Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2003 18:00

Undeadgirl написа:
Звучи интересно, :D давай напред :arrow: :D

Ми да,но е рано да се каже какво ще излезе.Ти в началото каза 100% екшън,а сега с тази пред история ми звучи по-философски насочено.Всъщност аз съм фен на задълбочените разкази ама карай :D

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2003 00:35

Втора глава!

Йовиул бе превърнат в опустошение.Тъмни и недружелюбни облаци покеиваха небето.Мълнии се забиваха в земята,като че ли ще я разцепят.Някъде в далечината се виждаше вихрушка от къщи и хора,погълнати в торнадо.На земята всичко бе опепелено,лава.
От мъглата в дълечината се подадоха пет фигури...или по-точно прелетяха.Това бяха демоните RIP Демонът-Буреносец,JohnyRiko Демонът-Призовател,Angel Демонът-Вампир и M-Tycoon Демонът-Звероукротител.Всеки един от тях умееше Магии на Смъртта,Некромансърство,Оккултизъм и Демонология във всички аспекти.JohnyRiko бе съпроводен от две Души на Смъртта-зелен летящ облак,влизащ във първата срещната жива душа,и ако тя е слаба я овладява и превзема тялото й.Angel в ръцете си държеше човек и сладко сладко си пийваше от кръвчицата му,смучеше от артерията му.А M-Tycoon бе обкръжен от два сибирски тигъра,пък около шията му бяха увити две кралски кобри.
Мястото,където порталът отведе Гошо бе в канализацията на града.Там бе тъмно като в рог.Чуваха се прелитанията на гладни прилепи и цвърченето на огромни плъхове.Опита се да намери изход за улицата.Навсякъде обаче имаше само тъмнина."Къде си попаднал пак!"ядосваше се Гошо.Изведнъж до него се доближи един плъх.Гошо извади Фростмоурн и се приготви да набучи плъха.Тогава мишката смени формата си и се превърна в човек!
-Кой с-с-си ти?-плахо попита Гошо,приготвен за бой.
-Не бой се,синко пред теб стои Ashaman,Друидът на гора Нимерна а това тук-той посочи друг плъх ,който също се превърна в човек-е моят син,също друид Razor Creator.Ние сме изпратени от боговете,за да ти помогнем.
-Боговете не ми помагат!Какви са тези баламосваници,ти си прост плъх-йъгернаунт*!
-Момче,вярвай ми!
-Доказателство дай и тогава.
-Добре,искаш доказателство?-обади се Razor Creator.Замахна с ръка и превърна цялата канализация във цветя.-Това достатъчно ли е?
-Да,да...искам да изляза оттук!-вече по-доверчив каза Гошо.
Ashaman вдигна ръце и заговори нещо на странен език...може би елфски.Пред него се появиха леки искрички и всичко утихна.
-Не става,демоните са заели небето със свои полета!
*-плъх превръщащ се в човек за кратко време
<NEXT,NEXT,NEXT!>

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2003 00:50

Страхотно до тук много ме изкефи разказа. Надявам се скоро да простнеш и следващата и по-следващаат част от него. Отново затвърди мнението ми , че си роден направо Поет :Р
И предисторията е добро начало за една голяма и велиак битка. Продължавай все така.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2003 11:28

Много кратки ги правиш откъсите...иначе продължавай.
Само да добавя,че скоро ще публикувам и аз един разказ,но чакам да напиша повечеко за да пейстна повечко :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2003 11:54

demon_heart добър :lol: :lol: ако е късно не ме вклю4ваите

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2003 01:00

RIP написа:
Само да добавя,че скоро ще публикувам и аз един разказ,но чакам да напиша повечеко за да пейстна повечко :lol:

RIP Ako v razkaza vkliuchvash hora ot foruma pishi me i mene.

Angel

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2003 14:47

Anonymous написа:
RIP написа:

RIP Ako v razkaza vkliuchvash hora ot foruma pishi me i mene.

Angel

Ами виж ся той разказа е стар просто сега до донаписвам и махам нещо което не ми харесва.Имената бяха на други по-стари членове,но ще ги сменя.Засега влизат - RIP,Vortex_Nomad,Evil,Kiedis,Paradox и Amora.Ще ти намеря място :lol:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2003 15:19

demon_heart-добър
Луцифер-лош(самостоятелен,щото другите вече са във втора глава)
Saruman-е картинката е мноо яка от де я изтегли?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2003 23:37

Gosho se kefi na razkaza

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2003 22:49

Ето трта глава!

