ,че е сериозно ядосан!
/Viper/Не...не може да бъде...ТОВА СИ ТИ!!!
/Vegeta/Какви ги говори това лайно?
/Son Goku/Нямам си и бегла представа...
/Viper/Vegeta това си ти!
/Vegeta/Откаде ми знае името???
/Viper/Братко това съм аз Viper!!!
/Vegeta/Viper?!?!?!Не може да бъде!
Son Goku гледа като пукъл и не може да схване какво става...
/Son Goku/БРАТКО???Какво става бе?Тоя да не ти е брат?
/Viper/Да брат съм му!Ти проблем ли имаш?Сигурно си от кралската прислуга!
/Son Goku/К'во???
/Vegeta/Нали съм принц Son Goku ...Затова.Viper мислех че си се изгубил някъде в космоса!!!След като изгуби онзи турнир и татко те изхвърли не съм те виждал!
/Viper/Не ми напомняй!
/Son Goku/???
/Vegeta/Ето какво стана...Преди години имах брат...много по-малък брат,но той бе абсолютен некъдърник и мизерник и когато се изложи на един турнир срещу първият си наи-слаб противник татко не можа да издържи на срама и го изхвърли.Всъщност го прати във същата програма като твоята Son Goku!Той бе пратен да превзема планети за империята...Одтогава не го бях виждал ,но мисля че това е той!
/Son Goku/Но той май не знае какво стана с планетата...
/Viper/Тоя за какво говори?
/Vegeta/Братко...планетата ни я няма вече.Един тиранин я взриви и уби всички наши приятели и близки!
/Viper/НЕ!НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!
/Son Goku/Примири се момче...това е истината.
/Viper/Ти не се убаждай боклук такъв!
/Son Goku/ХЕЙ!НЕ ТАКА!
/Viper/Млъквай!
/Vegeta/Viper ти млъкни ...очевидно е че още си един нещастник!
/Viper/Как смееш!Е така или иначе всички ще умрете защото съм дошъл да превзема тази ъпсурдна планета в името на империята!
/Vegeta/Ей сега като ти вкарам един в тиквата и ще се укротиш!
/Viper/Това вече е прекалено!!!
В този момент Viper започва да концентрира енергия и да вдига нива...Стига до Super-Sayajin 4-то ниво!
/Vegeta/Това моето момче го можем отдавна!
Son Goku и Vegeta също започват да концентрират енергия докато и те не вдигат същото ниво...
/Vegeta/Какво ще кажеш сега?
/Viper/Кажете си молитвата!!!
В този момент Viper атакува Son Goku ,но Vegeta го пресреща със бърз юмрук и го поваля на земята!
/Vegeta/1 на 0 за ДОБРИТЕ!
/Viper/Когато свърша със теб ще избия всички на тая планета!!!
Той отново се изправя и налита на Vegeta .Vegeta застава в защитна поза докато Son Goku дебне да накаже Viper ,но точно когато полита в атака Viper се обръща и загребва Son Goku с един тежък юмрук...Следва една светкавична серия:Ритник в коляното,лакът във врата и множество удари в ребрата...В този момент Viper чува Vegeta да крещи нещо:
/Vegeta/А-а-а-а Final Flash!!!
Секунди след този вик Viper се обръща назад и вижда брат си събрал своите ръце,от които излизат тонове енергия насочена към тялото на Viper.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2003 13:48

ti da ne si pisatel ili ne6to takova???mnogo dobre si go napisal. :wink:

Профил ICQ

Аватар
Местоположение: Niakade iz dalechnata galaktika narechen UCHILI6teeee
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2003 18:10

bravo vegeta

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Blagodarqmomcheta,radvam se che vi hareva...
Публикувано на: 11 Окт 2003 10:15

Dalgo sam go mislil toq razkazpredi da go napisha , a sega vi go predlagam na porcii. :twisted:

