Ами казвай, аз предложения за мулти никога не отказвам
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Tormozko
-
Tormozko
А Диаблото в нета ли го играеш(щото аз и това играя)?
Ve4e ne,no pusta gordost,grandfather i arcaine's valour mi se priiskaha...ama kato sym prost i ne shta da si pusna pindlebot i mephbot...trqq ry4no da trepq gadinkite...i ve4e dori s players8 ne vdigam xp...tragediq.
Ot typata FIFA Q,W,E,A,S,D,intervala sa po4ti izkyrteni ot klaviaturara...maj trqq v zala...
P.S. Vinagi sym se 4udel kak gosu SC igra4yt Grrr igrae samo s mi6ka...kvo li pravi s drugata ryka?
- CrYpT-oLoGiC
Неказвам нищо против warden-а,тя е много добър герой също ни тя и трола имат много голями разлики и всеки си има свое предназначение,а и всеки ги използва както изка.BBV-то е много добра магия,защото дори ако противникати съсредоточи всичките си атаки върхо SH,то след като unit-итите ти са безмуртни и не могат да бъдат атакувани те служат и за meat shield,препречваш му пътя към SH и използваш HeadHunters,след като те имат доста голям dmg и готоз.(Иначе,както казах нямам нищо против warden)

Za vtroi qk geroj moga da opredelq BM-a
Mnogo dobyr v na4aloto na igrata da se bie sre6tu neutralni strelci. (flame strike)
To4i mana
(V)Bani6 mi e malko typa...
No poslednata magiq feniks e naj-qkata. Sled BBV
Mnogo dobyr v na4aloto na igrata da se bie sre6tu neutralni strelci. (flame strike)
To4i mana
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Horde[G2H]
purvo fenixa se ubiva izklu4itelno lesno
vtoro vengsa se puska pri mnogo trupove zaradi oneq wardenki malki bezmurtni
treto big bad vodoo-maluk obseg
az puk si praq edin s lesna paroal za da pomniq
sea igraq v nekuv nelegalen survar
eorupe pvpgn
sled malko link
edin vupros zaradi kvo ponqkoga diskonectva v na4aloto na igrata(da de izob6to ne se igrae naprvo ti dava "you were been disckonected"
na diabloto v koi gateway imate geroi
vtoro vengsa se puska pri mnogo trupove zaradi oneq wardenki malki bezmurtni
treto big bad vodoo-maluk obseg
az puk si praq edin s lesna paroal za da pomniq
sea igraq v nekuv nelegalen survar
sled malko link
edin vupros zaradi kvo ponqkoga diskonectva v na4aloto na igrata(da de izob6to ne se igrae naprvo ti dava "you were been disckonected"
na diabloto v koi gateway imate geroi
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
- Horde[G2H]
- CrYpT-oLoGiC
Denik написа:Za vtroi qk geroj moga da opredelq BM-a
To4i mana
Да сте забелязали че когато някой unit е banish-нат,и паладина му пусне holy light,то го heal-ва два пъти повече?

Molq, Molq
Ima6 predvid ako igraq s Human i compa e Human i ako mi bani6-ne nqkoj primerno footmen, to moga s moq paladin da mu pusna Holy Light i da go napylni dvojno???????
Ima6 predvid ako igraq s Human i compa e Human i ako mi bani6-ne nqkoj primerno footmen, to moga s moq paladin da mu pusna Holy Light i da go napylni dvojno???????
- CrYpT-oLoGiC
Точно,това не съм го тествал,но веднъж когато играх с един friend и BM-ми остана на малко кръв и аз го банишнах за да избега(оня беше също human и с paladin за първи,такаче не можа да ми го убие с магия,и тогаз ми доиде и моя pladin(lv2)и муснах Holy Light на Банишнатия BM и то го heal-на много повече отколкото треябва

Ne6to pre4i li ti 4e si obsazdame tuka? Pyk i koj kazal 4e ne igraem? Az otdelqm 3-4 4asa prez denq za net-a, a drugoto za geimene.WW_ написа:Maliiiiii, kak ne sprehte we horaAz ot 10 stranica sprqh ve4e da 4eta vsekakvi strategii i taktiki deto tuka se obsujdat. 6te stanete po-dobri kato igraete pove4ko, a ne kato samo komentirate
![]()
![]()
-
Tormozko
Tormozko написа:mTw.ThePig DOWN!!!!
At this moment(22.00) de.nVidia-BiGeR go e izmestil ot pyrvoto mqsto v Europe!!!!!!!I dvamata imat po4ti ednakyv xp.
Tiq rusnaci srama nqmat!!!Taka da okupirat ladder-a!!!
хехе Тормозко, не помниш ли периода, когато DIDI8(тогава с акаунт Ownage-NE) беше първи в европейския сървър, а SK.Insomnia беше втори(въпреки, че когато играят 1в1 инсомния по-често бие)
-
Tormozko