Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2003 22:25

R.I.P.-tuk se 4ete...niama da komentiram to4no kakvo se 4ete(v nikakav slu4ai niamam predvid poslednia post na angel),no vajnoto e 4e se 4ete-nali taka :twisted: :twisted: :twisted:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2003 22:35

Hohoho...ne moga da poviarvam 4e pro4etox vsi4ko:))
Damm ima viarni ne6ta no ima i gre6ni....niama da poiasniavam za6toto mi omruzna da 4eta dulgi i bezsmisleni postove! Kakto 4uxte Angel v negovata natovarena programa e pisal 4 4asa post zaradi vas!! Ne vi li e sram pone malko???Prez tva vreme moje6e da napravi ne6to za Dark Team....hahaha bazikam se:)
Ta Angel naistina tva s ba6ta ti naistina e mnogo lo6o;(( Pojelavam na nikoi da ne mu se slu4va!!Nikoga ne sum i predpolagal 4e ti se e slu4ilo takova ne6tastie!Naistina mnogo sujeliavam:((
Ta naistina niama smisul ot vsi4ki tezi glupavi prikazki!
Edin razbral edno drug drugo......
Ta predlagam da prestanete s izpovednite i da se zaxva6tate za rabota:) Predpolagam 4e ne ste ostanali bez takava!! TT2 ne znam kakvo vuznameriava6 da pravi6 zanapred oba4e nie v DarkTeam si rabotim i 6te produljavame da go pravim!!
Ta tva e za sega mom4eta ako imate niakakvi predlojeniq za suvmestna rabota triabva da sa mnog dobre obmisleni! I imaite predvid 4e sled vsi4ki tezi karanici moga da imam doverie samo na RIP i na Angel za6toto te ostanaxa s men i v nai trudnite momenti na DT!
Az ne iskam ne6to po razli4no! Iskam da napravim BG igra koiato da si zaslujava da se igrae i da moje da se konkurira s svetovnite komersialni produkti!!

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2003 12:44

Жестоко съжалявам,че сега нямам време,поради това,че съм много зает,но обещавам в ПЕТЪК,27 ще се произнеса и постът ми ще бъде много дълъг и изчерпателен,в който ще изнеса ДОКАЗАТЕЛСТВА,за грубото отношение от страна на ТТ2 към мен.
Искам само да кажа,че не съм се молил аз на ТТ2 за ме включи в студиото си,а той ми каза да измисля някакъв разказ и герои,които да са пълни убитаци и въобще всичко да е простотия.За това аз го направих,а той се подигра.
ТТ2,последно те подканвам да признаеш грешката си и да СЕ ОТТЕГЛИШ и от Skyline ,и от DT и от DarkLine и въобще от всички проекти,като ми се извиниш официално в нова тема във който форум предпочиташ и разбира се се признаеш за ВИНОВЕН.

Пак повтаръм,че в петък ще се произнеса със десетки доказателства.И невярвайте ако искате,ще бъде доста дълго и изчерпателно,както вече казах.[/b]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2003 20:38

Ок Преставам. Каквото съм казал - съм казал. Каквото не съм - не съм. И аз искам да се направи една игра заслужаваща да се играе и прейграва. Да е с хубава графика и не много високи системни изисквания , че да е достъпна за по - голям кръг от потребители. И да е безплатна. Да може примерно да кажат. Игра ли новата игра на ******* мисля , че е много добра. Или нещо подобно. Капоне и аз се учудвам как си прочел всичко това и все още си бил жив. сигурно сега чак ти се е отразило.
Намя да коментирам нищо повече. А се захващам за работа :Р

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2003 21:31

razor_creator написа:
Жестоко съжалявам,че сега нямам време,поради това,че съм много зает,но обещавам в ПЕТЪК,27 ще се произнеса и постът ми ще бъде много дълъг и изчерпателен,в който ще изнеса ДОКАЗАТЕЛСТВА,за грубото отношение от страна на ТТ2 към мен.
Искам само да кажа,че не съм се молил аз на ТТ2 за ме включи в студиото си,а той ми каза да измисля някакъв разказ и герои,които да са пълни убитаци и въобще всичко да е простотия.За това аз го направих,а той се подигра.
ТТ2,последно те подканвам да признаеш грешката си и да СЕ ОТТЕГЛИШ и от Skyline ,и от DT и от DarkLine и въобще от всички проекти,като ми се извиниш официално в нова тема във който форум предпочиташ и разбира се се признаеш за ВИНОВЕН.

