Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Dwarf_Lord
- Обратна връзка:
- TheUnknownOne
- Обратна връзка:
Хехе, изскачането от горичката е метафоричен израз . Всъщност не са се накачурили по дърветата (както предположи някой ) , а просто се намират някъде близо до мелето и влизат в екшъна . Това имах предвид .
П.П. Лича въобще не е тъп . И аз не играя често с него , но просто защото не ме кефи , а не защото е слаб .
П.П. Лича въобще не е тъп . И аз не играя често с него , но просто защото не ме кефи , а не защото е слаб .
- SpellWaver
- Обратна връзка:
Death and Decay se polzva reshtu sgradi !!! Magiqta e dalekoboina i moje da ti razrushi 6-7 sgradi za suvsem malko vreme !!! Inache kakvo kato Licha ima malko jivot (ne kruv - samo t'pite shopi mu vikat tui !)... Ako mojeshe da igrae6 s Intelligence geroi shteshe da razberesh, 4e mnogoto jivot ne pravi geroiqt po-dobur ot drugite. Gledat se magiite, a LK-a ima super magii. I manata mu moje nikoga da ne svurshva, stiga da znae6 kak da go polzvash !!! 

- Dwarf_Lord
- Обратна връзка:
SpellWaver написа:Inache kakvo kato Licha ima malko jivot (ne kruv - samo t'pite shopi mu vikat tui !)... Ako mojeshe da igrae6 s Intelligence geroi shteshe da razberesh, 4e mnogoto jivot ne pravi geroiqt po-dobur ot drugite
Ами просто малкото здраве обуславя скоростна умирачка

A spored vas koj 6te pobedi - Avatar vs.
Spored men Avatar-a, 6toto
1. Armor-a mu se uveli4ava mnooo pove4e otkolkoto Metamorphosis-a(M)
2. I kravta
3. + 2 Strom Bolt + 1 Thunder Clap = pobeden M.
4. M trqbva da e razvil do 3 level Mana Burn i ima malka vazmoznost za pobeda.
Spored men Avatar-a, 6toto
1. Armor-a mu se uveli4ava mnooo pove4e otkolkoto Metamorphosis-a(M)
2. I kravta
3. + 2 Strom Bolt + 1 Thunder Clap = pobeden M.
4. M trqbva da e razvil do 3 level Mana Burn i ima malka vazmoznost za pobeda.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Saruman написа:Еми естествено е ако играеш с ъндед в което съм убеден,и клапа размазва гулчетата,но не размазва нищо друго бе брааааааааат!И все пак човек трябва да е мноооо тъп за да го вдигнр,айде играй с нощен елф или орк и да видим какъв ефект има клапа.На орките единиците им са много охранени,а тези които не са-стрелят.А при елфите-всички по слаботелесни стрелят така,че клапа няма ефект!
Taka, e prav si...I vse pak mnogo rqdko sum vijdal nqkoi da vdiga na MK-a Bash

Let the darkness guide me!
- Dwarf_Lord
- Обратна връзка:
Denik написа:4. M trqbva da e razvil do 3 level Mana Burn i ima malka vazmoznost za pobeda.
Ако Джуджето е с Аватар е имунизирано към всякакви магии

Аз с новата тактика

Иначе първи герой задължително зсе вади Arcmage - с тая аура маната на единиците не може да падне , да не говорим за самия герой

Dwarf_Lord написа:Denik написа:4. M trqbva da e razvil do 3 level Mana Burn i ima malka vazmoznost za pobeda.
Ако Джуджето е с Аватар е имунизирано към всякакви магии![]()
Аз с новата тактикаджуджето го вадя само като единица заради Storm Bolt -а
Еми една Прийстеска като ми пусне звездите и става кофти
![]()
Иначе първи герой задължително зсе вади Arcmage - с тая аура маната на единиците не може да падне , да не говорим за самия герой
Uffff, da be az zabravih 4e Avatara e imuniziran.
A imam edin liubopiten vapros: Metamorphosis-a moze li da bie vazdu6ni edinici, bih probval, ama igrata mi se razeba i sq trqbva da si kupq nova.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel

Denik написа:A imam edin liubopiten vapros: Metamorphosis-a moze li da bie vazdu6ni edinici, bih probval, ama igrata mi se razeba i sq trqbva da si kupq nova.
Da moje da bie vuzdu6ni i spored men tova mu e predimstvoto pred Avatar-a...V4era igrah edna igra i MK-a vdigna Avatar, oba4e az minah samo na letq6ti i taka go bih

Let the darkness guide me!
- Dwarf_Lord
- Обратна връзка: