Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 09 Авг 2003 19:31
Каин и Разиел седяха на хълма мълчаливо. Бяха се вгледали в града под тях...
-Разиел, би ли повярвял, че такива примитивни създания биха съградили нещо толкова голямо и красиво...
-Каин!- Каин беше прекъснат от глас идващ зад гърба му.
-Ааа, агент Рейн. Радвам се да Ви видя- отвърна Каин без дори да се обръща, без дори и мускулче по тялото му да помръдне. Бездвижен остана и Разиел.- Не вярвах, че толкова бързо ше ме откриете... Изумен съм!
-Млъкни изчадие на мрака! Ти си вампир, по-точно най-силният от всички вампири и знаеш защо те търся!
-Мисля, че за да ме убиеш.
-Да!
-Агент Рейн, Вие победихте много силен демон и покрай него избихте почти "цялата" армия на немците птез Втората Световна Война. Както казах преди малко, изумен съм, не не чак толкова, за да ме е страх от Вас.- отвърна Каин спокойно.
Рейн изкриви лицето си в такава гримаса, че всеки който я види за части от секундата би изпаднал неуписуем ужас. Тя замахна с острието си и разсече Разиел през кръста. Той веднага се изпари.
-Сега как се чувстваш?!- усмихна се Рейн.
-Добре.- отвърна Каин равнодушно.
Още не бе изрекъл думите си, когато две ръце изведнъж излезнаха от нищото и нападнаха Рейн. След миг се очрта образът на Разиел- той бе излезнал от спектралното измерение. Вампирката лесно отби ударите и се усмихна:
-Само това ли можеш?!
-Не- отвърна тихо Разиел.
Вдигна дясната си ръка и от нея се появи Соул Рийвър. За миг той го насочи към нея, изстреля сияеща енергия, която след като удари като чук Рейн я прати, я хвърли на около десет метра назад. Каин пристъпи към нея и й проговори:
-Изглежда, че организацията ти те иска мъртва...
-Какво искаш да кажеш?!- изумено попита вампирката.
-Нима не виждаш как заомбита, върколаци и други изчадия без мозък се обединяват на по-големи и по-големи групи инстинктивно, зощото ги е страх от нещо... нещо голямо... усещам го...
-Е и, винаги понякога се появяват по-големи групи, за да хванат повече "плячка"!
-Глупаво момиче!Твоята организация не те е предупредила само, защото действаш много агресивно и прибързано, без никаво прикритие и е знаела, че рано или късно ще разбереш за това, ето защо те праща през последните години на самоубийствени мисии- за да се отърват от теб...
Каин я хвана за врата и я вдигна:
-И ето аз ще им помогна!
След рова я хвърли назад силно. Тя падна и не помръдна повече. Каин започна да се отдалечава Разиел го настигна:
-Защо и каза всичко това?
-Спокойно...
-Как така да бъда спокоен, тя знае твърде много!
-Спокойно...
-Много добре знаеш, че не умря!
-Знам това.
-Е?!
-Нарочно й казах всичко това. Виждаш ли, такова събитие е иключителна рядкост и няма да бъде прекъснато само заради ена агентка. Знаеки товя, тя трябва да започне да се пречка и по този начин да спечелим малко време.
-Разбирам.- отвърна Разиел.
-Та както се разбрахме преди да бъдем прекъснати от Рейн.- започна Каин- Ти отиваш в Южна Америка, където е мистичната гробница на Гуан'ден да търсиш информация, а аз отивам в Трансилвания. Разбрах че там имало подземен храм на сарафаните, може нещо да е отбелязано там. Също разбрах, че гробницата на Гуан'ден е разкрита от млада археоложка, която била много любопитна и обичала предизвикателствата, постарай се да не се забърква, ако трябва я убий.
-А как да разберем, че сме си свършили работата като сме толкова далече един от друг?- попита Разиел.
-Аз ще ти "прошепна" като разбера нещо.
-Добре!
Разиел се запъти на някъде, а Каин Изчезна в синя светлина.
Този път е нещо голямо!- каза Гедон. Той беше висок едър с множество белези. Родителите му бяха убити от клана на мрака "Дуумринг" и като порастна стана ловец на зли сили и изби всички от този клан. Той бе винаги съпъдстван от неговия най-добър приятел Дуран, който владее магията на елементите. Бяха са запознали, когато кланът на Дуран беше нападнат от бърколаци и Гедон отиде да му помага.
-Да!- отвърна Дуран след като приятелят му свали бинокъла. Беше наблюдавал цялата случка с най-големи подробности.
-Май трябва да предприемем нещо.
-Първо трябва да съберем информация и да видим срещу какво се изправяме и аз знам точно от каде- от Лондон там са повечето главни квартири на оргнизации за борба със свръхестественото.
Докато се водеше този разговор Рейн най-после се помръдна. В главата й бошуваше огън. Имаше толкова много мисли, толкова много въпроси без отговор, че не знаеше от каде да започне, сякаш един мозък не й стигаше, но знаеше само едно- трябваше да се бърне при хората, които я бяха изпратили и да разбере истината...
|
|
|
|
|
Dr. J.J. ko4a
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 09 Авг 2003 20:46
cool
|
|
|
|
|
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 09 Авг 2003 21:49
Коч, с теб сме, момче!
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
|
Dr. J.J. ko4a
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 10 Авг 2003 11:54
To az go napisah, ama zabraih da se regna predi tova:)))
|
|
|
|
|
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 10 Авг 2003 21:34
Добре бе, Коч!
|
|
|
|
|
Dr. J.J. ko4a
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 10 Авг 2003 21:44
T'va seriozno. Vav vtorata 4ast Raziel otiva do selce v surceto na Ujnoamerikansa djungla. Tam Lara Croft e otkrila gorbnicata. Maskira se i se vmakva v neq(grobnicata)... Ot tam natatuk csi4ko e ek6un za Lara Croft, no naprazen... Ne umira! Spoko!
|
|
|
|
|
Dark-Agent
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2003 14:05
Izviniava ama Kain i Raziel kakvo obshto imat s Agent Rain i Lara Kroft.
___________________________________ In the darkness I will find you
|
|
|
|
|
GRIM REAPER
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 11 Авг 2003 14:31
Dr. J.J. ko4a написа: T'va seriozno. Vav vtorata 4ast Raziel otiva do selce v surceto na Ujnoamerikansa djungla. Tam Lara Croft e otkrila gorbnicata. Maskira se i se vmakva v neq(grobnicata)... Ot tam natatuk csi4ko e ek6un za Lara Croft, no naprazen... Ne umira! Spoko! ааа коч, давам идея- защо не направиш фентъзи с герои от форума??
___________________________________ KILL ALL
|
|
|
|
|
UndeadGirl
|
|
Мнения: 90 Местоположение: Софийската проекция на Silent Hill
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2003 15:01
Определено се получават яки ...ъ...писания...като се смесват персонажи от различни игри, филми, книги или квото там щете.
___________________________________ Me, I'm Not
|
|
|
|
|
ТОМБ РАЙДЪР
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2003 15:07
нали тоя разиел беше оня там герой дето уж беше мъртъв, май играта се казваше соул рийвър нали??
|
|
|
Dr. J.J. ko4a
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 11 Авг 2003 19:48
4ast vtora coming soon...
|
|
|
|
|
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 11 Авг 2003 20:31
Абе Коча уби змея уе.
|
|
|
|
|
Dr. J.J. ko4a
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 12 Авг 2003 14:45
Глава II
Разиел се луташе в непроходимата джунгла. Често се налагаше да разкъсва множеството лиани и да си проправя път през буйната растителност. Минаваше през високи водопади, през дълбоки блата докато не стигна до едно село. Той седеше скрит в рестителността и взе да го оглежда. Забеляза млада, стройна и красива жена. Тя обсъждаше нещо с мъж, който вуобще не приличаше на диваците от селото:
-Лара,- започна мъжа- според мен е много опасно да изследваме гробницата толкова бързо.
-Аз не мисля така- отвърна жената- и за теб съм г-ца Крофт.
-Но...
-Без никакво “но”, сега да се залавяме за работа.
“Значи това е известната археоложка Лара Крофт, има много силен характер и е голяма авантюристка, точно както Каин ми каза. Може да имам проблеми с нея”-
помисли си Разиел.
-Разиел- чу тих глас зад себе си. Обърна се и видя Каин, който “шепнеше”.
-Къде си?- попита Разиел.
-Търся храма на сарафаните, а ти до къде стигна?
-До селцето съм, където е гробницата и сега трябва да я намеря само че като гледам колко растителност има, няма да ми е много лесно...
-Ето защо трябва да се присъединиш към някоя от археоложките групи на г-ца Лара Крофт и тя да те заведе до там. Като стигнеш, има една врата, над която трябва с древни йероглифи да пише “От тук жив никой не е излезнал”. През тази врата трябва да минеш.
-Добре!-отвърна Разиел.
* * *
-Г-це Крофт разпечатана е вратата към последния и неизследван коридор на гробницата само че...
-Какво?
-Над нея и надписа е разчетен, който гласи: “От тук жив никой не е излезнал”.
-Е и?
-Работниците се страхуват, трябва Вие да отидете.
-Аз може ли да се присъединя?- чу се мъжки глас. Той идваше от човек, целия загърнат в дрехи с качулка и черни очила. Дори ръцете му бяха с ръкавици. Беше влезнал внезапно в колибата, в която Лара Крофт и цъдружника й разговаряха.- Не ме е страх от никави си надписи.
-Ти пък кой си?- попита мъжа.
-Аз съм емигрант, тъй като нямах пари камионът, в който се возих ме заряза и съм и съм вървял цял ден. Дочух, че говорите за работници и се моля да ме наемете. На мен, ако трябва ми плащайте най-малко от всички.
