Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Разказ с герой от форума (само хвърлете едно око) Публикувано на: 07 Авг 2003 16:35
Първи епизод
В него участват:
Denik
EviL
paradox
Riven
RIP
ivanatora
Resident
AcTivE
M-Tycoon
TheONEGOD
Kiedisagain
Gipo
Saruman
razor_creator
JohnnyRiko
GIMLY
TheUnknownOne
L-I-N-K
Сценарист и режисьор: Митака
За съжаление има малко правописни грешки за което моля да бъда извинен.
Весникарчето мина с колелото и хвърли весника през оградата, кучето изтича и го взе, денят беше съвсем обикновен.
TheUnknownOne взе вестника от устата на кучето и седна на любимия си стол, който се намираше на верандата пред скъпата къща, в спокойния квартал на града.
- Шибано куче пак скъса вестника.- Изкрещя нервно стопанинът на кучето взимайки скъсаният вестник от устта на кучето, но той неподозираше, че това ще бъде най-малкият му проблем.
Не минаха и петнадесет минути когато силният шум от спирачките на чисто ново порше не привлече вниманието на TheUnknownOne. Той остави вестника на стола и се изправи за да види какво става.
Вратата на червеното порше бавно се отвори и от там излезе на пръв поглед много як мъж с черен костюм и очила, той затвори вратата и се приближи към портала който разделяше дворът от улицата.
- Мамка му неможе да бъде.......... по дяволите- Тези думи излезнаха от изненадания до неизнаваемост TheUnknownOne, той хвърли вестника влезе в къщата и взе своя девет милиметров пистолет.
- Така ли посрещаш старите гости и приятели?- Попита здравият мъж на портала.
- GIMLY какво подяволите търсиш тук? Защо не се върнеш от там шибаната дупка от която си изпълзял!
- Виждам, че изобщо не си се променил и моляте забога спри да размахваш тая ютия така, че виш без да искаш гръмнала. Ще ме поканиш ли или ще си говориме така.
- Няма какво да говоря с утрепка като тебе.
- Хайде стига миналото е зад гърба ни, а и имах малко здравословни проблеми, обаче сега съм готов да се върна.
- Да се върнеш?! Та теб те нямаше повече от пет месеца, а сега си дошъл да ми плачеш да не ти приличам на глупак.
- Виж TheUnknownOne знам какво си мислиш и изобщо не е така, бях на чист въздух защото имам проблеми с дробовете, ако искаш можеш и да провериш.
TheUnknownOne се замисли малки свали пистолета и се приближи към GIMLY.
- Съжалявам, но немога да направя нищо, нямам ти доверия, а и JohnnyRiko още е в затвора.
- Значи сега ти въртиш бизнеса?
- Защо не отидеш да го видиш може да ти се зарадва, мислех те за мъртав подяволите. Няма те пет месца и изведнъж ми цъфваш с нова кола и ми разправяш някакви простотий за белите ти дробове.
- Ще разбера кой е застанал на мое место и кълна се дано господ се смили над него.
- Нищо няма да правиш, а и нещата са се променили откакто офейка.
- Аха ок тогава, прати много поздрави на жената и децата.
GIMLY се обърна, метна се на поршето и отпраши с мръсна газ.
TheUnknownOne бръкна в джоба си извади мобилният си телефон и набра някакъв номер, след второто позвъняване телефонът от другата страна се вдигна, и прозвуча дрезгав мъжки глас.
- Пронто.
- Здрасти razor_creator, TheUnknownOne е!
- Как си.
- Обаждам ти се да ти кажа, че имаме проблем, познай кой се появи.
- Дай десетачка и ще позная.
- Значи ми дължиш десетачка щото нямаше да познаеш, ако си спомняш оня парцал GIMLY, дето въртеше ресторантите......
- GIMLY се е появил!? Човече мислех, че са го застреляли.
- Да, да, но т'ва е супер съмнително, появява някъв изтупан с ново порше и заявява, че иска да се върне в бизнеса и имам чувството, че ще направи някоя мизерия.
- Можеме да го отстраниме да пратя ли моя човек?
- Не съм сигурен обаче какво е намислил и в какво се е забъркал, какво ще правиме с тоя ненормалник.
- Ще бъдем внимателни...... айде адио, че трябва да затварям, ще се видим по-късно.
TheUnknownOne затвори телефона и каза на тих глас.
- И ти си един шибаняк.......
Същата вечер в бара на ъгъла влезнаха трима мъже, приличаха на южноамериканци. Запътиха се към една маса в ъгъла на бара, бара беше огласян от парчето "Still in love with you". След като приближиха достатъчно масата, единият от мъжете каза.
- Resident, виждам, че добре си се уредил с тоя бар, запознай се с приятелите ми Gipo и Saruman.
- Закъсня Kiedisagain, предполагам, че вече познаваш AcTivE и TheONEGOD.
- Тук удобно ли е да говорим?-попита Kiedisagain
- По-сигурно от тук няма така, че се настанявайте.-каза AcTivE, като след това погледна бармана и го извика.
- Какво ще пиете?
- Три уискита.
- Мисля, че е време да поговорим за работа.-каза TheONEGOD, като отпрати келнера.
- Разбира се моя приятел Gipo ще ви изясни нещата.
