Автор |
Съобщение |
TOMB*RAIDER
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2003 05:51
ok a ti sq 6a u4astva6 li v moeto fentazi ?AcTivE e vatre
|
|
|
|
|
TOMB*RAIDER
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2003 10:12
dgmdfhgdfkhfgef
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2003 10:16
АБЕ Томб Райдър ти си ебати идиота
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Dark-Agent
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2003 23:40
Riven omoliavam te vkluchi i mene az po-iak razkaz ne sam chel toi triabva da e nai-hybaviia za tozi razdel ot foruma.Ave ti shto ne zemesh da napishesh edna kniga ve moje da iskarash niakoi dryg lev.
___________________________________ In the darkness I will find you
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2003 00:25
Хи хи хи.Благодаря за четките. Не само мояр разказ е хубав имало е по - хубави и по - лоши.За парите нема да ги откажа ама кой ще иска книга да направя.Не че нямам желание.Има доста хора в разказа, ама и за теб ще се намери място - но чак след 2,3 епизода(следващият ще е или на 7/8 или след 10/11).
Предпочитания за героя - добър/лош?
Това по - горе важи и за JohnnyRiko !!!
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Dark-Agent
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2003 01:13
Iskam da sam losh ama mnogo losh no da ne ymra vednaga shtoto znam che dobroto vinagi prodaljava i vse niakade shte gatna.Da sam diasnata raka na golemia shef da kajem ama i da sam podkypen predatel.A da iskam da te pitam nali vse pak niakoi ot dobrite shte ymre shtoto te stanaha ciala talpa ve.
|
|
|
|
|
Dark-Agent
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2003 01:14
Zabraih da kaja imeto mi da e pak Dark-Agent
|
|
|
|
|
Riven
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2003 01:45
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2003 04:00
Lele, i az trqq da pi6a
Rivene, super pi6e6 no znam 4e obi4a6 kritika zatova shte ti kaja slednoto :
poraboti varhu samata li4nost na geroite i syshto vyrho vzaimootnosheniqta im !
te ne sa prosto boini edeni4ki koito nqqt 4uvstva !
za spravki :
Vij v 15-20 epizod na moq razkaz kak vseki geroi si e specifi4en s specifi4en re4nik i t.n. ..... nqkoi se bori s strahovete si drug s minaloto si, treti s vsi4ki ostanali !!!
za da imash perfekten personaj, horata trqbva da razbirat koi govori bez " - kaza Riven"
TOGAVA, smo togava 4ovek moje da kaje che ima spolu4livi geroi
Ina4e v bshti linii si4ko e na 6..... trqq da ssgloba PC-to i i az shte pi6a
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2003 09:16
Yup и мен ме кефи как пише Ривен!Аре чакаме продължение и дано ме включиш там!
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Riven
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2003 12:45
Благодаря за критиките (и сядай да пишеш!!!).И аз се опитвам да постигна индевидуалност на героите:Game Man е бойна машина с лош късмет леко селски речник и желание да трепе наред.И т.н. и т.н. ......
Скоро трябва да напиша нов епизод, че ми е в главата ама мързела е голяма работа.
|
|
|
|
|
Dark-Agent
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2003 14:07
Are Riven ko stana s novia epizod az veche natochih zabi.A i da te pomolia sed kato mi kaza che niakoi ot dorite koito sa kam 12 shte ymira moje li az da go ybia.Ama de ne me otrepiat vednaga sled tova.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2003 17:59
Moze da e malko kysno... Rven, 6e se nameri li mesto i za mene???
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2003 15:08
Nqmam komp v doma.Kym sybota 6te go vzema.Nikoga ne e kystno da ima nowi geroi.Taka, 4e skoro 6te stane.
|
|
|
|
|
Riven
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2003 15:10
Anonymous написа: Nqmam komp v doma.Kym sybota 6te go vzema.Nikoga ne e kystno da ima nowi geroi.Taka, 4e skoro 6te stane.
Tova bqh az!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2003 01:33
Riven аз ще последвам примера на theunknownone и ще те покритикувам малко
1 и май последно е , че май бая се отдалечи от историята в началото на разказа
прекалено много смесваш героите(то товао каза и theunknownone но аз пак да го повторя )а и не само но нали е фентъзи .Иначе разказът много ми хареса много ме боля главата докато го четох но го изчетох (не е важно колко време ми отне).
и наистина 3-тият пост с разказа е като малко събратче на предишните два .ще чакаме и още
___________________________________ Не се учудвайте от нищо
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2003 00:11
bravo na shu_v koito me podkrepi i написа: Riven аз ще последвам примера на theunknownone и ще те покритикувам малко 1 и май последно е , че май бая се отдалечи от историята в началото на разказа прекалено много смесваш героите(то товао каза и theunknownone но аз пак да го повторя )а и не само но нали е фентъзи .Иначе разказът много ми хареса много ме боля главата докато го четох но го изчетох (не е важно колко време ми отне). и наистина 3-тият пост с разказа е като малко събратче на предишните два .ще чакаме и още
takam, takam shu_v.... prav si
Riv-ka, i ti se stqgai i pi6i shtoto az kato si oprava PC-to i izigraq Gothic 2 po4vam
P.S.
theunknownone..... po dobre izglejda TheUnknownOne
|
|
|
|
Riven
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2003 01:00
Мислех да не пиша преди да постна следващият епизод ама нейсе.Пак не изтраях.
Първо бл;агодаря за критиките.Наистина и малко повече усложних героите и т.н. де.Друго... разказа не е само фентъзи.Опитах се да направя микс от разказа си - да има фантастика, фентъзи, лирика и драма. Така де скоро ще пиша там където не съм писал от давна( за лошите герои и т.н.).Трябва да се придвижи действието да не стане сапунка.
Треро: Ще се стегна "БраДко" ама като нямах нет и кат' ми смениха добрият стар Win 98 с нов новичък Win Xp Prof. и като се имаше в предвид че в последно време със си "пържел яйца" на компа без да знам(бая съм глупав май - 126 градуса C) и се чудих що ми забиваше като луд, та требеше да си сменям вентилаторчето по спешност.
Чекайте още малко.От утре почвам да пиша пак(епизода ми е в главата).
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2003 23:40
/me nervno traka s prysti do klaviaturata
|
|
|
|
Riven
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2003 21:31
Немам време човече.Мога да кажа само, че ще стане.
П.С. : Пожелайте ми успех щото на 2-ри ми е изпита на листовките(кормуване, кормуване.....).Та така.Ще стане...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|