-А защо си се облякъл по този начин?
-Имам изгаряния по цялото тяло, аз съм меко казано... урод.
-И защо да те взема на работа...
-Робърт- обади се най-накрая Лара- аз щя го взема на работа!
-Но...- Робърт беше прекъснат само с една мимика. След това тримата излезнаха и се качиха в джипа, който беше паркиран пред колибата.
Пътят към гробницата беше исезаемо по-изчистен и с по-малко растения- работници ся бяха погрижили предварително. След като измина около половин час най-после Лара Крофт, Робърт и непознатият стигнаха до лагера пред гробницата, която предтавляваше само една дупка. Слезнаха в нея и пред тях се описа невероятна гледка- това беше едно огромно подземно помещение. В пртивополжния край имаше три различни коридора. Лара и Робърт се отделиха настрана, докато качулатият мъж остана и започна да се оглежда:
-Г-це Крофт, тази гробница е голяма загадка. Разбирате ли, в средния коридор откриха тялото на поглебания, в левия всички скъпоценности, с това една класическа гробница би се изчерпала, но този десен коридор... много е объркано... Десният, трети коридор, беше единственият запечатан и то много здраво. Пък и вижте навсякъде има процепи, за да минава светлина, разбира се повечето са запушени, но ние ги изчистихме, а пък там няма.
Точно когато свърши до няго дотича работник, който му каза, че е видяна втора врата след като са светели с фенери в третия коридор.
-Наистина е интересно- усмихна се Лара- отивам вътре!
-Не! Много е опансо! Не е изследвано достатъчно!
-Спокойно няма да съм сама. Ей, ти! Качулатия!
Странния мъж се обърна.
-Ела с мен.
Той я последва мълчаливо. Лара сложи своите пистолети и взе няколко електрически лампи с нея. Тръгнаха по коридора и стигнаха до вратата. Г-ца Крофт сложи лампите около вратата и взе да я оглежда. На масивния каменен портал имаше някакви несвързани черти.
-Ако позволите- започна странникът- ако свържите някои от линиите ще се получат същите йероглифи като над първата врата.
-Да, прав си!- възкликна Лара- Бзе длето и започна да стърже и стана така както над първата врата. След това една малка част от портала, приличаща на копче, изпъкна. Лара го натисна и вратата бавно се отвори.- Браво! Ще станем приятели с теб!- добави г-ца Крофт и потупа по рамото странника.
-Надявам се отвърн той.
Веднага щом масивната порта се отвори, ярхеоложката усети зловоние. Тя набръчка вежди и се опита да види в мрака. За нейна изненада изведнъж се отвориха много процепи и стана по-светло. Видя, че коридора продължава много навътре в гробницата и не успяха да забеляжат края. Както и да е те се заптиха навътре:
-Вече можеш да си върви...
Не бе довършила думите си, когато мина през един слънчев лъч и се отвори яма под тях. Паднаха в голяма зала. Там появи демон от тъмнината и атакува г-ца Крофт. Замахна, за да я удари, но не успя, защото тя прескочи бързо ръката му. Това беше един огромен зелен демон с много остри и голями нокти, беше може би два пъти по-висок от Лара. Докато тя се намираше още във въздуха, извади своите пистолети и започна да стреля по демона, но той сякаш не усещаше летящите към него куршуми. Едва стъпила на твърда земя Лара видя, че чудовището се засилва към нея. То я блъсна с главата си, тя падна и остана да лежи зашеметена от удара. Демонът се засили към странника, а той... Изчезна! Виждайки това, звяра направи същото- изченза! Лара Крофт не беше виждала нищо подобно през целия си живот и остана да лежи на пода напълно объркана.
* * *
След около половин час археоложката се събуди, бръкна в раницата си и извади очила за нощно виждане. Сложи си ги и разбра какъв късмет е извадила. Цялата зала без частта, на която седеше, беше с дупки, в които имаше шипове. Забеляза също и изход от залата. Стигна до него и видя безброй стълби отиващи нагоре. Самото стълбище беше около три метра широко. След това започна да се изкачва. Изведнъж чу щтракване и мигом инстинктивно побягна с всички сили нагоре. От процепи започнаха да се сипят стотици стрели по нея. За да ги избегне, тя направи предно салто и след това се претърколи около пет стъпала надолу, веднага се изправи и продължи да бяга. Внезапно се чу трясък и Лара видя как огромна канара се търкаля към нея. Тя моментално се обърна и започна да бяга назад, направи още едно салто, за да избегле стрелите, които не спираха да се сипят като дъжд. Стъпи доста нестабилно, защото беше много засилена, но успя да се спре с ръце, да се преметне и да продължи надолу. Вуобще не се обръщаше, защото знаеше, че всяка секунда е ценна. Най-накрая видя входа към залата. За нейна изненада видя врата с шипове, която започна бавно да се спуща и да запушва входа. “Е, сега и това ми липсваше!”- помисли си тя. В този момент видя една плоча, която изглежда бе паднала от тавана, беше сравнително гладка, около половин метър широка и един дълга. Лара стъпи върху нея и се засили право към изхода от този ад. Успя в последния момент да се хвърли от “превозното си средство” и да се претърколи странично, за да не я прамажат шиповете. Вратата зад нея се затвори, но Лара веднага се изправи и се измести светкавично встрани от портата, защото знаеше какво идва. Само след секунда се чу трясък и вратата, която блокираше входа към стълбите се разби на парченца, канарата се търколи в залата и падна в огромната централна яма с шипове.
Г-ца Крофт продължи по вече разчистените стълби. След като се изкачва около пет минути, археолажката попадна в друга голяма зала. Точно срщу нея имаше друг проход. Беше точно копие като предишната зала, но имаше множество процепи и Лара вече можеше да свалиочилат си за нощно виждане. Направи няколко крачки, когато чу звук от търкаляне зад нея. Той идваше от стълбището. Изведнъж от там изкочи канарата, която за малко, преди това, не уби Лара. Тя мина над г-ца Крофт сякаш беше лака като перце.
-Сега пък какво?!- извика археоложката.
Канарата се разтвори и от нея се появи чудовище, цялото то камък. То беше по-голямо от демона, който г-ца Крофт бе срещнала. Звяра понечи да я хване с огромните си ръце, но Лара негна под нях, претърколи се настрани и хвърли раницата си, за да не счупи очилата в нея. Веднага след това скочи назад вадейки пистолетите си и започна да стреля по чудовището. За жалост без никакъв ефект. Лара видя в единия ъгъл на помещението, че има четири камъка с различна височина. Тя побягна натам качи се първо върху единия след това върху другия, третия и най-накрая върху най-високия. Сега беше в безопасност, но не за дълго. То я последва и като стигна до това място започна да удря силно канарите, за да ги срине и да докопа археоложката. На Лара не и оставаше много време, но можеше да огледа от там звяра за слаби места. Чудовището имаше дълги и дебели ръце, къси крака, имаше огромно туловище и голяма глава приличаща на куб. Г-ца Крофт забеляза няколко по-големи пукнатини в тялото на звяра, в които можеше да напъха пръчка динамит и да го взриви... Из веднъж скалата под краката й силно се разклати и започна да пада. Лара веднага скочи на главата на чудовището, направи салто, падна зад него и избяга. Скалата от своя страна се сгромоляса върху звяра. Докато той се опитваше да се измъкне от купищата камъни, Лара разбра, че това е удобен момент и се затича към раницата си. Бръкна в нея и извади светеща пръчка и динамит. Чудовището беше се вече измъкнало от скалите и се засили към нея. Пак то се опита да ясграбчи, Лара се плъзна под него и направи опит да напъха динамита в пукнатината в корема му, но без успех. Докато беше зад чудовището, видя една много голяма цепнатина под главата на звяра. Запали светещата пръчка, а след това с нея и динамита. “Сега или никога!”- каза си Лара. Чудовищетосе обърна към нея, тя скочи върху риката му, след това върху рамото му, напъха запаления динамит в пукнатината. Скочи назад, падна пред звяра, усмихна му се и избяга. Той като че ли разбра какво ще се случи, коленичи и се подпря на ръцете си. Миг след това се чу взрив и глава та му се търколи на пода. Лара взе раницата си, видя, че са й останали един динамит и три светещи пръчки, сложи очилата за нощно виждане и пое по следващия тъмен проход.
Този път г-ца Крофт се озова внеколкократно по-широк коридор, чийто таван не се виждаше и чиито десни стени бяха с отвори, а леви- покрити с остри шипове. Тя само напреви малка крачка и след като стъпи чу странен звук. Миг след това огромна струя вода с огромно налягане излезе от първия отвор на дясната стена. Течността беше с такава сила, че с лекота би я изблъскало право в шиповете. “Този път на ръж.”- усмихна се Лара. Започна да бяга, а зад нея водата не спираше да излиза. “Лесно е!”- помисли си тя. Стъпи върху една от плочите, струя вода се появи пред нея. Сега имаше вода пред и зад нея, оставаше само... Без много да мисли тя се засили към шиповете, които за нейно щастие бяха по-рядко разположени. Покатери се нагоре по тях, за да избегне водата. След това тя продължи по шиповете към вратата, защото беше по-безопасно. Изведнъж един от заострените колове, под крака й, слезе малко по-надолу, нещо изщрака силно! Внезапно шиповете от двата края започнаха да се изтрелват по определени групи- точно срещу дупките в дясната стена. Лара запали последния динамит и го хвърли метри пред нея. След това се придвижи бързо на безопасното място. Видя, че там са останали само дупките, в които е имало шипове. От тях, изведнъж, излезе силна струя въздух. Лара падна върху плочките. Мигновеносе изправи и побягна към вратата в края на коридора. Едвам успя да се добере до нея.
