Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Anonymous написа:
Denik написа:Za poslednite magii na geroi imam sa mo 2 dumi: STAMPLE i STORM,EARTH and FIRE.
Stample - ima li nuzda da govorim:))))
Storm earth and panda(SEP) - s chara primerno si privatizira6 edno ogre lord, ili edin Troll Warlord s 600-750 krav.
SEP ti dava 3(!) unit4eta s krav nad 750(!) i prili4en damage i na vsi4koto otgore s magii(!) Verno 4e pak zarezdaneto e dalgi4ko, no tova da n'ti puka!!!
No vse pak 4ar=SEP
Veroqtno pod "Stample" ima6 predvid Stampede na beastmaster-a...mdaa,rox 8) A ultimata na pandata>charm,pyk i kva e garanciqta 4e shte dokopa6 silnite creep-ove(nad 6 lvl)predi drugiq da gi ubie.A btw Ogre Lord-a ima6e maj 950 jivot,shockwave i devotion aura na 3)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Гост

Мнение от Гост »

Eii Denik palavnik...Tolkoz li mi e dobyr posta 4e 2 pyti go citira6 :lol: :lol: :lol: Na tova mu se vika flood(a moje bi e level-hunt?)
P.S. Ako na "sybiratelniq geroj" 4rez worldedit sloji6 divine shield vmesto Hwave-a stava oshte po-ko6maren :P .
Аватар
darky

Мнение от darky »

Xex ni6o li4no denik ama mene puk ranger-kata me kefi.Verno 4e strlkata e malko tupi4ka ama toz life drain na 3 lvl prai50 HP za 8 sek mislq=400Hp(ubiva6 ar4erka,ghoul,footman to4i6 jestoko hP na lo6ite geroi i si pulni6 tvoq health)
puk za drugata silense li be6e ne znam ne igraq i az po princip s ranger-ave i tq stava!
are peace bratko puk ones deto vikat 4e sme "lameta"-ne moa da razbera 6o mislqt taka
P.S. malko predi teq postove se 4u 4e paladina bil tup na vun6no-eeee hora az nema da go 4ukam 4e da mi puka kak izglejda :D :D
Sleep all day
party all night
never grow up
never die!!!
Гост

Мнение от Гост »

Abe hora vii ne spite li????Nqkoj da te e nazovaval lamus,darky?No guzen negonen bqga....a za life drain-edinicata ot koqto se to4i trqbva da ostane v opredelen range ,ina4e magiqta se prekratqva.A i vinagi moga da i napravq dokat smu4e:
You can interrupt such spell with spells such as:

Human: Mountain King - Storm Bolt
Human: Mountain King - Bash
Orc: Raider - Ensnare
Orc: Tauren Chieftain - War Stomp
Orc: Witch Doctor - Stasis Trap
Orc: Shadow Hunter - Hex
Night Elf: Druid of the Talon - Cyclone
Night Elf: Keeper of the Grove - Entangling Roots
Undead: Dread Lord - Sleep
Undead: Dread Lord - Inferno
Undead: Crypt Lord - Impale
Neutral: Dark Ranger - Silence
Ufff...spi mi se :(
Аватар
SpellWaver
Обратна връзка:

Мнение от SpellWaver »

Dark Ranger-kata e super geroi !!! S Dark Arrow mojesh da si napravish cqla armiq skeleti, a i dava na 3lvl +20 damage!!! Silence moje da precaka vsichki Intelligence geroi i SpellCaster-i, a Life Drain spokoino ti osigurqva edin pochti nepobedim geroi....!!! Otnosno Charm: toi ne moje da se pravi na creep-ove nad 6-ti level, a v bitka e mnogo po-polezen ot Possesion, zashtoto moje da "prevzeme" dadena edinica ot razstoqnie!!! Taka che ne mi govorete, che bila t'pa magiq !!! Edinstvenata t'pa magiq na Neutralnite geroi e Rain of Fire na Pit Lord-a !!!
Изображение
Изображение
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Dark Ranger-kata i pandata sa nai iakite neutralni geroi
Аватар
SpellWaver
Обратна връзка:

Мнение от SpellWaver »

