Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2003 15:37
super e
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2003 15:47
are we 4akam 4etvurtata 4ast !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Заглавие: ETO VI I 4ETVARTATA Публикувано на: 24 Апр 2003 18:46
Четвърта част: Победата
Фъф, Обрат и Двутъп измислиха план. Той се състоеше от това, да насъскат срещу пенсионерите-жътвари местната банда от черни лалугери, наречена "Нигазз Лулугерс". Те отидоха при техния шеф. Дву рече:
- Тъп, сега ще мълчиш, за да не стане фал!
Те отидоха до леговището на бандата. Там ги посрещна къртица с тъмни очила и пънкарска прическа, а на кръста му висеше девет милиметров:
- К'во ши жилайти мумчета - пита къртика.
- Фашиа шеф - рече Фъф.
- Ми тогаа влиезти в ей таз дупкъ, посли завийти на лево и сти там - учтиво показа къртицата.
Тримата бързо се ориентираха и стиганаха до вратата на кабинета на боса. Дву учтиво почука и открехна портата.
- Търсим шефа на бандата "Нигазз Лалугерс".
- Аз шъм - отговори дребен плъх, облечен в сако на Армани. Той пушеше пура и от време на време показваше златните си зъби.
- Аш шъм шеша тук - рече той. Дву не разбра нищо и Фъф зае неговото място.
- Ас шъм Фъф, гонят ма од някулку сила зъ десят оспешни опитъ за убийства...
- Аш пък шъм Мадафакар Гангстъров, бос на таш яка банда чернилки...
Двамата се разбираха много добре, понеже и Фъф, и Мадафакар фъфлеха ненормално. След пет минути преговори Фъф се приближи до приятелите си и рече:
- Зъ приятнатъ ослуга дъ претрепят кумунстити-жъдвари ишкат една турбъ жалтици...
Дву бръкна в задника си и извади спестените пари. Обрат го попита:
- Ти Дву, откъде жълтици тези имаш?
- Това са спестявания, спечелил съм ги като край реката до селото съм брал мента - отвърна гордо Дву, а Тъп повтори: - ...мента.
Те дадоха парите на мафиота и изчакаха, докато хората му си свършиха работата.
Бе време да тръгват. Те видяха пенсионерите, които бяха налягали с изпотрошени ребра и крака. Фъф видя бай Иван, техния лидер, наведе се над него и рече:
- Тъй ти съ падъ гадин дядкъ! Другиъ пат ще накаръм хорътъ ми дъ ти строшът и...
Фъф не успя да довърши, защото бай Иван го цапардоса с бастуна си. Дядката се засмя и удари пак гъбата по главата. Фъф се хвана за излязлата цицина, а лидера на пенсионерите стана, изпъчи се и каза:
- Баба ти не те ли е учила на възпатиние?
Това беше върха. Бабата на Фъф, дъртата Мухумора Възпитателова, никога не бе допускала грешки във възпитанието му. С всичката си ярост, гъбата се завъртя на 360 градуса и заби крака си в корема на пенсионера.
- 360 градусов хиперкик с бързо завъртане! И Джет Ли не може да го направи - отбеляза Дву, а Тъп добави: - Не може...
Но битката не бе приключила. Бай Иван натисна едно червено копче на бастуна и от края дървения прът се показа дуло на седем милиметров. Обрат забеляза това, направи необходимите изчисления и каза:
- Той оръжие скрито в този бастун имал! Фъф, можеш да го цапнеш с лявата ръка! Запомни, с лявата ще имаш само време да го фраснеш! Действай!
Фъф се поколеба. " Куя ли беши дяснатъ?" - замисли се той. "Значи по-близкътъ ду негу е лявътъ" - зарадва се той, но бързо се разколеба. "Но ако се убърна обратну, лявата ще стане дясна, а дясната лява...". Бай Иван вече дърпаше спусъка, когато Фъф се реши и се зарадва: " Абе чакай да го ударя с крак, нали имам само един", Последва още един ритник в лицето на пенсионера. Той се струполи на земята и не помръдна. От него се чу се само едно "Пръц". Обрат си хвана носа и каза:
- Махаме да се тука от, замириса щото много!
Другите не ми противоречиха и го последваха. Те бяха решени на всяка цена да спасят родното си село...
СЛЕДВА...
Фъф: - Тфу би кънтсину
Обрат: - Би ту кънтиню
Дву: - Ту би кънтиню ( после Тъп ще потвърди "точно така" )
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2003 19:04
ne6to ne me kefi
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2003 19:06
ne me kefi ne6to lafovete sa mnoogo malko
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2003 21:05
xaaxa nenormalno e
ludo e
iskam oshteeeeee
bravo man mnoo si dobur
e to i az da sedna she mi shtuknat prostotii ama davai
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2003 18:03
Ne e lesno
|
|
|
|
|
BiGB@DBoY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 19:33
айде пусни продължение де
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 19:36
Защо бе, ЗАЩО БЕ !
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 19:41
omg
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
BiGB@DBoY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 19:47
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 19:59
Тъпак защо дигна темата бе на 3 години е
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 20:03
BiGB@DBoY написа:
Съвет: без основателна причина не копай теми, в които не е писано повече от месец.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
BiGB@DBoY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 20:09
На мен ми хареса разказчето и си изказах мнението, а пък вий - "копаеш" отде да знам че ще се появи най-отгоре
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 20:11
Очаквай валежи от "ЛОЛ, НУУБ". Без мен, и аз бях така, когато видях за първи път форум. А това, което ти казвам, е за твое добро, за да не те засипе целият форум с хейт и псувни.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 20:16
така отначало като почнат да псуват някой който се е регистрирал скоро,често човека се отказва да пише във форума.Предчувствам как тва ще стане и с BiGB@DBoY
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 20:18
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 20:50
BiGB@DBoY написа: На мен ми хареса разказчето и си изказах мнението, а пък вий - "копаеш" отде да знам че ще се появи най-отгоре
Хич недей му обръщай внимание на тоя кретен R@ZOR,оня ден се регна и оттогава ръси простотии...добре дошъл.
|
|
|
|
|
BiGB@DBoY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 20:54
абе ний с R@Z0R че се опрайм ама с нуубството ми има дълго време да се боря
като за начало какво значи да "копаеш" теми
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 20:59
BiGB@DBoY написа: абе ний с R@Z0R че се опрайм ама с нуубството ми има дълго време да се боря като за начало какво значи да "копаеш" теми
Темата е писана...2003 година.Това го пише в първия пост.Копането на теми значи да намериш такава стара тема която е отишла доста надолу в списъка на Творческия форум в случая,и да пишеш в нея.След което се поства в темата,тя отива най-отгоре на листа защото попринцип темата в която е постнато най-скоро излиза най-отгоре.Така че,не го прави това,дразни ни.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|