sorry pi4 ama mai ne si razbral razkaza si go pishe DollyLover , toi is e nein , az samo kazvam , zashtoto na neq i e umraznalo da kazva che nqma mqsto za novi hora , no prodaljavat da se molqt i az za tva kazvam
Бива го разказа ти! Засега не ми се струва чак ГЕНИАЛНО, но никак не е зле (вярвай ми, чета доста фентъзи, а и пиша...)
Ако можеш да ме включиш, никак няма да ти се разсърдя, дори напротив... Нямам предпочитания от коя страна да съм( нека никът ми ти подскаже!) Само искам ако може да участвам в екшъна! (Ако ме включиш...) Моля!
Доли,Доли...Браво на теб че започваш нов такъв разказ но съм го виждал същия почти едно към едно!И в типичен твой стил ти си "малката,добра и безобидна красавица Доли".А за постовете.Ти не имаше ли повече от хиляда поста?Ехх беше ми хубаво докато те нямаше но ти пак се появяваш с леймърските си изяви!
1 - Da_Fix , главните персонажи се появяват по принцип малко по късно , незнам дали си от тях , но да кажа
2 - Аве не разбрахте ли че няма място за нови у4астници , да сте се записали когато е било времето
Уха,добър персонаж си ме направила!Харесах се!Само дето ми бъркаш ника-казвам се DarkMajesty,а не DarkMajestry!И много мило още в началото да казваш,че на нас със СауроН ще ни ...мамата.Но както и да е,добре изглежда разказа,не е брилянтен,но добър.Браво!
Влизам и аз...ако не е вече късно.
Nick: SpellWeaver
Force: Добрите!
Надявам се, че ще ме включите. Много късно видях тази тема и съжалявам, че не се включих по-рано...Но иначе това е една от най-оригиналните теми, която съм срещал.
Хей, DOLLY. Слънчице! Знам, че по принцип не приемаш повече хора, но наистина те моля за мен да направиш изключение...Ще съм ти много благодарен, ако приемеш молбата ми!
Нали ще ме приемете?
Аз мога даже да ви помогна с каквото искате. Просто кажете с какво. Много съм запален по идеята ви за разказ, така че лесно ще ми дойде музата...
П.П. Ако не искате да ви помагам поне ще ме включите ли?