Там нямаше коридор, а вход към зала, цялата изпълнена с дупки, чието дъно не се виждаше. От тях излизаше огън на струи. В края на залата имаше внушително голяма порта с йроглифи над нея. Лара ловко прескочи всички ями, които бяха на путя й. Влезе в тъмната стая. Там имаше плоча с йероглифи, която беше осветена от струя светлина. Изведнъж вратата зад нея се затвори, а друга вдясно се отвори. Внезапно от тъмното се появиха два демона. Единият я удари, тя падна и се отпусна. Тогава се появи качулатия странник. От ръката му излезе някаква синкава енергия, която придоби формата на острие. Той отряза главата на единия демон, а другия наръга. Двата звяра се пръснаха в бяла светлина, която влезе в остието. Странникът свали своите дрехи... Това беше Разиел!
-Ти кой си всъщност?- попита Лара.
-Аз съм Разиел- Крадецът на Души и дойдох да взема това.- той посочи плочата с йероглифите.
-Не!- Извика се г-ца Крофт.
-Знам, че ти е тежко.- отвърна Разиел- Ти премина през много изпитания, за да дойдеш до тук. Гуен’ден зон е фрит. Гуен’ден зон е непал. Гуен’ден зон е геон. Гуен’ден зон е дерон.
-Какво?- учудено попита Лара.
- Гуен’ден син на въздуха. Гуен’ден сина на водата. Гуен’ден син на земята. Гуен’ден син на огъня. Първо е трябвало да бъдеш бърза като вятъра, след това да се пребориш с моща на земята, а после с водата и накрая- с огъня. Нали така, поправи ме, ако греша. Всичко е написано по стените.
-Няма да вземеш плочата!- Лара се изправи и насочи пистолетите си право към главата на Разиел.
-Давай, стреляй.- спокойно каза той.
“Бам, бам!”- Разиел беше уцелен точно в главата. Той мигом изчезна. След секунда се появи, взе плочата и пак се изпари. Лара остана без думи, за пръв път виждаше подобно нещо...
|
|
|
|
|
Dr. J.J. ko4a
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 12 Авг 2003 15:02
Moje da sa se polu4ili prostitii . Pone se postarar . Sq pi6a 4ast 3.
|
|
|
|
|
Bobi Turboto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2003 15:28
НИКИ в тоя разказ видях копромати. Ники аз видях компромата.
Ебахти простотията копеееее. Що не земеш да направиш нещо свесно за човечеството аааааа ми пишеш некви, разказчета, стихотворения, простотиии, майка******** ***** ***** ***** ****, баси тва се цензурира, я пак ******** цензурира се бе, вече неможеш да напсуваш никой, НО ще ти кажа едно
Бих желал да установя аааа такова сексуален контакт с майка ти без нейно разрешение, е тва вече небеше цензурирано.
___________________________________ Аз вече пратих СМС на 1117 за "Българската Коледа" и помогнах на дете. А Вие?
|
|
|
|
|
MAFIOTA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2003 11:19
SUPER GOTINO MNOGO ME KEFI
ARE PISI PO BURZO
___________________________________ sasa21
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2003 19:34
Mnogo Cool pi4 go ahead!
|
|
|
|
|
JOHNY_B
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2003 22:53
да готин е разказа
добре си се справил коч
|
|
|
|
|
Dr. J.J. ko4a
|
|
|
|
Заглавие: Re: cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more... Публикувано на: 17 Авг 2003 10:51
kompa mi umrq ama go opraih produljenieto ide sled nqkolko dni .
|
|
|
|
|
Dr. J.J. ko4a
|
|
|
|
Заглавие: ?“?»?°???° 3 Публикувано на: 27 Яну 2004 22:22
?????…?µ???»???¶???°?‚?° ???‚???µ???µ ???†?µ???µ???µ???°. ?—?° ???????? ?????‚ ???µ ???‚???°?…?????°???µ ???‚ ???µ?‰?? ?? ???µ ?‡?????µ???µ ???°?»?? ???????±?‰?µ ???? ???‚???????° ???° ?????µ???»?µ?????° ? ?°?·???µ?». ?????µ?‰?°???µ ?????‰?‚?°, ???????‚?? ???·???????°???µ ???‚ ???µ????. ?’?????‡???? ?? ???»?°???°?‚?° ?? ???µ ???±???????° ?‡?????°???µ ???»?°???????µ:??????· ?????? ? ?°?·???µ?»- ?????°???µ?†???‚ ???° ?”??????... ?”?°???°??, ???‚???µ?»????..., ?“???µ????™???µ?? ?·???? ?µ...???, ?“?»?°???°?‚?° ?? ?‰?µ???µ ???° ???µ ???????????µ, ?·?° ???????? ?????‚ ?±?µ ???µ?????????????° ???°?????? ???° ?????°????. ???±?»?µ?????° ???µ ?·?° ???° ???‚?µ???°?‚?°, ?·?°???°?»?? ?µ?????°?‚?° ?????µ?‚?µ?‰?° ???????‡???° ?? ???µ ?·?°???»?µ???° ?? ???µ??. ?????µ???µ ???µ ?? ???µ?‰?? ???°?‚?? ?‚???°???? ?? ???? ?µ?????? ?????µ???µ ???»?°?? ?·?°???????????? ?????»???? ?? ????????: ????‘?????°?? ???‚ ?‚????!???. ?›?°???° ?±?µ?· ???° ???????»?? ???µ ?·?°?‚???‡?° ?????µ?· ?????°?‚?°?‚?°, ???????‚?? ???µ ???‚???????? ???»?µ?? ???°?‚?? ? ?°?·???µ?» ?±?µ ???·?µ?» ???»???‡?°?‚?°. ?????µ?? ???µ?? ???µ ???‚?????? ?????»???? ??????????????, ?? ?‡?????‚?? ?????°?? ???????? ???µ ?????¶???°???µ ?????µ?‚?»?????°. ?—?°?‚???‡?° ???µ ???°?‚?°??, ???? ???????°?? ?‚?????° ???µ ?±?µ???µ ?›?°???°, ???????°?? ?? ?‚???·?? ???????µ???‚ ?? ???µ?? ???????°???µ ???°?·??????????. ???? ???°???? ?‡?????°???µ ?? ???·?????»???????°???µ: ??????????‡??!???, ????????µ?‚?????????»?? ???µ!???. ?“?»?°???°?‚?° ?? ?±?µ???µ ???·???»???‡???»?°. ?? ???????‡???? ?‚?µ?·?? ?·?°???????? ?‚?? ?????µ???????»?????°???µ ???????¶?µ???‚?????‚??(???? ???µ?‡?µ ?·???°?‡???‚?µ?»???? ????-?»?µ?????? ???°???°????). ???‚???µ?»?? ???µ ???‚???µ?»???°?…?° ???‚ ???????‡???? ????????????, ?° ?‚?? ???????°?? ?·???°?µ???µ ???????° ?‰?µ ???µ ???·???‚???µ?»???‚ ?? ???? ???·?±???????°???µ ?±?µ?·?????????µ??????, ?????µ?????°?‡?°???µ ??????, ???????‚?? ???µ ???‚???°?????…?° ?????? ???µ??. ???°??-???°?????°?? ???‚???????° ???? ?????µ?‚?»?????°?‚?°. ?‘?µ???µ ???µ ???·?????°?»?° ?‚???‡???? ?? ???»?°?????°?‚?° ?·?°?»?° ???° ???????±?????†?°?‚?°.
- ?“?????????¶???†?µ ???????„?‚!- ???·???????° ? ???±?????‚, ???? ?‚?? ???µ ???? ???±???????° ???????°?????? ?????????°?????µ, ?????????‚?? ???????????»?¶?? ???° ?‚???‡?°. ?????¶???‚ ???µ ???°?????°???? ?????‰??, ?·?° ???° ?? ???????µ, ???????? ?±?µ???µ ???????????°?» ???° ???µ ???? ???µ ???±?????‰?° ?????????? ?????????°?????µ.
?›?°???° ???µ ???‚???µ?»???° ???°??????. ???????????»?¶?? ???° ?±?????° ?±?µ?· ???° ?·???°?µ ???° ???????µ ???‚?????°, ???? ?±?µ???µ ?????????????°, ?‡?µ ?µ ???·?±???°?»?° ?????°?????»?????? ?????‚. ?????‡?° ???????»?? ???µ?‚???°???µ???µ?‚ ?????????‚?? ???°?????‚???µ ?? ???¶???????»?°?‚?° ?? ???°??-???°?????°?? ???µ ???????? ???? ?????‡???????‰?µ. ???°?????° ???° ?????»?µ???µ ?·?°?????…?°???° ?? ???·???µ???????¶ ???????‚ ?? ???µ ???·?±?????‚????. ???????»?µ?????° ?? ?????‚?????‚?? ?????‡???????‰?µ, ???? ???µ ???????? ???° ???????? ?????‰?? ?? ???µ?????????»?µ?????°?‚?° ???????????° ???????°. ???·???µ???????¶ ???????‡???? ???µ ???·?±?????‚????. ?????¶?µ???µ ???° ???°?????? ?????° ?‡?°?? ???° ?????????‚??. ?—?° ???????? ???¶?°?? ???????? ?????????????? ???‡?? ?? ???????¶?µ?????‚?? ???????°?»?° ???° ?????‚????????. ???????° ?±?µ???µ ???µ?‰?? ??????????????!
- ?—?????°???µ??.- ?????????????????? ?? ?????·???°?????µ?‚?? ???‚ ?????‡???????‰?µ?‚??.
????”???µ?? ???µ ???? ?µ ???µ?????, ???????????»?? ???? ?›?°???°.