Gipo погледна Kiedisagain и започна да обяснява за какво става въпрос на свойте събеседници.
- Подготвили сме десет тона дрога с много високо качество и двайсет тона също с много добро качество канабис.....
- Хе, че то реколтата ви от зърно за хляб не е толкова.- Но явно шегата на AcTivE небеше разбрана добре от колумбийците.
- Хайде тръгваме си не виждам каква работа можем да свършим с тези тук жалко, че си загубихме времето.-и те тръгнаха да стават от масата, но Resident бързо ги разубеди.
- Не, не недейтр моя приятел незнае кога не трябва да се шегува, неискаше да ви обиди, айде не правете глупости седнете и ще се рабереме сериозно и спокойно.... обещавам ви.
Мъжете седнаха обратно на местата си и отпивайки от уискито Gipo продължи.
- Ние ще намерим начин да, я транспортираме от там тук, а вие ще, я разпространите, като ще искаме осемдесет и пет процента от печалбара.
- Приятели, приятели, не се чувате какво говорите това е много висок процент, знете ли как се пласира такова количество дрога? Колкото повече е стоката толкова повече е и риска да......
Тук Resident беше прекъснат от Saruman.
- Имаме и още един план, който незнам дали ще ви хареса, но това е което ние предлагаме. Ще прекараме стоката тук където вие ще ни платите общо 150 милиона ваши долари в брой.
- До четири дена ще получите отговор.-Каза с видимо смущение в гласа Resident.
- Нека бъдат три, след три дена ще дойдем пак тук!
След тези думи на Kiedisagain тримата колумбийци глътнаха на екс пиенето си и излезнаха от бара.
След окло триминутно мълчание Resident промълви.
- Ще ни трябват още двайсет и пет милиона, някакви идей?
- Аз познавам един човек за който би било "удоволствие да помогне", но най-вероятно ще иска и той да се включи.-каза AcTivE.
- Още хора ли? Подяволите.-изсъска TheONEGOD.
- Нямаме избор. AcTivE свържи се с твоя човек, но не му казвай за какво става въпрос а само му кажи, че за неговите двайсет и пет до един месец ще получи трийсет, ако можеш уговори го за по-малка лихва. Ще се видим утре вечер.
След като се разделиха извън бара AcTivE потърси уличен телефон от който да звънне, след около десетина минути той вече набираше някакъв номер.
- Ало.
- Здрасти приятел, как си?
- Ти как мислиш, вчера изгубих петстотинхиляди заради тебе.
- Хайде стига знаеш, че не го направих нарочно, но сега искам да ти се реванширам.
- Сериозно?! Ти и реванширане да не си се объркал нещо.
- Слушай, искаш л ида се видиме.
- Сега!? Ти да не си се напушил бе, ше оставя кучката до мене за да те вида тебе, забрави.
- А ако ти кажа, че можеш да спечелиш три милиона без дори да си помръднеш пръста,
- Къде и в колко часа.
- След един час в ресторанта до вас.
- ОК.
След педесет минути AcTivE отиде на уреченото място и завари събеседника си на една от масите, той се приближи бавно до масата и още преди да е успял да каже нещо, мъжът го изпревари.
- Длъжник си ми, така, че не се ебавай с ivanatora, а казвай за какво става въпрос.
- Добре, добре. ivanator слушай сега. Ти ще инвестираш двайсет и пет милиона и след по-малко от месец те ще бъдат вече с три милиона повече. Какво ще кажеш.
- Готово, където и да бръкна вада двайсет и пет милиона. ТИ ТЪП ЛИ СИ БЕ! Как ще вложа толкова пари в нещо което незнам какво е.
- Става въпрос за внос на стоки и продаването им тук с голяма печалба.
ivanatora се замисли малко и каза.
- Стоки значи........ ще трябва да са бая скъпи тия стоки, за кога ти трябват парите.
- Възможно най-бързо и то в брой по-възможност.
- Немога да ти ги дам в брой, но утре ще ти напиша чек. А сега трябва да тръгвам.
- Хубаво, чао за сега.
Двамата станаха и си тръгнаха от ресторанта. Още щом се прибра в апартамента си ivanatora взе телефона...
- Слушам.
- Шефе събудих ли те.
- Не, но карай по-бързо.
- При мене дойде онова парцалче AcTivE. Иска ми 25 милиона, нещо не ми харесва, изглежда, че намисля нещо и то голямо.
- Добре ivanator, ще проверя за какво става въпрос и ще те държа в течение.
- Мерси TheUnknownOne.... аааа, шефе.
- ГЛУПАК! Колко пъти ти казвам да не споменаваш името ми по телефона.
Слушалката от се затвори и в главата на ivanatorа веднага започнаха да се върти една мисъл, дали беше правилно да раздухва нещата и защо толкова спешно му трябваха парите след като нещо такова се планира доста време.
Затворът 8.30 сутринта.
-Затворник с номер 453965 има посетител.
В стаята за свиждания влезнаха двама костюмирани мъже с куфарчета.
- Здравейте аз съм адвокат RIP, а това е колегата ми Riven.
- Приятно ми е!- каза Riven.
JohnnyRiko надигна глава и привидно в лошо настроени отвърна.