Пак повтаръм,че в петък ще се произнеса със десетки доказателства.И невярвайте ако искате,ще бъде доста дълго и изчерпателно,както вече казах.[/b]

Съжалявам, че трябва да го отбележа, но тук има един човек, който не иска да бъде направена игра съвместно от двата екипа, и това е razor. Много съм разочарован от него, но той е неспособен да спре работата ни на този етап, тъй като в момента всички сме единни и си помагаме един на друг, а ЗАЕДНО и САМО ЗАЕДНО можем да постигнем нещо - убедих се в това. Не смятам да коментирам думите на razor, защото имам доста работа към Darkline - само ще кажа, че НЯМА да се оттегля от никъде заради обвиненията на един човек. Пък ако покаже и доказателства, няма нищо...дано да покаже и частите от доказателствата, където е упоменато от мен, че се шегувам, защото вероятно той ще постне някоя от многото ми шеги, без частта от нея, където казвам, че е шега. Знам какъв е той и отсега предупреждавам!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2003 08:58

А-а-а-а така ли?Значи искам да разруша труда на всички,нали?Да-а-а-а.Сигурно четеш друг пост.Искам да докажа,че ти ми каза да напиша някаква супер изродска история за проекта Трабант и аз то направих.Ти беше доволен и цвилеше от кеф фрази като "брилянтен си и др."Сега в един хубав момент почваш да тръбиш наляво и надясно,че съм уволнен и ,че съм писал глупости.Казваш да прочетат разказа ми,колко бил безсмислен-трабанти на друга планета.Нали ти така каза,уе маргъзино?Нали ти така ми нареди бе,зубъре незнайни.Кажи,кажи направо пей като животно.(Шегувам се уе,вие да не мислите,че говоря сериозно).
Пак те родканвам да ми се извиниш и да кажеш защо го направи?Защо се подигра с мен?Общо работата ми ми отне няколко часа,а ти разруши целия ми труд.
Да приемем,че аз съм креативен човек,който не познава мръсните номера на някои хора от екипа.Искам до помогна.Правя нещо полезно.Човек,като ТТ2 седи отстрани,нагъвайки Вурст и вика от време на време "добре,супер" и накрая "уволнен си,искам те за мияч на гъзове,за чистач на тоалетни.....".На въпроса на Angel или на RIP - страничен наблюдател,който съвсем логично пита"Какъв е смисълът от всичко това?",ТТ2 отговаря :
Цитат:
Целта беше постигане на душевно удоволствие и спокойствие, радост и задоволство в хумористична обстановка и ГОЛЯМ КЕФ от уволнението на Жилета. Тоест - исках да се посмея и да го уволня.

Ще има момент,в който може да закъсате и да дойде накой по-умен от мен човек с възможности,който да иска да ви помогне.Тогава пак ли ще му кажеш ТТ2,че,всичко,което той прави е супер,че е включен в екипа и накрая ,когато той те попита "как върви проектът,може ли малко инфи за него",ти да му дадеш един музикален файл с безобразено качество,като за подигравка и да му кажеш,че тази музика,или по-точно-тези нечленоразделни звуци са Музикалният Фон - както направи това на мен.И в един хубав момент твърдо да заявиш "уволних те,а Целта беше постигане на душевно удоволствие и спокойствие, радост и задоволство в хумористична обстановка и ГОЛЯМ КЕФ от уволнението на Жилета. Тоест - исках да се посмея и да те уволня."

Yess!Така се прави.
Не съм оттеглил жалбата си и в ПЕТЪК (27 Юни) ще изложа мнението си. [/b]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2003 21:16

razor_creator написа:
А-а-а-а така ли?Значи искам да разруша труда на всички,нали?Да-а-а-а.Сигурно четеш друг пост.Искам да докажа,че ти ми каза да напиша някаква супер изродска история за проекта Трабант и аз то направих.Ти беше доволен и цвилеше от кеф фрази като "брилянтен си и др."Сега в един хубав момент почваш да тръбиш наляво и надясно,че съм уволнен и ,че съм писал глупости.Казваш да прочетат разказа ми,колко бил безсмислен-трабанти на друга планета.Нали ти така каза,уе маргъзино?Нали ти така ми нареди бе,зубъре незнайни.Кажи,кажи направо пей като животно.(Шегувам се уе,вие да не мислите,че говоря сериозно).
Пак те родканвам да ми се извиниш и да кажеш защо го направи?Защо се подигра с мен?Общо работата ми ми отне няколко часа,а ти разруши целия ми труд.
Да приемем,че аз съм креативен човек,който не познава мръсните номера на някои хора от екипа.Искам до помогна.Правя нещо полезно.Човек,като ТТ2 седи отстрани,нагъвайки Вурст и вика от време на време "добре,супер" и накрая "уволнен си,искам те за мияч на гъзове,за чистач на тоалетни.....".На въпроса на Angel или на RIP - страничен наблюдател,който съвсем логично пита"Какъв е смисълът от всичко това?",ТТ2 отговаря :
Цитат:
Целта беше постигане на душевно удоволствие и спокойствие, радост и задоволство в хумористична обстановка и ГОЛЯМ КЕФ от уволнението на Жилета. Тоест - исках да се посмея и да го уволня.