- ?”???»???? ?‡?°???°?… ???° ???µ ?????????? ?????????? ???????‚?°?‚???‡???? ?????»?µ??, ?·?° ???° ???µ ???????»?‡?? ???° ???»?????°?‚?°, ???????‚?? ???? ???·???µ????! ?? ?µ?‚?? ?‚?? ???? ???·?±???°???°?‚?°!- ???????????»?¶?? ?????‚?????????°.
- ?—?° ???°?????? ??????????????? ??...- ?›?°???° ???µ ?·?°???????»??- ???°?????? ???? ?‚???
- ???· ?????? ?????????‚?? ?µ?????? ?±????, ???????‚?? ?????????????° ???° ???µ ?????·???°???µ ?????µ?‚?°, ?? ???????‚?? ?‚?? ?¶?????µ?µ??- ???°?·?° ???????????‡???? ?????‚?????????°.- ?•?????? ?‡?????µ??, ???°???????? ???°???? ???µ ???????»?‡?? ?????µ?‰?? ?…?°?????????????‚?° ?? ?‚?????±???°???µ ???° ?±?????µ ???????‰???¶?µ??. ???·?±???°???????‚ ?·?° ?‚?°?·?? ?·?°???°?‡?° ?±?µ???µ ? ?°?·???µ?», ?? ???????‚?? ???????? ???? ???µ ?????µ?‰???°?»?°, ???? ???·???»?µ?¶???° ?·?° ???µ???? ???µ ?±?µ???µ ???·?????????? ???° ?????°?·???° ???????‚?µ ?·?°???????µ????...
- ???°?????? ???????°?? ???° ???°?¶?µ??, ?‡?µ ?? ?°?· ?‚?????±???° ???° ?‚?? ???‚?°???° ???»??????????? ???°???° ?»???
- ???µ ???µ ?????? ???°?·?°?» ?‚?°???????° ???µ?‰??. ?????????‚?? ?‚?µ ?????»?? ???° ???? ?????????????µ??.
- ?????°?? ?µ?????? ????????????!
- ???°?¶??.
- ?—?°?‰?? ???°?‚?? ???? ?±???? ?? ???? ?‚???»???????° ?????»?µ??, ???µ ???? ?????????????? ???°?±???‚?°?‚?° ???°???
- ?’???µ?»?µ???°?‚?° ???? ?????° ?????°?????»?° ?? ???»?°???‚?‚?° ???° ?????‚?? ?µ?????? ?±???? ???µ ?µ ?±?µ?·?????°?????‡???°. ?”?°, ?‚?? ?µ ?????????????°, ???????µ?‡?µ ???‚ ?????»?????‚?? ?????¶?µ?? ???° ???? ?????µ?????‚?°??????, ?° ?????»?°?‚?°... ?????????‚?? ???µ ???????° ?‚?????? ?‚?°???° ???° ???±???? ? ?°?·???µ?».
- ?? ???°?????? ?‚?????±???° ???° ???°?????°????, ?????? ?? ?·?°?‰?? ???° ???? ?????°?????
- ?”?° ???±???µ?? ? ?°?·???µ?» ?µ... ?»?µ??????, ???? ???????°???? ???µ ???????‰?°. ?•?‚?? ?·?°?‰?? ?‚?????±???° ???° ???? ?????µ???»?µ?????°?? ???? ?????°??.
- ???°?? ?‚?°???°?
- ???????°?‚?? ? ?°?·???µ?» ???????µ, ?‚???? ???µ ?????µ???°???? ?? ?????µ???‚???°?»?????‚?? ???·???µ???µ?????µ, ?‚?°?? ?‚???? ?·?° ???µ?????????? ???????»???‰?° ???????‚?°?‚???‡???? ????????, ?·?° ???° ?????¶?µ ???° ???µ ?·?°?????????µ ?? ???µ?°?»?????? ???????‚.
- ???????° ?µ ???µ?‰?? ???°?‚?? ???° ???? ???????????° ?????° ?????‚???- ?????????‚?° ???‡?????µ???° ?›?°???°.
- ?”?°, ???µ?‰?? ?‚?°???????°. ???????±???° ???° ?·???°?µ??, ?‡?µ ???????±?‰?µ ???????° ???° ?‚?? ?µ ?»?µ?????? ?? ???µ???????¶ ???° ???? ???????????µ??.- ???°?·?° ?±?????°- ?’ ???????±?????†?°?‚?° ?‚???? ???µ ?????‚?°???? ???° ?±?????µ ?·?°???‚???µ?»????, ?·?°?‰???‚?? ?·???°?µ???µ, ?‡?µ ?‚?? ???µ ???? ???????°?????° ?·?°???»?°?…?° ?·?° ???µ????. ?”?° ???µ ?·?°?±???°???????µ ?? ?????…?° ???° ???????‚???‡?????? ???µ?‡ ???????» ? ??????????, ???????‚?? ?µ ?? ???????°?‚?° ????. ?????? ???·?????»?·???° ???°???? ???°?»???° ?‡?°???‚ ???‚ ?µ???µ?????????‚?° ???? ?µ ???????‚?°?‚???‡???° ???° ?‚?µ ?·?°?»???‡?? ???‚ ?»?????° ???° ?—?µ?????‚?°.
- ???????°???° ???°?? ???° ???? ???µ ???????‚?????????????‚?°?????- ?????????‚?° ???°?»???? ???·???»?°???µ???° ?›?°???°.
- ?????°???µ ?µ?????? ???°??????, ?????µ?? ???????‚?? ?‚???·?? ???µ?‡ ?µ ?????‡?‚?? ?±?µ?·?????»?µ??. ???°?·???°?? ?????‡?‚?? ?±?µ?·?????»?µ??, ?·?°?‰???‚?? ?‚?°???????° ???µ?‰?? ???µ ?????¶?µ ???° ?±?????µ ???°?‚?? ???±???????????µ???? ???????¶???µ ???????????°.
- ?? ???????µ ?µ ???µ???° ?‚???·?? ???°???????
- ?????? ?±?µ???µ ?…???????»?µ?? ???‚ ???°???? ?? ?µ?????? ???????‚?°?», ?·?° ???° ?±?????µ ?·?°?‚???????µ?? ?? ???° ???µ ???????°?‚ ???° ?????????°?‚ ?????‰?µ???‚???° ???‚ ?????????? ???·???µ???µ?????? ?? ?‚???·?? ???????‚.
- ?• ???°?‚?? ???µ ?µ ???·???±?‰?? ?? ?‚???·?? ???????‚, ???°?? ?‰?µ ???? ???? ???°???µ???- ?????????‚?° ???‡?????µ???° ??-?†?° ???????„?‚.
- ????????????????, ?????µ???µ?‚?? ?? ?????µ?‚?????µ?‚?µ ???° ???° ?????? ???‚???°???°.- ???‚?????????° ?????‚?????????°., ?°???? ???????????µ ?????¶?µ???µ ???° ?????° ?????‚?°, ?????????????? ?‰?µ???µ ???° ???µ ?????????…???µ.
- ?? ???????µ ?µ ???µ???°?
- ??????.- ???·???µ???????¶ ???·?????????° ???????? ?????µ?‚?»?????° ?????µ?? ?›?°???° ?? ???? ?????°???°?‚?° ?? ?‚???????° ???µ?‰?? ???°?‚?? ???µ???°?»?????? ?????? ?????? ???°?????? ?????????µ???°?‚?°.- ?’?·?µ???? ???? ?? ?????±?µ???? ? ?°?·???µ?».
- ?‘?µ?· ???????°?????? ???»????????, ?±?µ?· ???°?????? ?? ?±?µ?· ???° ?‚?? ?±?????° ???»???????????
- ? ?°?·?±?????° ???µ, ?°???? ???????°?? ?‰?µ ???µ ?·?°?????»???° ?????µ?? ?‡?µ?‚???????‚?µ ?????»??.
- ?©???? ???°?·???°??.
???‚ ?????‰???‚?? ???·?»?µ?·???°?…?° ?????°?»?°, ?†???»?°?‚?° ?????µ?‚?µ?‰?° ?? ?·?µ?»?µ????, ????????, ?????µ?‚?µ?‰ ?? ?‡?µ?????µ????, ???????°, ?????µ?‚?µ?‰?° ?? ?????????? ?? ?????…?????????° ?????µ?‚?µ?‰?° ?? ?±???»??. ???µ ???µ ???????????°?…?° ?????? ???????°?‚?° ?? ???±?????????°?…?° ?????‚?????????°, ???????‚?? ???‚?°???° ?¶???»?‚?° ?????µ?‚?»?????°. ?’?????‡?????‚?µ ???µ ?????µ?????????…?° ?? ?µ?????? ?? ???»?µ?? ???µ?????????? ?????»?µ?? ?±?»???????? ?·?°???»?µ???? ?›?°???°. ???°?‚?? ???‚???????? ???‡?? ????????, ?‡?µ ???????‡???? ?µ ?±???»?? ???°???‚?? ?????µ????.
- ???????° ???°?????? ?±?µ???µ?
- ?—?°???»?µ?… ???µ ???° ???µ ?‚?? ?????°???? ?????‰??. ???????°?? ?°?±?????»???‚???? ???????°?????° ???»?°???‚ ???°?? ?‚?µ?±. ???µ???° ???° ?‚?? ???? ?????»?°?¶?°.
?????? ?‡?µ?‚?????? ?????????µ?‚?° ???µ ???·???????µ?????…?° ?? ???µ ???‚???µ?»???°?…?° ?????? ???µ??. ???»?°???°?‚?° ?°???…?µ?°???»???¶???° ???????‚???????? ???‡?? ?? ?? ???·???µ???°???° ????????, ?‡?µ ???????µ?????‚?µ ???µ ?±?»???????°?‚ ?? ???µ?‰?? ???°?‚?? ???µ?????????? ?‰???‚ ?? ???µ ???????°?‚ ???° ?? ???°?????°?????‚ ?????‰??. ???·???µ???????¶ ?›?°???° ???µ ?????‡???????‚???° ?????µ???µ???°. ?’?·?µ ???°???????°, ?·???????‚?? ?±?µ???µ ?»???±???????‚???°, ???????????° ???? ???µ???° ???µ ?±?µ???µ ?????¶???°?»?° ???µ?‰?? ?‚???»???????° ?????‰????, ???????°???µ ?? ???° ???? ?????????µ ???‚?????°?????°?‚???? ?‚?????„?µ?? ?? ???° ???°?·?±?µ???µ ?·?°?‰?? ?±?µ???µ ?†???»?°?‚?° ?‚?°?·?? ???°?±???‚?°.
- ?????????? ?????±???µ- ???°?·?° ?????‚???????????‚. ???µ???° ?‚?????±???° ???°???? ???° ?‚?? ???°?¶?° ???°?? ???° ?????????»?µ?????? ? ?°?·???µ?» ?? ?????µ???‚???°?»?????‚?? ???·???µ???µ?????µ. ?????° ?µ?????? ???µ???°?»??????, ???????‚?? ?‚?? ???·?µ ?????µ???? ???????»?? ???????????° ???‚ ?????µ???????? ?…???°?? ???° ?????????‚?µ ?? ?®?¶???° ?????µ???????°, ?????????°???? ?‡?µ?????µ??. ???µ?‚?? ?»?? ???µ?
- ?”?°! ?? ???°?????? ???° ?????°???? ?? ???µ?????
- ???»???¶?? ???? ???° ?????°?‚?° ???? ?? ???°?‚?? ???????°?? ???° ?????µ???????µ?‰ ?? ???????????? ???????‚ ?????????‚?? ???? ???????????°?? ?????»????. ?”?° ???·?»?µ?·?µ?? ?µ ?????‰???‚???‚??.
- ?”???±???µ.
- ???°?? ???µ?‡?µ ???? ?µ ???????? ???°?????? ?????‚ ?‰?µ ?????µ???µ??- ???·?µ ???°?????????‚ ???° ???µ???????? ?? ?????¶???°?? ?¶?°?¶???°?‚?° ?‚?? ?·?° ???????‚ ?? ???‡???‚?µ, ?????????? ?????±???µ.- ???»?µ?? ?‚?µ?·?? ???????? ?????‚???????????‚ ???µ ???·???°????. ?????‡???????‰?µ?‚?? ???‚?°???° ???‚???????? ???µ?????????»?µ?????? ?? ???????‡???? ???? ?±?µ???µ ???°???‚?? ???±???????????µ????.
* * *
???»?µ?? ???°?‚?? ?›?°???° ???µ ???????±???° ?? ???µ?»???‚??, ? ???±?????‚ ?? ???»?µ???°???µ ???‡?????µ????:
- ???°?????? ???‚?°???°? ?’?»?µ?·???°?…?‚?µ ?? ???????±?????†?°?‚?° ?????°???°, ?° ???·?»?µ?·?µ ???°???? ?‚??. ?”?° ???µ ?±?? ???° ?µ ?????????» ?????·??...
- ???µ.- ???‚?????????° ???????????????? ??-?†?° ???????„?‚- ?????????‚?? ???·?»?µ?·?µ ?????µ?· ???????? ???·?…???? ?? ???°??-?»???????‚?? ?µ, ?‡?µ ???‚?????°?????° ???µ?‰?? ?????????? ???°?¶????.
- ???°?¶?µ?‚?µ ???°?????? ???° ?????°?????
- ?????‰??. ?”???µ?? ?·?°???????°???°?? ?? ???µ ???????±?????°??, ?‰?µ ?‚?? ???»?°?‚?? ?? ???????‡???? ?‰?µ ?µ ?????µ???µ????.
- ????, ????...- ?????…?µ???»???¶???°?‚?° ???µ ???°?·?° ?????‰?? ?? ???·?»?µ?·?µ ???‚ ???‚?°???‚?°.
* * *
?›?°???° ???µ ???????±???° ?? ?????‰?°?‚?° ???? ?????? ???µ???µ?‚ ???µ?‡?µ???‚?°. ???°???????°???µ ???µ ?? ???????????????‚?? ?????µ?????µ?????µ:
- ?’???????°?»?° ???‚?µ ???µ ?‚???»???????° ??????????- ???°?·?° ???????????????‚ ??.
- ?”?°, ???°?»???¶?? ???µ- ?????????…???° ???µ ?¶?µ???°?‚?°.
- ?”?° ???µ ?????¶???°?µ?‚?µ ???‚ ???µ?‰???
- ???µ.
?›?°???° ???µ ???°?‡?? ???? ???‚???»?±???‚?µ ?????µ?? ???µ??. ?’?»?µ?·?µ ?? ???‚?°???‚?°, ?? ???????‚?? ???????¶?µ???µ ???????????????‰?°?‚?° ????, ???????‚?? ?±?µ ???°???µ?????»?° ?????µ?· ???????°?»???‚?µ ?µ???????µ?????†????. ?’ ?µ?????° ?????‚?????»?µ???° ???µ???†???? ?? ?»?????? ???‚???µ???µ ?????°?????? ???µ???°?»??????. ???? ???? ???·?µ ?? ???? ???? ???»???¶?? ???° ?????°?‚?°. ?—?° ???µ?? ?±?µ???µ ?????????? ?»?µ?????? ???° ?????¶?µ?»?°?µ ?????»???? ?? ?????‚?????????? ???° ???‚?????µ ?? ?????µ???‚???°?»?????‚?? ???·???µ???µ?????µ, ?·?°?‰???‚?? ???????°???µ ???° ???? ?????????µ ???‚?????°?????°?‚???‚?? ???‚ ? ?°?·???µ?». ???????°???µ ???° ???°?·?±?µ???µ ?·?°?‰?? ?‚???»???????° ?????????‰?? ?????»?? ???µ ?????‚?µ???µ???????°?‚ ???‚ ?‚?????„?µ?? ???° ?µ?????° ???????±?????†?°, ???????‚?? ?? ?????°?????µ?????µ ?? ?????????? ???µ ?±?µ???µ ?????±???µ ???°?·?µ???°. ?—?°???????»?? ???µ ?·?° ???????‡???? ?‚?????° ?? ???? ???°?·?° ???° ????: ????©?µ ?‚?µ ?…???°???°, ???????°?? ???° ?‚?µ ?…???°???°!???. ???·???µ???????¶ ?‚?? ???µ ?????‡???????‚???° ???? ?»?µ???° ???‚ ???µ???†?µ ?? ???????°?? ?»?µ?‚?µ???µ, ???? ???»?µ?? ???µ?????????° ???µ ???·?????° ?? ?????‰?°?‚?° ???‚?°??. ?’?????‡???? ?±?µ???µ ???°???‚?? ?????µ???? ???°???? ?‡?µ ???????°?? ?‚????????, ?????????? ?? ?????‚????. ?›?°???° ?·?°?????‡???° ???° ???µ ?????µ?»?¶???° ???‡?????µ???°. ???‚???°???????‚?? ?±?µ???µ, ?‡?µ ???????»?? ???µ?? ???±?????°?»???…?° ?±?µ?»?? ?????»?±?° ???‚ ?????µ?‚?»??????. ?????????? ?‚?? ???·???°???? ???????‚???»?µ?‚???‚?µ ???? ?? ???? ???°?????‡?? ?????? ???°??-?±?»???·?????‚??. ???????°???° ?‡?? ???»?°?? ?? ???»?°???°?‚?° ????: ??????°?? ?±?????·?? ???µ ???µ???? ???° ?????????µ?? ?‚????????. ?????·?? ???»?°?? ?? ???µ ???‚?????? ???????°?? ?????·???°?‚. ???????° ?±?µ ?????·?? ?????‚???????? ?±????, ???????‚?? ?? ?±?µ???µ ???°?·?°?» ???°?? ???° ???µ ?????????µ???µ ?? ?‚?????° ???·???µ???µ???? ?? ???°?? ?????¶?µ ???° ?????±?µ???? ? ?°?·???µ?».
- ?”?°.
- ???????°, ?????µ?‚?? ???????°?? ???° ???±???µ?? ???° ???????? ???° ???????µ?»??, ???????»??, ?‡?µ ???????° ???° ?????¶?µ?? ???° ???? ?·?°???‚???µ?»????.
- ???°?? ???°. ???°?????? ???????°??? ?’?µ?‡?µ ???°?? ???? ???°?·?° ?? ???°???µ ???????‡????, ???‚ ?????µ?‚?? ?????°?? ?????¶???°.
- ?• ???µ ???????‡????. ???????±???° ?‚?? ???‰?µ ???µ?‰??- ?????µ?? ?›?°???° ???·???µ???????¶ ???µ ?????????? ???µ?‡ ???°?????????±?????°?‰ ???° ???µ?‡?????µ?‚?µ, ???????‚?? ???·?????»?·???°?‚ ???°???????°???‚?µ ?? ?????????¶???‚?µ- ?‚????????, ?·?????°??, ?????°?†?????·?µ??... ?–?µ???°?‚?° ???? ???·?µ ?? ?? ?????»?????? ???‡???????°???µ ???·???°, ?‡?µ ?µ ?»?µ?? ???°?‚?? ???µ???†?µ. ?’??????, ?‡?µ ???? ???µ???? ???° ???·???????????°???? ???????°?????? ???‚???°?????? ???µ???????»???„??. ???° ???????±?° ?? ???µ ?????????? ???°?»???„, ???????µ?‚?? ???° ???? ?????…???µ.
- ???????° ?????? ???°?????? ?µ, ?‚?????±???° ?»?? ?????
- ???????° ?µ ???µ?‡???‚ ???° ?”???????????????‚, ?‚???? ?µ ?‚???»???????° ?????????‰, ?‡?µ ???µ ?????¶?µ?? ???° ???? ?????µ?????‚?°??????. ?’???????µ???? ?‚?????° ?????»?°?‚?° ???? ?µ ?????‰?? ?? ?????°?????µ?????µ ?? ???µ?‰???‚??, ?????µ?‚?? ???????‚?µ?¶?°???° ? ?°?·???µ?». ????, ???±?°?‡?µ ?????°?? ???°?????????‚ ???° ???µ????????. ?”???»?µ???? ???? ???? ???????????‚?µ ???? ?? ?‚???? ?‰?µ ???‚???? ?‚?°?? ?±?µ?· ?????????? ???° ?????¶?µ ???° ?‚?? ???? ???·?µ???µ. ?? ?µ?????? ???????»?µ???µ?? ???????µ?‚, ???‚?????? ?? ?????????? ?†?????????° ???° ???????µ?‚???‚ ???µ ???°?‚?????????‚?µ, ?° ???????‚???»?µ?‚???‚?µ ?‚??, ?‚?°???° ?‰?µ ?????¶?µ?? ???° ???????‡???????? ???????µ?‡?µ ?????µ???° ???° ? ?°?·???µ?».
- ?? ???°?? ???° ???? ???°???µ?????
- ???°?? ?????? ?·?°?±???°?????» ???° ?‚?? ???°?¶?°. ???µ???°?»?????????‚ ,???????‚?? ?‚?µ ?????????µ???µ ?‚???? ?µ ?????????°?? ?·?° ???°???????°???µ?‚?? ???° ?????°???†?? ???° ????????, ???‚?????° ???° ???????????°?? ???° ???? ???‚???????µ?? ?‰?µ ?????µ?‚???? ???????µ ?µ. ???????° ?????¶?µ ?±?? ?µ ???????»?µ???????‚??, ?????µ?‚?? ?‰?µ ?‡???µ?? ???‚ ???µ??. ???±???????? ?????µ?????°?????° ?°???…?µ???»???¶???µ.
?“?»?°?????‚ ???·?‡?µ?·???° ?? ???»?°???°?‚?° ???° ?›?°???°. ???? ?????¶?µ?»?° ?????»???? ???° ???°???µ???? ? ?°?·???µ?» ?? ?????µ?‚?? ???µ?‰?? ???‚???°?????? ?????????? ???°?»?µ?‡?µ ???‚ ???µ?? ???° ???‚???‚???†?? ?????»?????µ?‚????, ???? ???? ?????µ?‰?°???µ ?? ?????? ???????????° ?µ, ???????µ ?µ. ????”???±???µ, ?????????? ?????±???µ??? ???? ???°?·?°. ?????·?? ?????‚ ???????????° ???° ???µ ?????????µ ?? ???µ?°?»?????? ???????‚. ?????????? ???µ ???·?????° ?? ???‚?°???‚?°, ???????‚?? ???µ?‡?µ ?±?µ???µ ?????????°?»?°???°. ??????‚?????° ?·?° ?‚?°?·?? ???µ?‡?µ????? ???????????»?? ???? ?? ???‚?????µ ???° ???? ?»?µ?????µ, ?±?µ???µ ???·???????µ??, ???±???????°???°, ???? ?·???°?µ???µ ?????????‚?° ?†?µ?»- ???° ???±???µ ? ?°?·???µ?».
???° ?????‚???????‚?° ?›?°???° ???? ???????»?µ???µ, ?‡?µ ???????‡???? ?µ ?±???»?? ???°???? ?µ?????? ?????????? ???‚???°???µ?? ??????, ???? ???????? ???°?????????‚ ???° ???µ???????? ???????…?? ???????????‚?µ ???? ?? ???µ?‡???‚ ?????????? ???° ???‚?µ???°?‚?° ?? ???°?»???„?° ????. ???‚?°???° ???·?µ ???? ?????? ???° ???µ ???????µ?¶?? ?? ???‚?????µ ?? ???°?????° ???° ???????????»?? ???°?»???? ???° ?‡?????‚ ?????·?????…. ?‘?µ???µ ???‚?????µ???° ?µ???µ?????° ?????‚??????, ?????????µ?‚?°?‚?° ?±???…?° ?? ?????°???????? ???°???µ???? ?»?????‚?°, ?????????? ???‚ ???????‚?? ?±???…?° ?????°???°?»?? ???? ?°?»?µ???‚?µ ?? ???°?????°. ?‘?µ???µ ???°?‚?? ???????°?????° ?????????°?·???°. ?—?° ?›?°???°, ???±?°?‡?µ ?‚?????° ???????°?? ???·???»?µ?¶???°???µ ???µ???????????? ?????????µ???µ ?·?°???????»?µ???°, ?…?????°?‚?° ???????»?? ???µ?? ???????°?? ?±???…?° ???°?‚?? ?±?µ?·?????????? ?„??????????. ???»?µ?? ???????»?? ?????»???????? ?‡?°?? ???µ?????° ???° ?µ?????° ???µ?????° ?? ???????»?µ?????° ???°?????»?? ?? ?????°???°?‚?° ????. ?§?????µ???µ ???µ ???°?????° ?????¶?µ???µ ???° ?±?????µ ?‚?°?·?? ?????‚???????° ?·?°???????‚???»?° ???µ ???????»?? ???µ??, ?????°???µ ???°???? ?µ?????? ?????µ???‡???????‚?????µ- ?‚?????µ ?‰?µ???µ ???° ?±?????µ ???°??-?????»???????‚?? ?? ?????µ?????·???????°?‚?µ?»???‚????. ?????? ?±?µ???µ ?‚???·?? ? ?°?·???µ?»- ?????°???µ?†???‚ ???° ????????. ???°?? ???µ ?‡???????‚???°???µ ???µ?????????????° ???° ???? ?????µ???»?µ?????°. ???????°, ?????µ?‚?? ?±?µ???µ ?????????»?° ?µ ?±???»?? ???°?? ???????????° ?‡?????µ??, ???°?????? ???? ?±?µ???µ ???????°???°?»?? ???? ?‚?°???°???° ?„???????° ???° ????¶???????‚????
- ?”?° ???µ ???????‡?°?µ?? ???°???°?- ???µ?????° ???? ???µ?? ?µ?????? ?????¶ ?????µ???°?? ???° ?????»???‡???? ?? ?????????? ?±?µ?»?µ?·?? ???? ?»???†?µ?‚?? ????, ???????‚?? ???‚???°?????? ?·?°?‰?? ???µ ???? ?????°???µ?…?° ???????·?µ??, ?° ???°?¶?µ ????-???????????‚?µ?»?µ?? ?? ????-?????¶?µ???‚???µ??.
- ???µ, ?°?· ?????????‚?? ???????»?µ?…,- ???°?·?° ???±???????°???? ?›?°???°- ?‡?°???°?? ???°?»????... ?±?? ?»?? ???‚?°???°?» ???‚ ?‚????!
- ?§?µ ?·?°?‰??...
- ???°?????µ, ?????°?»???‡??, ?±???·?°???µ- ???·???????° ???? ?????????? ?? ???»?°?± ?????¶- ?‰?µ ???·?????????µ?? ???°?????»?µ?‚?°!
- ?????° ???????»?? ?‡?°?? ???? ?????»?µ?‚?°...
- ???°?»?? ?‡?? ?????????‚?µ?»?? ????- ?±?????·?°?‚?µ- ?????????…???° ???µ ??-?†?° ???????„?‚.
- ?• ?????±???µ, ?°?· ???‚???°?‡?°?»?? ?????µ?‚???…, ?‡?µ ???????° ???° ???‚?°???µ, ?°???°...- ???????????»?¶?? ???° ?????????????? ???°?‚?°?‚???? ?????¶?°.
????????°?»???‡?? ?????»?????‚?? ?‰?µ????? ???????????»?? ???? ?›?°???°, ?·?°?±?? ???°?? ???‡?? ?? ?·?µ?????‚?° ?? ?????????»?¶?? ???° ???µ ?‡??????. ???»?µ?? ???????»?? ?????»???????? ?‡?°?? ???? ???°?·?° ??????µ ???µ ?????‚?µ???µ???????°, ?‚?????????°?? ?? ?‚???»?????· ???°???? ?‡?µ ?????????? ???° ???????µ?‚?? ???????????µ ???????‚???»?µ?‚???‚?µ ?? ?·???°?? ?‚???‡???? ???????µ???. ???‚?°???° ?? ???µ ?·?°?????‚?? ?????? ???·?…?????° ???° ???°?????°, ???»?µ?? ?‚?????° ?????µ ???? ?????‚?? ?????µ?‰?? ???µ??. ?’???????? ???????»?? ?????°???µ???µ?‚ ?????????‚?? ?? ?????? ???? ?µ?????° ???‚???°?????‡???° ???»???‡???°. ?’ ?????????‚?? ?? ?????°???µ ???µ?‰?? ???°?‚?? ?????‰?° ?? ?????????‚ ???°?????°???µ?? ???‚ ?±???»?° ?±????. ?›?°???° ???»?µ?·?µ ?? ???µ??, ?????‚???µ ?±?µ???µ ?‚????????.
- ???° ???????? ?‘???? ?µ ???????°?·?°?» ?????‚?? ???? ?‚?????- ?‡?? ???µ ?‚?°???????‚???µ?? ???»?°??.
- ???· ??????, ?›?°???°, ???°?»?? ???µ ?????????????
- ?§?µ ???°?? ???????° ???° ?·?°?±???°???? ???°??-?????°?????????‚?? ???µ?‰??, ?????µ?‚?? ???????????° ?????? ?????¶???°?». ???? ???µ???° ???µ ?±?????° ???µ???????‚?????????µ???µ??.