- На мен изобщо не ми е приятно, писна ми от шибани адвокати, ако не ме измъкнете обещавам ви, че ще ви направя живота тъжен.
RIP погледна леко притеснено Riven защото много добре знаеше що за човек е JohnnyRiko.
- Затова сме тук сър.- каза Riven опитвайки се да запази хладнокръвие.
- Вънка ме чака работа, а тия идиоти са ме оковали тука като някое животно. За колко време ще можете да ме измъкнете.
- Еми, ако успеем да издействаме гаранция може би след окло седмица.
- Добре побързайте защото както ви казах вече взех да губя търпение.
Полицейското управление 10.00
Инспектор paradox говореше с помощника си лейтанант EviL.
- Нашият информатор каза, че ще има огромна пратка от Колумбия в близките дни.- каза инспектора.
- Този път няма да ги изпуснем искам да ги пипнем до един гадните копелета.
- Ще трябва да се свържем с граничната полиция и ФБР за да съгласуваме действията си за да можем да ги пипнем така, че да немогът да се измъкнат и да постоят доста дълго на топло.
- Разбра ли, че JohnnyRiko си е намерил двама нови адвокати и най вероятно ще измъкнат кучия му син.
- Това може да проработи в наша полза лейтанант. Защото със сигурност и той ще се навре в тази сделка и ще имаме възможност да ги закопчаем на куп всичките.
- Добре за сега значи ще подържаме връзка само с информатора ни и ще говорим с федералните...
- Остави това на мен.- прекъсна го инзпектора.
Някъде по обят в някое заведение.
Вратата се отваря и вътре се отличава силуета на GIMLY, той поглежда бара и се запътва натам.
- Здрасти. Позна ли ме.
- Не е за вярване самия GIMLY възкръснал от мъртвите.
- И аз се радвам да те видя Denik, изглеждаш ми понапълнял.
- Къде се изгуби толкова време мислехме те за мъртъв.
- Е явно само сте мислели и междо другото гледам, че добре ме заместваш.
- GIMLY не се заблуждавай, аз нямам никаква вина когато изчезна TheUnknownOne ми каза да поема барчетата и ресторантите.
- Аха разбирам значи аз сега съм излишен, обаче пък немога да си тръгна ей така нали разбираш.
- Какво искаш да кажеш, казах ти, че аз нямам никаква вина просто изпълнявах заповеди и.... аз....- видимо притеснен Denik се опитваше да се измъкне от ситуацията.
- Знаеш ли какво мисля си, че нещата могът да си дойдат на мястото, но някак си ми се струва....... някой излишен, да видим.....а сетих се ТИ.
- Не ...... недей моля ти се...... аз......
GIMLY една чаша от масата и я хвърли към Denik, обаче той се наведе навреме и чашата се разби в стената.
- Ти си лу-у-уд, незнаеш какво правиш, това е голяма грешка...
В този момент здравия юмрук на GIMLY намери Denik точно в зъбите и той падна на земята, тогава юмручната раправа премина на ританици след като поваления мъж изпадна в бесъзнания побойникът го дигна пред смаяните погледи на хората и го завлачи към вратата. Когато излязнаха навън GIMLY не спря засили главата му и я удари в капака на близката кола, никой несмееше да озъпти мъжа. След още няколко тупаника в тялото на бедния Denik той беше засилен и хвърлен през огромната витрина на ресторанта.
GIMLY се изтупа погледна безжизненото тяло на човека и каза.
- Честито току що спечелихте промоцията..
След което се качи в колата си и потегли.
Телефонът на TheUnknownOne извъня два пъти и той го вдигна.
- Имаме проблем.
- Нека да позная GIMLY.
- Да пребил е до смърт Denik сега съм при него в болницата ела възможно най-бързо.
- По-дяволите, Мерси razor_creator идвам възможно най-бързо.
Неминаха и двадесет минути от разговора и вече TheUnknownOne беше на рецепцията в болницата.
- Търся мъж който е докаран днес казва се Denik.
- Момент да проверя.-каза блондинката на рецепцията. През това време от говорителите на болницата се чу.
- Доктор L-I-N-K да се яви в стая 306.- няколко пъти докато блондиката каже на TheUnknownOne, че мъжът който търси е именно в тази стая, той веднага се втурна на там видя, че асансоря е много нагоре и реши да изтича по-стълбите. След около две минути той влетя в стаята и видя как на Denik свалят системите и го покриват през глава.
- Уби го, копелето го уби.- каза razor_creator изкарвайки TheUnknownOne от стаята.
- На копелето това неможе да му се размине просто ей така.
- Остави това на мен този път ще пратя моя човек за да свърши професионално работата, а ти иди и седни там.
razor_creator се отдалечи малко взе телефона си и иозбра номера на M-Tycoon. Той чу как телефона се дига, но не чу никакав глас.
- Ало M-Tycoon.
- Кой е.- от другата страна се чу тежък мъжки глас.
- Аз съм razor_creator искам да се видим защото имам работа за теб.
- Точно сега немога.
- Ти неразбираш, важно е. Убиха един приятел, а и ще ти платя тройно.
- В пет часа на паркинга пред хотел "Палас".
Телефонът се затвори и razor_creator се обърна и се запъти към TheUnknownOne.