/Viper/(мисли си)По дяволите!!!
Следва силен зрив и Viper лежи на земята смазан от силата на атаката.Той се изправя бавно за изненада на противниците си ,изтупва се и казва:
/Viper/Това ще ми го платите скъпо!
След ,което заема бойна поза и стои така около 2 секунди без да се забележи промяна в него .но след това започва да се появява електричество по тялото му и той започва да крещи...Той започва да набира енергия,очежидно още не е събрал цялата възмойна за това ниво...Son Goku и Vegeta гледат в недоумение без да могат да разберат какво става!Пълни си енергията и се обръща към тях.
/Viper/Нека ви запозная със 100% VIPER!!!!
/Son Goku/Господи Vegeta какво е това???УСЕЩАШ ЛИ КАКВА СИЛА ИЗЛЪЧВА...?ЗЕМЯТА СЕ ТРЕСЕ!МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ГО ПОБЕДИМ.
/Vegeta/Дано да грешиш...
/Viper/Нека партито започне...!
След този боен вик той ги атакува и в рамките на няколко секунди Son Goku и Vegeta вече са на земята...
/Son Goku/Трябва да измислим план...Нека го нападнем от две различни страни!
Те се пръскат и го атакуват от всяка страна...за тяхно нещастие Viper е толкова бърз че въобще не разбират кога ги е повалил отново!
/Vegeta/Копелето е бързо...
/Son Goku/И силно.Мисля че ще имаме нужда от помощ...Нека дойдат Kuririn,Son Goten и Trunks!Отиди и ги повикай...Аз ще го удържа.
/Vegeta/Дано знаеш какво правиш.
Секунди след това Son Goku атакува Viper с едно kamehameha и така му отвлича вниманието докато Vegeta тръгне.
/Viper/(мисли си)Какво ли са намислили глупаците че другият се чупи???Сигурно тръгна за подкрепления...нека доведе още боксови круши.
Viper избива атаката и се засилва към Son-Goku...
/Viper/ГЛЕДАЙ И СЕ УЧИ!!!
Отново следва тежък удар...и отново...и отново...Така става ужасна серия от удари ,която завършва със много силна KI атака(Viper изпъва двете си ръце и ги събира...след което отваря пръсти и следва мощен зрив).
Преждевременно Vegeta лети към Домът си за да повика Trunks.
/Vegeta/(мисли си)Дано да си е в къщи!
Той пристига и започва да вика на сина си...Не следва отговор.Започва да се оглежда и за момент му се струва че усеща някаква позната сила...
/Gotenks/Здравей Vegeta...Дълго не се бяхме виждали(Последно бе правена тази фузия преди 2 години.)!
Vegeta се обръща и вижда че сина му и този на Son Goku вече са разбрали за битката и са направили Fusion Dance(Танц при ,който двама войни се сливат в един,при правилно изпълнение се получава един невероятно силен войн,при непревилно - един безпомощен кретен...Както и да е , фузията трае само 30минути)
/Vegeta/Момчета , не очаквах да сте готови за бой.!.Ами Krilin?
/Krilin/Тук съм.Да вървим...(мисли си)Дори не знам срещу какво се изправяме,но да попитам би било признак на слабост.
/Vegeta/Добре момчета...да вървим...
/Gotenks/Ами...Срещу какво се изправяме?
/Krilin/(мисли си)ХА!Набута се!
/Vegeta/Това е типичен признак на слабост...Страх ли те е?
/Gotenks/Не,но просто се чудех кой е по силен от бащите ми?(Напомням че Gotenks е фузия между Goten и Trunks)
/Vegeta/Ами...Бием се срещу моят брат - Viper.
/Krilin/???
/Gotenks/???
/Vegeta/Ами да аз имам брат историята е следната...(Повтаря се разказа но малко по накратко)
/Krilin/???
/Gotenks/???
/Vegeta/Знам невероятно звучи...но нека го обсъдим по-късно!Son Goku сигурно вече е изял доста бой...След мен!!!
И тримата тръгват да помогнат на Son Goku.Преждевременно тои яде здрав пердах от Viper.
/Viper/Абе да те питам само,брат ми да не избяга?Що'т не го виждам!
/Son Goku/...
/Viper/Отговаряй!
/Son Goku/Да ... Го ... Духаш!
Изрежението на Viper се променя...Тази подигравка го е разярила...За момент той почервенява и електричество се спуска по тялото му...Но тогава изведнъж той се отпуска и успокоява...Злобна усмивка се появява на лицето му...
/Viper/Да се ядосвам под теб е повече от унизително...Та аз съм принц!
/Son Goku/Viper,планетата гръмна...ти отдавна не си принц...!
В този момент пристигат Vegeta и компания.
/Vegeta/Поправка Son Goku,той никога не е бил принц!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2003 11:21

bravo.no 6te e xubavo da puska6 razkaz4eto po 4esti4ko.I da te pitam ze6to ne vliza6 vav foruma na Haker4u

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2003 11:56

Veche shte go puskam redovno - vseki den.
Kakav e adresa na foruma na hakerchu?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2003 15:58

http://dragonball-z-gt.board.dk3.com/2/

4akamete te tam :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2003 00:25

Mngogo gotin forum!!!
Ssamo tova moga da kaja.!.
VELIK E!