?§?? ???µ ???»???????°???µ ???° ?????†?µ ?? ???°?????????????µ ?????µ?‚???°?…?° ?????µ?‰??. ???° ???????‚???‚??, ???‚ ???????µ?‚?? ???????°???µ ???»?°?????‚ ???‚???µ???µ ???‚?°?? ?????¶ ???±?»?µ?‡?µ?? ?? ???‚?°???? ?? ?????????°???? ???°????.
- ???°?????? ???????°???- ???????…???°???° ???°?? ?????¶?°.
- ?”?° ???? ???????µ?‚???? ???????‚???»?µ?‚???‚?µ.
- ???????????°?? ?????????? ???°???????? ?‚????,- ?????????…???° ???µ ?????¶?°- ?? ?????? ???????±?????†?° ???? ???°???µ????.
- ???µ ?°?·, ?° ?‚???? ???µ ???°???µ????- ? ?°?·???µ?», ???????‚?? ???µ ???????¶?? ?? ???????°???? ???°????.
- ????... ???????·???°???°?? ?»?? ???°?????? ???° ?‚?µ?·?? ?????°???°?‚?°?- ???°?·?° ???·???»?°???µ???? ?????¶???‚. ?•???????????‚ ?µ ?±???» ?????µ???? ?????????? ?????µ???µ ???°????????, ?° ???????????? ?µ ???‰?µ ???°????????. ???µ ???µ ???° ?????????‚?? ?????»?? ???° ?????°???° ?‚?µ ???° ???µ?‰?? ?‚???»???????° ?????????‰??, ?‡?µ ???µ ?????¶?µ?? ???° ???? ?????µ?????‚?°?????? ?? ???°?? ?‰?µ ???µ ?????µ?±???????? ?????? ?????»?°?‚?° ???° ???????» ? ??????????, ?‚?????° ?µ...
- ?—???°?? ???°?????? ?µ ?‚?????°,- ???°?·?° ?›?°???°- ???°?????…?° ???? ???µ?‰??, ?·?° ???° ???????° ???° ???µ ?????µ?????°?·??,- ?? ?‚?? ?????°?»?? ???°?????????‚ ???° ???µ???????? ???‚ ???????????‚?µ ???? ?? ???? ???? ???????°?·?°- ?? ?‰?µ ???? ?????±?µ????.
- ?????? ?‚?? ???°???µ ?‚?????°, ?‚?? ?±?µ ???·?????±?µ???? ?? ?????????? ?????µ?‚?????µ ?????µ???? ?…???»???????»?µ?‚????.
- ?? ?°?· ???µ ?·???°?? ???°?????? ?±?µ???µ, ???????°?????? ???????????µ?? ?????‚????????, ???°?·?°, ?‡?µ ?µ ?±????...
- ?”???µ????????... ?? ???????‚?° ?????»?µ???? ?????»?? ???? ???µ ?·?°?±???????°?»?° ?‚???·?? ?????‚. ?•?‚?? ?·?°?‰?? ?°?· ???µ ???????° ???° ?‚?? ???????µ?‚?? ???????‚???»?µ?‚???‚?µ.
- ?—?°?‰???
- ?—?°?‰???‚?? ???????°?‚?° ???? ?? ?????µ?‚?°?‚?° ?????»?° ???µ ?µ ???????‚?°?‚???‡???°, ?·?° ???° ???°?????µ?????‚ ???° ?‚?°???????° ?????‰?µ???‚???°. ???????° ???° ?‚?? ???°?¶?° ?µ?????? ?‡?????µ??, ???????‚?? ?‰?µ ?‚?? ?????????????µ. ?????? ?¶?????µ?µ ?? ???»?°???????°?‚?° ???·?????? ?????°???° ?? ???µ?‰?µ???°. ?????????? ???µ ?????¶?µ ???° ???? ???°???µ????, ???? ?°?· ?‰?µ ?‚?? ???°?¶?° ???°??. ?’?·?µ???? ?‚???·?? ?????????°?? ?? ???»?µ?????°?? ???µ???µ???°. ???°???° ?‰?µ ???‚???????µ?? ???? ???µ????.
- ?”???±???µ, ???µ?????? ?? ?????????¶???°???µ.
- ?? ?›?°???°, ???°?·?? ???µ...
?“-?†?° ???????„?‚ ???·?»?µ?·?µ ???‚ ?????‰?°?‚?° ?? ???µ ?·?°?±?????·?° ?????? ???????°. ?’?µ?‡?µ ?±?µ???µ ???‚?°???°?» ???±?µ??, ???µ ?±?µ???µ ?????µ?‚???»?° ???????° ?µ ???????°?»?? ?????µ???µ?‚??. ???????±???° ???µ ???????‰?? ?? ???±???????°, ???µ ?±?µ???µ ???»?° ?†???» ???µ?? ?? ?‡???????‚???°???µ ?????»???° ?????????° ?? ???µ?±?µ ????. ???????»?µ???µ ????, ?‡?µ ?‰?µ ?µ ???°??-?????±???µ ???° ?‚?????????µ ???‰?µ ?‚?°?·?? ???µ?‡?µ??. ?’???‚???µ?????????‚ ?? ???»?°?? ?? ???????????°?·???°???µ, ?‡?µ ???????° ?????????? ?????µ???µ. ?’ ???µ???µ?? ?‡?°???° ?‚?? ???·?µ ???????‡????: ???°?????????‚ ???° ???µ????????, ???µ?‡?° ???° ?”???????????????‚, ???»???¶?? ???? ???? ???° ???????±?°, ???·?µ ???µ???°?»???????°, ???????‚???»?µ?‚???‚?µ ???? ?? ?????‚?µ???»??. ???? ?‚?????????? ?? ???°?»?µ?? ?????‚ ???µ ?????¶???°?…?° ???°???? ?„?°???????µ?‚?µ ???° ???¶?????° ??. ???°?????????????µ ???????»?? ???µ?? ?????°???µ ???µ?????????»?µ?????° ???????°. ???? ?µ?????? ?????µ???µ ???????? ???°?????°?» ???????µ??, ???????‚?? ?????µ?????µ?‡???°???µ ?????‚?? ??. ????????? ???????µ??, ???µ???° ?????? ?‰?µ ???µ ???°???°?????°?‚!??? ???????? ???µ ?????µ?? ???????µ???° ???·???°???? ?? ?»?????°?‚?° ???? ???????° ?µ?????????? ???????‚???»?µ?‚, ?° ?? ?????????°?‚?° ???µ?‡?°.
- ??, ?????????°, ?‚?° ?‚?? ?‰?µ ???µ ???????????‚?????»?????°??- ???·?»?µ?·???…?° ?????? ?????°???µ???µ?‚?????° ?????¶?µ ???‚ ???????°?‚?° ???????»?? ?????‚??.
- ?”?°- ???‚?????????° ???????????????? ?›?°???°.
- ?????‚?°???? ???? ?????????‚?? ???° ?‚?µ ???????°?±????, ???·???°?????»???? ?? ???±???µ?? ???°???‚?? ???? ?µ ???µ???°. ???????° ???° ?‚?µ ?????‡????, ???±?µ?‰?°???°??- ???°?·?° ?????¶?°, ???????‚?? ?±?µ???µ ?·?°???‚?°???°?» ???°?? ???‚?????µ??, ?‚???? ???? ?±?µ ???»?°???°?‚?°?????‚.
- ???· ???µ ???????»?? ?‚?°???°.
- ?”???±???µ ?‚?????°???°, ???±?????‚?µ ??!
?”???°???° ???µ ???‚???µ?»???°?…?° ?? ?????¶?????µ ?? ?????†?µ ?????? ???µ??, ?° ?‚???µ?‚?? ???·???°???? ???????‚???»?µ?‚. ?›?°???° ???µ?????°???° ???? ?????????‚???µ?»?? ?? ???????°?‚?°, ???‚???????‡?? ???°?·?°?? ?? ???·?±?µ?????° ?????¶?° ???° ?µ?????????? ?????¶. ?—?°???°?…???° ?? ???µ?‡?°, ?·?° ???µ?????? ???‡???????°???µ ?? ?·?° ???¶?°?? ???° ?…?????°?‚?° ???????»?? ???µ?? ???‚ ???µ?‡?° ???·?»?µ?·?µ ?¶???»?‚?° ?????µ?‚?»?????°, ???????‚?? ???·?????°?‚?? ?????°???°?‚?° ?? ?????¶?????µ?‚?µ ?? ???‰?µ ???µ???µ?? ???‚ ?????¶?µ?‚?µ ???µ???µ?‚???? ???µ?‚???? ???°?·?°??. ???µ ???????µ?‡?µ ???µ ???????????????°?…?°.
- ???°?????? ???? ?????????»???‚?µ...- ???·???????° ???»?°???°?‚?°????.
???µ???° ?›?°???° ???? ???????????? ?????????‚?µ ???° ?????‚?????????°: ??????????° ?µ ???µ?‡???‚ ???° ?”???????????????‚, ?‚???? ?µ ?‚???»???????° ?????????‰, ?‡?µ ???µ ?????¶?µ?? ???° ???? ?????µ?????‚?°??????.???.
- ?????????? ?????±???µ- ???°?·?° ?›?°???° ?? ?·?°???°?…???° ?????????»???? ?????‚?? ?? ???µ?‡?°. ?’?????‡???? ???°?·?±?????????†?? ?±???…?° ???µ?‡?µ ?????‰??. ?—?°???°?…???° ?????? ???????µ???° ?? ?‚???? ???µ ???°?·?†?µ???? ?????°???µ?????? ?????‚?? ?? ?‡?????‚.- ?‰?µ ???? ???????????? ???°?±???‚?°.