- Всичко е уредено ще се вида с него в пет и тогава ще му дам парите и предполагам, че ако му кажа до три часа ще свърши работата.
Прес това време към тях се приближи някакъв доктор.
- Здравейте аз съм д-р L-I-N-K съжалявам за приятеля ви, той имаше тежък краъвоизлив в главата и положението му беше безнадеждно, но дори и да беше оживял щеше да се храни със сламка.
- Мерси докторе, но сега не ми е до лекарски размисли.
- Добре само исках да ви искажа свойте саболезнования.
Докторът сви зат ъгъла и телефонът му извъня.
- Свърши ли си работата.
- Да мъжът е мъртъв всичко е наред направих каквото трябва.-каза тихо докторът и затвори телефона.
КРАЙ НА ПЪРВИ ЕПИЗОД
В следващите епизоди очаквайте тези и още герой от форума.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2003 17:34
Хич не е зле.Ако вкараш малко повече описание на обстановката за сметка на диалозите и оправиш правописните грешки ще стане ОК.
___________________________________ Let bygones be bygones.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2003 17:39
UrbanSmoker ти също си включен по-натам в разказа. Не съм описвал обстановката по-подробно защото исках да има повече движение в разказа и по някой други съображения.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2003 18:35
Поласкан съм че си ме включил и ме кефи разказа ти!
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2003 18:43
Любопитно приятел...хайде давай да видим накъде ще се развие разказа.
-----------------
Благодаря че си ме включил ...сам без подкана.
-----------------
Както вече казах...любопитно...чакаме още.
___________________________________ Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2003 20:47
bravo! ne e koi znae kakvo, no e stanalo dobre
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 00:36
Втори Епизод
В този епизод участват още:
UrbanSmoker
elune
KILLERSHOT
AshamanBG
Traun
Тош
Паркинга на хотел "Палас" 4.58 часа.
razor_creator се приближи до среден на височина мъж в спортно облекло със слънчеви очила и шапка.
- Мъжът когото трябва да.......
- Не тук да влезнем в колата ми.-M-Tycoon дръпна за раката своя познат и го вкара в колата, натисна газта и пое по главната улица.
- Кажи сега първо, кого?
- Казва се GIMLY, ето ти снимка, кара червено порше карера 911, мисля, че е отседнал при приятелката си ето и адреса.
M-Tycoon свали очилата си и го погледна в очите.
-"Мислиш" или е там.
- Там е......
- Няма ли да ми кажеш как искаш да изглежда, самоубийство, показно убийство, нещастен случей.....
- Както и да е само да е мъчително, другото не ме интересува ето ти парите в този плик.
- Добре, а сега слизай, защото имам работа.
Колата спря и razor_creator без да чака повторна покана излезна от возилото на убиеца.
В бара на ъгъла Resident вече се беше настанил на една от масите и нервно въртеше кутията с цигари в ръцете си. След броени минути пристигна и AcTivE.
- Какво искаш да пусна брада ли докато ви чакам да дойдете.
- Добре де спокойно нали дойдох.
- Какво стана с твоя човек ще снесе ли парите.
- Да, обаче има един проблем, шибаняка искаседем милиона отгоре.
- СЕДЕМ?! Тоя да не мисли, че копуваме печатница.
- Искаше и повече обаче едва го спазарих за тая сума.
- Добре добре и без това едва ли ще намерим друг, шефа не трябва да знае, а и колкото по-малко хора знаят толкова по-добре, той не те ли пита за какво са ти парите.
- Пита ме обаче му казах, че ще ги вложа в една игрална зала.
- Игрална зала? Ама и ти си бил един хитрец..... мамка му виж колко часа стана, а онова копеле TheONEGOD още го няма.
- Не ми харесва нещо напоследък, взе много да зачезва и се държи доста странно дали да не пуснем UrbanSmoker след него да види какви ги върши.
- Знаеш ли, че и така ще направим, нека свърши таз вечершната ни среща и ще му кажа, уф обаче ще трябва и да измисля нещо, но както и да е..... Я виж ти кой се появи каде подяволите ти беше шибания задник досега?
- Имах проблеми с бракмата, ама ти като не ми даваш пари за нова така ще е.-каза на шега TheONEGOD.
- Парите са намерени AcTivE е успял да навие някакъв тъпак да ги даде обаче искал повече пари.
- Колко?
Тук Resident направи малка пауза, погледна AcTivE замислено и каза.
- Иска десет милиона отгоре.
- Какво?! Тоя да не е луд. Това са около 40% лихва за един месец. Кое е това копеле.
AcTivE се притесни малко обаче запази хлъднокръвие и отговори.
- Какво значение има един стар приятел който не го познавате.
- Аха.... така значи.. еми окей тогава.- с недоверие му отвърна Resident.
- Абе щом ще му дадеме десетмилиона мисля, че е добре да го познаваме и да знаеме кой е.- продължи TheONEGOD.
- Абе ти глух ли си не чу ли какво ти каза AcTivE , неиска да се знае, нестига, че ни намре човек за толкова кратко време......
- Добре де не се ядосвай, няма проблем нали другата част я делиме на три.- изрече TheONEGOD. с усмивка на лицето.