Bih kazal Dark Ranger, Naga Sea Witch i Pit Lord-a !!!!
Изображение
Изображение
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

pit lord go zabraviate
toia doom e super
pusne6 go na nekoi rabotnik i posle "ee ko prai toia doom guard v bazata mi"
ina4e za neutralni geroi-panda ili beasmaster
charma ne lo6 ako iska6 nekoi voiska-ma vse pak baansheete sa po dobri
a na pandata magiata-prosto bati ogre lorda-ot vsiakude razbiva
wicha e mnogo slaba a tornadoto e napravo-suxxx
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Ne sum suglasen 4e bansheeta-ta sa po dobri za zavzemane.Te dokato se priblijat obiknoveno gi ubivat.A Charm-a desitva ot rastoianie.A na Pit Lord-a samo Doom-a mu e gotin
Аватар
darky

Мнение от darky »

az su6o ne sum suglasen 4e bansee sa po dobri-naistina nedostatuk e 4e dokato se priblijat obiknoveno umirat a + tva gubi6 bansee-to a ranger-kata-ne.Ina4e i pit lorda ne e lo6 ama mene li4no ne me kefi mnogo vqrno 4e ima baq kruv ama vse pak predpo4itam ranger-a
P.S. a i za ranger-kata az pone zamestvam neinata "strela" s orb of coruption"(mai taka be6e)
Sleep all day
party all night
never grow up
never die!!!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

?????¶?µ
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

e ma az banshiite gi izpolzvam samo v nitka kogato drugite sa zaeti da se biat s geroite
na pit lord da naistina samo doom mu e dobur
ma i e mnogo baven kat speed
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Abe az naemam neutralni geroi mnogo riadko.Geroite na elfite si me kefat
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

e da az v na4aloto samo takiva si vzimah za da i razgledam ina4e undead rulezzzz
kakto i night elf rulezzz
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

E za tva te uvajavam tebe!
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

kakto i az tebe ada6
LP forevar!
Гост

Мнение от Гост »

Verno ne mojete da izpolzvate banshee-ta kat horata?Podskazvam:skivate li 4ujdata armiq pyrvo prashtate voiskata si otpred ne banshee-tata.Sled tva markirate pi4kite i natiskajki posledovatelno n-pyti "p" (n=vashite banshee-ta) izbirate jertvite!Charm BA4KA na creeps nad 6 lvl,stiga da nqmat spell-immunity ili resistant skin.I e typo zashtoto e ultimat-sravnete go s Inferno,Starfall,Locust Swarm(my favourite :twisted: ),Stampede and so on!A-i strelata na rangera na 3-ti lvl iska geroj na 5-ti,a ne vqrvam ste 4ak tolkoz zle 4e za 1-vi geroj si vzemate neutralen!Povtarqm-iskate skeleti otna4alo-Rod of Necromancy!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Na4i parvo: DA ziveqt Orkite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posle vtoro: Rado, podkrepqm mnenieto ti, 4e Napitata Panda i Bestmastera sa naj-qkite ot neutralnite geroi, no 6te dopalnq o6te edin geroj: Naga Sea Witch. Parvata magiq na 3lvl ubiva 3 peasanta, 3 malko nato4eni ve4e archerki, 3 priesta i kvo li ne drugo.... No za zalost tova e edinstvenata i ka4estvena magiq. A, i tornadoto moze da ne pravi ni6to na uniti, no probval li si go varhu zgradi???? :!: :!: :!:
I nakraq treto - Nikoga Pit Lorda nqma da bade izpolzvan tolkova 4esto ot gamerite, zaribili se po WarIII TFT....
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

ee gost za ko kazah
pra6ta6 voiskite i posle ban6iite
ot neutralnite ve4e prava samo beastmasteer
LP forevar!
Аватар
darky

Мнение от darky »

Rado написа:ee gost za ko kazah
pra6ta6 voiskite i posle ban6iite
ot neutralnite ve4e prava samo beastmasteer
Xax "samo beast master"-rado sre6u kompove moje da igrae6 s edna i su6a taktika vinagi no sre6u 4ovek ne stava to za tva WC3 e 1 ot nai-qkite strategii-6oto vsqka taktika si ima kontra.
are vadi beast master VS nqkoi human toi 6e ti izkara 3-4 spellbreaker-a(ako ne e pove4e) i posle 6e se 4udi6 kude ti otidoxa sumonned units.Dori da ne e human-kupuva6 1 wamd of negation(dispel) i pak si bez sumonned units
P.S. peace
Sleep all day
party all night
never grow up
never die!!!
Публикувай отговор