da naistina taq vihru6ka e qka ama obiknoveno s Blade se igrae tui-puska6 Wind otiva6 v bazata obiva6 rabotnicite posle kat doide pka puska6 wind i bqga6 i tui postoqno

Mnogo e kofti na mene sa mi go praili,a predstavete si sedite si krotko v bazata s cqlata so armiq i po edno vreme samo 1 blade s vihru6ka i wind opusto6ava ni6o-nepodozira6ata vi voiska.Gadno,nali?Predstavete si osobeno ako imate masa archerki ili nekvo edinici s po-malko HP
Specialno Far i taure-kombunaciqta m/u chain lighting i sock wave e napravo ubiistvena,mene li4no taurena si me kefi nai-mnogo vuob6e kat geroi-mn kruv qki magii,osobeno ultimata mu-kat ima6 nqkoi tauren s 1500 Hp...to verno 4e mai ve4e ne reincarnation ne sujivqva na pulen HP ama vse pak
P.S.i sq 1 izpitana taktika det sa mi q kazvali-Blade s far-far seer puska earth quake vurhu armiqta mu a Blade s vuxru6ka-zaradi earthquake protivnika ne moje da mrudne i se purji na bladestorm-a-mn mazno nali?
P.S. az puk nikoga ne igraq s lich-ne me kefi spored mene dr geroi sa mn po-dobri