- Да... това е най важното и мисля по този случей да ви кажа..... наздраве!
След известен запой и разговори Resident стана от масата с думите.
- Извинете момчета аз отивам до шибания кенеф за малко.
След като затвори вратата на тоалетните отиде до прозореца извади моторолата си и набра някакъв номер не след дълго телефонът от другата страна се вдигна.
- Ало....ало......
- Да не прекъсвам нещо?
- Що мълчиш като ебан заек...
- Просто съм в един кенеф и те чувам слабо.
- Ти вече само от кенефа ли ми звъниш.
- Слушай сега искаш ли да изкараш шест стотачки тая вечер.
- Че кой не иска да искара такива пари за една вечер.
- Добре слушай сега, след около половин час от бара на ъгъла ще излезне TheONEGOD, познаваш го нали?
- Оня пълничкия ли?
- Не бе тъпак пълничкиат е един друг. Говора ти за тоя дето ти размаза мутрата веднъж с една пръчка за билярд. Са сети ли се.
- Един със светла коса около 1.80. със зелени очи.
- Да същия, ебаси много си зле почнал си да непомниш имена. Искам да го проследиш след като излезе от бара, искам да си с него цялата вечер, да видиш къде ходи с кого се среща, в колко ходи до кенефа, каква музика слуша, какви кукчи харесва, къпе ли се.......
- Да, да ясно нямам цяла нощ да те слушам, а парите ми.
- Ще излезна преди него от бара и ще ти ги дам ти чакай на автобусната спирка отсреща.
- ОК.
Пълен тъпак дано само не го хване, че го следи щото тогава ще загазиме.
След като се върна на масата те продължиха да пият и говорят. Минаха двадесет минути.
- Е аз ще тръгвам, ето ви моята част от сметката и задължително искам да ви почерпя с по едно. Айде ще се видиме утре.
- До утре Resident.- казаха TheONEGOD и AcTivE в един глас.
Мъжът излезна от бара и се запъти към спирката там седеше UrbanSmoker.
- Ето ти парите и гледай да не те хване.
- Познаваш ме...
- Точно от това се притеснявам, а сега ще тръгвам, че ще излязът всеки момент от бара.
Resident извика такси и отпраши.
След десетина минути от бара излезнаха другите двама мъже всеки се качи в колата си.
UrbanSmoker извика такси и му каза да следва колата на TheONEGOD.
След няколко пресечки тя спря, TheONEGOD излезе и тръгна по една тъмна уличка, същото направи и преследвачът му. Уличката беше тясна, мръсна и тъмна, типична уличка за краен квартал на Чикаго.
В тъмното UrbanSmoker трудно различаваше силуета на мъжа на кого тходеше по петите, но в една пряка просто го изгуби, но реши да продължи да ходи ужасна смрад се носеше във въздуха. Изведнъж иззад един ъгъл изкочи TheONEGOD. Той извади пистолета си и заключи врата на изненадания мъж.
- Защо ме следиш куч, кой те изпраща.
- Ъъъъъх....ъ.ъъъ..
TheONEGOD толкова силно бе стиснал врата на човека, че той неможеше да диша, след малко отпусба хватката, но пистолетът му опря точно в слепоочието на уплашения до смърт мъж.
- Койте изпраща за кого работиш?- продължи да пита TheONEGOD.
- Не те следя даже незнам кой си, просто си минавах оттук живея наблизо.
- Аз на такъв ли идиот ти приличам, никой не минава от тук в този час. Много добре знам какво правеше.
TheONEGOD засли UrbanSmoker и удари главата му в пожарната стълба. Извади от джоба си заглушителя и го сложи на пистолета си,.
- Твърде близко съм до пенсиониране за да ме прецакват утрепки като тебе.
Но точно преди да стреля, той реши да спре, защото му хрумна идея. Той взе падналия на земята мъж и го завлачи към колата си. След като излезнаха на улицата, той подпря мъжа който беше изпаднал в бесъзнание на една кофа за боклук която беше до пътя. След това се качи в колата си, запалия даде назаден и се засили право срещу кофата на която лежеше мъжа. Отнесе го със шейсет мили в час. Трупът ми хвръкна на страни удари се в едно от дъветата и падна на тротоара. TheONEGOD пак върна назад колата слезе за да се увери дали е мъртав и след като го стори бързо се изнесе от мястото защото няко можеше да е чул шума и да отиде да види какво става.
Няколко часа по-късно M-Tycoon беше паркирал колата си на прилично разтояние от къщата в която трябваше да е неговата мишена. Не след дълго GIMLY излезна от къщата си хванат под ръка с приятелката си elune. Той и отвори врата и тя се качи вътре. След това мъжът заобиколи карерата и се метна на шофьорското место. Завъртя ключа и БУМ. Мощна експкозия остави само част от купето здравам. M-Tycoon точно в си беше запали една цигара малборо и се наслаждаваше на глетката.
- Винаги съм харесвал фойерверките.
Колумбийският квартал на Чикаго в ранните часове на еня някъде към 5.
Трима мъже седяха в една тясна стаичка в която от дума от пурите им не се виждаше ниско. Те си пиеха уиски и играеха на покер. Тези трима мъже бяха Kiedisagain,Gipo и Saruman.