HAKERCHU - RESPECT!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Eto oshte edna porciq Dragon Ball Ultra
Публикувано на: 12 Окт 2003 13:33

В този момент Viper се обръща с лице към Vegeta , но единственото нещо ,което успява да види е юмрукът му...Vegeta започва серия от удари концентрирани в лицето на Viper...Ляв ,десен ,ляв...След ,което го сграбчва за главата с двете си ръце и го удря с коляното си с всичка сила...Viper извиква болезнено и успява да се измъкне...Поне от Vegeta , но Gotenks го хваща за косата и го дръпва силно към себеси след което със свободната си дясна ръка му вкарва няколко юмрука,пуска го и го удря с двете едновременно по главата!Viper полита замаян към земята със невероятна скорост , но още преди да я е стигнал го посреща Son Goku отдолу.
/Son Goku/KAAAA MEEEE HAAAA MEEE HAAAAAAAAAA!!!!
От ръцете му се отделя огромна KAMEHAMEHA и полита със шеметна скорост насреща Viper...Точно преди тя да го одари той се свестява и я хваща с ръце!
/Viper/Тъпо копеле!Мислиш ли наистина че ще е толкова лесно???- Крещи той.
Започва битка между него и ki атаката на Son Goku...Тъкмо когато Viper започва да я отблъсква чува нещо зад гърба си...
/Vegeta/Аа-а--а-а-а-а-а-а--а-а-а-а...........................................................FINAL FLASH!!!!
Vegeta разперва ръце пред ,които се събира енергия под формата на топки и ги събира при ,което те(топките) се сблъскват и така образуват огромен енергиен лъч...
Viper вижда идващата към него енергия и разбира че вече няма спасение...
/Krilin/Прикрий се Gotenks!!!
/Gotenks/Нека залегнем....БЪРЗО!!!!
------------Следва навероятен удар...Viper няма шанс атаката го удря идеално..--------------
Секунди по-късно Son Goku и Vegeta се гледат изтощени , Gotenks и Krilin лежат залегнали на земята...В земята има огромен кратер...Вътре всичко е задпрашено и нищо не се вижда все още...Изведнъж чуват движение вътре...сякаш нещо се развихряше вътре...
/Viper/ААААААААААААААААААААААААААА!!!!
/Vegeta/ТОЙ Е ОЩЕ ЖИВ????!!!!
/Son Goku/(мисли си)Мили боже това е невъзможно!!!
/Krilin/КАКВО????
/Gotenks/Жилаво копеле...
В този момент усещат как земята започва да се тресе ,сякаш започва земетресение...
/Vegeta/Усещате ли че силата му започва рязко да се покачва?
/Krilin/Да, аз го усещам!О не става по-силен!Това е невъзможна мисля че ще мине и вашата бойна сила!
В този момент Viper излиза от кратера летейки...Той започва да крещи а тялото му сякаш е залято с енергия...Мускулите му започват да се помпят...Раните да зарастват...Косата му отново става жълта,на шипове сочещи надолу...Тя стига на дължина до ушите му и ги покрива...
/Viper/Сега...наистина...ме...ядосахте!-казва той ,скърцайки със зъби от злоба.
Когато трансформацията му свършва Son Goku , Vegeta,Krilin и Gotenks се засилват към него , но тъкмо когато го стигат той за по-малко от секунда им вкарва по няколко юмрука и ги нокалтира всичките...След това се обръща към Krilin и го хваща за врата...
/Viper/Ти като че ли си най-слабият от всички а?Чакай та ти си човек!!!Не знаех че има хора с толкова висока бойна сила!Браво...Много жалко че ще се наложи да ти изгася крушката нали?
/Krilin/Няма да ти е лесно...!KAAAAAAAA....
/Viper/Какво ще прави тоя сега???
/Krilin/MEEEEEE....
Viper все още държи Krilin за врата ,а той от своя страна се е свил и прави KI атака...
/Viper/Не ,не моето момче това няма да ти помогне...
/Krilin/HAAAA MEEEEEE.................HAAAAAAAAAAAAA!!!
Krilin изтрелва една страхотна струя от енергия и удря Viper буквално от упор...но той дори не го пуска...Вълната се нацелва в него ,следва зрив ,но Viper не помръдва!!!
/Viper/Видя ли,нали ти казах...Нищо не може да ме нарани....АЗ СЪМ MEGA SAYAJIN!!!
А сега е мой ред да удрям нали?Само че аз като удрям не повтарям ,ще оставя на теб да си правиш изводите защо...Прекръсти се момче и си кажи молитвата!!!
В ръката му започва да се формира енергийна топка...когато я вижда Krilin си мисли че това е краят му и се панира...
/Krilin/Моля ви ПОМОГНЕТЕ МИ!!!
В този момент останалите връхлитат и започват да се опитват да ударят Viper ,но той е толкова бърз че с една ръка спира техните 6!!!Следват два прецизни удара ,които потъват в тялото на Vegeta очевидно много болезнени защото ,той извиква и се срутва на земята.Същото се случва и със Son Goku и Gotenks...
/Viper/Хмммм...Докъде бяхме стигнали с теб момче?А-а-а да тъкмо щях да ти светвам маслото!Хехехехе...
След като се изсмива в лицето му той Отново изпъва ръката си правейки една енергиина топка в нея...Тъкмо когато е готова и той я засилва усеща нещо,две неща...
Едното е друга много висока бойна сила а другото много силна болка в чейнето...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2003 14:25

