разказ с герои от форума!
- SOVIETS_ARMY
- Обратна връзка:
Кога ще дойде новия епизод?И ще имали и други герои щото б първиа само двама не беше много яко!
Memento mori!!!
Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
hubaf ti e razkaza :] prodaljavai v sashtiq druh i se nadqvam tozi da uspeesh da go zavurshish za razlika ot drygite zashtoto teh gi zarqza na nai-interesnoto:]Nema da se lajim za tva napravo she ti kaja che i na men mi se iska da uchastvam v razkaza ti ... dryg e vaprosa dali tva e vazmojno:] e ako se otkrie nqkoe mestence mojesh da me vkarash vatre :] i te molq da ne mi pishesh nick-a na bg a da si go ostavish s latinski bukvi:] shto se otnsia do rolqta koqto jelaq ..e tva estestveno ne e zaduljitelno da e takava de:] iskam da sum tochno Jah .. trudno she mi e da ti obqsnq koi e .. tva e bog.. boga na trevata :]]toest Ganja , marihuana i t.n.t ... deto zakrilq sichki qki hora koito q obichat :]Mnoo mudur i nali znaish miroliubiv .. no ako se stigne do bitka ne jali protivnicite:] buahha emi tvae gore-dolo opisanieto .. ne e tochno kakto e v deistvitelnost no sam go prigodil po vazmojnost kam razkaza:] mnoo shte se radvam ako se vidq vatre :] chao i prodaljavai che da ima kvo da cheta:] hehe
Ragga To Da Beat ... Peace ... And Jah Bless Ya!
Sorry che she se poluchi kato floodvane taka kato pisha 2 puti edin sled dryg .. ama to daje ne e edin sled dryg shtot prednia mi post po taq tema beshe predi 2 dena.. I sega navaprosa .. Kvo stava s razkaza e DOLLY .. koga she go prodaljavas .. izchaka mi sechakaneto napravo :]
Ragga To Da Beat ... Peace ... And Jah Bless Ya!
Bravo
Razkaza e mnogo dobar!
4akame prodalzenie!
4akame prodalzenie!
"Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
-
Anonnymous
-
Anonnymous
- Dark_Knight
- UndeadGirl
- Обратна връзка:
-
TheGuardian
- SpellWaver
- Обратна връзка:
Mnogo qk avatar...tova mi e liubimata kartinka ot War3....daje teniska sam si napravil s tova lice...elune написа:ako o6te vaji pi6i me i men,stava li?Kato dobra ako moje!
Inache otnosno razkaza.....vie nali uj kazahte che shte me vkliuchtite....az sas DOLLYLOVER se razbrah op ICQ-to....no zasega nikakuv me nqma....

I men me kefi tvoq avatar,SpellWaver!!!SpellWaver написа:Mnogo qk avatar...tova mi e liubimata kartinka ot War3....daje teniska sam si napravil s tova lice...elune написа:ako o6te vaji pi6i me i men,stava li?Kato dobra ako moje!
Inache otnosno razkaza.....vie nali uj kazahte che shte me vkliuchtite....az sas DOLLYLOVER se razbrah op ICQ-to....no zasega nikakuv me nqma....![]()
Kvo stana s razkaza,be?Mnogo li sym zakysnqla???
-
SEIFER
Re: разказ с герои от форума!
AZ ISKAM DA SE KAZVAM SEIFER
DA SAM DOBAR I DA IMAM GAJE
DA SAM S PALTO KATO NA BLADE
DA SAM DOBAR I DA IMAM GAJE
DA SAM S PALTO KATO NA BLADE