- Момчета усещам, че след няколко дни ще осигурим старините си.-каза Kiedisagain самодоволно.
В този момент на врата се почука и вътре влезнаха двама адски здрави к*пелдац*, тва бяхя биачите на колумбийската мафия, Traun и Тош.
- Момчета, момчета добре дошли сядайте ще искарате солидни пари, както казах всички ще подсигурим старините си. Ще прецакаме онея мазни американци, ще им вземеме парите и ние сами ще си пласираме стоката, веднъж те ще ни дадът пари, веднъж и гадните наркоманчета.- след което Kiedisagain избухна в смях, след малко беше последван и от останалите.- Така слушайте сега, до 24 часа те ще се свържат с нас за да ни кажат, че са съгласни, тогава ще подговтвим "стоката", ще си уредим среща ще си вземем оръжие, а после и това което не е наше ще стане наше.- пак цялата стая се разтресе от мощния смях на петимата мъже.
Портите на затворът. Някъде по изгрев слънце.
- Ееееех момчета знаех си, че ще направите всичко възможно да ме измъкнете, а сега и ще бъдете така любезни и да работите за мене, защото имате нещо в главите си, а не като тия двамата с които ще ви запозная с тях.- Каза JohnnyRiko, държейке ги за вратовете, привидно доста весел, защото току що излизаше от затвора беше получил поредната условна присъда.
Изминаха двадесетина метра и се спряха пред огромен черен джип Паджеро на когото бяха облгнати двама бабаити.
- Момчета, запознайте се с личните ми телохранители AshamanBG и KILLERSHOT. Момчета това са двамата ми адвокати... а........
- Riven и RIP- "подсказа" му RIP.
- Да.. да както и да е.- продължи JohnnyRiko.- Сега единственото нещо което искам да направя е да се кача в тоя скапан джип да се прибера и да си оправя нещата е момчета скоро ще се свържа пак с вас, защото май съм следствен за още дела, както и да е ето ви малко.... абе това е по-скоро нещо като премия, но не го отваряйте докато нестигнете в града.- той бутна в ръцете на адвокатите някакъв плик, след това се качи на джипа и замина.
След като пристигнаха в едно кафе в центъра адвокатите извадиха плика.
Riven погледна RIP и му каза.
- Какво ли има в тоя плик? Струва ми се тежък.
- Майче спомена нещо за някаква премия, отвори го и ще видиме.
В момента в който Riven отвори плика той избухна и г повали на земята. RIP не чуваше нищо, успя само да се огледа и да види, че не кърви, но приятелят му нямаше същия късмет, той беше сериозно обгорял.
- Riven добре ли си, добре ли си.- крещеше RIP надвесил се над него.- Боже някой да извика линейка, бързо......- той продължи да вика и да не чува нищо от взрива.
КРАЙ НА ВТОРИ ЕПИЗОД
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 09:02
хехе кефи ме тва.Моля те включи и UndeadGirl.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 10:12
Митак! Я вземи и мен да ме включиш!!! Много е яко мисля!
|
|
|
|
|
Dushkoto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 10:14
Митак! Я вземи да ме включиш и мене ! Много е яко! Кефи ме! МОля те включи ме!
___________________________________ Атанас Стефанов™
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 12:19
Bah mu, az umrqh!!!! Are nqkoj da otmysti za mene a?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 12:27
Denik значи не си прочел втория епизод!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 12:57
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 16:08
абе и втората част си я бива. продължавай така
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 16:49
ei mitak pusni me i men vav seriala we!!!!!!!
___________________________________ BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 17:05
Бива си го разказчето,но на някой места имаш прекалено много повторения.Обстановката също я пренебрегваш.Както и да е,като цяло е добре.
П.С.Само адвокат не бях до сега
|
|
|
|
|
ivanatora
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2003 23:37
к'во да кажа разказа си го бива бая четене има но си го бива
___________________________________ Не се учудвайте от нищо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2003 00:40
Трети епизод
В бего участват още:
Vortex_Nomad
Dushkoto
Protossa
CrazyCobra
Кантората на адвокатите три часа след инцидента.
RIP нахълтва вътре с превързано ухо, току що се бе върнал от болницата. След като се качи на втория етаж, където бе и неговия кабинет, внезапно видя един мъж и се спря.
- Dushko, Dushko, чакай малко.
- Кажи, какво се е случило защо си превързан?
- Дълга история, ти нали имаше един клиент в момента мисля, че се казваше........ ох немога да се сетя, ела в кабинета ми.
След като влезнаха в статичката RIP заключи вратата, и двамата седнаха до бюрото.
- Едно копеле което извадихме от затвора ни взриви и сега Riven е междо живота и смъртта лекарите не дават почти никакви шансове да се оправи. Искам да ми дадеш телефона на онзи твой клиент дето го съдят за убийство, абе мисля, че беше някакъв наемник?
Dushkoto слушаше изумен и неможа веднага да загрее за какво става дума.
- Говориш за Vortex_Nomad. Да разбира се, че ще ти го дам, но.....
- Недей да казваш нищо, на това копеле няма да му се размине мисли си, че светът е в краката му.
RIP стана отключи врата и излезна оставяйки сам Dushkoto вътре.