Eto perednata porciq razkaz na tema DBZ!

Viper полита и изтърва Krilin,който е не помалко изненадан от то колкото е самият той...От скороста на нападателя на се разбира кой точно е...Но после Krilin го познава...Това е Piccollo!!!
/Piccollo/Krilin нямаме време ,бързо формирай един енергиен диск!!!Когато се върне ще му го метнеш докато останалите формират суператаките си!!!Ясно!ОК.
После се обръща към Son Goku,Vegeta и Gotenks:
/Piccollo/Son Goku...направи една Genki Dama...,Vegeta - Final Flash , но концентрирай цялата си сила в него.Gotenks...Направи Fusion Blast атаката!
В този момен изведнъж Viper се появява отново(От удара бе пратен много надалеч).
/Viper/Кой смешник ме удари???КОЙ!!!???
/Krilin/Яж това мръсно копеле!!! --------- Energy Disk ---------
Енергииният диск на Krilin напълно изненадва Viper при ,което той замахва с ръка да го избие и я порязва...
/Viper/Мръсно малко копеленце...Виж какво направи!!!А-а-а-а-а в АТАКААААА!!!!
В този момент започва и втората фаза от планът на Piccollo...
/Son Goku/Genki Dama!!!!
/Gotenks/Fusion Blast!!!
/Vegeta/Final Flash!!!
/Piccollo/Deamon Lightning!!!
Всички задействат атаките си едновременно ,енергийните лъчове посрещат Viper от всички страни и той за втори път е напълно беззащитен...
/Viper/Това не може да е краят ми...Не...Не...Не искам да умра така...
/Viper/Проклети да сте всичките!!!
След този вик лъчовете чиста енергия го удрят и следва ужасяващ зрив от ,който земята започва да се тресе...
/Viper/А-а-аа-а-а-а-а-а-а!!!!
Чуват се само виковете на Viper...
/Piccollo/Давайте докато не устанете без капка енергия!
Това продължава още две минути докато Krilin не губи съзнание...После спира Gotenks,Piccollo ,Vegeta и Son Goku...
Viper отлита изстрелян от последният лъч и изчезва някъде в далечината...
Тогава поради недостига на енергия Gotenks отново се разпада на Goten и Trunks,докато те свестяват Krilin ,останалите разговарят...
/Vegeta/Браво на теб дойде точно навреме,защо не почака още малко та да убие няколко от нас че тогава да се пръкнеш!
/Son Goku/Стига Vegeta...не му се карай! Браво добре че дойде иначе сега кой знае какво щеше да се е случило.
/Piccollo/Няма проблем...Vegeta е прав за това че закъснях ,но първо мислех че се биете помежду си за тренировка...Но като вдигна тоя още едно ниво просто не можех да го объркам вече!
/Vegeta/Да наистина какво ниво вдигна,видя ли как му стана косата?
/Krilin/Нарича го Mega Sayajin ниво...Поне така ми каза и Piccollo...Благодаря ти че ми спаси кожата!
/Piccollo/Знаеш че винаги можеш да разчиташ на приятелите си!
/Trunks/Дали е още жив?
/Vegeta/Не сине няма начин след това ,което отнесе...Не.
И така те поговориха още малко и тръгнаха към домовете си за да си починат...Вече бе започнало да се смрачава, а тях ги чакаше дълъг път...

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com