???????±???° ???µ ?? ???¶?????° ?? ???????????»?¶??. ???‚???????° ???? ?????°?? ???° ?????‚?? ?? ???»?µ?·?µ ???‚ ???¶?????°. ???·???°???? ?????????°???° ???°???µ?? ???‚ ???‚???°???????? ?????¶, ???±???????° ???µ ???° ???µ???µ??. ?’??????, ?‡?µ ?‚?°?? ?????° ???°???? ?µ?????° ???°???°?»?°, ???»?µ?? ?‚?????° ???????»?µ?????° ???°?? ?????????°???°, ?·?° ???????? ?????‚ ???????? ?????????±???? ???µ?‰??- ???‚???µ?»???°?‚?° ???? ?????‡?µ???µ ???°???????µ. ?›?°???° ???°?·?±???°, ?‡?µ ?‚?????±???° ???° ???µ ???·???°?‡???°. ?????‚???‚ ???°???????µ ?±?µ???µ ?‚???????µ?? ???? ??-?†?° ???????„?‚ ?????°???µ ???????‚ ?? ?‚?µ?·?? ???µ?‰?°, ?‚?°???° ?‡?µ ???????‡???? ???????° ???»?°??????. ???? ?µ?????? ?????µ???µ ???‚???????° ???? ???µ?‰?µ???°, ???????»?µ?????° ?????????°???° ?? ????????, ?‡?µ ?‚???? ?????‡?? ?????°???? ?????? ???µ??. ???? ???»?µ?·?µ ?±?°?????? ?????‚???µ ?? ?·?°???°?»?? ?µ?????° ?????µ?‚?µ?‰?° ???????‡???°, ?·?° ???° ?????¶?µ ???° ?????¶???°. ?’???????? ???µ?‚ ?????????‚?? ?? ???????? ???‚?°???µ?† ???µ?????‰ ???????…?? ???µ?‰?? ???°?‚?? ???°???µ???µ?? ?‚?????? ?????????????» ???»?°???°?‚?° ???? ?? ???????°. ???·???»?µ?¶???°???µ ???????°?? ?????µ???‚?° ???????????? ?±???…?° ???°?»???? ?·?° ???µ????.
- ???°?????? ???????°???- ?????????‚?° ?? ???·???µ?????‰???» ???»?°?? ?‚????- ?????????? ???µ ?µ ???????°?» ?‚???? ???‚ ?????????? ?????»???? ?????µ???µ.
- ?”?° ???????µ?‚???? ?µ?????? ???µ?‰?°- ???°?·?° ?›?°???° ?? ???????°???µ ???????‚???»?µ?‚???‚?µ ????.- ???????°.
- ?? ?? ?‚?? ?»?? ?‰?µ ???‚?°???°?? ?»?????µ?† ???° ???°??????????? ???°?? ???? ???µ ???·?????°?????»?° ?????µ?‰?? ???µ?‰?? ?????????? ?????»????, ?·?° ???° ???????°?? ?‡?°?? ?????? ???µ???
- ?”?°, ?????µ?‰?? ???°???? ?? ? ?°?·???µ?».
- ???????»??, ?‡?µ ?‚?µ ???µ ???° ?»???¶???†?° ?·?° ?‚???????‚?° ?????‚?°.
- ?? ?°?· ???µ ???????»?? ?‚?°???°, ?????°?? ???°?‡?????? ???° ???? ?????±?µ????- ???°?·?° ???°???? ?‚?????° ?›?°???°, ?·?°?‰???‚?? ???µ ?? ???µ ???????°???µ ???° ???±?µ?????????° ?·?° ???°???????° ???° ???µ???????? ?? ?·?° ???????????‚?µ ???µ?‰?°.
- ?—???°??- ?????????…???° ???µ ???‚?°???µ?†???‚- ?????¶???°??, ?‡?µ ?????°?? ???µ???°?»???????°-?»?????µ?† ???° ?????°???†?? ???° ????????, ???°???‚?? ???µ?‡???‚ ???° ?”???????????????‚ ?? ???°?????????‚ ???° ???µ????????.
- ???‚ ???????µ ?·???°?µ???-?????????‚?° ???·?????µ???° ?›?°???°.
- ?‘???? ?????¶???° ???????‡???? ?? ???µ???????° ?µ ?????»???‚?° ???° ?‚?? ???·?????»???? ?¶?µ?»?°???????‚?° ?‚??, ???°?? ???? ???????‚???»?µ?‚???‚?µ.
?–?µ???°?‚?° ???? ???°???µ, ???‚?°???µ?†???‚ ???? ???·?µ ?? ?·?°?????‡???° ???° ?????????????? ???????°?????? ???????? ???° ???‚???°???µ?? ?µ?·????. ???·???µ???????¶ ?????µ?? ???µ???? ?? ?????µ?±???????° ?????µ?‚?»?????° ???µ ?????????? ???µ????, ?‚???? ???? ???·?µ ?? ???°???????° ???µ?‰?? ???° ?????°?‚?° ???????‚???»?µ?‚?°. ?›?°???° ???? ?…???°???° ?? ????????, ?‡?µ ?µ ???°???????°???? ????????????? ?????????‚???? ???µ ???????????.
- ???°???? ?‚?????° ?»?? ?±?µ???µ ?? ???µ ?‚?????±???° ?»?? ???° ???? ???°???????°?» ???µ?‰?? ???° ???????°?????? ?????µ???µ?? ?µ?·????...
- ?”?° ?‚?????° ?±?µ???µ, ???° ?‘???? ???µ ???? ?µ ?????¶???? ?????µ???µ ???° ???°?????°???? ?‚?????°, ?????µ?‚?? ???????°. ???°???????°???? ?µ ???° ?‚?????? ?µ?·????, ?·?° ???° ?????¶?µ?? ???° ???? ???°?·?±?µ???µ??, ?° ?????¶?µ?? ?»?? ???µ?‡?µ ?????¶?µ?? ???° ???? ???·?????»?·???°?? ???°?‚?? ?????µ?‚?? ?????µ?????µ?‚??. ???µ???° ?‚?µ ???° ???°???µ???? ?? ???µ???????°?‚?° ?????‰, ?????°?? ?????»?°?‚?° ???° ???µ ???·?????°?????? ?????µ?‰?? ?‚?µ?·?? ???°?????????? ?? ?????µ ???°?? ???µ ???? ???????†?µ???????°?? ?‚?µ ?·???°???‚ ?‚?°?????? ?? ?????°?‚ ?????»?? ?????µ?????? ?? ?????????‰??. ???µ???° ?‘???? ?±?????µ ?? ?‚?µ?±! ???µ???° ???µ ?????‚?°????, ?????»?? ?? ???????µ?…- ???°?·?° ???‚?°???µ?†?° ?? ???»???????°.
- ?”???±???µ.- ?›?°???° ???????±???° ???????‚???»?µ?‚???‚?µ ???? ?? ???? ?‚?????????°.
???° ???»???·?°???µ ???‚ ???»?°???????°?‚?° ???°?? ???? ???????»?µ???µ ?·?° ???°???? ?? ? ?°?·???µ?», ???????‡???? ???? ?·???°?µ?…?° ???°?‚?? ???µ?‰?? ?????»????, ?? ?????µ?‚?? ???µ???° ???µ ?±?????°. ???‚???????° ???? ???¶?????° ???? ?? ???µ ?·?°?????‚?? ?????? ???????°. ???????±???° ???µ ?? ?‚?°?·?? ?????????» ???µ ?????????°???µ ???° ?? ???·?????‡???°. ?’ ?‚???? ?????‚???????‚?° ???? ?»?µ?????°. ???????°???µ ???° ?·???°?µ ???°???µ ???° ???µ???° ???°???? ?? ? ?°?·???µ?», ???µ ?????????°???µ ???° ???????»?? ?·?° ?‚?????° ???°???? ?‡?µ ?????????°?‚?° ?? ???°?????µ?»?? ?? ?‚?? ?·?°?????°. ???????????° ???‚???°???µ?? ??????- ?????µ???µ???µ ???µ ?????µ?· ?????µ?°?? ?? ???????°?????° ?? ?µ?????° ???????° ?‚?°?? ???????? ???µ ?????? ???° ?µ ?° ???°???????‚ ? ?°?·???µ?», ???????‚?? ???????????µ???µ ?? ?µ?????? ???°???????? ?? ?????»???° ???????° ?? ?·?µ?»?µ???° ?????¶?°, ???‚?°???????‚?? ?±?µ, ?‡?µ ?‚???? ???·???»?µ?¶???°???µ ???????°?? ???????·???°?‡?µ??.
- ?—?°?‰?? ???µ ???????? ?? ???????°??????, ???°?‚?? ?‚???? ?????° ???°??-?????????? ?»?????†?? ???° ???°???????????- ?????????‚?° ? ?°?·???µ?»- ???µ ?‡?µ ???µ ?????‚?µ???µ???????°, ?·?°?‰???‚?? ?????‰?? ???µ ???????°?‚ ???° ???? ???°?????°?????‚, ???? ???µ ?‚?????±???° ?»?? ???° ?????‚?°???µ?? ???µ?·?°?±?µ?»???·?°????.
- ???µ, ???°??-???°?»???? ?‰?µ ?‚?µ ?‚?????????‚ ?? ?‚???»?° ???° ?????°???°...
- ????, ???°????...- ? ?°?·???µ?» ???·???µ???????¶ ???»???????°.
- ???°?????? ?????°?
- ???µ???°?»?????????‚, ?????????? ???? ???»?µ???°!
?›?°???° ???µ ?????±?????? ?†???»?°?‚?° ?? ?????‚, ???‚???µ?????° ???µ. ?—???°?‡?? ?‚?????° ?±?µ???µ ???°????. ?????·?? ?????‚ ?±?µ???µ ???µ???µ???°- ???‚?????°???µ ?? ???????°??????, ???‰?µ ?‚?°?·?? ?????‚??????.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|