EviL и paradox седяха в служебната кола пред бара в който обикновенно се събираха мафиотите.
- Нашият информатор е убил човек и иска да го покрием.- каза EviL отпивайки от кафето си.
- Очистил е човек!? И кой за бога е нещасникът.
- Името му е UrbanSmoker, познат е на полицията като дребен измамник, работи за мафията от доста време, а също така имаме и още едно убийство на мафиот.
- Добре, че е мафиот защото се изплаших да не е някой свещенник.
- Името GIMLY няма как да не ти е познато, бил е взривен в колата си заедно с приятелката си.
- Определено е пречил на някого. Отдел убийства какво казват?
- Казват, че били заловили убиеца, но ти е ясно за какво става на въпрос.
- Да, заловили са някое дребно момче за всичко, а изпълнителя най-вероятно е бил професионалист, наемник.
- Какво правят винаги за да замажат положението, колко са жалки....
- Слушай, от скоро си в това полицейско оправление така, че ще те помоля да се въздържаш от коментар, защото може да се изпуснеш пред когото нетрябва.
- Добре де не се ядосвай.
AshamanBG влезна в луксозна стая в която JohnnyRiko бавно пушеше скъпа хавайска пура и се бе изпънал на скъпия диван.
- Шефе...
- Защо ме беспокоиш по-дяволите немога и две минути да си почина от вас.
- Ъъъъъ.... аз такова..
- Куха кратуно, ако ми носиш лоша новина ще те застрелям като куче.
- Амииии шефе..... ъъъ има такова.....
JohnnyRiko извади пистолета си и го насочи към грамадата.
- Казвай какво има и д знаеш, че съм те предопредил.
- Тооо... стана малък гаф... единият адвокат е оживял...
В този момент пистолета на JohnnyRiko гръмна и куршума мина право през черепа на охранителя му, тялото му се згромоляса с огромна сила на пода.
- Тапаци, една експлозия неможете като хората да направите.....- крещеше мъжът очевидно изгубил самообладание- KILLERSHOT ела веднага глупак такъв. Доведи и още някой с тебе.
След няма и двадесет секунди в стаята връхлетяха двама мъже единият бе огромният KILLERSHOT, а другият не му отстъпваше по сила.
- KILLERSHOT глупако видя ли какво стана...
- Ъъъъ убихте братото.
- Не глупак такъв, единият адвокат защо е жив?- каза JohnnyRiko и се обърна към другия мъж в стаята размахвайки още топлия пистолет.- Ти как се казваш!
- Викат ми Protossa сър.
- Protossa значи а? Еми хубаво слушай сега Protoss, от този момент нататък ти заемаш мястото на това мъртво дебело копеле. Искам да вземето още някой с вас, тъй като вие сте супер некадърници, да намерите този живия адвокат и да ми го доведете тука, иначе вие сте следващите. А и незабравяйте да изнесета тая свиня от тука.
Апартамента на Resident, някъде по обяд.
Resident взе телефона си и се обади на Kiedisagain.
- Здрасти, как са колумбийските ми приятели.
- Пияни.
- Много добре, слушай сега, приемаме втория ви план. Ще се видим утре тук за да уговорим подробностите.
- Не няма да е утре, а тази вечер след 11.30
- Толкова ли бързате.
- Стоката вече пътува за насам, защото имаме информация, че властите може да се мобилизират след някоко дни когато трябваше да пристигне, явно от някъде изтича информация което не е добре, по-добре се погрижи.
- Мисля, че знам кой е.... ще се заема със случея, значи до след 11.30.
- Да.
Resident затвори телефона и след като размисли малко взе якето си и излезна на вънка. Мина половин час и той спря пред един платен паркинг.
- Здравейте искам да говоря с CrazyCobra, дали е тук.
- А шефа ли? Да ей сега ще го извикам. А как се казвате?
- Resident.
- Изчакайте само секунда.
След един кратък разговор и две минути чакане дойде среден на възраст мъж.
- Resident стари хитрецо. Какво те води насам.
- Както винаги имам нужда услуга.
- Знаеш, че съм ти длъжник до гроб след онази случка.
- Да, да виж сега... нека отидем до колата ми.
След като стигнаха до колата Resident запали цигара и започна да обяснява на приятеля си.
- Проблема е следния, трябва да се премахне един, човек, но да изглежда като нещастен случей, мисля, че ще се справиш, може примерно без да искаш да го блъснеш нали.
- Знаеш ли имам проблем със шофирането.
- Какъв?
- Еми работата е там, че блъскам съвсем случайно хора като този на снимката която държиш. Това е TheONEGOD нали.
- Ееех стар шегаджия такъв, свършиш ли работата качествено сме квит.
- Знаеш, че на мен може да се разчита.
Двамата се прегърнаха и после всеки продължи по своя път.
Горе-долу по съсщото време.
RIP седеше сам в хотелската си стаичка, в едната си ръка държеше часа с отлежало луиски а в другата мобилния си телефон. Точно в този момент той се чудеше какво да направи, дали да звънне на наемния убиец или..... всъщност и той незнаеше какво да прави беше много объркан. След малко на вратата се почука.
- Влез!
През прага минаха неговия приятел от кантората Dushkoto и неговия клиент Vortex_Nomad.
- Какво правите тук, аз тъкмо....
Тук Dushkoto го прекъсна.
- Приятелю преди малко се обадиха от болницата Riven е починал, наистина много съжалявам.
- Защо не са ми се обадили първо на мен.
- Не са можл ида се свържат затова звъннали в работата.
- Но защо да не..... подяволите шибания телефон пак му е паднала батерията.
- Добре ли си.
- Да, боже кого лъжа не много ясно, не съм добре.
- Доведох човека когото търсеше и мисля, че той знае повече от колкото си мислех изслушай го, между временно Vortex_Nomad ще искаш ли нещо за пиене.
Vortex_Nomad отговори отрицателно с един жест и седна срещу RIP.
- Изглежда JohnnyRiko е мислел, че вие по някакъв начин сте били заплаха за него и сте знаели нещо. Слушай какво не съм дошъл тук от състрадание, а само защото съм длъжник на приятеля ти, така, че или ще ме слушаш или си тръгвам още сега.
- Добре, де добре извинявай, продължавай.
- Така както казвах, той е искал да се подсигури, като ви очисти, обаче не е успял и сега иска да довърши започнатото, затова е по-добре да се покриеш за известно време. С приятеля ти се познаваме отдавна. Той ми каза, че можем да ти имаме доверие затова слушай. Скоро тук в града ще се извърши голяма зделка, немога да ти кажа обаче от каде имам информацията затова така ще е по-безопасно за теб. Ще бъде изтъргувана стока за 150 милиона долара. Ние тримата ще вземем оръжие от един приятел който ще се включи и ще гепим проклетите пари, разделяме ги на четири и както се казва кой от каде е.
- Но това си е престъпление, боже какви глупости говоро, все пак има някаква опастност нали?
- Опастност има винаги дори когато се къпеш можеш да се потхлъзнеш, ти като адвокат също знаеш как седят нещата така, че с нас ли си или не.
- 150 милиона на четири са........ 37.5 милиона на човек това са адски много пари, с тях ще мога да изживея най-прекрасните мигове от живота си и да збъдна мечтите си........ с две думи нави ме.
- Това е добре защото, ако се беше отказал трябваше да те гръмна, но приятелят ти се оказа прав, че ще се съгласиш. Сега ще отида да говоря с пича за оръжията лице в лице, защото по телефона неможахме да се рабрем добре и след около два часа ще се върна с нега, а ваз ви искам тука, ОК?
- ОК.
Скъпата къща на TheUnknownOne.
TheUnknownOne слиза по стълбите на верандата и се здрависва с някакъв мъж с черни очила, след това го кани да влезнат в къщата и отиват в една мрачна стаичка в която се отличаваше силуета на M-Tycoon.
- M-Tycoon това е ivanatora, той ме информира за зделката от която ще искараме доста пари. ivanatora предполагам, че си чувал за него, запознайте се и си сипи каквото искаш за пиене. Всеки момент ще дойде и..... а ето, че вече дойде.
TheUnknownOne отиде и отвори врата, когато двамата влезнаха в стаичката той каза.
- И двамата познавате приятеля ми razor_creator. Е вече мисля, че може да ви открехна за какво става дума, с две думи ще спечелим общо 150 милиона от една зделка която се очаква да бъде направена в града скоро. Тук сме четирима все вътрешни хора, като разделим парите на четири това прави...... ъъъъ.......
- Повече от 37 милиона на човек.- каза ivanatora.- В се пак съм работил на борсата.
- Т'ва са си яко кинти, с които можете да направите каквото си поискате, предполагам, че всички сте вътре.
- О и то с двата крака.- радостно каза ivanatora
- За razor_creator знам, че и той е вътре ами ти M-Tycoon?
- Незнам.....-каза недоверчиво мъжът и продължи.- доколкото знам зделката е между колумбийците и оня никаквец Resident и неговите галфони.
- Да, точно така какъв е проблема.
- Проблема са колумбийците ето какъв е проблема, имал съм си работа с колумбийци и мога да ви кажа, че изобщо не е здравословно да се забъркваш с тях.
- Хайде стига.....това няма значение този път ние ще ги изненадаме.
- От друга страна парите са си доста, така, че ще пострелям и аз.
- Значи се договорихме, това заслужава един тост.
Мъжете говориха още няколко часа, играха на покер, пиха и точно когато залязваше слънцето M-Tycoon си взе чао с останалите и си тръгна, след двадесетина минути това стори и ivanatora. В стаята останаха само razor_creator и TheUnknownOne.
- Тези двамата тъпаци си помислиха, че наистина ще делим с тях.-каза хилейки се TheUnknownOne.
- Да, хахаха ще вземем парите и после ще има кажа збогом с по едно куршумче.
- Само трябва да внимаваме с M-Tycoon , защото другия може да е наивен, но този има опит един от най-добрите наемни убийци е.
- Скоро ще бъде един от най-добрите мъртви наемни убийци.
И двамата избухнаха в смях......
КРАЙ НА ТРЕТИ ЕПИЗОД
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2003 01:15
ами да ти кажа чакам 4-ти епизод малко ме позаболяха очите но и него ште изчета
___________________________________ Не се учудвайте от нищо
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|