Демоните накацаха близо до някаква къща.
-Какво има,Rip?-попита JohnyRiko.
-Ммм…надушвам нещо…плът,кръв…много близки…Гошо е тук!В канализацията е!
-Спокойно ще изпратя два аколита-каза JohnyRiko
-Ще пратя два прилепа-съобщи M-Tycoon.
-Аз ще ги придружа-добави Angel.
-Отивайте,аз ще стоя тук-нареди RIP.
JohnyRiko се доближи до най-близката шахта,протегна ръце и призова два аколита.Те представляваха мъртво тяло в черна роба,което може да проучва,тъй като минава през всякакви предмети.Двата аколита влязоха в канализацията.M-Tycoon бе до друга шахта. Отвори я,протегна ръка и от нея излязоха два прилепа.Angel се превърна в прилеп и и той влезе в шахтата.M-Tycoon и JohnyRiko изчезнаха,защото сега те контролираха своите роби.
Докато RIP чакаше,пред него из земята изкочи мъж с черни крила,мъртво бледа кожа,дълга черна като нощта коса и виолетова мантия.
-Кой си ти?Да не би да си ти,Гошо?-попита RIP,напипал вече меча си.
-Ами…не,не съм никакъв си Гошо,казвам се Луцифер,началото на всички демони.Ти сигурно си Демон-Буреносец?-със студен глас пропъпли мъжа.
-Да,казвам се RIP.
-Ти трябва да умреш!-решително каза Луцифер и извади меча си.Той бе просребрен и притежаваше огромна сила.
RIP извади Файърблейд и се приготви за бой.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 05:59

Да не би да се отказа. Тъкмо почна да ме кефи и .... :((((

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 02:40

Angel нещо не сванах,защо мислиш,че съм се отказал?????????

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 13:56

Щото пишеш 10 реда през 10 дни!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 18:57

Може музата да му идва на десет дни и то за по десет реда. При всеки е различно 8) .

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2003 18:04

Няма лошо по колко пише, идеята си я бива. Пък и нали знаете, че хубавите неща стават бавно. :wink:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2003 22:34

S0rr7 в третата глава бях объркал имената:|) :lol: :lol: (edit-нах я)
А за тва,че щиша малко и бавно-както каза UndeadGirl,хубавите неща стават бавно!Ето и четвърта глава.

В канализацията се виждаха само очите на Гошо,Ashaman и RazorCreator.Te бяха усетили стъпките на аколите и хвърченето на големите прилепи.Гошо беше извадил Фростмоурн,а елфите правеха стени от листа и корени чрез магии.
Много скоро пристигнаха прилепите и Angel.Той се превърна в човешката си форма.Проби си път през гъсталаците,а прилепите вече нападнаха Гошо.Ashaman направи магия и единият прилеп тупна на зелята,постепено се раззелени и се превърна в пеперуда.RazorCreator пък направи магия и пред тях се появи сатир.Прилепа се закачи за гърба му и започна да пие кръв.
-Ще го убия,но заедно с прилепа ще умре и сатира-каза Гошо с поглед към Ashaman.
-Давай.
Гошо заби Фростмоурн в прилепа,като пробучи него и сатира като на шиш.Сатира бавно и постепенно замръзна.Гошо прибра меч си.Но той не знаеше че зад него бе Демонът-Вампир Angel.Angel тръгна в бойна и тиха стъпка по-близо до Гошо.Заби ноктите си в гърба му.Гошо изрева и тупна на земята в безсъзнание,защото в ноктите на демона имаше приспивателно.Сега целта на Angel беше смъртта на двата елфа.Тръгна към тях,като гледаше вените им.Много желаеше да пийне малко елфска кръв.RazorCreator бързо направи магия.Пред тях сега се появи сребърен голем.Както знаете,вампирите умират от сребро,а Angel беше полудемон-полувампир.Той отстъпи назад.Точно в този момент,когато елфите бяха до стената от листа и корени ги зграбчиха два чифта ръце.Аколите се появиха от стената и минаха през елфите.Това вкара Ashaman и RazorCreator в безсъзнание.Двата аколита отидоха пред сребърния глоем.След кратка гоненица големът падна на земята от умора.
-Всичко ми е двойно!Два полумъртви елфа с вкусна кръв и един човек в безсъзнание,за който ще бъда възнаграден от RIP!-с дяволска радост каза Angel и пристъпи към елфите.Наведе се към Ashaman и забучи зъби във врата му.Ashaman стана по-бял.Той умря.
-Другия за десерт!!!Му-ха-ха-ха-ха!!!
Вдигна Гошо и RazorCreator и ги даде на двата аколита.
-Отидете при RIP!

<YOU'LL HAVE TO WAIT THE NEXT PART!>

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2003 07:44

Bloodlust rules! :twisted:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2003 16:32

TheONEGOD moje li i men da me vkliu4i6 PLS vinagi sam iskal da u4astvam v razkaz

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com