4-та глава
Агент _BL00DRAYNE_ се свести в нещо като склад, много голем.До вратата имаше двама пазачи,които изглеждаше, че имат доста дебели брони и целите бяха покрити в метал.Тя тръгна да бяга към пазачите, но в мига, когато ритна единия я удари ток.
-хахаха-извика пазача.-няма излизане оттук.
Агент _BL00DRAYNE_ остана на земята, изпълнена с болка.След време се чу отваряне на вратата.Влезе един човек, облечен в смокинг.
-Здрасти- й подвикна той- аз съм Rado, ти не ме помниш ама аз те помня...Разбрах, че си тръгнала да разузнаваш- е, нищо няма да ти помогне сега.Оръжията ти са скрити на хубаво място...
-Не се надявай толкова- каза _BL00DRAYNE_.
-Ще видим....
-каза Rado и излезе от залата.
_BL00DRAYNE_ имаше сестра-близначка, която се казваше PiTaGoRkAtA.Те се свързваха чрез едно специално устройство, което им беше вградено в дрехите._BL00DRAYNE_ й се обади и я помоли за помощ.
-PiTaGoRkE (
) тук ли си??
-да...
-виж сега... ас съм в русия, като заложничка на един психар-убиец който иска да ме убие.Не мога да победя войниците му, понеже имат броня която като се докосне с плът, удря силно ток.Помогни...Аз съм в нещо като склад.Но незнам точно къде...Последно където бях се намирах на около 100 километра от града Санкт Петербург.
-Добре...Идвам...
-По-бързо обаче, щото незнам оня колко време ще ме трае...