Mnogo izvinqvajte 4e pi6a na latinica, no v momenta pi6a ot kopm.klub i tam nqma kirilica...
I taka...
4ernata Citadela - sybranie na syiuznicite.
- Moite Fiendove sa gotovi za pyrvata ataka.
- Ne, crazyboy! - saruman go prekysna... Mnogo e riskovano - tvoite fiendove trqbva da bydat zapazeni za kraq na vojnata.
- Dobre... Ku4i sin... - si promyrmori crazyboy...
- Undeadgirl - tvoite bansheeta i necromanseri 6te zapo4nat da napadat Magland - tam e vladetel Denik, moze da okaze golqma syprotivam, no raz4itam na teb.
- Nqma6 problemi Saruman!!! Sladur...
- M-Tycoon tvoite Taureni 6te napadnat Hamarland. A gargite i frost wyrmovete na Terrordar 6te se zaemat s Biudilend... Elfite sa slabi po vazduh i zatova ti narezdam taka.
- Dobre lord Saruman...
- A az i JohnnyRico 6te se zaemem s Warlend. Zadnea za o6te edna bitka s Mike... Mwahahahaa!!!
Sybranie na svetlite saiuznici v edin Arcane Sanctum...
- Mike, mnogo hubavo 4e tvoq brat se vyrna ot Northland za da ni pomogne.
- Da, Denik, Darky mi lipsva6e i sega mnogo se radvam 4e 6te se bie ramo do ramo s men.
- Gospoda, izvenete 4e zakasnqh... toku 6to polu4ih uzasna vest i trqbva6e da se pozabavq.
- Izvinen si Ricewind... no kakva e tazi vest?? - popita go Traun.
- Gospoda edin moj veren dragonhawk raider mi saob6ti 4e vragovete ni gotvqt iznenada... nepriqtna iznenada. Imam neudovolstvieto da saob6tq 4e sled okolo nqkolko meseca 6te bydem napadnati.
- Tomb*Raider, iskam da proveri6 tova do 24 4asa!
- Da, sestro...Krew na6iqt 6pionin 6te dokladva prez 5 4asa.
- 4udesno... Denik pogledna namuseno Traun i mu pro6epna ne6to...
- Da, Denik... 6te byde izpalneno...
Ami tova e!
Zasega...
Prosto pi6a ot klub, a vremeto mi svar6va i zatova ne mozah da prodalza razkaza...