Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Diskoteka "Future" i malkite lyji v jivota ni...
Публикувано на: 26 Авг 2003 21:26

Tva e neredaktiraniqt, no cenzuriran variant na razkaza...Kakvo me vdyhnovi - prosto obe6tah na edno momi4e da napi6a nqkuv po-latinoamerikanski razkaz - eto go- kratuk, no dostoen za sapunka... To4no kato jivota ni. :)))

Дискотеката се напълва чак към един и петнайсет. Поне така ми се струва, аз си седя на бара вече повече от час. Водката не е лоша, за разлика от музиката. Но аз не съм дошъл нито заради водката, нито заради музиката. Лъчо и Светла ще се появят по някое време, но и това не е толкова важно. Мисля само за момичето от предната вечер. Каква е вероятноста да я видя отново тук, сега? За това въобще не се замислям. Сигурен съм, че ще я видя. Затова и бързам с водките. Нямам никаква представа какво ще направя, как ще я заговоря и тн. Но зная, че тази нощ ще си замина или като щастлив човек или като пълен неудачник. Барманът ми помага мислите за второто да избледнеят. Ето че Лъчката се появява. Светла обаче я няма, тази се казвала Лора - няма проблем, за мен това няма голямо значение. На четвъртата водка съм. Вече е един и половина. Но аз не губя търпение, просто излизам на чист въздух. Не съм единствения - на стъпалата до входа са се събрали група момичета и момчета и обсъждат нещо разпалено. Някакъв си пуши цигарата, две момичета чакат някого... Аз поздравявам пазача на входа и бавно се отправям към улицата. Мисля да се разходя до близкия парк. Нещо ми подсказва, че щом се върна тя ще е там. Улицата съвсем не е пуста, за разлика от парка. Пия вода и сядам на една пейка. Сам съм. Никаква разлика от преди. Освен водката. Вместо нея има вода - това не ме устройва много. Връщам се към бара. Никаква промяна и пред входа - един пуши, други си приказват, а - двете момичета ги няма. Спирам и се оглеждам добре - вече е 2 без 15, купонът е в разгара си - никаква следа от момичето. Влизам в дискотеката с ясното намерение да се натровя като казак, знам че ще изляза като абсолютен неудачник, нека го направя така. "Момче, сигурен ли си, че можеш да изпиеш още едно?" - пита ме барманът, "Разбира си!". Лъчо се появява от някъде и ме хваща през врата "Ейй, младеж, айде ставай бе! Знайш кви мадами има на дансинга!", "О дааа" - и бавно и несигурно се изправям до стола, следва една много важна крачка, при която вече губя допълнителната опора на бара и се понасям напред. Каква музика? Аз не чувам музика! Всички се блъскат в мене! Ругая - и на глас и на ум. Спъвам се и падам. Изправям се. Пак падам. Незнайно как се озовавам в тоалетните. Не виждам, кой ме е пренесъл до тук, но откривам, че и водата може да бъде полезна. Не исках да става така. Сега съм повече тъжен отколкото пиян. Влизам пак в дискотеката и първото нещо, което виждам е тя. Танцува разпалено заедно с приятелките си. Около тях пък се бутат доста мераклии. Въобще не мисля. За нищо. Вървя бавно, струва ми се цяла вечност. Клатушкам се. Бутам се в хората. Заставам на метър от нея, гледам я и не правя нищо. Мисля. Мозъкът ми започва да бълва хиляди тонове информация. Вече знам какво ще й кажа. Правя крачка към нея. Подвиквам й и тя се обръща смутено. В този миг някой ме блъсва отзад в гърба и аз падам на земята. Имам късмет и успявам да се изправя, онзи замахва да ме удари, но явно и той е толкова пиян - отдръпвам се и му отвръщам. Онзи пада, но останалите типове наоколо, явно негови приятели, се нахвърлят върху мен. Следва масов бой. Аз свършвам в болницита с няколко счупени ребра и няколко синини и подувания. Засмяна, медицинската сестра ме успокоява, че другите не били по-добре от мен...
Но сега когато децата ни питат как сме се запознали аз отговарям, че съм бил контузен на футболен мач, а съпругата ми, че съм паднал от мотор. Когато се караме тя ме нарича пияница и побойник, а аз я обвинявам, че кръшка с докторите, но това се случва рядко, за разлика от вечерите, които прекарваме с Лъчо и Анелия - моят най-добър приятел и момичето заради, което ме пребиха една вечер преди десет години.

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2003 22:06

xexe tva e mnogo dobro,trqbva da napravqt film po tva...Naistine e mnogo qko!

never die!!!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com