WW_ написа:_JIJO_, he-he 10x, no te uverqvam 4e i az sum noob...Siguren sum 4e ima pone edin tuka koito 6a me bie....
Enf, mnooooogo gre6i6 4e na PI nema da vdigna 6-ti lvl...Kak da ne mojewe 4ovek...Misleh te za dobur, ama tuka se poizloji...4e to samo s ednite drakoni 6e stana 4 lvl we....
Ne sum kazal 4e samo UD ne tormozqt i 4e Human imat po-slaba za6tita...No haide kaji mi s kakvo po-to4no 6te me tormozqt...Nai-mnogo da mi vlezat v na4aloto s geroi po accolitite na minata, ama posle ve4e kato mi se upgadne centura i stava po-trudno....A za Human moje bi ima6 predvid kato dobra za6tita militiata...Taka e,no se zamisli 4e ot neq moje6 da vzeme6 dost XP...
Sir_J
Ne si napravih truda da vidq dali tova ti e nick-a i v battle.net...Ei sega 6te check-na...Moje i da ti pi6a...6e vidq...
hm... ami to da ti kaja da ti otrepqt acolytet4eta v na4aloto e mn golqma mizeriq, osobeno ako v momenta ti se upgrade-va bazata i n e moje6 da si pusne6 novi, a po natatyk minata prosto pla4e da byde butnata s vazdu6ni edinici kato chimaeras ili gryphon raiders. syglasen sym 4e v na UD bazata ne se vliza za6toto si e samoubijstvo ama.... za vsi4ko si ima lek:)))