Ще има момент,в който може да закъсате и да дойде накой по-умен от мен човек с възможности,който да иска да ви помогне.Тогава пак ли ще му кажеш ТТ2,че,всичко,което той прави е супер,че е включен в екипа и накрая ,когато той те попита "как върви проектът,може ли малко инфи за него",ти да му дадеш един музикален файл с безобразено качество,като за подигравка и да му кажеш,че тази музика,или по-точно-тези нечленоразделни звуци са Музикалният Фон - както направи това на мен.И в един хубав момент твърдо да заявиш "уволних те,а Целта беше постигане на душевно удоволствие и спокойствие, радост и задоволство в хумористична обстановка и ГОЛЯМ КЕФ от уволнението на Жилета. Тоест - исках да се посмея и да те уволня."

Yess!Така се прави.
Не съм оттеглил жалбата си и в ПЕТЪК (27 Юни) ще изложа мнението си. [/b]

Човек, ти не вземаш ли мнението си много насериозно? Та помисли малко, в момента работя здраво по сценарии и лого, нямам време за твоите умни постове, но нищо...ами ти в момента, в който трябваше да кажа мнението си за твоето велико творение с име "Трабанти на Марс", беше много отчаян и в лошо настроение - пък аз се падам леко състрадателен тип (викат ми Моканина (е не чак толкова де...:) )) и реших да те разведря малко. Иначе да ти кажа - доста селски си го написал - да се мъчиш няколко часа за някакви извънземни на Марс, а думите с правописни грешки да са кажи-речи колкото вярно изписаните. Какво е това "маргъзин"? На мен ми звучи като "магазин", някаква твоя си дума трубва да е...Между другото, аз казах около 10 пъти, че този "музикален фон" е в процес на изработка и това е главната част, която ще бъде доработена още много. Но, разбира се, както ви предупредих, razor раказа само за части от разговора ни, което потвърждава мнението ми за него - един обикновен високомерен лъжец. Angel и RIP - странични наблюдатели? Доколкото знам май те са в DT, а не ти...но кой знае, може пък да решиш, че си вътре. Ако дойде човек с талант и умения, ще го приемем на драго сърце, но ти не си такъв, за какъвто те мислех. А и между другото, по-умните от теб хора са навсякъде, а малкото, които са по-глупави от теб, не са толкова високомерни и това ги прави по-добри като хора. Между другото, за каква жалба говориш? Да не наричаш нищонезначещите си думи жалба? Ще се надявам в петък да пуснеш тук нещо по-интересно от безсмислиците си, защото ако пак се опиташ да излъжеш всички, като не цитираш целия разговор, а само някой подходящ за теб момент, това няма да мине. А аз знам, че може би всички твои агрументи ще бъдат такива, така ме преглеждам логовете и спя спокойно. Между другото, защо не дойдеш веднъж в чата, да се разберем по мъжки (де да знам, може и да не е по мъжки, не те знам що за човек си), ами занимаваме хората с глупостите ти? Ако не щеш, ок, постни си аргументите тук, да се смеят всички... Ще изложиш мнението си? Не, razor, не...просто ще се изложиш!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 14:29

Абе виж,въобще не ми се разговаря за глупости.Няма да си губя времето с някакъв некадърник.Мисля,че всички,които прочетат мнението ти ще видят колко си умен.Знам,че аз започвам първи разговора,но сега не ми се прави нищо освен да си почивам.
Добре,аз съм виновен,аз те псувах,аз опитах да разруша работата на екипа,аз сам се уволних,аз прецаках всички,както и аз не се вслушах в съветите ти "направи го по-земен разказа,бе,по-земен!" ,а направих трабанти на марс и т.н.Да се надяваме,че ме разбра.Днес съм си взел изпитите,така че сега ще си почивам.Пожелавам ти успех в работата и се разкарайте всички от темата ми!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 15:19

razor_creator написа:
Пожелавам ти успех в работата и се разкарайте всички от темата ми!

Това не трябваше да го казваш,при положение,че аз,пък и не само аз нямам нищо общо с това.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 15:26

RIP според мен Разор нямаше предвид теб.
ТТ2 ако си направил това което Разор казва си ебати интриганта :!: :!: :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 17:34

AvP 4ever.Хубаво,че има един човек,дето да обича AvP.Малко я забравихме тази игричка.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 21:21

Аууу...изгониха ме от темата. Повече няма да мога да пиша тук...уаааа, не мога да повярвам. Горкият аз! JohnnyRiko, аз ти препоръчвам да не се месиш много тук, все пак това са вътрешни проблеми и спорове, не мисля, че мястото на намесата ти е тук, защото понякога такива прояви се свързват с излишни постове и трупане на постове, което е вредно за репутацията ти:) Razor, ари peace brother - не ти се извинявам за нищо и не съм ти виновен, ако искаш даже утре пусни някои доказателства...те май свършиха де:) AvP, AvP, AvP...какъв е смисъла на този пост, мамка му? Нито има връзка с темата, нито с послеразвилата се тема на "Два работни проекта". 10x все пак за пожеланието за успех, успех и на теб на изпитите:) Бах, аз и любезен съм можел да бъда...т'ва не го знаех:) Хубаво, хайде, че имам работа, пък и ми писна да се занимавам с разни глупости...и без това в момента съм зает.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2003 23:48

Разор честно да ти кажа , малко се съмнявам как ще ме накараш да спра да поствам в темата ти. Единственият начин е да я изтриеш. Иначе ко се отнася до Рико или там както му е ника - ТТ2 не е такъв за какъвто го изкарва Разор. От части може , но няма пълно съвпадение. Така , че ...... аз казвам да прекратим със споровете.

П.С. Разор уверих се , че ти сам си търсиш конфликтите и се заяждаш с всички който не са на твоя страна. Именно това ти е грешката.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 11:12

Angel написа:
П.С. Разор уверих се , че ти сам си търсиш конфликтите и се заяждаш с всички който не са на твоя страна. Именно това ти е грешката.

За това може да поспорим.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 13:13

Razor,не забравяй,че чакаме дългият ти и поучителен пост!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 17:09

Размислих.Не искам да си губя времето с глупости.Имам по - важна работа - да пиша книга.За справка : http://nnn1.hit.bg/Intro.doc

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 18:32

tai kato link4eto ti ne mi se otvaria,a az si padam malko toma neverni.
koe izdatelstvo izdava"knigata",prikazka li e,tematika,obem,predplata,dogovor i t.n.
taz rabota malko nelepa si pada :roll: :roll: :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 19:29

razor_creator написа:
Размислих.Не искам да си губя времето с глупости.Имам по - важна работа - да пиша книга.За справка : http://nnn1.hit.bg/Intro.doc

Размисли...уау! А аз се готвя от няколко дни да ти отговарям на компроматите, а ти освен че не снесе нито един, си бил и зает с някаква книга...дето ако си мислиш, че ще намериш кой да я издаде, лъжеш се. Razor, не го приемай навътре, но самочувствието ти е много високо, а май поне според мен няма покритие... Те известните автори в BG трдно намират кой да ги издаде, пък ти ли. Да не говорим, че само като чуят на колко си, ще те окастрят и ще останеш с пръст в устата. Не си мисли, че в BG можеш да постигнеш издаване на хартия по друг вариант, различен от принтер+скенер в домашни условия. Другият начин - интернет, е просто невъзможен - никой няма да те вземе насериозно и ще со останеш със мнениято от форума и някои приятели. Не искам да ти вземам куража, но за мен нямаш шанс да ти издадат книгата, а тя е доста типичен за тийнейдж-а разказ с лек хумор и...извънземни. Освен това този начин на писане с озаглавяване на абзаците с цитати от разни известни филми, книги и т.н. не е подходящ, ама никак...Едно нещо ме изкефи обаче - тази грешка (съмнявам се да е нарочно допусната) A long time ago, in a galaxy far FROM away - в свободен превод - Преди много време, в галактика далече от далече. Ами не знам, но ако е съзнателно направено това, не звучи много смешно, но ако е несъзнателно, направо ме разби:) Хайде, успех с книгата, както я наричаш:)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2003 23:01

Благодаря ти ТТ2,за мнението си като фен на книгата.Ще имам впредвид съветите ти и така книгата ще стане по - хубава.Ще те пишем с малки букви някъде из "credits" ,заради твоя принос в националната литератиря.И на другите им беше трудно да признаят, че интрото е умопомпрачително впечатляващо!Но аз те разбирам.Мерси още веднъж!

А относно Юдата - линкът бачка!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2003 19:35

razor_creator написа:
И на другите им беше трудно да признаят, че интрото е умопомпрачително впечатляващо!Но аз те разбирам.

Ако някой не е повярвал на тезата ми за твоето прекалено самочувствие и високомерие, вече ще вярва, ВЕРВАЙТЕ МИ. Относно Кийдис - човека каза, че се пада малко Тома Неверни, а не Юда. Razor, та късмет, човече, с издаването на книгата, въпреки че съм завладян от съмнения по отношение на издатели и т.н. Само че ако си мислиш, че пред евентулния си издател ще демонстрираш такова високо самочувствие, по-добре зарежи на момента... Между другото, т.нар. интро (в книгите животно с такова име НЕМА) изобщо не е такова, каквото си мислиш, че е...

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com